όχι αντιπαράθεση σε αυτό αδελφέ! Είναι προσωπική άποψη και δεν εκφράζει τον σύνδεσμο.
Απάντησε μου όμως ποιον έχει πρόεδρο ο P.A.Ο.K. αυτήν την στιγμή
και δεύτερον εάν ξαναγυρίσει ο Ζαγόρ ως τι -και τι ρολο βαράει ο Ζήσης τώρα.
Γλάστρα?
έτσι όπως το έθεσες σε προηγούμενο πόστ είναι σαν να θα έβγαινε ανακοίνωση από σύνδεσμο (δε ξέρω καν ποιος είσαι ή σε ποιον σύνδεσμο είσαι) και μου έκανε εντύπωση.
Από όσο ξέρω έχουμε Πρόεδρο τον Ζήση.
Αν το θέτεις από την άποψη της <<υποβάθμισης>> του Ζήση (που είναι απόλυτα πετυχημένος σίγουρα ως Πρόεδρος και ως τεχνικός διευθυντής) θα έλεγα ότι ανθρώπινα έχεις ένα δίκιο, αλλά δε χρειάζεται εγωισμοί να μπαίνουν πάνω από την ομάδα. Δε θα μπούμε στο τρυπάκι Οικονομίδης - Βεζυρτζής ποιος θα έχει τη θέση του προέδρου. Πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο Ζήσης σέβεται και το δείχνει με πράξεις τον Ζαγοράκη και δεν έχει εκφράσει ποτέ ενόχληση, ίσα ίσα φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του φίλου του στην προεδρία.
Επειδή έγραψες ένα κατεβατό για τον Ζαγοράκη στο περιβόητο πόστ σου και τα είδες όλα αρνητικά, για πές μας με τον τέλειο πρόεδρο που φαντάζεσαι, τον χώστη τον έξυπνο τον αρχιδάτο τον ότι θέλεις, τι καλύτερο θα είχε πετύχει ο ΠΑΟΚ 2,5 χρόνια μετά την διάλυση της ομάδας ; Πιστεύεις ότι με τον τέλειο πρόεδρο θα είχαμε πάρει τίτλο ; Θα είχαμε ξεχρεώσει εντελώς ; Θα μοιραζόταν και μέρισμα σε όλους εμάς τους μετόχους ;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ΔΕΝ έκανε ο Ζαγοράκης που θα μας έδινε είτε έναν τίτλο είτε το ξεχρέωμα της ομάδας. Κέδρισε την πρώτη ρύθμιση ; Πληρώνουμε το ελάχιστο που μπορούμε και όχι το αρχικό ποσό που περιλάμβανε και τα ανεπιβεβαίωτα χρέη ; Είναι συνεπέστατη η παέ στο ποσό που πρέπει να πληρώνει ; Είναι πληρωμένοι οι ποδοσφαιρστές ; Ήρθαν παίκτες διεθνών προδιαγραφών (Κονσεισάο, Γκαρσία κτλ) και δεν μπήκαμε μέσα από τις μεταγραφές τους ; Φτάσαμε στην 30αδα των αγωνιστικών στην υψηλότερη θέση των τελευταίων δεκαετιών ; Έτρεχε να βοηθήσει οπαδούς, απλά επειδή φόρεσαν κασκόλ του ΠΑΟΚ ;
Ναι. ΔΕΝ έπρεπε να φέρει τον Γκαγκάτση, έπρεπε να πιέσει περισσότερο προεκλογικά να σβηστούν τα χρέη, να πάρει τον Μούν (λες και οι ομάδες δεν παίρνουν δανεικούς παίκτες, θα μας έπεφτε ο κώλος επειδή πήραμε δανεικό από τον βάζελο..., αλλά ας το δεχτώ και αυτό). Για τον Γκαγκάτση, το διόρθωσε και δώθηκε πίσω το 12%, για το σβήσιμο των χρεών θα μας έκραζαν όλοι και για τον Μούν θα ερχόταν η ώρα που θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Βρες μου έναν αλάθητο για πρόεδρο.
Περιμένεις να σου εξηγήσει γιατί έφυγε ; Θες να βγεί και να σου πει <<Με κουράσατε, μου βγάλατε την ψυχή>> ; Θες να βγεί και να σου πει <<με είπατε κλέφτη, μου φορτώσατε τα κυλικεία ότι τρώω λεφτά και θέλετε να το ανεχτώ;>> ;
Εσύ αν πήξεις στη δουλειά σου, ενώ είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις και φύγεις για να ηρεμήσεις και σου πούνε έλα πίσω, δε θα το θέλεις πάλι ; θα σου άρεσε να σε υποδέχονται με την ειρωνική ατάκα <<μα δε μας είπατε γιατί φύγατε...>> ;
Καμία γλάστρα. Και ο Ζήσης και ο Τέο και όλοι όσοι έχουν να δώσουν στον ΠΑΟΚ χωράνε. Οπως εσένα δε θα σε ένοιαζε αν βλέπεις τον ΠΑΟΚ από την 4α ή την 5, έτσι κι εμένα δε με νοιάζει αν η θέση Πρόεδρος χωράει έναν και αν λέγεται Ζήσης ή Τέο. Έχουν να δώσουν ακόμα παααααααααααααααααααααρα πολλά και η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει.