Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609933 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
http://www.dikefalos.com.gr/index.php?module=News&func=display&sid=472

Είναι οριστικό! - Επανέρχεται ο Ζαγοράκης!

Μετά από διαβουλεύσεις, που πέρασαν από... χίλια κύματα, βρέθηκε η φόρμουλα της επανόδου του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα γίνει επίσημα, με την ανανέωση της θητείας της διοίκησης και τη συμπλήρωσή της, από το Πρωτοδικείο, μετά τις 8 Ιανουαρίου του 2010.
Η επίτευξη της συμφωνίας έγινε ουσιαστικά αργά το βράδυ της Τετάρτης και επικυρώθηκε (μεταξύ όλων των μελών του δ.σ.της ΠΑΕ) το απόγευμα της Πέμπτης, στο περιθώριο του γεύματος που δόθηκε για όλη την ομάδα.
Εννοειται ότι βρέθηκαν οι τρόποι ώστε να μείνει "άθικτος" ο Ζήσης Βρύζας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν με τον "υποβιβασμό" του με την επάνοδο Ζαγοράκη, αλλά και σε ό,τι αφορά κάποιες προσωπικές εγγυήσεις που πρέπει να πάρει για χρήματα που διέθεσε ως ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης θα παραμείνει ως "παρά τω προέδρω" και ουσιαστικά ο επίσημος ΠΑΟΚ θα έχει στην κορυφή της ηγεσίας του το δίδυμο Ζαγοράκη-Βρύζα

apostolos

• Guest
Θεωρώ καταπληκτική την ιδέα του dave για να είχαμε πρόεδρο ΠΑΕ τον Ζήση και πρόεδρο του ΑΣ τον Ζαγοράκη.

Έχει ακουστεί κι αυτό το σενάριο πάντως.

Offline scouser4

• Αλλαγή
«Äåí Ýöõãá ðïôÝ áðü ôïí ÐÁÏÊ»

Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò åðéóôñÝöåé êáé ðÜëé óôçí æùÞ ôùí ÐÁÏÊôóÞäùí, êáèþò áíáëáìâÜíåé ôçí ðñïåäñßá ìåôÜ ôéò 8 Éáíïõáñßïõ. «Äåí Ýöõãá ðïôÝ áðü ôïí ÐÁÏÊ» äÞëùóå óôï “gazzetta.gr”, ï «ÔÝï».

Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò ìåôÜ ôçí áðüöáóç ôïõ íá ðáñáéôçèåß áðü ôçí èÝóç ôïõ ðñïÝäñïõ óôéò 8/10/09 åðéóôñÝöåé êáé ðÜëé óôçí èÝóç ðïõ ôïõ áñìüæåé. ÌåôÜ áðü äéáâïõëåýóåéò, âñÝèçêå ç öüñìïõëá ôçò åðáíüäïõ ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç óôçí ðñïåäñßá ôçò ÐÁÅ. Ç åðßôåõîç ôçò óõìöùíßáò Ýãéíå ôçí ÔåôÜñôç (16/12) êáé åðéêõñþèçêå ôï áðüãåõìá ôçò ÐÝìðôçò (17/12), óôï ðåñéèþñéï ôïõ ãåýìáôïò ðïõ äüèçêå ãéá üëç ôçí ïìÜäá.

ÂñÝèçêå êáé ï ôñüðïò þóôå íá ìçí èé÷ôåß ï ÆÞóçò Âñýæáò, ï ïðïßïò ìå åðéôõ÷ßá äïõëåýåé ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ. Ï íõí ðñüåäñïò èá ðáñáìåßíåé ùò "ðáñÜ ôù ðñïÝäñù" êáé ïõóéáóôéêÜ ï ÄéêÝöáëïò ôïõ ÂïññÜ èá Ý÷åé óôçí êïñõöÞ ôçò çãåóßáò ôïõ ôï äßäõìï ÆáãïñÜêç-Âñýæá. Ç åðéóôñïöÞ ÆáãïñÜêç èá ãßíåé åðßóçìá, ìå ôçí áíáíÝùóç ôçò èçôåßáò ôçò äéïßêçóçò êáé ôç óõìðëÞñùóÞ ôçò, áðü ôï Ðñùôïäéêåßï, ìåôÜ ôéò 8 Éáíïõáñßïõ ôïõ 2010. Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò åñùôçèåßò áðü ôï “gazzetta.gr” ãéá ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ óôçí ÐÁÅ åßðå: «Äåí Ýöõãá ðïôÝ áðü ôïí ÐÁÏÊ. ¹ìïõí ðïëý êïíôÜ óôçí ïìÜäá, äßðëá óôá ðáéäéÜ»

Óôçí Èåóóáëïíßêç ëÝãåôáé ðùò ôçí åðÜíïäï ôïõ «áñ÷çãïý» åðéèõìïýí êáé ïé õðïøÞöéïé åðåíäõôÝò. Åßíáé áðáñÜâáôïò üñïò ãéá íá âÜëïõí ôá ÷ñÞìáôÜ ôïõò óôçí áýîçóç ôïõ Ìåôï÷éêïý Êåöáëáßïõ ôçò ÐÁÅ ðïõ èá áíïßîåé óå ëßãåò çìÝñåò.

ÂÝâáéá êÜðïéá óôéãìÞ èá ðñÝðåé íá åîçãÞóåé óôïõò öéëÜèëïõò ôïõò ëüãïõò ðïõ ôïí ïäÞãçóáí óôçí áðüöáóç ôçò ðáñáßôçóçò. Áõôü ðñÝðåé íá ôï êÜíåé êáé üóï ôï äõíáôüí ðéï ãñÞãïñá.

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/61219-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Στην Θεσσαλονίκη λέγεται πως την επάνοδο του «αρχηγού» επιθυμούν και οι υποψήφιοι επενδυτές.

σε ποιούς αναφέρεται? σε εμένα ας πούμε και στον King ή μιλάει για επενδυτές που θα βάλουν και μερικές χιλιάδες ευρώ?

makptol

• Guest
www.goalday.gr

Επιστρέφει ο Ζαγοράκης!
Online 09:15 18/12

Από τις 8 Ιανουαρίου ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και πάλι στην προεδρεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Οι επενδυτές που αναμένεται να «μπουν» στον «δικέφαλο» με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει στη ΓΣ στις αρχές του νέου έτους, απαίτησαν-παρότρυναν ουσιαστικά, την παρουσία του Ζαγοράκη στην ΠΑΕ. Κι έτσι, ο «Τεό» συμφώνησε και ουσιαστικά το ανακοίνωσε σε όλους σε γεύμα που δόθηκε χθες βράδυ σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Να σημειωθεί πως η επιστροφή του Ζαγοράκη δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση τον παραγκωνισμό του Ζήση Βρύζα, ο οποίος θα παραμείνει στην διοικητική ηγεσία, ως το δεξί χέρι του προέδρου, έχοντας πολύ αυξημένες αρμοδιότητες.

CLUB LARISA

• Guest
Την ψάχνετε πολύ τη δουλειά.Τι έγινε,ξαφνικά δεν έχουμε εμπιστοσύνη ούτε στον Ζαγοράκη ούτε στον Βρύζα?Για να το αποφασίσουν από κοινού,κάτι περισσοτερο θα ξέρουν, με πρώτη αιτία να μου έρχεται στο μυαλό το θέμα των χρεών.Ίσως να θεωρούν οτι η παρουσία του Ζαγοράκη με τις πιέσεις που μπορεί να γίνουν,σίγουρα δηλαδή θα γίνουν, θα τελειώσει το ζήτημα για να ησυχάσει ο σύλλογος.Και στην τελική, ουσιαστικά δίδυμο θα είναι μαζί, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον,έχουν και τον σέρτζιο τεχ. δ/ντη

Kαλά ρε φίλε, σοβαρά μιλάμε? Τι είναι ο ΠΑΟΚ περίπτερο για να μην την ψάχνουμε τη δουλειά? Τι πάει να πει αμφισβητείται η εμπιστοσύνη μας? Αυτή που χρησιμοποιήθηκε για να λέει ο Θόδωρας κάθε 2 μέρες, φεύγω δεν μπορώ άλλο, φεύγω - ξαναέρχομαι, ξαναφεύγω, ξαναήλθα?
Ο Ζαγοράκης, του οποίου το έργο ουδείς αμφισβητεί, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να μας εξηγήσει γιατί έφυγε και γιατί ξαναγυρνάει. Οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Δε μπορεί ο καθένας να παίρνει άδεια τύπου King (35000 ημέρες ανά χρόνο) και μετά να ξαναγυρνάει πίσω, δίχως να μας εξηγήσει τι και πως. Μη τρελαθούμε.....

Offline Matador

• Αλλαγή
Στην Θεσσαλονίκη λέγεται πως την επάνοδο του «αρχηγού» επιθυμούν και οι υποψήφιοι επενδυτές.

σε ποιούς αναφέρεται? σε εμένα ας πούμε και στον King ή μιλάει για επενδυτές που θα βάλουν και μερικές χιλιάδες ευρώ?

Ναι ρε ποιοι ειναι αυτοι οι υποψηφιοι επενδυτες; Γιατι τοση υσυχια με την ερχομενη αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Δε μπορεί ο καθένας να παίρνει άδεια τύπου King (35000 ημέρες ανά χρόνο) και μετά να ξαναγυρνάει πίσω

ντα3 μλκ...ούτε συννενοημένοι να είμασταν...από αύριο δε μας μιλάει κιόλας!!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Αυτές είναι μαλακίες!  Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!
Όσο και αν τον αγαπώ δεν μπορώ να πω πως μ άρεσε αυτή η εξέλιξη. Υπάρχει μία αδικία που αν και δεν φαίνετε είμαι σίγουρος πως την νιώθει ο Ζήσης αλλά απλά δεν μπορεί να μιλήσει.

Τεσπα, τουλάχιστον δεν νομίζω να τον παίρνει να μας ξαναπεί τις μαλακίες του στυλ φεύγω, δεν φεύγω στην πρώτη στραβή. Αν το κάνει θα του αξίζει το βρισίδη που θα ακούσει!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δε μπορεί ο καθένας να παίρνει άδεια τύπου King (35000 ημέρες ανά χρόνο) και μετά να ξαναγυρνάει πίσω, δίχως να μας εξηγήσει τι και πως. Μη τρελαθούμε.....

Τι ειμαι ρε μλκ? μετρο συγκρισεις??  :'( :'( :'( :'(

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Αντι να χαιρομαστε που θα ρθει ξανα ο σκυλος, δημιουργουμε απο μονοι μας προβληματα τυπου '' πως θα το παρει ο Ζησης , φευγω-μενω κτλ''.
Και στην τελικη και ο ιδιος ο σκυλος ξερει πως αυτη την φορα δε θα ειναι οπως την πρωτη. Ούτε απειλές μένω-φεύγω ούτε τίποτα. Άρα γιατί να παίρνει κι αυτός το ρίσκο? Εγώ πιστεύω πως το κάνει για καλό της ομάδας και ΔΕΝ ειμαι αφελης....
Εννοειται πως θελω αμεσες εξηγησεις απο Ζαγορ γιατι εφυγε (ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ, θα μας πειραξουν αραγε?).
Αλλα δεν μπορω παρα να χαιρομαι και να γουσταρω βλεποντας και τους δυο εκει πανω. Τον Ζαγορ με την εμβελεια και την αμεσοτητα που εχει, και τον Ζησαρο με την ωριμοτητα, ηρεμια και το potentional σαν παραγοντας του ΠΑΟΚ.
Ξενερωνα τοσα χρονια με την καταντια του συλλογου (οσο κλισε και να ειναι αυτο), βλεπω το χανουμι και λεω θεε μου σ' ευχαριστω, και θα ξενερωσω επειδη και οι δυο θα ειναι στην ΠΑΕ?
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

CLUB LARISA

• Guest
Kανείς δεν ξενερώνει ρε φίλε, ούτε ζητάει τα ρέστα. Πάψτε επιτέλους κάποιοι να μεταφράζετε τις αγωνίες μας σε πόλεμο. Εξηγήσεις πρέπει να δώσει, αυτό λέμε. Ούτε είπε κανείς να πάρει πούλο. Εσύ δλδ δεν κουράστηκες απο τα απανωτά, ανα σ/κου φευγω-ερχομαι-φεύγω? Αυτό λέμε όλοι μας.

Kingito, εσύ αγόρι μ αν ήσουν στην ΠΑΕ, όλη την μέρα στα γραφεία της Πόπης και της Χριστίνας θα σουν, που καιρός για άδεια....... Άδεια τα καλοκαίρια μόνο κανα 15μερο παρέα με πουλέν Zlatan στο Κάβο Παραντίσο για μουνιά, μουνιά, βυζιά, κουμπιά κ τεκίλες...... :P :P :P

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

baron

• Guest
Και ενώ συμβαίνουν olla αυτά εμείς ας προσπαθήσουμε να δικαιολογήσουμε τον τίτλο αυτού του topic: Ο Ζαγοράκης και το Άψογο ΔΣ.

θα με πάρουν τα γέλια

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Δεν περίμενα από τα δύο αυτά παλλικάρια να είναι ώριμοι παράγοντες στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας τους...έφυγε αφού δεν του καθόταν κάτι, παρήλθε μάλλον αυτό που δεν του καθόταν και επιστρέφει...ανώριμος παράγοντας?πιθανότατα...χαμένος λόγω έλλειψης πείρας και ψυχραιμίας?μάλλον...ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΜΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)...ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ...και σε τελική ανάλυση κατά τη γνώμη μου είναι και οι δύο ότι καλύτερο έχει εκεί πάνω ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια...έχουν δικαίωμα να μας τα κάνουν καλοπροαίρετα νταούλια...ΚΑΙ Ο 2ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ...ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ....Ας έρθει πίσω...για καλό θα είναι....τα σκυλιά γενικώς πηγαινοέρχονται αλλά είναι οι καλύτεροι φίλοι....

Offline memts

• Αποστολή
  • **
αδερφε club larissa. ακριβως αυτο λεω.
Φυσικα και κουραστηκα με τα πηγαινε ελα. Πιστευω ομως πως το ξερει και ο ιδιος ο ζαγορ πως ο κοσμος κουραστηκε μ αυτα (αρα πιστευω πως θα ειναι πιο ωριμος και υπευθυνος)
Φυσικα θελω να δωσει ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ τις εξηγησεις γιατι εφυγε. Δε θελω ομως να μπλεχτει σε χωραφια που δεν πρεπει.
π.χ. το οτι η φυγη του ηρεμησε τα πνευματα εκεινη την περιοδο και το οτι η ειδηση της φυγης του εβαλε στο περιθωριο τις ''κιτρινες ειδησεις'' των σκουληκιων-ασφαλιτων εκδοτων, σε εφημεριδες και μμε πανελλαδικης εμβελειας, δεν πρεπει να ξεχαστει...
Αν δεν γινοταν αυτο, ακομα μεσα θα μας εβαζε ο σκορδας με την προπαγανδα που πουλησε για δολοφονους της σουρωτης κτλ.
Γι αυτο πιστευω πως ΟΡΙΣΜΕΝΑ θεματα περι φυγης του δεν χρειαζεται να τα αποκαλυψει
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
«Äåí Ýöõãá ðïôÝ áðü ôïí ÐÁÏÊ» äÞëùóå óôï “gazzetta.gr”, ï «ÔÝï».

Åãù ðáëé ãéáôé åé÷á ôçí åíôõðùóç ïôé åöõãåò? Ïíåéñï åâëåðá?
Στον κοσμο αλλος κανενας

guest4

• Guest
Πιστεύω πως αν ο Ζήσης κι ο Ζαγόρ κάνουν μια επίσκεψη στα forum
θα λιώσουν στα γέλια.
Για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Ο Ζαγόρ θα γυρίσει μετά από προτροπή επιχειρηματιών που έχουν σκοπό να συμβάλλουν στην ΑΜΚ
και να παίξουν ενεργό ρόλο στην ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι αρκετά ελκυστικός. Πρέπει να πήραν και διαβεβαιώσεις από την νυν κυβερνηση
για ρύθμιση των χρεών κλπ κλπ.
Το ότι ο ΠΑΟΚ έγινε ελκυστικός οφείλεται κατά κύριο λόγο στο Θ. Ζαγοράκη.
Όμως αυτοί οι επίδοξοι νέοι μέτοχοι, θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα τους στον ΠΑΟΚ.
Όχι να τα χαρίσουν. Είναι λογικό να θέλουν τον Ζαγόρ μπροστά. Είναι πολύ λογικό.
Γιατί ο Ζαγόρ ΠΕΤΥΧΕ στη διαχείριση. πέρασε τις εξετάσεις. δεν είναι Θεμιστοκλής.

Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο μ'αυτά που διαβάζεις για το πώς θα το πάρει
ο Ζήσης και λοιπές μαλακίες που μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω.

Για να γίνει μεγάλος ο ΠΑΟΚ θέλει ζεστό χρήμα αρχικά και άμεσο πλάνο για το νέο
ΓΗΠΕΔΟ.

Η κατασκευή του νέου Γηπέδου θα κάνει τον ΠΑΟΚ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αφήστε επιτέλους τον εγωισμό και τα κομπλεξ κατα μέρους και αγκαλιάστε
αυτόν τον άνθρωπο. ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

@skyclad4
Πραγματικά δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ.
Γιατι εαν έφευγε, θα έφευγε όλο το ΔΣ και ο Ζήσης μαζί!

Offline ved

• Αλλαγή

Τεσπα, τουλάχιστον δεν νομίζω να τον παίρνει να μας ξαναπεί τις μαλακίες του στυλ φεύγω, δεν φεύγω στην πρώτη στραβή. Αν το κάνει θα του αξίζει το βρισίδη που θα ακούσει!

Offline Vorious

• Αλλαγή
ενταξει
εδω ολοκληροι θεοι κυνηγηθηκαν και βριστηκαν, φιλοσοφοι εξοστρακιστηκαν, επιστημονες καηκαν ζωντανοι, κλπ κλπ, απο τον εκαστοτε "λαο",  ο ζαγορακης και ο καθε ζαγορακης θα αποφυγουν ενα απλο βρισιδι και μερικα σουτια?
ολα καλα
παιρνουμε και τα μετρα μας αμα λαχει, για να μη μας πουν οτι δεν προειδοποιησαμε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα