Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
+++ άπειρο konkamp

Στη διοίκηση έχουμε ανθρώπους που δεν είναι επιχειρηματίες ή έχουν τελειώσει management..

Μπορούμε άνετα να έχουμε 2 ανθρώπους στη διοίκηση που θα είναι "κεφάλια", ανάλογα με το που τα καταφέρνει ο καθένας καλύτερα. Δεν σημαίνει απαραιτήτος ότι ένας πρέπει να είναι ο Πρόεδρος..

Μην βγάζουμε 4823847238 σενάρια πάλι. Και ο Βρύζας και ο Θοδωρής είναι ΠΑΝΩ από όλα είναι άνθρωποι..
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα την επάνοδο του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία. Απλώς, θα γίνει μια συζήτηση μεταξύ των μελών της διοίκησης στο γεύμα που θα δοθεί το βράδυ για όλη την ομάδα.
Αιτία ο χρόνος που διαπιστώθηκε, τελικά, ότι χρειάζεται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις ώστε να βρεθούν οι τρόποι για να μείνει "άθικτος" ο Ζήσης Βρύζας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν με τον "υποβιβασμό" του με την επάνοδο Ζαγοράκη, αλλά και σε ό,τι αφορά κάποιες προσωπικές εγγυήσεις που πρέπει να πάρει για χρήματα που διέθεσε ως ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε ότι ένταξη προσώπων στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει μετά την 8η Ιανουαρίου του 2010, διότι τότε λήγει η θητεία της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης.

http://www.dikefalos.com.gr/index.php?module=News&func=display&sid=472
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline scouser4

• Αλλαγή
Μετά από διαβουλεύσεις, που πέρασαν από... χίλια κύματα, βρέθηκε η φόρμουλα της επανόδου του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα γίνει επίσημα, με την ανανέωση της θητείας της διοίκησης και τη συμπλήρωσή της, από το Πρωτοδικείο, μετά τις 8 Ιανουαρίου του 2010.

Η επίτευξη της συμφωνίας έγινε ουσιαστικά αργά το βράδυ της Τετάρτης και επικυρώθηκε (μεταξύ όλων των μελών του δ.σ.της ΠΑΕ) το απόγευμα της Πέμπτης, στο περιθώριο του γεύματος που δόθηκε για όλη την ομάδα.

Εννοειται ότι βρέθηκαν οι τρόποι ώστε να μείνει "άθικτος" ο Ζήσης Βρύζας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν με τον "υποβιβασμό" του με την επάνοδο Ζαγοράκη, αλλά και σε ό,τι αφορά κάποιες προσωπικές εγγυήσεις που πρέπει να πάρει για χρήματα που διέθεσε ως ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης θα παραμείνει ως "παρά τω προέδρω" και ουσιαστικά ο επίσημος ΠΑΟΚ θα έχει στην κορυφή της ηγεσίας του το δίδυμο Ζαγοράκη-Βρύζα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μέχρι να του την καπνίσει πάλι σε άκυρη φάση και ξανα παραιτηθεί...

Θόδωρε σ'αγαπάω, σε εκτιμάω, έχω κάνει την πάπια με διάφορες επιλογές σου που προσωπικά πιστεύω έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό στην ομάδα, αλλά αυτά τα πηγαινε-ελα στην προεδρία και οι συνεχείς απειλές περί παραίτησης δεν αρμόζουν ούτε στη θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ, ούτε σε σένα σαν περσόνα.

Μακάρι αυτή η επάνοδος να μην συνδεθεί και με την επιστροφή της κοντής πούστρας και αυτή τη φορά σταθερά, νηφάλια και ΠΑΟΚτσήδικα, χωρίς βεβιασμένες και αψυχολόγητες κινήσεις να κάνετε τη δουλειά σας απρόσκοπτοι εκεί στην παε...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ωραια!!
αν τους δουμε καμια μερα στα plaisir για παστες μπορει και να τα λενε για τις μεταγραφες,που ξερεις??
αν ειναι δυνατον.....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Μονό εγώ νιώθω μπερδεμένος ή είναι και άλλοι;;
Μπορεί να φταίει κ η κούραση δεν ξέρω..αλλά θόλωσε κι'άλλο το θολωμένο μου μυαλό...
ΑΡχίΔια

Offline gagas

• Αλλαγή

Εννοειται ότι βρέθηκαν οι τρόποι ώστε να μείνει "άθικτος" ο Ζήσης Βρύζας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν με τον "υποβιβασμό" του με την επάνοδο Ζαγοράκη, αλλά και σε ό,τι αφορά κάποιες προσωπικές εγγυήσεις που πρέπει να πάρει για χρήματα που διέθεσε ως ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης θα παραμείνει ως "παρά τω προέδρω" και ουσιαστικά ο επίσημος ΠΑΟΚ θα έχει στην κορυφή της ηγεσίας του το δίδυμο Ζαγοράκη-Βρύζα.

απλα ΠΑΟΚ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μπορεί να φταίει κ η κούραση δεν ξέρω..αλλά θόλωσε κι'άλλο το θολωμένο μου μυαλό...

Δεν είσαι ο μόνος... :-/

karatos

• Guest
 Ο Ζαγοράκης ξανά στις επάλξεις!

Εδώ και αρκετές μέρες το sportonio.gr σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση- και τις πιέσεις που δέχεται από συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ- του Θόδωρου Ζαγοράκη να επιστρέψει στα κοινά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Μετά και τις επαφές των τελευταίων ημερών, φαίνεται ότι η πρόθεση έχει σχεδόν μετατραπεί σε απόφαση. Ο «Ζαγόρ» είναι έτοιμος να ηγηθεί και πάλι (έχοντας στο πλευρό του τον Ζήση Βρύζα, που θα έχει ως κύριο μέλημά του το αγωνιστικό τμήμα) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν δεν διαφοροποιηθεί κάτι δραματικά το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, τότε ο Ζαγοράκης θα είναι μεταξύ των ανθρώπων που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου που θα συγκροτηθεί στις 8 Γενάρη. Αυτό ήταν και το πόρισμα της συζήτησης που έγινε μεταξύ των μελών του Δ.Σ στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε η ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές σε ψαροταβέρνα της Περαίας. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε ότι επαφές μεταξύ του Ζαγοράκη και του Βρύζα είχαν γίνει και το βράδυ της Τετάρτης (16/12). Η... άτυπη, ουσιαστικά, συνεδρίαση στην Περαία, οδήγησε σε αναβολή το προγραμματισμένο για το απόγευμα της Πέμπτης (17/12) έκτακτο δ.σ.

Τι φέρνει η επιστροφή Ζαγοράκη

Αν επιχειρήσουμε να αναλύσουμε την επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οφείλουμε να σταθούμε στα εξής σημεία:

-Ο Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος, πλέον, να μιλήσει για τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός ΠΑΟΚ στις 8 Οκτωβρίου. Προφανώς, για να βγει πάλι στο προσκήνιο, οι λόγοι αυτοί έχουν εκλείψει.

-Ο «Τέο» δεν γυρίζει για να διοικήσει τον ΠΑΟΚ μόνο για έξι ακόμη μήνες, με την παρέλευση των οποίων συμπληρώνεται η περιβόητη τριετία για την οποία έχει κάνει λόγο αρκετές φορές και ο Σάντος. Είναι έτοιμος να θέσει νέο σχέδιο μακράς πνοής. Πιθανότατα η επιστροφή του θα συνδυαστεί με την οριστική λύση στο θέμα των χρεών προς το Δημόσιο, αφού οι επαφές με τη νέα Κυβέρνηση βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Το πλέον σημαντικό, όμως, είναι ότι επιστρέφει αρκετά σοφότερος, έχοντας κάνει, σε συνθήκες πλήρους ηρεμίας το δίμηνο που προηγήθηκε, την αποτίμηση των 2,5 πρώτων χρόνων της θητείας του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1821:%CE%BF-%CE%B6%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%8

PAOK_VOLOS

• Guest

Ρεβολουσιον παρτ του (από 8 Ιανουαριου στους κινηματογραφους)

http://www.youtube.com/watch?v=sc-ywwvcMlo (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=-7UUlY_5tKo (Embedding disabled, limit reached)

Offline sabbath

• Αλλαγή
μπραβο στο βρυζα αν δεχτει να φυγει απο τη θεση του προεδρου χωρις κανενα προβλημα επειδη καυλωσε του ζαγορακη να ξαναγυριζει....εντελως ανιδιοτελης ΠΑΟΚΤΣΗΣ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Όσο δεν βγαίνουνε να μιλήσουνε με αλήθειες στον κόσμο τόσο θα υπάρχει θολούρα.

Ελπίζω να το κάνουνε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν έχω να πω πολλά, απλά ότι απαιτούμε να μας μιλήσει ο Ζαγοράκης και όλοι καθαρά και αντρίκια.

Όσο δεν γίνεται αυτό τόσο θα είμαστε στα χαμένα.

Καθαρές κουβέντες, για να εχουμε προοπτική.

giannis80

• Guest
Την ψάχνετε πολύ τη δουλειά.Τι έγινε,ξαφνικά δεν έχουμε εμπιστοσύνη ούτε στον Ζαγοράκη ούτε στον Βρύζα?Για να το αποφασίσουν από κοινού,κάτι περισσοτερο θα ξέρουν, με πρώτη αιτία να μου έρχεται στο μυαλό το θέμα των χρεών.Ίσως να θεωρούν οτι η παρουσία του Ζαγοράκη με τις πιέσεις που μπορεί να γίνουν,σίγουρα δηλαδή θα γίνουν, θα τελειώσει το ζήτημα για να ησυχάσει ο σύλλογος.Και στην τελική, ουσιαστικά δίδυμο θα είναι μαζί, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον,έχουν και τον σέρτζιο τεχ. δ/ντη

Offline cure

• Αλλαγή
Καταρχήν αν δεν ισχύει η είδηση, τότε θα έπρεπε να γίνει άμεση διάψευση από την ΠΑΕ γιατί μιλάμε για κορυφαίο ζήτημα. Από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι τέτοιο κι εγώ της δίνω βάση. Λοιπόν:

Θόδωρε σ' αγαπάω, αλλά αυτό το πάνε έλα είναι φαρσοκωμωδία και μάλιστα κακόγουστη. Κυρίως δεν του αξίζει του Ζήση το πήγαινε έλα. Φύγε από τεχνικός διευθυντής, γίνε μετά πρόεδρος και κάνε ένα πλάνο διοίκησης και μετά δυο μήνες, ουπς ξαναήρθα και πάνε τώρα στο αγωνιστικό τμήμα.
Ούτε σε μας αξιζει τέτοια συμπεριφορά, γιατί κανείς ποτέ δεν θα νιώσει ασφάλεια πλέον, μήπως ακούσεις καμιά εκπομπή του ραπτόπουλου και τα πάρεις και φύγεις ξανά.
Αν και μόνο αφελείς δεν μπορούν να δούνε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και θεωρούν πως ο κόσμος έδιωξε τον Ζαγοράκη, ο οποίος τελικά για πείτε μας ρε σεις που κράζατε, δεν έφυγε ποτέ ή έφυγε και ξελαμπίκαρε; Και το καπέλωμα Βιολίδη σε Βρύζα ήταν τυχαίο άραγε προχθές; Άσε ρε μαλάκα με τις παρλαπίπες σου τώρα, θα πει ο άλλος. Μας κουράζεις.

Θεωρώ καταπληκτική την ιδέα του dave για να είχαμε πρόεδρο ΠΑΕ τον Ζήση και πρόεδρο του ΑΣ τον Ζαγοράκη. Θα έφευγε και η χολέρα έτσι, αλλά αυτό είναι το πιο ουτοπικό σενάριο που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Φεύγει ο αρχηγός ποτέ;

Τελικά πάντως τόση χολή που βγήκε από αδερφό προς αδερφό, ότι εσείς τον διώξατε και πίπες καλαβρέζικες, πήγαν στράφι. Ο ΠΑΟΚ τρώει τις σάρκες του και δεν αξίζουμε τίποτα και να χαμε να λέγαμε.

Άσε όμως να μη μιλάμε γι' αυτά γιατί κάποιοι κουράζονται από αυτά. Προτιμούν να διαβάζουν παπαριές και ζήτω. Ζήτω λοιπόν!

Κανέναν δεν προβληματίζει αυτό το πήγαινε έλα του Ζήση και το συστηματικό κάψιμο όλων των καλοκαιρινών επιλογών του; Κανέναν;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Βασικα ειμαι πολυ αντιθετος.....οπως πλασαρε το αντριλικι του ετσι πρεπει και να το κρατησει και να μην γυρισει τοσο συντομα....αν ειναι δυνατον....πλακα μας κανει......?

Για τον ζαγορακη λεω φυσικα....ειναι πολυ προσβλητικο προς τον συλλογο αυτο που πα να γινει....συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον κιουρ πιο πανω.....

Απορω με αυτην την εξελιξη......πραγματικα απορω......!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

makptol

• Guest
Την ψάχνετε πολύ τη δουλειά.Τι έγινε,ξαφνικά δεν έχουμε εμπιστοσύνη ούτε στον Ζαγοράκη ούτε στον Βρύζα?Για να το αποφασίσουν από κοινού,κάτι περισσοτερο θα ξέρουν, με πρώτη αιτία να μου έρχεται στο μυαλό το θέμα των χρεών.Ίσως να θεωρούν οτι η παρουσία του Ζαγοράκη με τις πιέσεις που μπορεί να γίνουν,σίγουρα δηλαδή θα γίνουν, θα τελειώσει το ζήτημα για να ησυχάσει ο σύλλογος.Και στην τελική, ουσιαστικά δίδυμο θα είναι μαζί, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον,έχουν και τον σέρτζιο τεχ. δ/ντη
ετσι ειναι.....
τι πραμα ειναι και αυτο αμεσως να βρουμε ριξιμο του ζηση απο τον ζαγορ ψοφαμε για ιντριγκες....
αυτοι συζητανε καθε μερα κολλητοι ειναι οτι ειναι να γινει σιγουρα το συζητανε πολυ πριν το μαθουμε εμεις .....
και εγω πιστευω οτι ειμαστε κοντα στην λυση στο θεμα των χρεων αλλη πιεση θα ασκηση ο ζαγορ αν εχει ρολο στο Δ.Σ
και αλλο αν πιεζει σαν ιδιωτης.....

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **

psyhunterson

• Guest
Και οι δύο αγαπάνε τον ΠAOK. Αυτό είναι δεδομένο. Και οι δύο είναι φίλοι που επίσης είναι δεδομένο. Οπότε έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσεις τους οτι είναι για το καλό του ΠAOK. Και επειδή πιστεύω πως ο Ζαγοράκης είναι έντιμος άνθρωπος, έχω την πεποίθηση οτι θα δώσει απαντήσεις γιατί έφυγε και τώρα ξανάρχεται.   Το σίγουρο είναι οτι όταν έφυγε, πήρε την απόφαση εν θερμώ και μετά το μετάνιωσε. Όμως ΠAOK είναι και θα έχει πάντα μια θέση σ'αυτόν.
« Last Edit: December 18, 2009, 05:52:44 by Capricorn »

Offline Vorious

• Αλλαγή
οξεία δε σου φυγε ρε φιλε!
αριστα τρια
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα