@egoist
Έκανες ένα μεγάλο λάθος γιατί με διάβασες μάλλον βιαστικά. Εγώ λοιπόν δεν έψαξα να βρω πώς μπαλαντζάρει ο ισολογισμός και παρακάλεσα με κεφαλαία να μην ανοίξουμε αυτό το θέμα. Εγώ απλά μίλησα για το ΨΕΜΑ ότι τα έσοδα είναι λιγότερα φέτος.
Επίσης είπα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ακριβώς ότι επειδή πρόβλημα ρευστότητας δεν σημαίνει τρύπα, τότε δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για πωλήσεις κτλ. Έγραψα επίσης ολοκάθαρα ότι καλή τη πίστη δέχομαι ότι φέτος ΔΕΝ θα έχουμε επιπλέον άνοιγμα και γι' αυτό λέω τα περσινά 2,5 (αυτά γιατί τα ψάχνεις, ανακοινώθηκαν επίσημα) + τα δημοσιευμένα 7 στον ισολογισμό της ΠΑΕ.
Πάντως έστω κι αν δεν ασχολήθηκα με τα έξοδα, πάνω κάτω έτσι είναι όπως τα λες. Και αυτό είναι πρόβλημα, αλλά για να είμαι δίκαιος δεν το αναπτύσσω μέχρι το καλοκαίρι. Εκεί θα δούμε οριστικά.
Μέχρι τότε θα σχολιάζω τα απίστευτα παραμύθια για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα που έρχονται. Βασικά ήρθαν από πέρυσι, αλλά... Δεν πειράζει. Εγώ έχω υπομονή να περιμένω μέχρι να βγούνε επίσημα τα αποτελέσματα χρήσης. Μη μου ζητάς όμως ρε φίλε να κάνω υπομονή και στη προλείανση εδάφους που γίνεται για το τι θα ακουστεί για να δικαιολογηθούν και τα τότε. Από τώρα πρέπει να καταρρίπτονται οι παπαριές για να μην ειπωθούν και τότε.
Georgie-4- ο ορκωτός ελέγχει τα παραστατικά. Αν είναι εντάξει αυτά τι τον νοιάζουν ποιος τα μοιράστηκε. Πάντως οι ορκωτοί βγάλανε τη τρύπα 2,5 μύρια και τα χρέη προς τρίτους. Ποιος τους αμφισβητεί αυτούς; Το αντίθετο ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ μιλάμε.