Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

euboia4

• Guest
. Ήδη  πολλοί <<παοκτσήδες>> παρακαλάνε και περιμένουν με αγωνία και τις αγωνιστικές αποτυχίες για να ξεσπαθώσουν εντελώς
ωραιοι οπαδοι,να τους χαιρωμαστε

Offline corrupt

• Αλλαγή
δν πειράζει είσαι ΕΣΥ ο φωστήρας φίλε οπότε οι δικές σου σκέψεις υπερκαλυπτουν τα οποία κενά έχουν οι υπόλοιποι....μόνο γυρνά πλευρό όταν κοιμάσαι μην πιαστεις...

Είπα να στη χαρίσω, αλλά εσύ επιμένεις... Καλά λοιπόν. Ιδού:

Είναι πλέον βέβαιο ότι θα σε πουν λαμογιο...αν δν σε έχουν πει ήδη....

Θα σε πουν και λαμογιο είναι σίγουρο θοδωρε.μην μασάς σε τίποτα!!!!!!

Και αυτόν ο ζαγορακης κ ο βρυζας τον βάλανε.....

βρε θα ρθει η μερα ρε ΘΟΔΩΡΕ που θα σε πουνε και λαμογιο....συνεχισε ρε ΜΑΓΚΑ και μην ακους!!!!

θα τον πεις φιλε οπως και αλλοι...και εγω μπορει...γιατι αυτοι ειμαστε.....καθοδηγουμενοι απο ΜΜΕ και δεν το λεω για να σε θιξω ειλικρινα μην το εκλαμβανεις ετσι...απλα δν αντεχω, δν μπορω να φανταστω κατι αλλο τωρα περα απο τον τεο..................

Λαμογιο Ζαγορακη τον μπουλο, και εσυ και ο Βρυζας και ο σαντος που θελετε να φερετε στην ομαδα εναν παικτη που καθαρα αγωνιστικα θα βαλει 15 με 20 γκολ για πλακα.....

Ρε ζαγορακη ρε βρυζα ποιος Σαλπιγγίδης τώρα;

το μονο που απομενει ειναι να πουμε και τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ λαμογιο...ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα ακουστει..

luc αγόρι μου, έχεις κάποιο θέμα με το Ζαγοράκη και με τα λαμόγια εν γένη; Εμμονή, φαντασίωση; Σε φτιάχνουν, σε εξιτάρουν, γουστάρεις λαμογιές, ποιά είναι η φάση σου... Δεν ξέρω πως τη βρίσκουν τα λαμόγια παγκοσμίως, ούτε έτυχε να σε δω από κοντά (μπορεί να είσαι ωραίο παιδί) αλλά προσωπικά και 'γω στη θέση του Ζαγοράκη τη Λίλη θα προτιμούσα...

Σοβαρά τώρα, από τη στιγμή που δεν πληρείς τις στοιχειώδεις προυποθέσεις για συμμετοχή σε διάλογο, με άποψη και επιχειρήματα, παρά παπαγαλίζεις τις ίδιες ασυνάρτητες ****** ΜΗΝΕΣ τώρα, δικαιούνται και όσοι εκνευρίζονται με την κενότητα των μηνυμάτων σου να σου τη λένε. Γκέγκε;

υ.γ. Ζαγοράκη σε αποκαλώ λαμόγιο.
(σόρρυ παίδες αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... :lol: )

« Last Edit: July 23, 2010, 19:03:12 by HOMO PAOKUS »

makptol

• Guest
ΟΥΣΤ ΡΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΡΥΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΡΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ? ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΒΑ ΧΡΥΣΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ
ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ......ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ .....ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ......Ε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ  ;D ;D.......
ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..... ;D ;D

makptol

• Guest
. Ήδη  πολλοί <<παοκτσήδες>> παρακαλάνε και περιμένουν με αγωνία και τις αγωνιστικές αποτυχίες για να ξεσπαθώσουν εντελώς
ωραιοι οπαδοι,να τους χαιρωμαστε

δυστυχως υπαρχουν .....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ptol αδερφέ είσαι σε δικό σου μήκος κύματος ρε φίλε... Υπεράνω κάθε φράξιας και στρατοπέδου.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ρε συ makpol ή ραπτολ πως στο καλο θα μπαινεις στο site του φυτομανια, εχεις πει ποτε ναι εκανε ενα λαθος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ?μια φορα τοι εχεις πει?η θεωρεις τον Ζαγορακη ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ?ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΒΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ;ή τον καναρακη?βλέπεις πουθενα τον καναρακη να βγαινει καπου να μιλαει σε κανα ραδιο πχ?η βλεπεις τον μελβα και τον χρυσο δικεφαλο?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΝΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ.ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.δε γινεται αυτο.ΗΤΑΝ ΛΑΘΟς ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ, και ισως ειναι και αργα για την απολυση του λαθος timing.μακαρι να δικαιωθουν.ΑΛΛΑ οποιος λεει κατι για τον ζαγορακη πετας ενα παπαδοπουλος καναρακης μελβα χρυσος δικεφαλος.εχεις προβλημα να πας να το δεις φιλος.εφιαλτες.το μελβα δε στηριξε τον κατσαρη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον στηριξε.αλλα εσυ φαντασματα βλεπεις παντου.κανεις δεν ειπε ποιος να ερθει.και δεν καταλαβα, αμα αποτυχουν δεν πρεπει να φυγουν?αιωνιοι παραγοντες θα ειναι?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μακ άμα το καλοσκεφτείς και με γούμενο είχαμε ανοίγματα, και με γούμενο αντί για μπερέτα είχαμε φρίγκερ και ντουμιτρέσκου και με γούμενο κουμάντο κάνανε σχεδόν κάτι βασιλόπουλοι γρηγοριάδηδες και λοιποί εφημεριδαρχες, και με γούμενο βολέβονταν στην παε οι δικοί του, οπότε ξεκώλα με την διοίκηση. Τον τελευταίο χρόνο κανουν μόνο μαλακίες, ούτε ένα σωστό και θα συνεχίσουν να κάνουν μαλακίες αν έχουν όλοι οι παοκτσήδες την δική σου λογική.
Φιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Έχουμε βγει 2 φορές προκριματικα τσου λου, και τις 2 τα έχουμε γαμήσει τη μάνα. Απορίες πολλές. Ο συμφεροντολόγος, όπως όλοι μα όλοι οι προπονητές, σάντος τους είπε από μάρτιο οτι φεύγει. Το λάθος έγινε στο δίμηνο μαρτιου-μαιου που δεν έκλεισαν έγκαιρα προπονητή.Να δει και λίγο την ομάδα, να έχει χρόνο αρκετό. Απο κει και πέρα, εγώ προσωπικά νιώθω λίγο θυμό για τους παίκτες, δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό μου βγαίνει.Για τον μπερέτα, δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν είδα αγωνιστικά.Από αυτά που λενε οι ΑΡΔ τώρα, τι να κρίνω. Όσο για τον επόμενο, αυτό που πασάρεται για το δίδυμο δερμιτζακη-τοπαλίδη, με ξενερώνει προσωπικά εντελώς. Αυτήν τη στιγμή, θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή με έντονη προσωπικότητα, που να έχει άποψη για το ελλ. πρωτάθλημα και να έχει δείξει έργο στο παρελθόν. Και αυτά τα στοιχεία, τα συγκεντρώνει ο αλενατόρε Νικολό ή ο Αλέφας ή ο Γκέραρντ ή ο Λεμονής..... Αλλά ούτε αυτοί, ούτε κανένας προπονητής παγκοσμίως δεν έχει την τρέλα να μπει αύριο στα αποδυτήρια και να κερδίσει με τη μία τα τσαπάκια ανεβάζοντας τη ψυχολογία τους, λέγοντας ''βρε ποιος άγιαξ τώρα, άντε μπείτε και σκίστε τους...''.
Κανένας? Δυστυχώς ή ευτυχώς, κι όσοι είναι/ειμαστε αντίθετοι στην ξερω γω πόση επιστροφή του, πιστευούν κατα βάθος οτι μόνο ο τρελός έχει την ικανότητα όπως είναι τα πράματα τώρα,να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Αρίνα. Εκτός,κι αν θέλουμε να παρατήσουμε εντελώς τα παιχνίδια με τον αγιαξ, και αυτός που θα έρθει να προετοιμάσει την ομάδα για τα πλει οφ του γιουρόπα για να μπούμε ομίλους γιουρόπα.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
δν πειράζει είσαι ΕΣΥ ο φωστήρας φίλε οπότε οι δικές σου σκέψεις υπερκαλυπτουν τα οποία κενά έχουν οι υπόλοιποι....μόνο γυρνά πλευρό όταν κοιμάσαι μην πιαστεις...

Είπα να στη χαρίσω, αλλά εσύ επιμένεις... Καλά λοιπόν. Ιδού:

Είναι πλέον βέβαιο ότι θα σε πουν λαμογιο...αν δν σε έχουν πει ήδη....
αφού τον αποκαλείς έτσι μπορείς ΕΣΥ να κανείς μια πρόταση να αναλαβεις την ΠΑΕ..μπορεί να χω ψύχωση με την λέξη λαμογιο γιατί μέχρι τώρα λαμόγια με διοικουσαν και κατασπαραζαν τα πιστεύω μου...δν δέχομαι επ ουδενει να χαρακτηρίσω έτσι έναν άνθρωπο που πίστεψαμε που προτρεψαμε που πιεσαμε να μπει μπροστά....και βέβαια έχει κάνει λάθη και βέβαια μας έχει πικρανει μερικές φορές αλλά εξακολουθώ να θεωρώ ότι οι προθέσεις του είναι αγνες και όχι ιδιοτελείς...μπορεί να έχω ψύχωση με την λέξη λαμογιο αλλά ΕΣΥ φίλε έχεις ψύχωση με το συναίσθημα εμπάθεια γιατί το εκφράζεις πληρως...δν θα κάτσω να παραθέσω απόψεις σου όπως ΕΣΥ και να σου δώσω παραπάνω αξία γιατί είναι πραγματικά για τα απορριματα...
Θα σε πουν και λαμογιο είναι σίγουρο θοδωρε.μην μασάς σε τίποτα!!!!!!

Και αυτόν ο ζαγορακης κ ο βρυζας τον βάλανε.....

βρε θα ρθει η μερα ρε ΘΟΔΩΡΕ που θα σε πουνε και λαμογιο....συνεχισε ρε ΜΑΓΚΑ και μην ακους!!!!

θα τον πεις φιλε οπως και αλλοι...και εγω μπορει...γιατι αυτοι ειμαστε.....καθοδηγουμενοι απο ΜΜΕ και δεν το λεω για να σε θιξω ειλικρινα μην το εκλαμβανεις ετσι...απλα δν αντεχω, δν μπορω να φανταστω κατι αλλο τωρα περα απο τον τεο..................

Λαμογιο Ζαγορακη τον μπουλο, και εσυ και ο Βρυζας και ο σαντος που θελετε να φερετε στην ομαδα εναν παικτη που καθαρα αγωνιστικα θα βαλει 15 με 20 γκολ για πλακα.....

Ρε ζαγορακη ρε βρυζα ποιος Σαλπιγγίδης τώρα;

το μονο που απομενει ειναι να πουμε και τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ λαμογιο...ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα ακουστει..

luc αγόρι μου, έχεις κάποιο θέμα με το Ζαγοράκη και με τα λαμόγια εν γένη; Εμμονή, φαντασίωση; Σε φτιάχνουν, σε εξιτάρουν, γουστάρεις λαμογιές, ποιά είναι η φάση σου... Δεν ξέρω πως τη βρίσκουν τα λαμόγια παγκοσμίως, ούτε έτυχε να σε δω από κοντά (μπορεί να είσαι ωραίο παιδί) αλλά προσωπικά και 'γω στη θέση του Ζαγοράκη τη Λίλη θα προτιμούσα...

Σοβαρά τώρα, από τη στιγμή που δεν πληρείς τις στοιχειώδεις προυποθέσεις για συμμετοχή σε διάλογο, με άποψη και επιχειρήματα, παρά παπαγαλίζεις τις ίδιες ασυνάρτητες μαλακίες ΜΗΝΕΣ τώρα, δικαιούνται και όσοι εκνευρίζονται με την κενότητα των μηνυμάτων σου να σου τη λένε. Γκέγκε;

υ.γ. Ζαγοράκη σε αποκαλώ λαμόγιο.
(σόρρυ παίδες αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... :lol: )

Offline cure

• Αλλαγή
Ήρθε και ο συγκάτοικος! Άντε να πούμε ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, άλλη μια φορά.
Καλή επιτυχία στον Δερμιτζάκη και εύχομαι να παίξει όπως πιστεύει κι όχι όπως θα του παραγγέλνει ο "ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο του χέστη" πρόεδρος. Ο Πανθρακικός τουλάχιστον έπαιζε μπαλάρα για τα δεδομένα του. Ζαγοράκη ξεκόλλα να χαρείς. Άσ' τον να δουλέψει όπως ξέρει.

Κρίμα πάντως που δεν τόλμησες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline t.b

• Αλλαγή
Την ώρα που έπρεπε να πάρει την στήριξη ο προπονητής, πήρε πόδι. Ήταν εύκολο θύμα ο Ιταλός, τον φάγανε εύκολα, δεν ήταν σαν τον Πορτογάλο που στην τελική ήταν και φίλος μας.
Το μέλλον θα δείξει αν θα βγούμε κερδισμένοι ή όχι.
Πάντως είναι γελοίο να κρίνουμε έναν προπονητή ως αποτυχημένο σε 20 μέρες .
Στο φινάλε δεν με ενδιαφέρει τι θ απογίνει αυτός αλλά o προγραμματισμός που κάναμε φέτος ώστε να στήσουμε την ομάδα.
Στο πιο κρίσιμο καλοκαίρι τι προγραμματισμό κάναμε;
Προγραμματισμό της ΠΟΥΤΣΑΣ.
Όλα πρόχειρα. Όλα τελευταία στιγμή.
Για το πλύσιμο εγκεφάλου όμως και την επιστροφή του άλλου μια χαρά προγραμματισμό κάνατε με τους αρδ.Όλα στην εντέλεια τα οργανώσατε!
Τι θέλαμε ρε πούστη μου φέτος;
Θέλαμε ένα προπονητή ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
Ένα γαμημένο αριστερό χαφ που δεν πήραμε, ένα δεξί μπακ που πήραμε πριν 10 μέρες με χίλια ζόρια και δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τον Αραμπατζιουτί και ένα σέντερ φορ και μας έφεραν τον προδότη.
Και τι ακούμε όλο το καλοκαίρι, δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε λεφτά(σε 6 ημέρες παίζουμε προκριματικό του CL και αν ξέρει κανείς ας μου πει αν έχουμε διαφήμιση στην φανέλα). Και το 1 εκατομμύριο για τον Φασούλα που το βρήκατε;
Ας τα δίνατε για έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ας μην κάνατε καμία μεταγραφή. Τώρα θα πληρώσετε και δύο φορές προπονητή και δεν θ αξίζει τα λεφτά του. Θα πληρώσετε έγραψα;;; καλά....
6 ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα και ψάχνουμε προπονητή!!!  Αυτό πάει να πει οργάνωση. Ελπίζω να μην μιλάμε μετά το φιάσκο Λουκά για το φιάσκο Μπερέτα.
Αν είναι ο Δερμιτζάκης ο επόμενος, ουφ.... για την ώρα....
Ο στόχος για μένα δεν αλλάζει και δεν τον χάνω, είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μόνο αυτό έχει σημασία την δεδομένη στιγμή. Να αλλάξουμε την επιτέλους την ιστορία του ΠΑΟΚ. Δεν με νοιάζει ποιοι θα πάνε ν αγωνιστούν αλλά σε τυχών στραβή μη τυχόν ακούσω μας κατέστρεψε ο Ιταλός με την προετοιμασία του!!!! Εσείς θα την ακούσετε κ.κ. Ζαγοράκη, Βρύζα. Μακάρι να βγούνε όλα σε καλό και αντί να την ακούσετε να δοξαστείτε.
Να μην ξεχάσω, Θα την ακούσετε κ εσείς καλομαθημένοι ποδοσφαιριστές κ εσείς σαπιοκοιλιάδες που ζείτε από τον ΠΑΟΚ. Πάντως δεν θα την ακούσει ο πρώην και ο νυν προπονητής.

Αλήθεια κάποια εξήγηση για τις επιλογές σας θα δώσετε ή θα τις προωθήσετε πάλι μέσω του γνωστού τρόπου; Θα ήθελα να μάθω γιατί προσλάβατε τον Μπερέτα, έτσι και αλλιώς γιατί τον απολύσατε το ξέρω, για το ΠΑΟΚ πάνω απ όλα.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
καληνυχτα ζαγορακη,μας γαμησες το καλοκαιρι,αν δεν σκεφτομουν τα γκαφρα που εσκασα δεν πατουσα αμστερνταμ!

ΠΑΟΚ   .-
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Κρίμα πάντως που δεν τόλμησες

:icon23: :icon23:
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
καληνυχτα ζαγορακη,μας γαμησες το καλοκαιρι,αν δεν σκεφτομουν τα γκαφρα που εσκασα δεν πατουσα αμστερνταμ!

ΠΑΟΚ   .-

Ντροπή ρε παίδες, τι απογοήτευση είναι αυτή που μας πιάνει παραμονές του πάρτυ στο αρίνα!

Ρε και με μένα προπονητή δε γλιτώνουν οι πελάτες, θα θυμούνται το ντόρτι στο Καυτατζόγλειο και θα εύχονται η πούτσα που θα τρώνε την άλλη βδομάδα να ήταν σε φιλικό και όχι σε προκριματικά τσάμπιονς λιγκ!

Και για να το πάω σε πιο... μακροπερίοδο λόγο το πράμα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα έχουμε Έλληνα πρωταθλητή προπονητή μετά από 85 χρόνια Ιστορίας!!!

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Τα κανανε πουτανα...

Ολες οι ελπιδες μας σε ενα φερελπι και απειρο προπονητη να μπορεσει σε 5 μερες να επαναφερει τη ψυχολογια της ομαδας και να προσπαθησει να ξεμπλοκαρει τα ατου μας.

Δευτερη φορα τα ιδια μετα το φιασκο Λουκα.

Τυχαιο? Δε νομιζω! (αλλα ελπιζω μπας και...)

:cwm12:
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν έχω να γράψω παρά πολύ καιρό για ευνόητους λόγους αλλά αισθάνομαι πως μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν ορισμένα πράγματα. Ο ΖΑγορακης έχει κάνει τρομερά λάθη και στις 3 χρονιές που είναι στον προεδρικό θωκο αλλά στο παρελθόν δεν τους δώσαμε την ίδια προσοχή που δίνουμε τώρα.
Για να μην σας κουραζω με μαλακιες θέλω μόνο να πω τούτο, ο ζαγορακης και οι υπόλοιποι στο δς κάνανε και θα συνεχίσουν να κάνουν λάθη, αυτό είναι το λογικό και ως ένα σημείο αναμενόμενο. Ο λαός όμως είναι υποχρεωμένος να μην ξανακάνει τα ίδια λάθη γιατί αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορούμε να υποστούμε σαν λαός.
Αλλο πράγμα η πίστη και άλλο η αλλειωση του DNA μας.
Και εσείς που είστε λίγο πιο extreme ρε παιδιά, νταξει δίκιο έχετε, αλλά προσπαθήστε να διδαξετε λίγο πριν αφορισετε κάποιους , γιατί όπως λέει και ο αρκα για να καταλάβει κάποιος ότι είναι βλάκας, πρέπει να ναι έξυπνος.

demis-g4

• Guest
Το σχέδιο εξαρχής ήταν να γίνει προπονητής ο φίλος του Ζαγοράκη, ο Παύλος Δερμιντζάκης. Αν περάσουμε, θα γίνει ήρωας...Αν αποκλειστούμε, θα φταίει ο Μπερέτα...Απλά πράγματα... Άσε που σε περίπτωση που δεν πάμε γενικά καλά, θα υπάρχει η μόνιμη δικαιολογία ότι δεν έκανε την προετοιμασία της ομάδας αυτός.

Για μένα δεν νοείτε να απολύσεις προπονητή χωρίς επίσημο παιχνίδι, και ας ήταν εκ' των πραγμάτων μια πολύ κακή επιλογή (αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ). Νοοτροπία ερασιτεχνικής ομάδας (και στην περίπτωση που περάσουμε τους Ολλανδούς, το ίδιο θα πιστεύω) .

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
αρχαια κινεζικη παροιμια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Αρχαια ΠΑΟΚτσηδικη Παροιμια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ