Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
apo pou ksefytrwnoun orismenoi wres wres me 3 posts kai malista exoun na poun kai kati ti na pw...

Photis

• Guest
Ipoptos aftos o boniak lew egw...

BLaCK-WHiTe

• Guest
Τόπος:     Πειραιάς/Θεσσαλονίκη
Ιστότοπος:     Connection.gr
Ημερομηνία εγγραφής:     Οκτωβρίου 21, 2007, 13:25:51

Πειραιάς ? ... χμμμμ ..  :-\ :-\

boniak

• Guest
Τόπος:     Πειραιάς/Θεσσαλονίκη
Ιστότοπος:     Connection.gr
Ημερομηνία εγγραφής:     Οκτωβρίου 21, 2007, 13:25:51

Πειραιάς ? ... χμμμμ ..  :-\ :-\

Μην τρελένεστε  ;)  Γέννημα θρέμα Σταυρούπολη. Λόγω δουλειάς τα ταλευταία χρόνια εδώ κάτω.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ειδικά για τον ΠΑΟΚτζίδικο λαό,

mhn to 3anadw ayto.........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
boniak καταρχην φιλε το αρθρο σου ειναι γεματο ανακριβειες.

1- Ουδεποτε η Μαρφιν εγινε χορηγος του ΠΑΟΚ στο μπασκετ.
http://www.paokbc.gr/index2.htm

2- Ουδεποτε εγινε κρουση στον ΠΑΟ και αν εγινε εσυ, εγω και ο καθε τυπας πισω απο μια οθονη που διαβαζει μια σελιδα δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε. Αυτο που ξερουν ολοι ειναι οτι ο Βαρδινογιαννης δεν πουλαει τον ΠΑΟ με κανενα κοστος. Κανενας σοβαρος ομιλος που ειναι τοσο στα πραγματα οσο η Μαρφιν δεν θα εκανε προταση μονο για να την κανει.

3- Ο Ζαγορακης ΔΕΝ βρισκεται σε προχωρημενες συζητησεις με την Μαρφιν. ΔΕΝ βρισκεται. Απορω πως το γραφεις αυτο. Η Μαρφιν εαν ηθελε τον ΠΑΟΚ θα τον ειχε αγορασει και δεν θα συζηταγε με τον Θοδωρο. Δεν εχει κατι να πει μαζι του. Δινει τα λεφτα και παιρνει μετοχες. Ειναι απλο. Μαλιστα θα κανω αυτο που σε κατηγορω αλλα θα το γραψω. Εμενα μου εχουν πει φιλοι του Θοδωρου οτι δεν εχει μιλησει με κανεναν επενδυτη. Ουτε εναν. Δεν εχει παει κανεις να του πει θελω τον ΠΑΟΚ. Αυτο γιατι ακουμε οτι να ειναι απο τα ΜΜΕ και απο παντου. Και για να σε προλαβω δεν μπορω φυσικα να πω ονοματα αλλα να ξερεις οτι εχουμε κοινη καταγωγη με τον Θοδωρο.

4- Δεν καταλαβαινω γιατι λες οτι ειναι σιγουρο οτι η Μαρφιν θελει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ. Επειδη το γραψαν μερικα σαιτ για να πουλησουν δεν σημαινει τιποτα. Σας εχω πει οτι το ΘΕΜΑ πριν 2 βδομαδες εγραφε οτι η Μαρφιν δεν θελει να ασχοληθει με πολιτικη και ποδοσφαιρο για να τα εχει με οσους γινετε πιο πολλους καλα. Ο υπογραφων του κειμενου δεν εγραφε ονομα αλλα μιλαγε για στελεχος της εταιρειας. Για μενα στεκει κατα 99% αυτο το κειμενο καθως η Μαρφιν το επιβεβαιωνει καθημερινα.

Το οτι εγραφες βεβαια ανακριβιες δεν σε κανει και υποπτο. Για εμενα απλα ηταν ατυχες το οτι πιστευεις οτι ακους.

Δεν καταλαβαινω γιατι σχολιαζετε τον τοπο διαμονης του. Μου την δινει οταν το κανετε συνεχως. Και εγω μενω Τρικαλα. Αρα μαλλον ειμαι γαυρος που τοσα χρονια γραφω για τον ΠΑΟΚ για να σας δουλευω. Και ο northeagle_4 μενει Πειραια αρα μαλλον και αυτος υποπτος ειναι. Και ποσοι αλλοι εδω μεσα..

BLaCK-WHiTe

• Guest
Πλάκα έκανα με τον Πειραιά ... chillout  ;) και γω Κομοτηνή έμενα 4 χρόνια ...

boniak

• Guest
Λοιπόν παιδιά, εδώ είμαστε και θα τα λέμε. Στο συγκεκριμένο θέμα "πατάω Pause" προς το παρών.

Όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, και όλοι θέλουμε να τον δούμε στην Κορυφή.  Με ζ ή χωρίς..........

Και με την νίκη αύριο!  ;)
« Last Edit: October 27, 2007, 22:45:48 by boniak »

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Αν δεν κανω λαθος, ο Ζαγορας σε πολλα αντιΠΑΟΚ σχολια του, επικαλειται δημοσιευματα του www.connection.gr. Δεν ξερω, αλλα δεν μου φαινεται και τοσο τυχαιο.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

BLaCK-WHiTe

• Guest
Αν δεν κανω λαθος, ο Ζαγορας σε πολλα αντιΠΑΟΚ σχολια του, επικαλειται δημοσιευματα του www.connection.gr. Δεν ξερω, αλλα δεν μου φαινεται και τοσο τυχαιο.

Δηλαδή ?

boniak

• Guest

Έλα ντε....... ΔΗΛΑΔΗ ?   ::) :o

Photis

• Guest
Eisai o Zagoras diladi..?H exeis kapia sxesi mazi tou..hehhehe ;D

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Πες μου τωρα τι να σκεφτω οταν βγηκε τις προαλλες ενα παληκαρι και εκραξε τον Ζαγορα για το οτι
αρχισε τις γνωστες λακαμιες για ακομη ενα "υποψηφιο" επενδυτη (λεγε με μαρφιν), και του ζητησε να αποκαλυψει τις πηγες του εδω και τωρα, στην αρχη ελεγε "να ακουγες την βραδυνη εκπομπη", μετα αφου πρεσσαριστηκε και απο αλλους αρχησε να λει για καποιον Γατα και μετα οταν καποιος του ανεφερε
αν ειδε την ειδηση στο συγκεκριμενο site, τοτε ειπε (με την γνωστη βλαχια του) " μεσα εισαι, απο κει το ειδα". Συμπτωση? Απλα κατι δεν καθεται καλα.

boniak

• Guest

Δεν καταλαβαίνω, sorry. Πραγματικά! Καινούργιος είμαι εδώ μέσα.

Photis

• Guest
Adelfe mporei na exeis dikaio se oti les den xerw alla tosa xronia mas exoun gamisei me ntemek ependites den antexoume allo...opotan me to na erxetai kapios kai na mas anavei fitilia gia ntemek ependites e..tote re file einai logiko na arxisoun ta organa katalaves?
Ok 8a mpeis sto klima ti paizei...btw kaloswrises sto paokworld....ta leme ..adelfe...

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **

Δεν καταλαβαίνω, sorry. Πραγματικά! Καινούργιος είμαι εδώ μέσα.
Να ρωτησω ( ειλικρινα τελειως καλοπροαιρετα ), οταν λες οτι το site ειναι δικο σου, τι
εννοεις?

boniak

• Guest
Adelfe mporei na exeis dikaio se oti les den xerw alla tosa xronia mas exoun gamisei me ntemek ependites den antexoume allo...opotan me to na erxetai kapios kai na mas anavei fitilia gia ntemek ependites e..tote re file einai logiko na arxisoun ta organa katalaves?
Ok 8a mpeis sto klima ti paizei...btw kaloswrises sto paokworld....ta leme ..adelfe...

Δεν ήρθε κανείς φίλε μου να σας ανάψει φυτιλια. Η δημοσίευση έγινε απο το site μου (δεν το αναφαίρω μην το πάρει κανείς ως διαφήμιση) και η αναδημοσίευση έγινε εδώ μέσα από κάποιον άσχετο με το δικό μου site. Δεν ήρθε κανείς στα καλά καθούμενα να αναστατώσει κανέναν. Τυνχάνει να είμαι και γω από Θεσσαλονίκη ΚΑΙ ΠΑΟΚ και είπα να γραφτώ, να το συζητήσουμε λιγάκι. Όποιος βλέπει φαντάσματα, υπονομευτές, εχθρούς και ποντίκια....πίσω από όλα αυτά, λυπάμαι αλλά ΕΧΑΣΕ!!! ΠΑΟΚΙ θα είμαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μου. γιατί έτσι γουστάρω. Κι αυτό δεν αλλάζει ότι και να μου πει κανείς.

Και τέλος, δεν έχω καταλάβει γιατί τόσος ντόρος με κάτι που ακούγεται τόσο πολύ. Δείτε εδώ:

Εντονη φημολογία έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη σχετικά με εμπλοκή της marfin στα διοικητικά δρώμενα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα πάντα με τις εν λόγω φήμες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, βρσκεται σε συζητήσεις με τη marfin, η οποία θέλει να εισχωρήσει στη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά. Πηγή εδώ: http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=135327

Μια άσπρη μέρα να δούμε επιτέλους και να ξελασπώσουμε!! Αυτό είναι το ζητούμενο. Διαφωνεί κανείς;;;

BLaCK-WHiTe

• Guest
"Εντονη φημολογία έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη..." ... μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ποιοι διαρρέουν τις φήμες ... οι ραδιοφωνατζήδες ζαγοροπετρουλάκηδες και η άλλη κολοφυλλάδα που σήμερα στο εξώφυλλο ειρωνεύοταν την ανακοίνωση του Τεό !

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **

Δεν ήρθε κανείς φίλε μου να σας ανάψει φυτιλια. Η δημοσίευση έγινε απο το site μου (δεν το αναφαίρω μην το πάρει κανείς ως διαφήμιση) και η αναδημοσίευση έγινε εδώ μέσα από κάποιον άσχετο με το δικό μου site. Δεν ήρθε κανείς στα καλά καθούμενα να αναστατώσει κανέναν. Τυνχάνει να είμαι και γω από Θεσσαλονίκη ΚΑΙ ΠΑΟΚ και είπα να γραφτώ, να το συζητήσουμε λιγάκι. Όποιος βλέπει φαντάσματα, υπονομευτές, εχθρούς και ποντίκια....πίσω από όλα αυτά, λυπάμαι αλλά ΕΧΑΣΕ!!! ΠΑΟΚτσής θα είμαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μου. γιατί έτσι γουστάρω. Κι αυτό δεν αλλάζει ότι και να μου πει κανείς.

Και τέλος, δεν έχω καταλάβει γιατί τόσος ντόρος με κάτι που ακούγεται τόσο πολύ. Δείτε εδώ:

Εντονη φημολογία έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη σχετικά με εμπλοκή της marfin στα διοικητικά δρώμενα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα πάντα με τις εν λόγω φήμες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, βρσκεται σε συζητήσεις με τη marfin, η οποία θέλει να εισχωρήσει στη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά. Πηγή εδώ: http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=135327

Μια άσπρη μέρα να δούμε επιτέλους και να ξελασπώσουμε!! Αυτό είναι το ζητούμενο. Διαφωνεί κανείς;;;

Οπως βλεπεις τωρα μας δικαιωνεις.Δεν ΧΑΣΑΜΕ..
Ακομα και το www.supersport.gr που επικαλεισαι αναφερεται επι λεξει.."ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ...ΜΠΛΑ...ΜΠΛΑ...."και
μετα " ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΗΜΕΣ ..... ΜΠΛΑ....ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ...."
Αυτα ειναι που ΧΑΣΑΜΕ? Τις φημες?  
Ατυχο το παραδειγμα σου( γνωμη δικη μου)

boniak

• Guest

Τα λέμε!  ;) :)