Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609286 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Τι μου τη βγάζετε ρε την ανακοίνωση τώρα; Τι να την κάνουμε;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline diegito4

• Αλλαγή
ρε κοθόνια,
ποδοφαιριστές του ΠΑΟΚ τρώγανε τραμπούκο απο σεκιουριτάδες και δεν τους άφηναν να κάνουν ζέσταμα και εσείς μιλάτε οτι έχετε ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν το ποδοσφαιρο και ούτε κουβέντα;;;;
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!

Offline blue_eyes

• Βασικός
θοδωρε ζητα συγνωμη που σαν ΠΑΟΚσης πας με τον σταυρο στο χερι και οχι βρωμικα σαν τους αλλους..εγω προτιμω παιδια να με σφαζει ετσι ο σπαθας παρα να με "σεβεται" ο καθε τριτσωνης

ουτε περιμενω απο εναν προεδρο που εχει μαθει να περπαταει ΠΑΟκσηδικα και αντρικια σε ολη του την ζωη να προσαρμοστει στην σαπιλα ή να πολεμησει και να νικησει ενα κατεστημενο 60 ετων

ειναι ευκολο να κριτικαρεις αλλα ενας δεν εγραψε με επιχειρηματα τι πρεπει να κανει ο προεδρος του ΠΑΟΚ για να προστατεψει την ομαδα..

ΥΓ ρε μια ανακοινωση με χριστοπαναγιες μπορειτε να βγαλετε;;;;αυτη ηταν πολυ λαιτ

Offline Vorious

• Αλλαγή
ρε κοθόνια,
ποδοφαιριστές του ΠΑΟΚ τρώγανε τραμπούκο απο σεκιουριτάδες και δεν τους άφηναν να κάνουν ζέσταμα και εσείς μιλάτε οτι έχετε ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν το ποδοσφαιρο και ούτε κουβέντα;;;;
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!

ρε φιλε

αυτο το κοθονια σε ποιον παει? δεν καταλαβα

απο το να βγει τετοια ανακοινωση θα προτιμουσα κι εγω παντως να μη βγει τιποτα...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline diegito4

• Αλλαγή
στην διοίκηση μας βοριους.
το γραψα λάθος και μάλλον θα κατάλαβες τους ποδοσφαιριστές μας αλλά όχι.

Offline Vorious

• Αλλαγή
και παλι πολυ βαρυ ειναι ρε φιλε.....

και στους ποδοσφαιριστες ζητησε συγγνωμη που δημοσιευτηκε κιολας
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline petrov

• Αλλαγή
Ναι blue eyes αλλά κάποτε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κι εμείς οι παοκτσήδες τι θέλουμε.
Δηλαδή όταν είχε πάρει η ομάδα τον Γκαγκάτση οι περισσότεροι παοκτσήδες δεν έλεγαν "θα πάρουμε σφυρίγματα;" :13:
Θέλω να πω τα περί κατεστημένου και περήφανης στάσης Π.Α.Ο.Κ. να μην τα θυμόμαστε μόνο στις ήττες.
Για πολλούς από μας ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι δύο ώρες κάθε Κυριακή. Είναι η Ιστορία μας. Είναι η ιδεολογία μας.
Και αυτήν την Ιστορία, αυτή την Ιδέα δε θέλουμε να την μπασταρδεύει κανείς.
Εγώ φουλ μαζί σου, να είναι ο Π.Α.Ο.Κ. διαφορετική πάστα ομάδας, να επαναστατεί, να είναι η γροθιά στο κατεστημένο τους.
Να το κάνουμε όμως αυτό βίωμα πάντοτε.
Να βγαίνουμε στα συλλαλητήρια μαζικά όταν το κράτος μας απαγορεύει το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης.
Να πολεμάμε ενάντια στους καρχαρίες του ελληνικού αθλητισμού και τους υπαλλήλους τους
Να στέλνουμε μηνύματα αντίστασης σε κάθε αγώνα
Τα κάνουμε όμως σε καθημερινή βάση; Νομίζω ότι θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση αν η απάντηση σ'αυτή την ερώτηση ήταν θετική.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε blue, ό,τι να 'ναι νυχτιάτικα; Θέλεις να μας τρελάνεις; Εμείς είμαστε αυτοί ρε που θα βρούμε τον τρόπο να προστατεύσουμε την ομάδα; Ας με κάνουν πρόεδρο να την ψάξω τη δουλειά. Και ποιος απαίτησε σαπίλες και παράγκες στημένες από εμάς; Αυτό και να θέλαμε έτσι κι αλλιώς δε γίνεται.

Offline diegito4

• Αλλαγή
αδερφέ αποψη μου είναι και καταλαβαίνω οτι δεν σαρέσει αλλά όταν η αποστολή τρώει πυρσους,πετρες,ποδοσφαιριστές τραμπουκίζονται και ο μασέρ παίζει καράτε με φουσκοτούς..ναι τοτε είσαι ΚΟΘΟΝΙ που απλά διατυμπανίζεις οτι κάποτε ήσουν καλός παοδοσφαιριστής και δεν τους ΓΑΜΑΣ την μάνα όλους.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για τις μανούρες καλά έκανε και δεν αναφέρθηκε η παε ΠΑΟΚ, γιατί στο επόμενο ΠΑΟΚ -άρης θα κάνουμε εμείς τα ίδια επί 1000000000000000 φορές. Πρέπει από τώρα να προετοιμάζεται η υποδοχή των κόντηδων και των λοιπών. Αν στο βόλευ έφαγε φάπες ο σουπεράς που στείλανε για αναμετάδωση στην τούμπα ούτε η έρτ δεν πρέπει να στείλει αριανό δημοσιογράφο και η αναμετάδωση η τηλεοπτική αλλά και η ραδιοφωνική θα πρέπει να γίνεται με τουλάχιστον 10 άτομα μέσα στο κάθε δημοσιογραφικό θεωρείο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ρε blue, ό,τι να 'ναι νυχτιάτικα; Θέλεις να μας τρελάνεις; Εμείς είμαστε αυτοί ρε που θα βρούμε τον τρόπο να προστατεύσουμε την ομάδα; Ας με κάνουν πρόεδρο να την ψάξω τη δουλειά. Και ποιος απαίτησε σαπίλες και παράγκες στημένες από εμάς; Αυτό και να θέλαμε έτσι κι αλλιώς δε γίνεται.
εμ εκει σας θελω..δεν προκειται να γραψει κανεις κατι γιατι δεν υπαρχει

δεν μπορει ο προεδρος του ΠΑΟΚ να αλλαξει το κατεστημενο και να ανατρεψει το προ-αποφασισμενο για φετος πρωταθλημα του λαγου..αν δεν ηταν ο σπαθας σημερα θα ηταν ο ταδε αυριο

δεν μπορει ουτε να επεμβει στις ομοσπονδιες, ουτε με ανακοινωσεις, ουτε να πιεσει ουσιωδως, ουτε καν να απειλησει...

για αυτο πριν κατηγορησουμε ας αναλογιστουμε οτι ο ανθρωπος παλευει με πετρες εναντιον πυρηνικων

northeagle_4

• Guest
Μετα απο 4 μηνες χωρις ηττα,ξαφνικα παλι ολοι φταινε.....Σε σφαξανε ,σε δειξανε πως ως εκει σε αφηνω και εμεις κανουμε αναλυσεις θεωρητικου επιπεδου τι θα πρεπε να γινει...
 Η αδυναμιες που εχει η ΠΑΕ υπαρχουν εδω και 2 χρονια σε συγκεκριμενα πραγματα αλλα τα θυμομαστε μονο στις στραβες γιαυτο και δεν τα εχουμε βελτιωσει ή λυσει τα προβληματα αυτα.
το σημερινο προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ηταν μη αναστρεψιμο.....ενα εργο με ολους στο κολπο απο την μεταδοση της νοβα ως το τελευταιο λικι εβραιο που του γαμιεται η μανα σεκιουριτι.
  χτυπησαν Γιασερ,προπυλακισαν Χαλκια και παικτες και δεν κουνηθηκε φυλλο,φανταστειται αν γινοταν αυτα τουμπα τι θα ηταν πρωτο θεμα στα δελτια.......

δεν την λεω σε κανεναν ισα ισα συμφωνω με πολλα οσα ειπωθηκαν.Απλα χανουμε το δασος αν σταθουμε σε αυτα τα ζητηματα ή στην μετρια εμφανιση της ομαδας γιατι το μονο γεγονος σημερα ειναι το μαφιοζικο χτυπημα της πρασινης παραγκας.
  ΒΓΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΚΙΤΟ  ;)

Offline dave

• Αλλαγή
+1. συνεχιστε να διχαζεστε και να κραζετε ο ενας τον αλλο οταν διαφωνειτε με αλλους ΠΑΟΚτσηδες ενω ΣΕ ΣΦΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟΨΕ.

η επιστροφη στη γνωριμη μιζερη κατασταση και στην εσωστρεφεια ηταν αμεση...ε ρε γλεντια το καλοκαιρι με τις μεταγραφες....

Offline diegito4

• Αλλαγή
ναι νόρθ και χαίρομαι που φώναζα και έκανα λάθος.
τώρα ας μιλήσουν αυτοί που τα έβλεπαν όλα οκ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
blue αυτό που εσύ γράφεις φίλε είναι τα γνωστά και τα κοινότυπα. Με τη λογική λοιπόν αυτή καλύτερα ας τα παρατήσουμε, καλύτερα ας μείνουμε κομπάρσοι αφού δεν έχουμε χρήμα και δεν έχουμε τη σαπίλα των κορακιών μαζί μας, ας ασχοληθούμε με το χάντμπολ και το μπάντμιντον, εφόσον στη μπάλα υπάρχουν πάντα οι γαβροβάζελοι στη μέση.

makptol

• Guest
γεωργιου ο ξεδοντιαρης πριν λιγο στο τηλεαστυ "χειρουργειο πανω απο τα ρουχα ειχε ο ΠΑΟΚ σημερα".....ενταξυ λαμογιο ο τυπος αλλα εκφραση ειναι σωστη.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
γιατι σου ειπα εγω να τα παρατησουμε; εναντια σε τετοια σαπιλα ειναι που πρεπει να πολεμας σαν ΠΑΟΚ

εχουμε μπει σε εναν δρομο που αργα η γρηγορα θα μας βγαλει απο πανω τους θελουν δε θελουν..τα βηματα προς τα μπροστα ειναι σταθερα, πιστευω οτι θα φτασει καποια στιγμη που και ετσι δεν θα μπορουν να μας  χτυπησουν

απλα δεν βλεπω γιατι τετοιο μενος και ειρωνεια εδω και καιρο εναντια στον ζαγορακη και ειδικα με την διαιτησια που αποδεδειγμενα δεν μπορει να κανει τιποτα εναντια στην παραγκα

Offline gagas

• Αλλαγή
και η δευτερη ανακοινωση κατα της αστυνομιας

«Θα θέλαμε να καταδικάσουμε την Ελληνική Αστυνομία που σχεδίασε και εκτέλεσε άψογα τα μέτρα τάξης προκειμένου τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παραμείνει επί 50 λεπτά στο λεωφορείο περικυκλωμένη από φιλάθλους του Άρη και να ρισκάρει την σωματική της ακεραιότητα κατά την είσοδο της στο γήπεδο. Ανάλογα αποτελεσματική ήταν και η προστασία της αποστολής του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη της στο γήπεδο. Οι εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια αντικατοπτρίζουν κατά το ήμιση της βάρβαρης πραγματικότητας.

Προφανώς η Ελληνική Αστυνομία είχε κουραστεί τόσες εβδομάδες να εμποδίζει το δημοκρατικό δικαίωμα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να υποστηρίξουν ειρηνικά την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνες.

Η προστασία του πολίτη βρίσκεται σε εξέλιξη προφανώς για όποιον πολίτη δεν δηλώνει ΠΑΟΚτσής.,

ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Τους έτριξε τα δόντια δεν μπορώ να πω..μέχρι και να ανασχηματισμό κυβέρνησης το κόβω άυριο..
Αλλά στα @@ μας ρε..εμείς είμεθα υπεράνω..
ΑΡχίΔια

Offline cure

• Αλλαγή
σταματήστε να στέλνετε κόσμο στην φάκα με ποστ τύπου " μια είναι λύση η βια" και μιλάτε για αεροδρόμια.
οποιος ήθελε θα είχε παει,δεν θα το έγραφε εδώ.
Επειδή είμαι ευαίσθητος σε τέτοια θέματα να ξεκαθαρίσω τι λέω, σε όποιον υποτίθεται παρέσυρα και αύριο μεθαύριο γίνει καμιά παπαριά και μπει μέσα. Μη την ακούσω κιόλας αύριο μεθαύριο πως είμαι ηθικός αυτουργός σε καμιά μαλακία. Εγώ μιλάω για έργα της διοίκησης που πρέπει να γίνουν, αφού επιτέλους μάθουν από τις σφαγές.

Εγώ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν είχα κανένα λόγο να τρέξω στο αεροδρόμιο σαν πρόβατο στη σφαγή να κυνηγήσω τον σπάθα, γιατί είμαι ακόμη ανέτοιμος διοικητικά να προστατευτώ και απολύτως δικαιολογημένα λόγω απειρίας παραγόντων ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. Δεν εννοώ φυσικά να προστατευτώ στο γήπεδο από τη διαιτησία, αλλά στη τρομοκρατία. Να "προστατεύεις" την ομάδα και ο μπάτσος να είναι αλλού, όλως τυχαίως π.χ.  Αλλιώς καταλήγεις στα κάγκελα. Να δημιουργείς τις συνθήκες έτσι που να επιτρέπεις στον οπαδό σου να λειτουργήσει ως φύλακας-άγγελος, όχι να το κάνει, να μην μπορείς ως διοίκηση να τον θωρακίσεις και να καταδικάζεται η ομάδα με τιμωρίες και ο οπαδός με φυλακή.

Αν λοιπόν περάσουν τα Play off και η ομάδα σφαχτεί, με τη διοίκηση να πηγαίνει σαν αρνί στη σούβλα, τότε ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ και αυτό αφορά μόνο εμένα, θα γράφω στα αρχίδια μου κάθε παραίνεση για προστασία του ΠΑΟΚ από πρόστιμα και άλλα γελοία, αφού δεν θα έχουν καμία σημασία και θα πηγαίνω να... ξεσκάω με τον επόπτη. Έτσι σαν ψυχοθεραπεία. Αν δεν το κάνω ούτε αυτό, τότε το μόνο που θα μου απομένει θα είναι να κόψω τον ΠΑΟΚ, για να μη πεθάνω νέος. Ζητώ συγγνώμη αν έδωσα την εντύπωση πως ξύνοντας τ' αρχίδια μου από το σπίτι, στέλνω ανυποψίαστους βλάκες στη φυλακή. Γιατί είναι βλάκας όποιος θα πάει να κάνει τον ήρωα, χωρίς την... αιγίδα της ΠΑΕ.

Επαναλαμβάνω λοιπόν πως εγώ περιμένω έργα από την ΠΑΕ κι όχι από τον οπαδό. Είτε θα βρει κιμπάρικα τρόπο να μη τη σφάζουν, είτε δεν θα βρει και τότε πρέπει να αποσυρθεί από τις σούπερ λίγδες και να βγάλουμε τα γούστα μας με τον δικό μας τρόπο.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως δεν θα κάτσω να παριστάνω τον κομπάρσο στο θέατρο των χαμουτζήδων. Και πάλι λέω προσωπικά μιλάω και δεν έχω σκοπό να πω σε κανέναν στ' άρματα στ' άρματα ή κόψε τον ΠΑΟΚ γιατί σε χαλάει. Το γνώρισμα των παλιών ΠΑΟΚτσήδων-δασκάλων στο οπαδιλίκι δεν ήταν η βλαχομαγκιά και τα ντου όπου να ναι, αλλά το μυαλό που δούλευε ξυράφι και έκανε τις μαγκιές έξυπνα και αποφεύγοντας κακοτοπιές. Γι' αυτό ονομάστηκε στρατηγός ο Μάκης.

Κανένας ΠΑΟΚτσής στη φυλακή από μαλακίες. Αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ σφαγμένος ξανά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω