Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Kai ton agwnistiko xwro mhn ksexasete!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
to ksanaleo oti gia mena i gnomi mou einai an theloume i TOUMPA na ginei pragmatiko stolidi tha prepei na gkremistei kai na ksanaxtistei apo tin arxi ......twra den kserw tin gnomi mou eipa .....eseis ti nomizete??!?!?
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

thomas

• Guest
Σωστό είναι αυτό πρέπει κάποτε να αποκτήσουμε νέο γήπεδο.Όμως είναι πολύ σωστό να γίνονται έργα στο υπάρχον γήπεδο.Για πρώτη φορά μία διοίκηση δείχνει να σέβεται τον κόσμο φτιάχνοντας τις τρισάθλιες τουαλλέτες και τοποθετώντας πυροσβεστήρες ώστε να υπάρχει μία στοιχειώδης πρόληψη σε περίπτωση πυρκαγιάς(όλοι θυμόμαστε πχ τα θλιβερά σκουλήκια που καίγαν τα καθίσματα όταν του απαυτώναμε στον τελικό κυπέλλου)....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Meinete sto 8ema toy topic parakalo.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Σε καλό δρόμο η μεταβίβαση των μετοχών
Συνάντηση με κύριο θέμα τη μεταβίβαση των μετοχών, είχαν το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της προηγούμενης διοίκησης, Απόστολο Οικονομίδη.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα ενώ υπήρξαν ανταλλαγές απόψεων για το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον κύριο Οικονομίδης να εκφράζει την άποψή του καταλήγοντας πως δεν θέλει να γίνει ούτε εμπόδιο στη λειτουργία της διοίκησης και πολύ περισσότερο στην ανεύρεση ισχυρών επενδυτών από την ΠΑΕ.

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών που έχει στην κατοχή του είναι δεδομένη, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον τέως προέδρο Νίκο Βεζυρτζή.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο (14/8) στις 12 το μεσημέρι, ο Κούλης Αποστολίδης θα υπογράψει το συμφωνητικό της μεταβίβασης των μετοχών του στη διοίκηση της ΠΑΕ.

http://www.sport24.gr/html/ent/534/ent.191534.asp

jmjyiannis

• Guest
Άλλο ένα δείγμα της σοβαρότητας που διακρίνει τη νέα διοίκηση:

Εργασίες και αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας

Οι εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς έτσι ώστε το γήπεδο να παρουσιαστεί βελτιωμένο τη νέα σεζόν. Ήδη αλλάχθηκαν όλες οι τουαλέτες στη θύρα 1 και τοποθετήθηκαν καινούριες. Επίσης, η νέα διοίκηση ανταποκρίθηκε στο χρόνιο αίτημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για καλύτερη ασφάλεια στο γήπεδο της Τούμπας και άνοιξε 17 πόρτες στα κάγκελα, περιμετρικά του γηπέδου. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πόρτες θα ανοίγουν αυτόματα με ειδικό μηχανισμό για να μπορούν να εισέλθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να προστατευθούν. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν σε όλες τις θύρες του γηπέδου πυροσβεστικές φωλιές, που δεν υπήρχαν, παρά τα συνεχή έγγραφα που έστελνε η Πυροσβεστική. Ακόμα, έχουν βελτιωθεί και τα αποδυτήρια της Τούμπας, καθώς δύο ΠΑΟΚτσήδες πολιτικοί μηχανικοί ανέλαβαν αφιλοκερδώς το έργο ανάπλασης αυτών των χώρων. Επίσης, άλλαξε η εξωτερική πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ έπειτα από πολλά χρόνια. Επόμενη κίνηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ο εξωτερικός καλλωπισμός του γηπέδου της Τούμπας.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΟ! :)

mi, den eimai edo. Oneiro zo kai mi me ksipnate tora..........

2 mines
1 anthropos 
5 sinergates
1 omada
1 laos

akougetai sa diafimisi gia reality alla einai kati allo. se toso sintomo diastima den exei dosei mono orama autos o anthropos sto lao tou paok. exei dosei ti xameni aksioprepeia, ti xameni aigli. Sinexeis kiniseis i mia piso apo tin alli. Pragmatika to agonistiko fainetai pos einai ena parakladi. O anthropos ftiaxnei SYLOGO kai oxi omada.

manos4

• Guest
Άλλο ένα δείγμα της σοβαρότητας που διακρίνει τη νέα διοίκηση:

Οι εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς έτσι ώστε το γήπεδο να παρουσιαστεί βελτιωμένο τη νέα σεζόν. Ήδη αλλάχθηκαν όλες οι τουαλέτες στη θύρα 1 και τοποθετήθηκαν καινούριες. Επίσης, η νέα διοίκηση ανταποκρίθηκε στο χρόνιο αίτημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για καλύτερη ασφάλεια στο γήπεδο της Τούμπας και άνοιξε 17 πόρτες στα κάγκελα, περιμετρικά του γηπέδου. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πόρτες θα ανοίγουν αυτόματα με ειδικό μηχανισμό για να μπορούν να εισέλθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να προστατευθούν. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν σε όλες τις θύρες του γηπέδου πυροσβεστικές φωλιές, που δεν υπήρχαν, παρά τα συνεχή έγγραφα που έστελνε η Πυροσβεστική. Ακόμα, έχουν βελτιωθεί και τα αποδυτήρια της Τούμπας, καθώς δύο ΠΑΟΚτσήδες πολιτικοί μηχανικοί ανέλαβαν αφιλοκερδώς το έργο ανάπλασης αυτών των χώρων. Επίσης, άλλαξε η εξωτερική πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ έπειτα από πολλά χρόνια. Επόμενη κίνηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ο εξωτερικός καλλωπισμός του γηπέδου της Τούμπας.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΟ! :)

ειναι αληθεια οτι ολο το γηπεδο εξωτερικα θα εχει γραφιτι με θεμα τον ΠΑΟΚ.............?

αυτη η διοικηση σε 2 μηνες εκανε εργο που δεν εκανε καμμια διοικηση προηγουμενη στον ΠΑΟΚ .........ΕΤΣΙ ΘΟΔΩΡΗ
ΓΕΡΑ.............ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΨΗΛΑ............. ;D

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
as to kanoume olo grafiiti apo eksw...as mas plirosei kai ta sprei o TEO ;D ;D

Offline savage republic

• Βασικός

Οι εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς έτσι ώστε το γήπεδο να παρουσιαστεί βελτιωμένο τη νέα σεζόν.... Επίσης, η νέα διοίκηση ανταποκρίθηκε στο χρόνιο αίτημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για καλύτερη ασφάλεια στο γήπεδο της Τούμπας και άνοιξε 17 πόρτες στα κάγκελα, περιμετρικά του γηπέδου. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πόρτες θα ανοίγουν αυτόματα με ειδικό μηχανισμό για να μπορούν να εισέλθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να προστατευθούν. ...

Xexexe. Fantazeste na epitrapei fetos h metakinhsh opadwn? Na doume ama auto to susthma leitourgei me roulh kai gauro sthn praksh. Tha deiksoume th filoskenia mas, oxi tpt allo...

Offline diegito4

• Αλλαγή
Μεταβίβαση μετοχών του κ. Αποστολίδη Κ.

Δήλωση κ. Αποστολίδη Κ.
"Συνεπής στην ηθική δέσμευση που είχα αναλάβει για παράδοση των μετοχών, οι οποίες περιήλθαν στην κατοχή μου τον περασμένο Ιανουάριο, σε όποιον ή όποιους συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, προχώρησα σήμερα (14.Αυγ.2007) στη μεταβίβαση του ποσοστού μου στον B' Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Παπαδόπουλο Ι., με ιδιαίτερη χαρά, αφού προηγουμένως και εκείνος ανέλαβε την αυτονόητη ηθική δέσμευση να μεταβιβάσει αναλογικά δωρεάν τις μετοχές στον επενδυτή ή επενδυτές που θα καλύψουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου."

Δήλωση κ. Παπαδόπουλου Ι.
"Στην προσπάθειά μας να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να την κάνουμε ελκυστική για επένδυση εταιρεία, ήταν απαραίτητη η συλλογή των μετοχών του προηγουμένου διοικητικού σχήματος. Ευχαριστούμε τον κ. Κούλη Αποστολίδη, ο οποίος άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό. Προσωπικά δεσμεύομαι απέναντί του και απέναντι στον κόσμο της ομάδας ότι το ποσοστό των μετοχών που θα περιέλθει στη διάθεσή μας, θα είναι επίσης αναλογικά άμεσα διαθέσιμο στον επενδυτή ή επενδυτές που θα καλύψουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου."

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=DC2524369874DD15A2209D8237959070?newsCode=20070814124504208

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
o poustis o vezirtzis pote tha tis paradwsei ?!?!

Offline Matador

• Αλλαγή
Ο κ. Κ. Αποστολιδης ειναι γνωστος για το ηθος του και επραξε το αυτονοητο.

Οι αλλοι, δηλαδη, νικο-λακης, καδεμ ( πως λεγεται αυτος ο πουστης ) δεν μεταβιβαζουν τις μετοχες αλλα δινουν πληρεξουσιο στον Θοδωρη να το χρησιμοποιησει στην Γ.Σ στις 20 Αυγουστου, οπως θελει, με την προυποθεση να πανε σε αυτον που θα προεβει στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου, δηλαδη να παραδοθουν με αλλα λογια στον νεο επενδυτη (Βασιλοπουλος/Μετροπολις, ωρα Ελλαδας 13.30).
Απο οτι θυμαμαι και η αλλη λουμπινα ο Τρυφωνιδης ηταν της αυτης αποψης με τους νικο-λακη.

Υπαρχει μια διασταση αποψεων εδω, ενω ο κ. Αποστολιδης μεταβιβαζει το ποσοστο του, τα αλλα τα λιμα δινουν στον Θοδωρη πληρεξουσιο, με αλλα λογια, δεν θελουν η τωρινη διοικηση να παρει το ποσοστο τους, με κανενα τροπο. Δεν θυμαμαι τωρα τι ακριβως επραξε ο κ. Δοινραρλης.

Υπαρχει μεγαλο προβλημα παιδια. Δεν ξερω τι θα κανει εκεινη η ΓΑΤΑ ο Παπαδοπουλος, αλλα υπαρχει προβλημα και βαζουν τροχοπεδη στα σχεδια του Θοδωρη.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

northeagle_4

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20070814153847161
Kαι με οικονομιδη νομιζω ολα καλα θα πανε,ο Νικολακης εμεινε βασικα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ta parakato 8a mporoysan kallista na mpoyn kai sto topic tou Nikoy-Lakh, epilego na ta valo edo:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=550368
Εγκλωβισμένος στα ψιλά γράμματα των τελευταίων συμφωνιών που έκανε ο Γιάννης Γούμενος ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Η προσπάθεια της προσωρινής διοίκησης του πρώην αρχηγού του «δικέφαλου» να συγκεντρώσει στην κατοχή της το ποσοστό των μετοχών που μοίρασε ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται να κολλάει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Απόστολου Οικονομίδη.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε χθες με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, με τον Οικονομίδη να δηλώνει την πλήρη στήριξή του σε κάθε κίνηση του «Τεό», αλλά να μην μπορεί να προχωρήσει σε μεταβίβαση των μετοχών που πήρε από τον Γιάννη Γούμενο, κάνοντας λόγο για νομικά κολλήματα.

«Στηρίζω όλες τις κινήσεις Ζαγοράκη»
Ο Απόστολος Οικονομίδης είχε χθες το πρωί πολύωρη συνάντηση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη σε φιλικό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Η συνάντηση έγινε με αφορμή τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ της ερχόμενης Δευτέρας (20/8), καθώς ο κ. Οικονομίδης είναι ένας από τους μετόχους. Μετά το τέλος της συνάντησης, μιλώντας στο «Goal», ο κ. Οικονομίδης σημείωσε: «Εχω επανειλημμένα δηλώσει και προφορικά και με γραπτή ανακοίνωση τη στήριξή μου στη προσπάθεια που καταβάλλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στηρίζω όλες τις κινήσεις της διοίκησης Ζαγοράκη και θα είμαι στο πλευρό του σε όποιες αποφάσεις και αν πάρει. Εξέφρασα τη στήριξή μου από την πρώτη στιγμή και αυτό δεν αλλάζει».

«Το ότι δεν γίνεται δεν σημαίνει ότι δεν θέλω»
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, με τον Απόστολο Οικονομίδη να τονίζει: «Εχει γίνει πολύς θόρυβος γύρω από αυτό το θέμα. Επαναλαμβάνω ότι στηρίζω κάθε κίνηση Ζαγοράκη, όπως αυτή να προσκαλέσει γενική συνέλευση για το θέμα αύξησης και μείωσης μετοχικού κεφαλαίου, που θα γίνει τη Δευτέρα. Υπάρχουν κάποια νομικά κολλήματα και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να μεταβιβάσω τις μετοχές. Το ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή η μεταβίβαση δεν σημαίνει ότι εγώ δεν δίνω τις μετοχές που έχω. Οσο θα έχω τις μετοχές, θα στηρίζω κάθε απόφαση του Ζαγοράκη, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτά που θέλει να κάνει ο Ζαγοράκης. Το ποια είναι τα νομικά κολλήματα δεν είμαι αρμόδιος να τα αναφέρω εγώ».

KYRIE LAKH,
A)POIOS EINAI ARMODIOS NA TA ANAFEREI? H PAE PAOK DIA TOY ZAGORAKH? H MHPOS O GOYMENOS? AN YPO8ESO OTI EXETE KANEI KAPOIES GRAPTES SYMFONIES ME TON GOYMENO SE ADIKW KYRIE LAKH?
GIATI KYRIE LAKH DES MAS LES KSEKA8ARA POIOS EINAI ARMODIOS NA ANAFEREI TA NOMIKA KWLYMATA?
GIATI KYRIE LAKH DIALEGEIS PALI TON DROMO THS ADIAFANEIAS, THS MYSTIKOPA8EIAS, TON YPONOOYMENON KAI THS SYSKOTISHS?
GIATI KYRIE LAKH E-M-P-R-A-K-T-A KAI OXI ME LOGIA-PIPES DEN STHRIZEIS TON ZAGOR DINONTAS KATEY8EIAN, XORIS TRIPLES, AYTO POY SOY ZHTHSE POY STO KATO-KATO THS GRAFHS DEN SOY ANHKEI?
GIATI KYRIE LAKH 8ELEIS NA PAIZEIS ROLO RY8MISTH STIS EKSELIKSEIS? GIATI 8ELEIS NA PARAMENEIS PAOKARXHS? GIATI 8ELEIS NA EKVIAZEIS TON ZAGOR POY NAI MEN  (LES OTI...) TON STHRIZEIS ALLA KANEIS DEN KSEREI POS 8A KSYPNHSEIS KAI ME TI DIA8ESH AYRIO?
ALH8EIA KYRIE LAKH OTAN ALLAZANE XERIA OI METOXES APO BITSIANH, TRYFONIDH KAI ALLOYS (ENAMETAKSY SAS ALLAZATE XERIA) TOTE DEN YPHRXE KAPOIO NOMIKO KWLYMA. 11 KSEKINHSATE, 5 MEINATE ME DIADOXIKES ALLAKSOKOLIES STIS METOXES, ALLA TOTE KANENA KWLYMA DEN YPHRXE.

KYRIE LAKH, PAOKARXES SAN ESENA DEN XREIAZOMASTE ALLO. SAS VALAME HDH STO NTOYLAPI. EPIDH SAS SIXA8HKAME.

KYRIE LAKH,
H SEIRA EINAI:
MOYTZA-FASKELO,
FTYSIMO (opos leme ftoy soy Lakh...)
KLOTSOMPOYNIDIA.
ESY APOFASIZEIS, PROS TO PARON EISAI AKOMA STO PROTO/DEYTERO STADIO.

ps: NIKO etoimasoy, erxetai h seira soy....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ps2: O koylhs Apostolidhs den antimetopize paromoia nomika provlhmata kyrie Lakh? Pos egine h metavivash toy?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ps3: A kai kati allo kyrie Lakh, megalh moy paraleipsh, tora to 8ymh8hka:
PRIN DEKAPENTE MERES PERIPOY EIXES PEI POS 8A KRATHSEIS TIS METOXES EPEIDH NTEMEK 8ELEIS NA PARAMEINEIS METOXOS ME ENNOMO SYMFERON, KAI NA SYNEXISEIS TON DIKASTIKO AGONA ENANTION TOY GOYMENOY. EIXES PEI MALISTA POS 8A TIS PAREDEIDES MONO AN AEVLEPS DESMEYSH APO THN DIOIKHSH POS 8A SYNEXISEI AYTON TON AGONA.
THN EPOMENH MERA H DIOIKHS ME GRAPTH DHLOSH EKANE AGOGH GIA THN YPO8ESH SHKABALA KATA TOY GOYMENOY KAI EIPE POS DESMEYETAI NA SYNEXISEI TON DIKASTIKO AGONA.
SE KSEVRAKOSE MHPOS KYRIE LAKH?
KAI TORA PSAXNEIS NEO VRAKI TO OPOIO VAFTIZEIS "NOMIKA KWLYMATA"
SE ADIKW MHPOS KYRIE LAKH? DEN EINAI ETSI TA PRAGMATA?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

thomasx24

• Guest
Ta parakato 8a mporoysan kallista na mpoyn kai sto topic tou Nikoy-Lakh, epilego na ta valo edo:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=550368
Εγκλωβισμένος στα ψιλά γράμματα των τελευταίων συμφωνιών που έκανε ο Γιάννης Γούμενος ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Η προσπάθεια της προσωρινής διοίκησης του πρώην αρχηγού του «δικέφαλου» να συγκεντρώσει στην κατοχή της το ποσοστό των μετοχών που μοίρασε ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται να κολλάει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Απόστολου Οικονομίδη.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε χθες με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, με τον Οικονομίδη να δηλώνει την πλήρη στήριξή του σε κάθε κίνηση του «Τεό», αλλά να μην μπορεί να προχωρήσει σε μεταβίβαση των μετοχών που πήρε από τον Γιάννη Γούμενο, κάνοντας λόγο για νομικά κολλήματα.

«Στηρίζω όλες τις κινήσεις Ζαγοράκη»
Ο Απόστολος Οικονομίδης είχε χθες το πρωί πολύωρη συνάντηση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη σε φιλικό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Η συνάντηση έγινε με αφορμή τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ της ερχόμενης Δευτέρας (20/8), καθώς ο κ. Οικονομίδης είναι ένας από τους μετόχους. Μετά το τέλος της συνάντησης, μιλώντας στο «Goal», ο κ. Οικονομίδης σημείωσε: «Εχω επανειλημμένα δηλώσει και προφορικά και με γραπτή ανακοίνωση τη στήριξή μου στη προσπάθεια που καταβάλλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στηρίζω όλες τις κινήσεις της διοίκησης Ζαγοράκη και θα είμαι στο πλευρό του σε όποιες αποφάσεις και αν πάρει. Εξέφρασα τη στήριξή μου από την πρώτη στιγμή και αυτό δεν αλλάζει».

«Το ότι δεν γίνεται δεν σημαίνει ότι δεν θέλω»
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, με τον Απόστολο Οικονομίδη να τονίζει: «Εχει γίνει πολύς θόρυβος γύρω από αυτό το θέμα. Επαναλαμβάνω ότι στηρίζω κάθε κίνηση Ζαγοράκη, όπως αυτή να προσκαλέσει γενική συνέλευση για το θέμα αύξησης και μείωσης μετοχικού κεφαλαίου, που θα γίνει τη Δευτέρα. Υπάρχουν κάποια νομικά κολλήματα και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να μεταβιβάσω τις μετοχές. Το ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή η μεταβίβαση δεν σημαίνει ότι εγώ δεν δίνω τις μετοχές που έχω. Οσο θα έχω τις μετοχές, θα στηρίζω κάθε απόφαση του Ζαγοράκη, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτά που θέλει να κάνει ο Ζαγοράκης. Το ποια είναι τα νομικά κολλήματα δεν είμαι αρμόδιος να τα αναφέρω εγώ».

KYRIE LAKH,
A)POIOS EINAI ARMODIOS NA TA ANAFEREI? H PAE PAOK DIA TOY ZAGORAKH? H MHPOS O GOYMENOS? AN YPO8ESO OTI EXETE KANEI KAPOIES GRAPTES SYMFONIES ME TON GOYMENO SE ADIKW KYRIE LAKH?
GIATI KYRIE LAKH DES MAS LES KSEKA8ARA POIOS EINAI ARMODIOS NA ANAFEREI TA NOMIKA KWLYMATA?
GIATI KYRIE LAKH DIALEGEIS PALI TON DROMO THS ADIAFANEIAS, THS MYSTIKOPA8EIAS, TON YPONOOYMENON KAI THS SYSKOTISHS?
GIATI KYRIE LAKH E-M-P-R-A-K-T-A KAI OXI ME LOGIA-PIPES DEN STHRIZEIS TON ZAGOR DINONTAS KATEY8EIAN, XORIS TRIPLES, AYTO POY SOY ZHTHSE POY STO KATO-KATO THS GRAFHS DEN SOY ANHKEI?
GIATI KYRIE LAKH 8ELEIS NA PAIZEIS ROLO RY8MISTH STIS EKSELIKSEIS? GIATI 8ELEIS NA PARAMENEIS PAOKARXHS? GIATI 8ELEIS NA EKVIAZEIS TON ZAGOR POY NAI MEN  (LES OTI...) TON STHRIZEIS ALLA KANEIS DEN KSEREI POS 8A KSYPNHSEIS KAI ME TI DIA8ESH AYRIO?
ALH8EIA KYRIE LAKH OTAN ALLAZANE XERIA OI METOXES APO BITSIANH, TRYFONIDH KAI ALLOYS (ENAMETAKSY SAS ALLAZATE XERIA) TOTE DEN YPHRXE KAPOIO NOMIKO KWLYMA. 11 KSEKINHSATE, 5 MEINATE ME DIADOXIKES ALLAKSOKOLIES STIS METOXES, ALLA TOTE KANENA KWLYMA DEN YPHRXE.

KYRIE LAKH, PAOKARXES SAN ESENA DEN XREIAZOMASTE ALLO. SAS VALAME HDH STO NTOYLAPI. EPIDH SAS SIXA8HKAME.

KYRIE LAKH,
H SEIRA EINAI:
MOYTZA-FASKELO,
FTYSIMO (opos leme ftoy soy Lakh...)
KLOTSOMPOYNIDIA.
ESY APOFASIZEIS, PROS TO PARON EISAI AKOMA STO PROTO/DEYTERO STADIO.

ps: NIKO etoimasoy, erxetai h seira soy....

Παιδιά πρέπει να λογοδοτήσουν νικος-λάκης να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις χωρίς να θολώσουν τα νερά.Όπως το έκανε ο Αποστολίδης πρέπει και αυτοί να σκεφτούμε διάφορες μορφές πίεσης.Όπως (ακούγεται λίγο γραφικό) να τους πιέσουμε εμείς.Δεν εννοώ κλωτσομπουνίδια αλλά οι επικεφαλής των συνδέσμων να συναντηθούν μαζί τους και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ την επιστροφή των μετοχών όχι σήμερα αλλά ΧΘΕΣ!

jmjyiannis

• Guest
ps3: A kai kati allo kyrie Lakh, megalh moy paraleipsh, tora to 8ymh8hka:
PRIN DEKAPENTE MERES PERIPOY EIXES PEI POS 8A KRATHSEIS TIS METOXES EPEIDH NTEMEK 8ELEIS NA PARAMEINEIS METOXOS ME ENNOMO SYMFERON, KAI NA SYNEXISEIS TON DIKASTIKO AGONA ENANTION TOY GOYMENOY. EIXES PEI MALISTA POS 8A TIS PAREDEIDES MONO AN AEVLEPS DESMEYSH APO THN DIOIKHSH POS 8A SYNEXISEI AYTON TON AGONA.
THN EPOMENH MERA H DIOIKHS ME GRAPTH DHLOSH EKANE AGOGH GIA THN YPO8ESH SHKABALA KATA TOY GOYMENOY KAI EIPE POS DESMEYETAI NA SYNEXISEI TON DIKASTIKO AGONA.
SE KSEVRAKOSE MHPOS KYRIE LAKH?
KAI TORA PSAXNEIS NEO VRAKI TO OPOIO VAFTIZEIS "NOMIKA KWLYMATA"
SE ADIKW MHPOS KYRIE LAKH? DEN EINAI ETSI TA PRAGMATA?

ΤΕΛ ΔΕΜ, ΤΕΛ ΔΕΜ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΑΟΥΘ..... ελλινηστί ..... "ΠΕΣΤΑ, ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ".

northeagle_4

• Guest
Στην Γ.Σ τηα γινει η τελικη κριση για ολους,απο ενστικτο νομιζω οτι με Λακη θα πανε ολα καλα,ο βεζυρτζης μου φαινεται πιο μεγαλη λουμπινα.Τεσπα,καλο θα ειναι οσοι μπορουν να συμμετασχουν η να παραυρεθουν αν δεν εχουν μετοχη-ες εκει  ωστε να στειλουμε μηνυμα ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=550370

Βεζυρτζής: «Δεν με ειδοποίησε κανένας»
Σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον Απόστολο Οικονομίδη, ο Νίκος Βεζυρτζής έδειξε να είναι ενοχλημένος από τη στάση Ζαγοράκη, κάτι που εμφανίστηκε με αφορμή το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, με δηλώσεις του με αφορμή την επικείμενη γενική συνέλευση της ΠΑΕ και τη δική του στάση σε σχέση και με την συνάντηση Ζαγοράκη - Οικονομίδη, ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει με ποιον συναντήθηκε και τι είπε ο Απόστολος Οικονομίδης. Εμένα δεν με έχει προσκαλέσει κανείς να μιλήσω για κάποιο θέμα της ΠΑΕ, αν και εγώ έχω μάθει να προσκαλώ και όχι να με προσκαλούνε. Θα δούμε τι θα γίνει». Πλέον, μένει να διαφανεί ποια θα είναι η στάση του κ. Βεζυρτζή στην προσεχή γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

:tikitaka:

Τελικα το μονο κοινο που υπαρχει μεταξυ του παραπανω
κυριου και του παλιου προεδρου του μεγαλου μπασκετικου ΠΑΟΚ
ειναι το ονοματεπωνυμο. Τιποτα αλλο.

Σοβαρευτειτε ολοι οσοι εχετε μεινει που κρατατε μετοχες για το καλο ολων μας
και ολων σας.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ