σταματήστε να στέλνετε κόσμο στην φάκα με ποστ τύπου " μια είναι λύση η βια" και μιλάτε για αεροδρόμια.
οποιος ήθελε θα είχε παει,δεν θα το έγραφε εδώ.
Επειδή είμαι ευαίσθητος σε τέτοια θέματα να ξεκαθαρίσω τι λέω, σε όποιον υποτίθεται παρέσυρα και αύριο μεθαύριο γίνει καμιά παπαριά και μπει μέσα. Μη την ακούσω κιόλας αύριο μεθαύριο πως είμαι ηθικός αυτουργός σε καμιά μαλακία. Εγώ μιλάω για έργα της διοίκησης που πρέπει να γίνουν, αφού επιτέλους μάθουν από τις σφαγές.
Εγώ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν είχα κανένα λόγο να τρέξω στο αεροδρόμιο σαν πρόβατο στη σφαγή να κυνηγήσω τον σπάθα, γιατί είμαι ακόμη ανέτοιμος διοικητικά να προστατευτώ και απολύτως δικαιολογημένα λόγω απειρίας παραγόντων ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. Δεν εννοώ φυσικά να προστατευτώ στο γήπεδο από τη διαιτησία, αλλά στη τρομοκρατία. Να "προστατεύεις" την ομάδα και ο μπάτσος να είναι αλλού, όλως τυχαίως π.χ. Αλλιώς καταλήγεις στα κάγκελα. Να δημιουργείς τις συνθήκες έτσι που να επιτρέπεις στον οπαδό σου να λειτουργήσει ως φύλακας-άγγελος, όχι να το κάνει, να μην μπορείς ως διοίκηση να τον θωρακίσεις και να καταδικάζεται η ομάδα με τιμωρίες και ο οπαδός με φυλακή.
Αν λοιπόν περάσουν τα Play off και η ομάδα σφαχτεί, με τη διοίκηση να πηγαίνει σαν αρνί στη σούβλα, τότε ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ και αυτό αφορά μόνο εμένα, θα γράφω στα αρχίδια μου κάθε παραίνεση για προστασία του ΠΑΟΚ από πρόστιμα και άλλα γελοία, αφού δεν θα έχουν καμία σημασία και θα πηγαίνω να... ξεσκάω με τον επόπτη. Έτσι σαν ψυχοθεραπεία. Αν δεν το κάνω ούτε αυτό, τότε το μόνο που θα μου απομένει θα είναι να κόψω τον ΠΑΟΚ, για να μη πεθάνω νέος. Ζητώ συγγνώμη αν έδωσα την εντύπωση πως ξύνοντας τ' αρχίδια μου από το σπίτι, στέλνω ανυποψίαστους βλάκες στη φυλακή. Γιατί είναι βλάκας όποιος θα πάει να κάνει τον ήρωα, χωρίς την... αιγίδα της ΠΑΕ.
Επαναλαμβάνω λοιπόν πως εγώ περιμένω έργα από την ΠΑΕ κι όχι από τον οπαδό. Είτε θα βρει κιμπάρικα τρόπο να μη τη σφάζουν, είτε δεν θα βρει και τότε πρέπει να αποσυρθεί από τις σούπερ λίγδες και να βγάλουμε τα γούστα μας με τον δικό μας τρόπο.
Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως δεν θα κάτσω να παριστάνω τον κομπάρσο στο θέατρο των χαμουτζήδων. Και πάλι λέω προσωπικά μιλάω και δεν έχω σκοπό να πω σε κανέναν στ' άρματα στ' άρματα ή κόψε τον ΠΑΟΚ γιατί σε χαλάει. Το γνώρισμα των παλιών ΠΑΟΚτσήδων-δασκάλων στο οπαδιλίκι δεν ήταν η βλαχομαγκιά και τα ντου όπου να ναι, αλλά το μυαλό που δούλευε ξυράφι και έκανε τις μαγκιές έξυπνα και αποφεύγοντας κακοτοπιές. Γι' αυτό ονομάστηκε στρατηγός ο Μάκης.
Κανένας ΠΑΟΚτσής στη φυλακή από μαλακίες. Αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ σφαγμένος ξανά.