Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 628409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Διαβαζοντας την αρνηση Παπαδοπουλου, εστω και καθυστερημενα σκεπτομενος , τη βρισκω να εχει λογικη. Εφ οσον ειναι ορισμενος απο την επιτροπη διαφανεας θα ηταν ταυτοχρονα ελεγχων και ελεγχομενος. Φυσικα περιμενω η επιτροπη να παραγει εργο και να πεσει απλετο φως στα οικονομικα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι επί Παπαδόπουλου στα οικονομικά ήσουν κύριος. Τώρα αντιθέτως έχεις τρύπα. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι φιλοδοξίες του Παπαδόπουλου ούτε τίποτα. Θέλω τον ΠΑΟΚ καθαρό είτε διοικεί ο Παπαδόπουλος είτε διοικεί ο Ζαγοράκης είτε διοικεί ο οποιοσδήποτε. Θέλω Δ-Ι-Α-Φ-Α-Ν-Ε-Ι-Α μέχρι τελευταίου ευρώ, άσχετα από πρόσωπα. Γίνεται;;;;;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Όλοι όσοι ασχολήθηκαν κατά καιρούς με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι μαλάκες, λαμόγια, κρυφοφιλόδοξοι, καιροσκόποι, ΕΚΤΟΣ από τον Πατριάρχη Θεόδωρο το Μέγα. Και φυσικά εκτός από το Δημήτριο τον Καζανογέννητο που προετοιμάζεται σα διάδοχη κατάσταση. Και όλα αυτά με την αγαστή προστασία των πραιτόρων κονδυλοφόρων.

Εκμεταλλευθείτε βρε τον εγκέφαλο που σας προίκισε η φύση, μην τον έχετε για διακοσμητικό στοιχείο...

zan

• Guest
Παλι καλα που καθαρισε την μπουγαδα ο Χοντρος...Αλλιως θα ειχαμε πανηγυρια πασχαλιατικα.....

zagorakis

• Guest
Ï ×áôæüðïõëïò ãéá ôçí ÐÁÅ

Ôï ðñþôï üíïìá ðïõ êáôÜ ðÜóá ðéèáíüôçôá èá ìðåé óôç íÝá – áíáíåùìÝíç äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, Ýãéíå ãíùóôü. Ðñüêåéôáé ãéá ôïí…

ÓÜêç ×áôæüðïõëï ï ïðïßïò äñáóôçñéïðïéåßôáé óôçí åìðïñßá áõôïêéíÞôùí.

Ïé ðëçñïöïñßåò ôïõ PAOK24 áíáöÝñïõí üôé ï ×áôæüðïõëïò Ý÷åé äå÷èåß ðñüôáóç áðü ôïí Èüäùñï ÆáãïñÜêç ãéá íá ðÜñåé èÝóç óôçí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ìßá ðñüôáóç ôçí ïðïßá Ý÷åé áðïäå÷èåß.

¼ðùò üëá äåß÷íïõí ëïéðüí ï ×áôæüðïõëïò èá åßíáé ï Ýíáò ðïõ èá ðñïóôåèåß óôïõò õðÜñ÷ïíôåò óõìâïýëïõò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

Áðü åêåß êáé ðÝñá ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò óõíå÷ßæåé ôéò åðáöÝò ãéá ôá õðüëïéðá óôåëÝ÷ç ìå óôü÷ï ôçí åíßó÷õóç êáé ôçò äéïßêçóçò (ç ïðïßá ðñÝðåé íá Ý÷åé ìïíïøÞöéï áñéèìü óõìâïýëùí) áëëÜ êáé ôçí åôáéñßá óå ôïìåßò ðïõ õóôåñåß Þ ðñÝðåé íá áíáíåùèåß.

ÌåôÜ ôçí Üñíçóç Ðáðáäüðïõëïõ íá óõììåôÝ÷åé óôçí äéïßêçóç, ï ÆáãïñÜêçò ñß÷íåé ôï âÜñïò óôïí Üíèñùðï ðïõ èá áíáëÜâåé ôï ðïëý äýóêïëï ïéêïíïìéêü êïììÜôé óå ìßá ðñïóðÜèåéá ðïõ ðñÝðåé íá ïëïêëçñùèåß óýíôïìá.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7700

Offline cure

• Αλλαγή
Ζαγοράκη στα οικονομικά να φέρεις τον Χουντίνι μπας και σώσει την κατάσταση. Και πέρα από την ειρωνία σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις έναν ΔΙΚΟ ΣΟΥ τίμιο, που να φροντίσει τα χρήματα από τις πωλήσεις να πάνε για να κλείσουν οι τρύπες και όχι αλλού.

Κριέιτιβ λοτζίστικς οφ δε μαντρί(μπεεε)νιουμ κουοπερέισιον
ινκαμ? γουι ντου νατ χαβ ενι, γουι λουκ φορ μανει
άουτκαμ? του ματς, γουι χαβ ε λοτ οφ εξπένσις
Ιν ντιιιιιιντ!

@suicidal, kofalalos4 και όσοι άλλοι φίλοι περίμεναν την αναδρομή της διοίκησης
Αδέρφια μου αν και τα έχω μαζέψει τα περισσότερα (πάνω από 200 σελίδες) και μου μένουν λίγα ακόμη, δεν θα τα γράψω τελικά δημόσια, πρώτον γιατί δεν θέλω να ψάχνουν να με βρούνε  :P και δεύτερον γιατί δεν έχει νόημα αφού σε κανά μήνα θα ξεβρακωθούν μόνοι τους με τις πωλήσεις. Εκεί όποιος έχει λίγο νιονιό θα καταλάβει. όποιος δεν έχει δεν θα καταλάβει ποτέ. Οπότε γιατί να τα μπαίνω στη διαδικασία εγώ; Γέρασα πολύ και βαριέμαι και τους μαλάκες πλέον πολύ πιο εύκολα, οπότε... Ένας γέρος ξέρει να εκτιμά καλύτερα το χρόνο και δεν θα τον ξοδέψω σε χαζοκόντρες.  ;D

Αν γουστάρετε πάντως και δεν βαριέστε στείλ'τε Pm να σας τα στείλω επί προσωπικού. Όλα τα έχω μαζέψει. ό,τι έχουν πει από τη πρώτη στιγμή και σε αντιπαράθεση τα έργα. Έτσι δεν θα πάει χαμένο το ποπ κορν. Με μία παράκληση: Να γράψετε στο τέλος στο forum την τελική σας εντύπωση
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Το γραφω εδω αν και δεν ειναι ακριβως διοικητικο (περισσοτερο περι ποδοσφαιρικου τμηματος) αλλα δεν ηξερα που να το βαλω. Διαβασα αυτο

"Αξίζει να σημειωθεί πως η προπόνηση άρχισε με μικρή καθυστέρηση, καθώς οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν διευκρινήσεις από τον Παντελή Κωνσταντίδη, σχετικά με φημολογία που αναπτύχθηκε περί δυσφορίας της διοίκησης για το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Κατατέθηκε η αντίθεσή τους σε αυτό και η στήριξή τους, ειδικότερα, στον γιατρό, Γιάννη Ράλλη, με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου να απαντά πως δεν έχουν υπόσταση όσα ακούγονται. Ζήτησε, παράλληλα, την απόλυτη προσήλωση τους στις υποχρεώσεις που έχει προσεχώς ο ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ, αφήνοντας κάθε άλλη σκέψη στην άκρη."

στο http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=108140&scid=874&team=paok

και σκεφτομαι οτι (αν ισχυει) εχει χαθει τελειως η μπαλα...

zagorakis

• Guest
Μετά τον Χατζόπουλο, ο Ραπτόπουλος

Νέο όνομα υποψηφίου ως... new entry στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε στο προσκήνιο την Πέμπτη (28/4). Τι ισχύει με τις αναζητήσεις του Θόδωρου Ζαγοράκη, που συνεχίζονται

Ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι ο πρώτος που ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες ως υποψήφιος νεοεισερχόμενος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το θέμα δεν έμεινε εκεί. Ο ίδιος έκανε εμφάνιση την περασμένη Τρίτη (26/4) στη Σουρωτή και στο περιθώριο της προπόνησης των παικτών του "Δικέφαλου" συστήθηκε με κάθε έναν από αυτούς χωριστά. Δείγμα ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από μια απλή φήμη.

Επόμενος που ακούγεται από την Πέμπτη (28/4) ως υποψήφιος νεοεισερχόμενος στο νυν διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Παναγιώτης Ραπτόπουλος. Πρόκειται για τον γιο του γνωστού επιχειρηματία, Γιάννη Ραπτόπουλου, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της Express Service.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω είναι στη σχετική λίστα του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητά ανθρώπους που θα στελεχώσουν και θα δυναμώσουν τη διοίκηση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Πόσοι θα είναι αυτοί; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή κι ενώ οι επαφές συνεχίζονται.

Ενδέχεται να είναι ένας, δύο ή και περισσότεροι οι νέοι σύμβουλοι. Το θέμα για τον Ζαγοράκη είναι να πετύχει την ουσιαστική ενδυνάμωση του διοικητικού συμβουλίου και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται. Τι επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος. 

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/meta_ton_xatzopoylo_o_raptopoylos.846616.html

Τελειώνει με οικονομικό διευθυντή

Το θέμα του οικονομικού διευθυντή συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο μετά την άρνηση του Γιάννη Παπαδόπουλου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να ανακοινώσει το νέο υπεύθυνο επί των οικονομικών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε μία σειρά επαφών και δεν αποκλείεται το όνομα του νέου οικονομικού διευθυντή να ανακοινωθεί ακόμα και αύριο.

Το συγκεκριμένο όνομα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά από το στιγμή που το θέμα κλείσει θετικά θα ξεκινήσει να τίθεται επί τάπητος και ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει ήδη κάνει μία προεργασία, αλλά χωρίς να υπάρχει σαφής προσανατολισμός στο οικονομικό κομμάτι, είναι δύσκολο να προχωρήσει τις όποιες επαφές έχει κάνει έως τώρα. Με τη συμφωνία με τον νέο οικονομικό διευθυντή, θα ξέρει και ο ίδιος ο Κωνσταντινίδης που θα μπορεί να κινηθεί, ενώ η απόφαση για να μειωθεί το μπάτζετ τη νέα σεζόν θεωρείται ειλημμένη.

Με την ολοκλήρωση του θέματος του νέου οικονομικού διευθυντή, θα αρχίσουν σιγά σιγά να τρέχουν και οι άλλες υποθέσεις, που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7823
« Last Edit: April 29, 2011, 00:23:48 by POYLEN-4- »

Athinaios--4

• Guest
Αν θέλεις να λειτουργήσεις επαγγελματικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα. Θες οικονομικό διευθυντή?

Πας στις 3-4 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και παίρνεις οικονομικό διευθυντή. Παίρνεις της coca-cola ,της pepsi, της IBM κτλ

Θες να ανεβάσεις τα έσοδα σου? Πας και παίρνεις το διευθυντή μάρκετινγκ κάποιας από τις εταιρείες.

Παίρνεις τον Διευθυντή Επικοικωνίας κάποιας εταιρείας. Τα άλλα είναι βολέματα των γνωστών ώστε να μπορούμε να τους ελέγχουμε.

Βέβαια για να τα κάνεις αυτά θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δίνεις γύρω στα 10-12 χιλιάρικα τον μήνα.

Αυτές είναι οι επιλογές για επαγγελματικό ή όχι ΔΣ

Offline toy

• Αλλαγή
Μία σημείωση οι οικονομκικοί διευθυντές από τις εταιρίες που αναφέρεις κοστίζουν περίπου όσο 2 βιειρίνια...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Athinaios--4

• Guest
Φίλε μου το συνολικό σου ετήσιο κόστος  είναι γύρω στα 350 χιλιάρικα. Μιλάμε χοντρικά τώρα. Θα έχεις όμως από τους καλύτερους στην αγορά και όχι τον κάθε τυχάρπαστο που θα ΄κανει το όνειρο του να πάρει θέση σημαντική σε μια ΠΑΕ.

Offline toy

• Αλλαγή
Ôï óõíïëéêü êüóôïò ãéá áõôÞ ôç èÝóç óôéò åôáéñßåò ðïõ áíáöÝñåéò åßíáé ðÜíù áðü 1 ìýñéï €
ÁëëÜ óáí ÐÁÏÊ ìå budget áðü 100 Ýùò 200 ÷éë êÜíåéò ôç äïõëåéÜ óïõ.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Athinaios--4

• Guest
Φίλε μου μην επιμένεις. Το ξέρω γιατί κάπου εκεί δούλευα. Ξέρω ακριβώς το κόστος και στο έγραψα. Ο CFO παίρνει 11-12 μεικτά. Ο Μkt στα 9 και ο των δημοσίων σχέσεων στα 7 .

Τι 1 μύριο??? Σκέψου λίγο. 1 μύριο = πάνω από 330.000 ο καθένας = πάνω από 23.000 το μήνα???? Ήμαρτον! Τόσα παίρνει ο Γενικός Διευθυντής (λίγο πιο κάτω δηλαδή)

Offline Català

• Αλλαγή
Athinaios δίκιο έχεις για τον μισθό, μόνο που σου διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες: bonus, κάρτες στις οποίες τρώνε περίπου άλλον έναν μισθό, μετοχές στην εταιρεία κτλ.
Και στο λέω επειδή έχω θείο σε αυτή τη θέση και μάλιστα σε μία από τις εταιρείες που ανέφερες.

Athinaios--4

• Guest
δε μου διαφεύγει φίλε μου. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Σίγουρα θα δίνεις και τα μπόνους και σίγουρα θα δίνεις και μετοχές. Ξέρεις όμως.. ότι αυτά είναι και θέμα διαπραγμάτευσης. Δηλ. τα μπόνους έιναι θέμα απόδοσης και αποτελεσμάτων. Συνεπώς όταν θα έχεις αποτελέσματα (πχ αύξηση εσόδων στις πωλήσεις) τότε ναι να το δώσεις το μπόνους στον Marketing director. Θα σου έχει φέρει έσοδα. Το ίδιο και για τους άλλους διςυθυντές. Άσε που κάποιοι θα το θεωρήσουν τιμή τους. Που ξέρεις ίσως κάποιος είναι ΠΑΟΚτσής φανατικό με φανέλα σε κάδρο στο γραφείο του( δεν είναι βέβαια φαντασία μου αυτό αλλά πραγματικότητα). Τέλος πάντων.

Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να δουλέψεις επαγγελματικά και όχι με φιλίες. Και να βγεις από τον στενό κύκλο της πόλης. Που σου υπαγορεύει να πάρεις τον τάδε γιατί ξέρει ανθρώπους σε φυλλάδες, γιατί είναι κολλητός κολλητού κτλ Επαγγελματική οργάνωση.

Offline toy

• Αλλαγή
Το συνολικό πακέτο στην IBM, COca Cola κλπ είναι κοντά στο μύριο, επειδή τυγχάνει να είναι αυτή  η δουλειά μου σε ανάλογες εταιρίες εσύ μην επιμένεις, επείσης η διαπαργμάτευση αφορά τον στόχο και μόνο αυτό, όλο το υπόλοιπο πακέτο μισθολογικά + παροχές είναι προϋπολογισμένο.
Ο στόχος ειδικά είναι cash + μετοχές + ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.
Στα δικά μας τώρα να πω το έξης αν δεν δώσουμε 150 ακατέβατα κλάφτα χαλαράμπε ούτε με ΠΑΟΚτσήδες γίνεται η δουλειά ούτε με ΠΑΟΚάρες.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Català

• Αλλαγή
Μετά τον Χατζόπουλο, ο Ραπτόπουλος

Νέο όνομα υποψηφίου ως... new entry στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε στο προσκήνιο την Πέμπτη (28/4). Τι ισχύει με τις αναζητήσεις του Θόδωρου Ζαγοράκη, που συνεχίζονται

Ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι ο πρώτος που ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες ως υποψήφιος νεοεισερχόμενος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το θέμα δεν έμεινε εκεί. Ο ίδιος έκανε εμφάνιση την περασμένη Τρίτη (26/4) στη Σουρωτή και στο περιθώριο της προπόνησης των παικτών του "Δικέφαλου" συστήθηκε με κάθε έναν από αυτούς χωριστά. Δείγμα ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από μια απλή φήμη.

Επόμενος που ακούγεται από την Πέμπτη (28/4) ως υποψήφιος νεοεισερχόμενος στο νυν διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Παναγιώτης Ραπτόπουλος. Πρόκειται για τον γιο του γνωστού επιχειρηματία, Γιάννη Ραπτόπουλου, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της Express Service.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω είναι στη σχετική λίστα του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητά ανθρώπους που θα στελεχώσουν και θα δυναμώσουν τη διοίκηση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Πόσοι θα είναι αυτοί; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή κι ενώ οι επαφές συνεχίζονται.

Ενδέχεται να είναι ένας, δύο ή και περισσότεροι οι νέοι σύμβουλοι. Το θέμα για τον Ζαγοράκη είναι να πετύχει την ουσιαστική ενδυνάμωση του διοικητικού συμβουλίου και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται. Τι επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος. 

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/meta_ton_xatzopoylo_o_raptopoylos.846616.html

Μπράβο πρόεδρα, διάνα πέτυχες ακόμα μια φορά με τα λαμόγια.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=129487

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ο κ. Express Service και τα χρέη του στο ΙΚΑ

«Δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία» φώναξε με απόγνωση πριν από λίγες μέρες ο αρμόδιος υπουργός, Α. Λοβέρδος, και η φράση του έγινε το σλόγκαν των ημερών. Πώς να υπάρχει «σάλιο» όταν οι κυβερνήσεις, χρόνια τώρα, δεν διαθέτουν την πολιτική βούληση για να εισπράξουν από τους μεγαλοεπιχειρηματίες τις οφειλόμενες εισφορές;

Είναι κοινό μυστικό ότι όσο καλύτερες προσβάσεις έχει ένας επιχειρηματίας, τόσο καλύτερες ρυθμίσεις μπορεί να κάνει, για να μην πληρώνει, αξιοποιώντας τα παράθυρα των νόμων που υπάρχουν ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις.

Η «Κ.Ε.» παρουσιάζει σήμερα μία χαρακτηριστική περίπτωση επιχειρηματία, το όνομα του οποίου φιγουράρει για χρόνια στις λίστες με τους μεγαλύτερους οφειλέτες του ΙΚΑ, ανάμεσα σε εκείνα που έχουν φέρει το ασφαλιστικό ταμείο στο γνωστό αδιέξοδο.

Ο ιδιοκτήτης της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος, που διαθέτει ισχυρές πολιτικές φιλίες, διάγει βίο πολυτελή και χρηματοδοτεί εκδηλώσεις της νομαρχίας (η οποία είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των επιχειρήσεών του) αν και οφείλει στο ΙΚΑ περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Το 1997, μάλιστα, έγινε για ένα σύντομο διάστημα και εκδότης, προσφέροντας 1,2 δισ. δραχμές για να αποκτήσει τις εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» από το χρεοκοπημένο συγκρότημα Βελλίδη.

Το 2000, εξαιτίας της άρνησής του να πληρώσει φόρους, τιμωρήθηκε με βαριά πρόστιμα από το υπουργείο Οικονομικών. Ο πρώην υπ. Ανάπτυξης, Ν. Χριστοδουλάκης, είχε δηλώσει στην «Κ.Ε.»: «Είχαμε διαπιστώσει πολλές παρανομίες με την ασφαλιστική της Express Service. Είχαμε επιβάλει και πρόστιμα. Θυμάμαι ότι είχαμε για καιρό φασαρίες, διότι δεν επιδείκνυαν καμία διάθεση συμμόρφωσης με το νόμο».

Στις 18-10-2001 η τότε υφυπουργός Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη, ύστερα από ελέγχους στην ασφαλιστική επιχείρηση, αποφάσισε την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας.

Ο Γ. Ραπτόπουλος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθούν οι αποφάσεις της. Η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, όμως, απέρριψε ως αβάσιμο το αίτημά του. Κι ενώ η εταιρεία όδευε προς αναστολή λειτουργίας, γίνεται ανασχηματισμός και οι Ν. Χριστοδουλάκης και Μ. Αποστολάκη αλλάζουν. Ο πρώτος πηγαίνει στο υπουργείο Οικονομίας και η δεύτερη στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ. Στο υπουργείο Ανάπτυξης πηγαίνει ο Α. Τσοχατζόπουλος (τον οποίο στη Θεσσαλονίκη θεωρούν φίλο του Γ. Ραπτόπουλου) με υφυπουργό τον Χρ. Θεοδώρου (που απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση το 2003, μετά από καταγγελίες για χρηματισμό του γαμπρού του, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του).

Το υπουργείο αποφάσισε τότε την αναστολή της απόφασης της προηγούμενης ηγεσίας. Τη νέα απόφαση υπέγραψε ο Χρ. Θεοδώρου. Η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων μίλησε, τότε, για έλλειψη σεβασμού στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Την περίοδο διακυβέρνησης Ν.Δ. οι οφειλές της Express Service αυξήθηκαν, παρ' ότι νέα έσοδα προστέθηκαν από τη συνεργασία που πέτυχε με την Αγροτική Ασφαλιστική.

Την περασμένη χρονιά ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Ευρ. Στυλιανίδης, κατηγορήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση ότι με αιφνίδια τροπολογία που πέρασε προεκλογικά, επιχείρησε να δημιουργήσει «μονοπώλιο υπέρ της Express Service».

Σήμερα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης, που έχει την ευθύνη επίβλεψης της εταιρείας, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις οφειλές. Ο αρμόδιος αντινομάρχης δηλώνει στην «Κ.Ε.» ότι δεν έχει καμία ενημέρωση από το ΙΚΑ, παρ' ότι «μας στέλνουν καθημερινά ενημέρωση για τις εταιρείες που έχουν χρέη».

Ο Π. Ψωμιάδης παραδέχεται ότι μετακινείται με ελικόπτερα της Express Service, η οποία είναι χορηγός και σε εκδηλώσεις του, ωστόσο «άλλοι είναι οι πολιτικοί φίλοι του Γ. Ραπτόπουλου. Εγώ ένα "γεια" έχω μαζί του» δηλώνει. Προφανώς κάποιοι έχουν κάτι παραπάνω.

------------------------------------------------------------------------------

Παρεμπιπτόντως, εκτός του θέματος που μας απασχολεί εδώ, στην ιστορία με τα χρέη στο ΙΚΑ (που είναι οι εισφορές των εργαζομένων) οφείλονται και οι εκπομπές του εθνικού μας εκβιαστή/κυπατζή μάκη πριν λίγους μήνες με στόχο τους συνδικαλιστές. Άσχετα τι τεράστιες λέρες είναι οι τελευταίοι, ο εκβιαστής είναι κουμπάρος του Ραπτόπουλου και στοχοποίησε μέσα από τις εκμπομπές του τα συνδικάτα επειδή στηρίζουν τους εργαζόμενους της express στο αίτημα να καταβληθούν τα λεφτά από τα ένσημά τους.

Εδώ ακόμα ένα λίνκ (είναι μεγάλο και με σκαναρισμένα κείμενα, γι'αυτό δεν το βάζω)

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=113536

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καταλα κομπλεξικε μιλαμε για τον γιο του οχι γι'αυτον που παραθετεις...τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει  :'( :'( :'(

Offline Català

• Αλλαγή
Ζητώ συγγνώμη!  :D :D :D

Athinaios--4

• Guest
Το συνολικό πακέτο στην IBM, COca Cola κλπ είναι κοντά στο μύριο, επειδή τυγχάνει να είναι αυτή  η δουλειά μου σε ανάλογες εταιρίες εσύ μην επιμένεις, επείσης η διαπαργμάτευση αφορά τον στόχο και μόνο αυτό, όλο το υπόλοιπο πακέτο μισθολογικά + παροχές είναι προϋπολογισμένο.
Ο στόχος ειδικά είναι cash + μετοχές + ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.
Στα δικά μας τώρα να πω το έξης αν δεν δώσουμε 150 ακατέβατα κλάφτα χαλαράμπε ούτε με ΠΑΟΚτσήδες γίνεται η δουλειά ούτε με ΠΑΟΚάρες.

Ρε φίλε μου τώρα μην επιμένεις. Είμαι σε αυτή την εταιρεία και ξέρω ακριβώς πόσα παίρνουν. Δηλ. τι θες? Να σου πω όνομα και τι σύμβαση έχει?? Δηλ. Πως αλλιώς να στο πω??

Ο CFO παίρνει 12 χιλιάρικα. Είναι άλλο τα bonus και το πως βγαίνει. Από κει και πέρα μπορούμε με πμ να πούμε ότι θες για μισθούς κτλ. Και μάλιστα μιλάω για μεικτά 12 χιλιάρικα! Επειδή λοιπόν έχω δει τις συμβάσεις λόγω του συγκεκριμένου τμήματος, επειδή ξέρω ακριβώς το bonus τους πως βγαίνει μην επιμένεις. Τώρα αν θες είναι βέβαια δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ο CFO της IBM ή της Pepsico παίρνει 25 χιλιάρικα το μήνα αλλά κάνεις λάθος.