Προφανώς κανένας. Για να δηλώνεις Π.Α.Ο.Κ., για να τραβιέσαι, για να ξημεροβραδιάζεσαι σε συνδέσμους, εκδρομές, φόρουμ ιστορίες μάλλον έχεις τον Π.Α.Ο.Κ. μέσα στο μυαλό σου όχι να κερδίσει τον Άγιαξ, αλλά να πάρει το Champion's League.
Βέβαια αυτό δεν ταυτίζεται με ορισμένους που έχουν φτιάξει έναν κόσμο με ανάλαφρα συννεφάκια και βλέπουν ό,τι γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ. με παραμορφωτικά γυαλιά.
Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να άγονται και να φέρονται από απόψεις δημοσιογραφικών συμφερόντων, του στιλ "προπονηταράς ο Μπερέτα" (μέχρι προχτές), "είχε χάσει τη μπάλα" (σήμερα).
Δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργούμε κάθε φορά τη λογική μας επειδή μερικοί είναι διατεθειμένοι να συμμαχήσουν με το διάβολο.
Δεν μπορεί να πείθουν τις μάζες αυτοί οι κύριοι ότι "ο Μάκης Γκαγκάτσης προσλήφθηκε αξιοκρατικά γιατί έχει δύο πτυχία, και τον κάνει κακό ότι κουβαλάει το όνομα του πατέρα του" και μετά από λίγο να προσλαμβάνουν και τον big daddy Γκαγκάτση.
Δεν μπορεί να τρώμε 5 μήνες προπαγάνδα για να δημιουργηθεί κλίμα για την επιστροφή ενός -μέχρι πρότινος- ανεπιθύμητου παίκτη.
Δεν μπορεί να ακούμε για τα χρέη μία ότι είναι 2 μία 2,5 μία 3 και να μην γίνεται μία ειλικρινής καταγραφή και ανάλυση στόχων με ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
Εγώ από τους δημοσιογράφους δεν περιμένω τίποτε. Τίποτε απολύτως.
Δεν περιμένω ερευνητική δημοσιογραφία στον σύλλογο. Δεν περιμένω στοιχειοθετημένες ερωτήσεις.
Εδώ έγλυφαν τους αερτζίδες παράγοντες-κομματικά φερέφωνα, δε θα κάνουν ερωτήσεις-χάδια στον Ζαγοράκη που έχει κάνει και δουλειά;
Από τον ίδιο το Ζαγοράκη όμως περιμένω να μιλήσει, λογοδοτώντας μόνο στο παοκτσήδικο αίσθημά του και την προσωπική του αξιοπρέπεια και αναλογιζόμενος πως ό,τι κάνει το κάνει με τη στήριξη του μεγαλύτερου ΛΑΟΥ της Ελλάδας, χωρίς να τον στριμώξει κανένας δημοσιογράφος.
Τα θέματα είναι απλά και είναι όπως τα περιέγραψε πάνω-κάτω ο kostas4: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβονται, εγώ τουλάχιστον δε ξέρω κάποιον. Ας έρθουν ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΑΣ να νιώσουμε όπως τότε στο αεροδρόμιο κι όπως τότε στην Καμάρα. Προ διαόλου εποχές δηλαδή.
Και ήμαρτον πια με την καχυποψία. Δεν σας έχει διδάξει η Ιστορία ότι τα μεγαλύτερα χουνέρια τα πάθαμε επειδή ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ και όχι επειδή μιλούσαμε;