Κανονικα δεν θα απαντουσα, αλλα μου φαινεται εχω ορεξη μεσημεριατικα.

loipon den kratiemai allo opote tha grapsw afta pou skeftomai.katarxas stirizw ti dioikisi zagoraki pira diarkeias fetos k persi ALLA:
1.poulas xristodoulopoulo.tin epomeni mera ta mme lene gia athlitika kentra kai istories.lew malakies twn dimosiografwn.ta idia leei omws kai o zagorakis.se ena mina tha ksekinisei me ta lefta tis metagrafis kai kai kai...pou einai to athlitiko kentro 3-4 mines meta?me tis simaies meiname....
filiko me partizan ta esoda pane gia athlitiko kentro(kai afta).akoma perimenoume....
1. Καταρχην δεν καταλαβαινω πως λες οτι στηριζεις και οταν ακους για προπονητικο λες "μαλακιες των δημοσιογραφων", αφου ο ιδιος ο Ζαγορακης το ειπε. Αυτο δηλωνει ελλειψη εμπιστοσυνης, αρα για ποια στηριξη? Με το διαρκειας? Πηρα διαρκειας, αρα μπορω να ξεσκισω ανα πασα στιγμη τον καθενα. Μου θυμιζει τον μεσαιωνα που εδιναν οι παπαδες συγχωροχαρτι για τις αμαρτιες του κοσμακη.. Ο Ζαγορακης ειπε οτι ελπιζει το επομενο καλοκαιρι η προετοιμασια της ομαδας να γινει εκει. Δεν ειπε οτι σε 3-4 μηνες θα εχει σηκωθει ο νεος πυργος της Pirelli. Μου δινεις την εντυπωση οτι το ποστ το εγραψες εν θερμω. Κατσε και σκεψου ποσο καιρο εκανε να χτιστει το σπιτι σου, που οσο αναφορα τις μελετες, τα σχεδια, την απαραιτητη γραφειοκρατια, τα εργα, το ανθρωπινο δυναμικο και και και, δεν ειναι ουτε 1% απο το προπονητικο κεντρο. Καλο ειναι να κανεις κριτικη και οχι κραξιμο. Αν δεν μπορεις να αποφυγεις το κραξιμο, καλο θα ειναι να ξαναδιαβαζεις τι γραφεις, πρωτου το στειλεις. Θα εκπλαγεις με ποσα δεν θα συμφωνεις αν τα διαβασεις ηρεμα και ωραια.
egw eimai apo tous ligous isws pou den eixan provlima i fanela na ginei san vivlio afierwsewn prokeimenou na vgaloume kana frago ok OMWS
2.oxi re zagoraki na mou steriseis ESY to dikaiwma na paw ekdromes.gia 100 poustoxiliarika.ayto einai to praktiko sou efxaristw gia ta 19000 diarkeias?ti mas les diladi emmesws plin safws ksereis?ama den pernate kyrioi diarkeias kai den kaname sold out,tha edina eisitiria.xanoume ti monadiki sovari ekdromi pou mporousame na kanoume oli ti xronia
kai afti ti fora me diki mas efthini.
Οχι, αυτο δεν στο λεει ουτε εμμεσα, ουτε αμεσα. Αυτο ειναι το προσωπικο σου αυθαιρετο συμπερασμα.
Επισης εισαι σιγουρος οτι ο Ζαγορακης σου στερει ο ιδιος την εκδρομη? Αν στον δευτερο γυρο, σου ελεγε ο λαγος οτι βαση του νεου νομου δεν παιρνεις εισητηρια, θα ξανα-εκραζες (αν οχι εσυ τοτε καποιοι αλλοι) οτι τον Ζαγορακη τον επιασε κοροιδο ο πατερας και η μητερα και δεν ξερω εγω ποιος αλλος. Θα ακουγαμε μετα, παλι λαθος ο Ζαγορακης, που ειναι απειρος και τον δουλεψαν και χασαμε και τα εσοδα απο το εντος και εκδρομη δεν θα παμε.
Αυτο το τελευταιο ειναι το δικο μου αυθαιρετο συμπερασμα. Πως σου φαινεται να βγαζω συμπερασματα χωρις να σε ξερω και χωρις να εχω μπροστα μου ολα τα δεδομενα (ψηφιση αθλητικου νομου, δηλωσεις/σταση παραγοντων λαγου, σταση συνδεσμων κτλ)? Αρα θα συμφωνησεις νομιζω οτι χωρις να ξερουμε καλο ειναι να μην βγαζουμε πορισματα, ουτε να κανουμε τον μαντη Καλχα.
zagoraki ksemprostiastikes kai sta skoulikia otan tous eleges dwste 4 xiliarika ticketia k parte alla tosa.pws tha tous ta edines loipon?ekei de tha exanes esoda?ek tou asfalous loipon...
proswpika de me endiaferei katholou i apopsi oswn swsta eipe o skorpios se allo topic oti den exoun perasei sti zwi tous ta malgara.EGW EIMAI PAOK.PAOK=EKDROMES.ayto gia to opoio eixame na koroidevoume tous allous oti den erxontai toumpa twra to kanoume emeis
Εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο: Γιατι ξεμπροστιαστηκε ο Ζαγορακης και οχι και οι συνδεσμοι αλλα και ο Λαος που ειπαν ΟΧΙ, ΜΗΝ παρεις εισητηρια, γιατι το σκουλικι μας δουλευει ψιλο γαζι με τα εισητηρια (στοιβαγμα στην θυρα "στανη", μεγαφωνα, αριθμος εισητηριων κλπ κλπ κλπ?
Το ΠΑΟΚ=ΕΚΔΡΟΜΕΣ ειναι μια υπεραπλουστευμενη εξισωση. Για να φτασεις στις εκδρομες πρεπει να υπαρχουν καποιες προυποθεσεις, τις οποιες ΔΕΝ θα τις πληρουσες εαν ο Ζαγορακης και οι υπολοιποι δεν αναλαμβαναν πριν εναμησι χρονο. Αληθεια ποσοι νομιζεις θα πηγαιναν εκδρομη στο γηπεδο της Ζακυνθου? Και σε παρακαλω, μην μου πεις ΠΑΟΚ εισαι και θα'χες ΚΑΙ εκει 2000 κοσμο...
se endeixi diamartirias,egw:
1.de tha paw sto mats,tha to dw apo tv etsi kialliws mikres oi diafores
2.the tha agorasw oute misi metoxi
de tha ksanaparw diarkeias
mporei ola afta na sas fainontai ypervolika alla de dinw se kanena zagoraki to dikaiwma na me leei malaka
ZAGORAKI MAGA SE KANAME EMEIS.SYNELTHE GRIGORA
Θα προτιμουσα αδερφε μου, με καθε καλη διαθεση οπως φυσικα εχω και σε ολη την απαντηση μου, να μου ελεγες τι θα ΕΚΑΝΕΣ για τον ΠΑΟΚ μας...
Πολυ φοβαμαι οτι ενα κομματι του Λαου μας ειναι αυτο που πρεπει να συνερθει.. Οχι δεν εννοω εσενα προσωπικα.