Από χθες ώρα 14:38, στο παρών thread, γράφτηκαν 51 μηνύματα.
Το θέμα της επικαιρότητας η χθεσινή συνέντευξη σταθμός του Θοδωρή Ζαγοράκη και των συνεργατών, του που κοίταξαν εκατομμύρια οπαδών στα μάτια και μας είπαν πως ένα κι ένα κάνουν δύο κι όχι τρία και πως αύριο 2 και 2 θα κάνουν τέσσερα κοκ
Σε ένα άλλο thread με την κωδική ονομασία "Μεταγραφές 2007-08" από χθες για το ίδιο διάστημα εστάλησαν 33 μηνύματα.
Το θέμα της επικαιρότητας ήταν η πιθανή μεταγραφή ενός άσημου Αφρικανού αμυντικού ή αμυντικού μέσου ή μπορεί να προέκυπτε και σέντερ φορ.
Αν ερχόταν χθες ο Μασμανίδης π.χ. ή καλύτερα ο αμυντικός που έχει κλείσει, παίζει να περνούσε ασχολίαστη η συνέντευξη από τη πλειοψηφία.
Μερικές φορές κράζουμε τους δημοσιογράφους, αλλά κι αυτοί φαντάζομαι στην εκπομπή τους αν ασχοληθούν με τη συνέντευξη Ζαγοράκη θα έχουν 50 sms, ενώ αν βγούνε και πούνε με "Ζαγόρειο" ύφος "ο ΠΑΟΚ έκλεισε βασικό ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, που έρχεται σήμερα Θεσσαλονίκη" θα πάρουν 350 sms και θα κονομήσουν άγρια.
Θα μου πεις "άσε μας ρε μαλάκα με τη μίρλα σου, που θα καθήσω ν' ασχοληθώ με στενάχωρα πράγματα, με οικονομικά προβλήματα και υπομονή, άσε με να φαντασιώνομαι ότι βλέπω τον παιχταρά Φιφιδοπουλιάνο και τον Αμπάλοβιτς να κεντάνε".
Εδώ μας προέτρεψε ο φίλος μας ο poet, μέσα εδώ σε μία ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, που μπαίνουμε για να μιλήσουμε για το πάθος μας, να ασχοληθούμε με τίποτ' άλλο, να πάμε να βρούμε καμιά γκόμενα π.χ. Κι ότι αυτή η λατρεία προς το Ζαγοράκη είναι υποβόσκουσα εκδήλωση πουστιάς!!!!
Άντε ρε να κάνουμε αυτό που μας συμβουλεύει. Να ανοίξουμε κανένα thread για το αν προτιμάμε τις ξανθές ή τις μελαχροινές και ένα άλλο για την αγαπημένη στάση στο sex. Θα καταργήσουμε και τις διάφορες ομάδες, όπως τους υπευθύνους της photo gallery και θα βρούμε ειδικούς στα ζώδια και στη μαγειρική. Έτσι δεν θα εκφράζουμε την ενοχλητική για τον Poet λατρεία -ναι λατρεία- στον άνθρωπο που μας έδωσε χρόνια ζωής. Που γλίτωσε από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια πολλούς ΠΑΟΚτσήδες σε όλη τη γη.
Στον άνθρωπο που μας έδωσε το δικαίωμα να περπατήσουμε με το κεφάλι ψηλά ξανά, ΠΑΟΚτσήδικα και να πάψουμε να κρυβόμαστε από ντροπή για το χαμένο fax, για τον αποκλεισμό από το uefa λόγω χρεών και για το γεγονός πως είμασταν υπόδουλοι στον εχθρό μας.
Από εσένα προσωπικά φίλε poet περίμενα ένα μόνο πράγμα να πεις μετά τη χθεσινή συνέντευξη για να αποδείξεις ότι είσαι καλοπροαίρετος απέναντι στο Ζαγοράκη. Το καλοκαίρι είχες ενστάσεις για την απειρία του και έλεγες "με αγάπη" ότι ο Θόδωρος δεν ξέρει να μιλάει.
Εγώ άκουγα ΠΑΟΚτσήδικες καμπάνες και χθες από το στόμα του Αρχηγού. Εσύ γιατί δεν του αναγνώρισες ούτε αυτό το ελάχιστο, ότι πάει να σε ικανοποιήσει ως ΠΑΟΚτσή ακόμη και σ' αυτό το ασήμαντο;
Θα μου πεις και θα έχεις δίκιο, πως στ' αρχίδια σου να αποδείξεις σε μένα το ο,τιδήποτε. Δικαίωμά σου αναφαίρετο και δικό μου να λέω τα δικά μου.
Εγώ λοιπόν χθες καραγούσταρα που διάβαζα τη συνέντευξη εδώ μέσα (ξανά ευχαριστώ στον Logothetis), αλλά μετά που τον είδα στην τηλεόραση δάκρυσα. Θυμήθηκα πέρυσι και πρόπερσι το τι περάσμα για να φύγουν οι καρκίνοι και πόσο είχα κουραστεί σε κάποια φάση με τον ΠΑΟΚ.
Ναι ρε! Είχα κουραστεί με την ψυχή μου και το ξέρουν και κάποια φιλαράκια και από δω μέσα. Είχα κι έχω πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσω στον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης, για να μπορώ να αντέξω και την απαξίωση της ομάδας. Δεν άντεχα την υποδοχή ήρωα του λαμόγιου Βεζυρτζή.
Αποστασιωποιήθηκα για λίγο, έκανα τουμπεκί και σιγά σιγά ξαναμπήκα στον πόλεμο.
Χθες όταν άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει με αυτό τον τρόπο και να λέει αυτά που είπε ένιωσα 10 χρόνια μικρότερος. Εγώ τώρα μπορώ να κάνω ολόκληρη καμπάνια μόνος μου για να πουληθούν οι μετοχές. Εγώ τώρα μπορώ να κατέβω μόνος μου σε συλλαλητήριο για να πιέσω τους πολιτικάντηδες. Εγώ μεθαύριο μπορώ να κάνω μόνος μου κερκίδα και να γαμήσω το βάζελο. Εγώ τώρα μπορώ ν' αντέξω 10 σέντρες του Χαραλάμπους χωρίς να βρίσω (ε υπερβολές! όχι
αυτό δεν μπορώ να το κάνω).
Τι ελπιδοφόρο είπε χθες ρε μάγκες η διοίκησή μας; Να το θυμηθούμε τηλεγραφικά;
Ο ΠΑΟΚ έχει οικονομικό πλάνο πενταετίας και το ακολουθεί πιστά
ο ΠΑΟΚ αποκτά δικό του προπονητικό κέντρο
ο ΠΑΟΚ θα αυξάνει το μπάτζετ του 20-30% το χρόνο
ο ΠΑΟΚ έχει τίμιους ανθρώπους που δεν τον κλέβουν
ο ΠΑΟΚ έχει και αγωνιστικό πλάνο τριετίας
ο ΠΑΟΚ κυνηγά δικαστικά τους κλέφτες
ο ΠΑΟΚ διαθέτει τις μετοχές του στον κόσμο του για να γίνει πράξη ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του
ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να αποκτήσει ξανά την αίγλη του ονόματός του
ο ΠΑΟΚ είναι κερδοφόρος εταιρεία από φέτος κι αν απαλειφθούν τα χρέη θα βγάζει πολλά
ο ΠΑΟΚ είναι μια γροθιά διοίκηση, ομάδα, οπαδοί και τα βάζουν με όλο το σύστημα με περηφάνεια και χωρίς φόβο
και άλλα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα αλλά μείνανε βαθιά χαραγμένα στο μυαλό μου και θα είναι ο οδηγός της συμπεριφοράς μου στο εξής. Να ξέρω τι να περιμένω και πως θα αντιδρώ κατά περίσταση.
Άντε τώρα τέρμα το διάλλειμμα. Πίσω στα μεταγραφικά μη χάσουμε καμιά εξέλιξη