boniak καταρχην φιλε το αρθρο σου ειναι γεματο ανακριβειες.
1- Ουδεποτε η Μαρφιν εγινε χορηγος του ΠΑΟΚ στο μπασκετ.
http://www.paokbc.gr/index2.htm2- Ουδεποτε εγινε κρουση στον ΠΑΟ και αν εγινε εσυ, εγω και ο καθε τυπας πισω απο μια οθονη που διαβαζει μια σελιδα δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε. Αυτο που ξερουν ολοι ειναι οτι ο Βαρδινογιαννης δεν πουλαει τον ΠΑΟ με κανενα κοστος. Κανενας σοβαρος ομιλος που ειναι τοσο στα πραγματα οσο η Μαρφιν δεν θα εκανε προταση μονο για να την κανει.
3- Ο Ζαγορακης ΔΕΝ βρισκεται σε προχωρημενες συζητησεις με την Μαρφιν. ΔΕΝ βρισκεται. Απορω πως το γραφεις αυτο. Η Μαρφιν εαν ηθελε τον ΠΑΟΚ θα τον ειχε αγορασει και δεν θα συζηταγε με τον Θοδωρο. Δεν εχει κατι να πει μαζι του. Δινει τα λεφτα και παιρνει μετοχες. Ειναι απλο. Μαλιστα θα κανω αυτο που σε κατηγορω αλλα θα το γραψω. Εμενα μου εχουν πει φιλοι του Θοδωρου οτι δεν εχει μιλησει με κανεναν επενδυτη. Ουτε εναν. Δεν εχει παει κανεις να του πει θελω τον ΠΑΟΚ. Αυτο γιατι ακουμε οτι να ειναι απο τα ΜΜΕ και απο παντου. Και για να σε προλαβω δεν μπορω φυσικα να πω ονοματα αλλα να ξερεις οτι εχουμε κοινη καταγωγη με τον Θοδωρο.
4- Δεν καταλαβαινω γιατι λες οτι ειναι σιγουρο οτι η Μαρφιν θελει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ. Επειδη το γραψαν μερικα σαιτ για να πουλησουν δεν σημαινει τιποτα. Σας εχω πει οτι το ΘΕΜΑ πριν 2 βδομαδες εγραφε οτι η Μαρφιν δεν θελει να ασχοληθει με πολιτικη και ποδοσφαιρο για να τα εχει με οσους γινετε πιο πολλους καλα. Ο υπογραφων του κειμενου δεν εγραφε ονομα αλλα μιλαγε για στελεχος της εταιρειας. Για μενα στεκει κατα 99% αυτο το κειμενο καθως η Μαρφιν το επιβεβαιωνει καθημερινα.
Το οτι εγραφες βεβαια ανακριβιες δεν σε κανει και υποπτο. Για εμενα απλα ηταν ατυχες το οτι πιστευεις οτι ακους.
Δεν καταλαβαινω γιατι σχολιαζετε τον τοπο διαμονης του. Μου την δινει οταν το κανετε συνεχως. Και εγω μενω Τρικαλα. Αρα μαλλον ειμαι γαυρος που τοσα χρονια γραφω για τον ΠΑΟΚ για να σας δουλευω. Και ο northeagle_4 μενει Πειραια αρα μαλλον και αυτος υποπτος ειναι. Και ποσοι αλλοι εδω μεσα..