Έχουμε βγει 2 φορές προκριματικα τσου λου, και τις 2 τα έχουμε γαμήσει τη μάνα. Απορίες πολλές. Ο συμφεροντολόγος, όπως όλοι μα όλοι οι προπονητές, σάντος τους είπε από μάρτιο οτι φεύγει. Το λάθος έγινε στο δίμηνο μαρτιου-μαιου που δεν έκλεισαν έγκαιρα προπονητή.Να δει και λίγο την ομάδα, να έχει χρόνο αρκετό. Απο κει και πέρα, εγώ προσωπικά νιώθω λίγο θυμό για τους παίκτες, δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό μου βγαίνει.Για τον μπερέτα, δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν είδα αγωνιστικά.Από αυτά που λενε οι ΑΡΔ τώρα, τι να κρίνω. Όσο για τον επόμενο, αυτό που πασάρεται για το δίδυμο δερμιτζακη-τοπαλίδη, με ξενερώνει προσωπικά εντελώς. Αυτήν τη στιγμή, θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή με έντονη προσωπικότητα, που να έχει άποψη για το ελλ. πρωτάθλημα και να έχει δείξει έργο στο παρελθόν. Και αυτά τα στοιχεία, τα συγκεντρώνει ο αλενατόρε Νικολό ή ο Αλέφας ή ο Γκέραρντ ή ο Λεμονής..... Αλλά ούτε αυτοί, ούτε κανένας προπονητής παγκοσμίως δεν έχει την τρέλα να μπει αύριο στα αποδυτήρια και να κερδίσει με τη μία τα τσαπάκια ανεβάζοντας τη ψυχολογία τους, λέγοντας ''βρε ποιος άγιαξ τώρα, άντε μπείτε και σκίστε τους...''.
Κανένας? Δυστυχώς ή ευτυχώς, κι όσοι είναι/ειμαστε αντίθετοι στην ξερω γω πόση επιστροφή του, πιστευούν κατα βάθος οτι μόνο ο τρελός έχει την ικανότητα όπως είναι τα πράματα τώρα,να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Αρίνα. Εκτός,κι αν θέλουμε να παρατήσουμε εντελώς τα παιχνίδια με τον αγιαξ, και αυτός που θα έρθει να προετοιμάσει την ομάδα για τα πλει οφ του γιουρόπα για να μπούμε ομίλους γιουρόπα.