Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 607632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Αδερφια δεν παει αλλο η κατασταση. Οποιος περιμενει τον επιχειρηματια, ή τον θειο απο την αμερικη με τα δολλαρια, κοιμαται υπνο βαθυ.
Το ξερω οτι δεν μας αξιζει γιατι αλλοι τα εκαναν αλλα, ευτυχως η δυστυχως, τον ΠΑΟΚ απο την λασπη πρεπει να τον βγαλουμε εμεις. Κανεις δεν προκειται να βαλει λεφτα για την αυξηση του Μ.Κ. Το ειπε και ο Θωδορος, κανεις δεν ενδιαφερεται.

Α) ΟΛΟΙ μελη στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, η δυναμη μας ειναι απαραιτητη στην διοικηση.

Β) ΟΛΟΙ γηπεδο, με εισητηρια διαρκειας και απλα.
    Αυτο μπορει να ακουγεται τετριμμενο αλλα πρεπει να καταλαβουμε το εξης. Περα απο την στηριξη στην ομαδα, με την παρουσια μας στο γηπεδο ειμαστε ισως το σημαντικοτερο διαφημιστικο μεσο του ΠΑΟΚ. Ειτε το θελουμε ειτε οχι ειμαστε οι ΠΕΛΑΤΕΣ. Αυτοματως λοιπον οι χορηγιες, οι διαφημισεις στο γηπεδο και οχι μονο κτλ ειναι απολυτως αναλογες με τον κοσμο που παει στο γηπεδο.

Γ) Στην αυξηση του Μ.Κ. τον φλεβαρη, οσοι και οσο μπορουμε, πρεπει να παρουμε μετοχες αδερφια.

Δ) Επισκεψεις στην μπουτικ. Ο Παπαδοπουλος το ειπε ξεκαθαρα, δεν εχουν υπολογισει εσοδα απο την μπουτικ. Ας τους εκπληξουμε ευχαριστα.

Ακουγονται ισως υπερβολικα ολα αυτα μαζεμενα, ισως υπερογκα οικονομικα για τον μεσο φιλαθλο. Και θα μου πει ο αλλος, κατσε ρε φιλε, δωσε εδω δωσε εκει.. Που να πρωτοδωσω. Συμφωνω, ΟΣΟ μπορει ο καθενας. Η εμπρακτη βοηθεια μας ειναι ΑΚΡΩΣ απαραιτητη. Μακαρι σε 2-3 χρονια να ειμαστε ολοι εδω καλα και να γκρινιαζουμε γιατι παιζει ο ταδε σεντερ μπακ και οχι ο δεινα. Μακαρι ρε αδερφια τα "προβληματα" μας να ειναι αυτα τοτε.

Etsi einai aderfe, gia na ehoume apaiteiseis prepei prwta na ekplirwsoume tis ipohrewseis mas.
Telos i gkrinia.
O PAOK einai idi laiki vasi apla ksekinise anapoda. Siga min ksekinousame isia, PAOK eimaste... :D
Prwta apoktisame dioikisi pou kineitai apokleistika me dinameis pou antlei apo to lao tou sillogou kai meta pame na ftiaksoume ti vasi dekadwn hiliadwn melwn-ipostiriktwn. Den peirazei, estw kai etsi. Mas perimenei diskolos dromos, ipomoni kai sto telos tha eimaste oloi perifanoi!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
eilikrinia-sunepeia-upefthinotita-agapi gia ton PAOK pistevw pws diepoun ti dioikisi tou zagoraki.
einai dedomeno pws eimaste oloi sto plevro tou kai gi afto to logo kai upomoni tha kanoume kai as pairnoume pikres kai panta tha stirizoume ta 4 iera grammata!!!
TEO THUMISOU EIMASTE MAZI SOU!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Emeis apo edw, mporoume kata kapoio tropo na organwsoume kati, prokeimenou na voh8hsoume ton arxhgo sthn prospa8eia tou? P.x., na tupwsoume diafhmistika fulladia gia thn aukshsh M.K. kai na ta dianeimoume apo porta se porta.

Offline petrov

• Αλλαγή
http://rapidshare.com/files/86229085/Zagorakis_Synentefksh_Typou.rar

Όλη η συνέντευξη τύπου της Διοίκησης ανεβηκε στο rapidshare
ειναι απο το μετροπολις και εχει διαρκεια 1΄23 λεπτα

δεν την ανεβασα εγω αλλα ο loukas231 απο ενα αλλο site και εγώ το πήρα από το paokmania forum.

thankz ;)

JOHNNYS-4-

• Guest

afou exoume esena kai esu exeis emas..min masas..

gia ena pano sto kentro oti prepei !!

de 8a se ksexasoume pote 8odwre ARXHGE

MeTaLLiuM-G4

• Guest

afou exoume esena kai esu exeis emas..min masas..

gia ena pano sto kentro oti prepei !!

de 8a se ksexasoume pote 8odwre ARXHGE

Πραγματικά πιστεύω ότι θα είναι ενθαρρυντικό ένα τετοιο πανό. Βασικά τα λέει όλα.

chiltsid

• Guest
kalo tha htan  na to prosarmosoume to synthimataki pros ton plythintiko,giati olo to dioikitiko sxhma einai apsogo kai tous evxaristoume mesa apo thn kardia mas,gia oti exoun prosferei mexri tora.
proteino se olous mas,na katebasoume thn synentevxi kai na thn akoume sta dyskola pou sigoura tha erthoun gia na min xanoume thn ousia.

Poet

• Guest
Αντί να κατεβάσετε τη συνέντευξη και να την κάνετε Ευαγγέλιο, μήπως να αγαπήσετε καμμιά γκόμενα ρε παιδιά; Τί προτεραιότητες είναι αυτές; Μου έχει φύγει το καφάσι μ'αυτά που διαβάζω στα τελευταία post!!

Άντε αγαπήστε ρε παιδιά λίγο τη ζωή, άντε ζήστε και τίποτα άλλο, το ποδόσφαιρο και κατ'επέκταση ο ΠΑΟΚ, είναι πολύ ωραίο, απο τα δευτερεύοντα πράγματα της ζωής!!! Ξεκολάτε σύντροφοι!!! Εσείς σε λίγο θα γράφετε ερωτικά γράμματα στον Ζαγοράκη!!!  ;D ;D ;D

jmjyiannis

• Guest
I sinenteuksi pisteuo pos prepei na mpei sto gallery esto kai gia ligo diastima gia na einai eukola prosbasimi apo olous.

Re paides kaneis den prosekse to pos milouse o TEO? re seis..... exei arxisei na mathainei na milaei ektos apo eilikrinws (pou panta to ekane) kai oraia!  ;D
kai ekeino to stilo bebaia pou eixe sta xeria, olokliri ti Guernika tou Picasso sxediase mexri na teleiosei i sinenteuksi!

Offline Suicidal

• Βασικός
Zhtiste oloi grhgora sygnwmh re,
nai, oloi eseis pou mesa se merikes alh8ines grammes 3espasmatos apokalypsate ta bitsia sas....
nai eseis pou paradexeste oti agapate antra.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline cure

• Αλλαγή
Από χθες ώρα 14:38, στο παρών thread, γράφτηκαν 51 μηνύματα.
Το θέμα της επικαιρότητας η χθεσινή συνέντευξη σταθμός του Θοδωρή Ζαγοράκη και των συνεργατών, του που κοίταξαν εκατομμύρια οπαδών στα μάτια και μας είπαν πως ένα κι ένα κάνουν δύο κι όχι τρία και πως αύριο 2 και 2 θα κάνουν τέσσερα κοκ

Σε ένα άλλο thread με την κωδική ονομασία "Μεταγραφές 2007-08" από χθες για το ίδιο διάστημα εστάλησαν 33 μηνύματα.
Το θέμα της επικαιρότητας ήταν η πιθανή μεταγραφή ενός άσημου Αφρικανού αμυντικού ή αμυντικού μέσου ή μπορεί να προέκυπτε και σέντερ φορ.
Αν ερχόταν χθες ο Μασμανίδης π.χ. ή καλύτερα ο αμυντικός που έχει κλείσει, παίζει να περνούσε ασχολίαστη η συνέντευξη από τη πλειοψηφία.

Μερικές φορές κράζουμε τους δημοσιογράφους, αλλά κι αυτοί φαντάζομαι στην εκπομπή τους αν ασχοληθούν με τη συνέντευξη Ζαγοράκη θα έχουν 50 sms, ενώ αν βγούνε και πούνε με "Ζαγόρειο" ύφος "ο ΠΑΟΚ έκλεισε βασικό ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, που έρχεται σήμερα Θεσσαλονίκη" θα πάρουν 350 sms και θα κονομήσουν άγρια.

Θα μου πεις "άσε μας ρε μαλάκα με τη μίρλα σου, που θα καθήσω ν' ασχοληθώ με στενάχωρα πράγματα, με οικονομικά προβλήματα και υπομονή, άσε με να φαντασιώνομαι ότι βλέπω τον παιχταρά Φιφιδοπουλιάνο και τον Αμπάλοβιτς να κεντάνε".

Εδώ μας προέτρεψε ο φίλος μας ο poet, μέσα εδώ σε μία ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, που μπαίνουμε για να μιλήσουμε για το πάθος μας, να ασχοληθούμε με τίποτ' άλλο, να πάμε να βρούμε καμιά γκόμενα π.χ. Κι ότι αυτή η λατρεία προς το Ζαγοράκη είναι υποβόσκουσα εκδήλωση πουστιάς!!!!

Άντε ρε να κάνουμε αυτό που μας συμβουλεύει. Να ανοίξουμε κανένα thread για το αν προτιμάμε τις ξανθές ή τις μελαχροινές και ένα άλλο για την αγαπημένη στάση στο sex. Θα καταργήσουμε και τις διάφορες ομάδες, όπως τους υπευθύνους της photo gallery και θα βρούμε ειδικούς στα ζώδια και στη μαγειρική. Έτσι δεν θα εκφράζουμε την ενοχλητική για τον Poet λατρεία -ναι λατρεία- στον άνθρωπο που μας έδωσε χρόνια ζωής. Που γλίτωσε από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια πολλούς ΠΑΟΚτσήδες σε όλη τη γη.

Στον άνθρωπο που μας έδωσε το δικαίωμα να περπατήσουμε με το κεφάλι ψηλά ξανά, ΠΑΟΚτσήδικα και να πάψουμε να κρυβόμαστε από ντροπή για το χαμένο fax, για τον αποκλεισμό από το uefa λόγω χρεών και για το γεγονός πως είμασταν υπόδουλοι στον εχθρό μας.

Από εσένα προσωπικά φίλε poet περίμενα ένα μόνο πράγμα να πεις μετά τη χθεσινή συνέντευξη για να αποδείξεις ότι είσαι καλοπροαίρετος απέναντι στο Ζαγοράκη. Το καλοκαίρι είχες ενστάσεις για την απειρία του και έλεγες "με αγάπη" ότι ο Θόδωρος δεν ξέρει να μιλάει.
Εγώ άκουγα ΠΑΟΚτσήδικες καμπάνες και χθες από το στόμα του Αρχηγού. Εσύ γιατί δεν του αναγνώρισες ούτε αυτό το ελάχιστο, ότι πάει να σε ικανοποιήσει ως ΠΑΟΚτσή ακόμη και σ' αυτό το ασήμαντο;
Θα μου πεις και θα έχεις δίκιο, πως στ' αρχίδια σου να αποδείξεις σε μένα το ο,τιδήποτε. Δικαίωμά σου αναφαίρετο και δικό μου να λέω τα δικά μου.

Εγώ λοιπόν χθες καραγούσταρα που διάβαζα τη συνέντευξη εδώ μέσα (ξανά ευχαριστώ στον Logothetis), αλλά μετά που τον είδα στην τηλεόραση δάκρυσα. Θυμήθηκα πέρυσι και πρόπερσι το τι περάσμα για να φύγουν οι καρκίνοι και πόσο είχα κουραστεί σε κάποια φάση με τον ΠΑΟΚ.

Ναι ρε! Είχα κουραστεί με την ψυχή μου και το ξέρουν και κάποια φιλαράκια και από δω μέσα. Είχα κι έχω πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσω στον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης, για να μπορώ να αντέξω και την απαξίωση της ομάδας. Δεν άντεχα την υποδοχή ήρωα του λαμόγιου Βεζυρτζή.

Αποστασιωποιήθηκα για λίγο, έκανα τουμπεκί και σιγά σιγά ξαναμπήκα στον πόλεμο.

Χθες όταν άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει με αυτό τον τρόπο και να λέει αυτά που είπε ένιωσα 10 χρόνια μικρότερος. Εγώ τώρα μπορώ να κάνω ολόκληρη καμπάνια μόνος μου για να πουληθούν οι μετοχές. Εγώ τώρα μπορώ να κατέβω μόνος μου σε συλλαλητήριο για να πιέσω τους πολιτικάντηδες. Εγώ μεθαύριο μπορώ να κάνω μόνος μου κερκίδα και να γαμήσω το βάζελο. Εγώ τώρα μπορώ ν' αντέξω 10 σέντρες του Χαραλάμπους χωρίς να βρίσω (ε υπερβολές! όχι αυτό δεν μπορώ να το κάνω).

Τι ελπιδοφόρο είπε χθες ρε μάγκες η διοίκησή μας; Να το θυμηθούμε τηλεγραφικά;
Ο ΠΑΟΚ έχει οικονομικό πλάνο πενταετίας και το ακολουθεί πιστά
ο ΠΑΟΚ αποκτά δικό του προπονητικό κέντρο
ο ΠΑΟΚ θα αυξάνει το μπάτζετ του 20-30% το χρόνο
ο ΠΑΟΚ έχει τίμιους ανθρώπους που δεν τον κλέβουν
ο ΠΑΟΚ έχει και αγωνιστικό πλάνο τριετίας
ο ΠΑΟΚ κυνηγά δικαστικά τους κλέφτες
ο ΠΑΟΚ διαθέτει τις μετοχές του στον κόσμο του για να γίνει πράξη ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του
ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να αποκτήσει ξανά την αίγλη του ονόματός του
ο ΠΑΟΚ είναι κερδοφόρος εταιρεία από φέτος κι αν απαλειφθούν τα χρέη θα βγάζει πολλά
ο ΠΑΟΚ είναι μια γροθιά διοίκηση, ομάδα, οπαδοί και τα βάζουν με όλο το σύστημα με περηφάνεια και χωρίς φόβο

και άλλα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα αλλά μείνανε βαθιά χαραγμένα στο μυαλό μου και θα είναι ο οδηγός της συμπεριφοράς μου στο εξής. Να ξέρω τι να περιμένω και πως θα αντιδρώ κατά περίσταση.

Άντε τώρα τέρμα το διάλλειμμα. Πίσω στα μεταγραφικά μη χάσουμε καμιά εξέλιξη  :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kostas4

• Guest
α ρε paokcure....

οποιος απλα διαβασε την συνεντευξη και δεν την ειδε,πρεπει οπωσδηποτε να την δει.δεν με νοιαζει τιποτα αλλο,αρκει που εχω τον ζαγορακη για προεδρο και ολα θα βρουν τον δρομο τους.θα τους πατησουμε ολους ρε,αρκει να ειμαστε εμεις κοντα στην ομαδα.συνεχομενα sold-out στην Τουμπα στον 2ο γυρο για να βοηθησουμε οικονομικα και μετα ολοι ντου για μετοχες.

Offline savage republic

• Βασικός
Α να γειά σου ρε PAOKCURE! Πες τα ρε παλλίκαρε!

Offline toy

• Αλλαγή
Το βασικότερο ρε φίλε PAOKCURE είναι ότι επιτέλους ακούμε τη φωνή μας
Και ναι είμαστε λιγότερο ή περισσότερο νάρκισσοι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες... ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline petrov

• Αλλαγή
Αντί να κατεβάσετε τη συνέντευξη και να την κάνετε Ευαγγέλιο, μήπως να αγαπήσετε καμμιά γκόμενα ρε παιδιά; Τί προτεραιότητες είναι αυτές; Μου έχει φύγει το καφάσι μ'αυτά που διαβάζω στα τελευταία post!!

Άντε αγαπήστε ρε παιδιά λίγο τη ζωή, άντε ζήστε και τίποτα άλλο, το ποδόσφαιρο και κατ'επέκταση ο ΠΑΟΚ, είναι πολύ ωραίο, απο τα δευτερεύοντα πράγματα της ζωής!!! Ξεκολάτε σύντροφοι!!! Εσείς σε λίγο θα γράφετε ερωτικά γράμματα στον Ζαγοράκη!!!  ;D ;D ;D

Καταλαβαίνω αυτό που ήθελες να πεις, απλά θέλω να σε επισήμάνω πως το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε άτομα που το μόνο πράγμα με το οποίο ασχολούνται είναι η ομάδα τους. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φαίνεται σαν να  μην έχουν τίποτε άλλο να δείξουν, με τίποτε άλλο να ασχοληθούν.
Δε θέλω να τους κρίνω ούτε να το παίξω ο γέρος τους, γι'αυτό και δεν θα τους πω τι είναι καλύτερο για αυτούς.
Το μόνο για το οποίο θα μπορούσα να σε διαβεβαιώσω, είναι ότι δεν ανήκω σ'αυτή την κατηγορία.
Ούτε γλύφτης του Ζαγοράκη είμαι , απλώς δεν κατοικώ στην Θεσσαλονίκη ούτε στην Ελλάδα γιαυτό και ζήτησα αν έχει κάποιος το κλιπάκι να βοηθήσει. Για σένα ήταν πολύ απλό γιατί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις τον ραδιοφωνικό σου δέκτη. Για κάποιους άλλους δεν είναι τόσο απλό. Απλώς θα ήθελα να ακούσω την συνέντευξη τύπου του προεδρείου, τίποτε περισσότερο κ τίποτε λιγότερο.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Καλημέρα σε όλους.

Δύο λόγια και απο εμένα.

Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου από την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και ΠΑΟΚ δεν είσαι για τα πρωταθλήματα και τις πορείες. Είσαι ΠΑΟΚ γιατί ότι έχεις κάνει, το έχεις καταφέρει με προσπάθεια, κόντρα στο σύστημα και πάντα με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Αυτή την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ την είχαμε χάσει εδώ και πολλά χρόνια. Από το καλοκαίρι και μετά, σταδιακά νιώθω όλο και πιο ήρεμος. Καταλαβαίνω και βλέπω ότι υπάρχει κάποιος - κάποιοι οι οποίοι σκέφτονται και πράτουν με τον ίδιο τρόπο που θα έπρατα και εγώ, δηλαδή ο μέσος ΠΑΟΚτσής. Ο ΠΑΟΚ, νομίζω ότι αποτελεί την έκφραση, μέσω του ποδοσφαίρου, ενός μεγάλου μέρους της Ελληνικής κοινωνίας, ακόμη και όταν αυτή υποστηρίζει άλλες ομάδες!!! Πραγματικά πιστεύω ότι, πολλοί γαυροβάζελοχανουμοσκούλικοι, στην ουσία είναι ΠΑΟΚτσίδες, γιατί κοινωνικά υποφέρουν ότι ακριβώς υποφέρει ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Για να μην το κουράζω... ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ είναι ένας από εμάς, σκέφτεται όπως εμείς, μιλάει όπως εμείς, πράτει όπως εμείς και κουβαλάει στο DNA του την ΠΑΟΚτσίδικη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που πιστεύω ότι έχει ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας. Τον πιστεύω και τον στηρίζω σε κάθε επιλογή και ενέργεια του!

Φιλικά, Papritsa.

PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT       
PAOK is a Social Movement!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Το βασικότερο ρε φίλε PAOKCURE είναι ότι επιτέλους ακούμε τη φωνή μας

Alh8eia posa xronia eixame na thn akousoume..? Akousthke omws toso dynata pou
akoumh kai ta teleutaia aytia voulwmena apo stravostomikes h mh paparologies, 8a
prepei na 3evoulwsan..

Epitelous kairos htan..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apostolos

• Guest
File papritsa, ektos apo ta eyshma gia to eksoxo keimeno sou, prepei na se sugxarw kai gia to suglonistiko nickname pou exeis dialeksei....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
exei anevei kapou videaki tis sinenteuksis??

PAOKCURE gia alli mia fora  :prosk:

...kai kati pou ksexases... gkomenes allazeis, omada pote.  ;)
Episeis, to na mamiseis tin mera tou mats to thewrw gkantemia. Prwta prepei na mamisei i omada kai meta exei o theos kai gia mas...
Poet akous?? Yparxoun kai oi kathimerines! ante giati ektos edras oute ena diplo den exoume!  ;D :P