Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609252 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GENTLESOS

• Guest
Θα προσπαθήσω να είμαι ψυχραιμός οσο μπορώ και να μπω στη διαδικασία να θυμίσω σε κάποιους απο εδώ μέσα την πρώτη δήλωση του Ζαγοράκη όταν ανέλαβε τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.Μεταξύ πολλών άλλων είπε " ..θα έρθουν και δύσκολες στιγμές ,το ξέρουμε και πρέπει να είμαστε ενωμένοι...".
Τι έγινε ρε μάγκες , απογοητευτίκατε ?
Απογοητευτίκατε διότι άρχισαν τα οικονομικά να μπένουν σε ένα σωστό δρόμο και να τα διαχειρίζονται άνθρωποι άξιοι εμπιστοσύνης?
Απογοητευτίκατε διότι υπάρχουν επιτέλους 4-5 άνθρωποι στο τιμόνι που γνωρίζουν το τι θα πεί ποδόσφαιρο και το τι θα πεί ΠΑΟΚ πάνω απο όλα?
Απογοητευτίκατε διότι μετά απο 80 χρόνια ιστορίας ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικό του προπονητικό κέντρο ?
Απογοητευτίκατε διότι μετα απο 80 χρόνια ιστορίας ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τους προπονητές σαν τα μπουκάμισα ?
Απογοητευτίκατε διότι έχει μπεί ένα πλάνο για να φτιαχτεί ο μεγάλος ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε?
Απογοητευτίκατε διότι για πρώτη φορά ακούμε ρεαλιστικούς στόχους και βλέπουμε προγραμματισμένη δουλειά?
Απογοητευτίκατε διότι για πρώτη φορά έχουμε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ έναν απο εμάς?
Απογοητευτίκατε διότι δεν υπάρχουν κλέφτες στη ΠΑΕ που να κόβουν τιμολόγια στα μπουζούκια και που να πληρώνει ο ΠΑΟΚ τα ταξίδια τους?
Απογοητευτίκατε διότι πληρώνεται και ο τελευταίος υπαλληλος της ΠΑΕ  ή τουλάχιστον ξέρει πότε θα πληρωθεί και δεν ελπίζει σε ένα θαύμα?
Απογοητευτίκατε διότι κόπηκαν οι επαγγελματίες ΠΑΟΚΣΤΣΗΔΕΣ στύλ Μασκομισθοφόρου?
Απογοητευτίκατε διότι σας είπε κανείς φέτος οτι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα και τελικά τερμάτισε 10ος ?
Μήπως ο Ζαγοράκης ανέλαβε πριν απο καμιά 10αριά χρόνια , έλυσε όλα τα προβλήματα και τώρα του έμεινε το αγωνιστικό ? Μήπως εσείς που εκτός απο πολύ καλοί προπονητές , όπως διαπιστώνω απο τα posts σας , είστε και πολύ καλοί πρόεδροι ? Μήπως θα καταφέρνατε μέσα σε 12 μήνες να λύνατε όλα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και να μας βγάζατε και ΟΥΕΦΑ με τα προπονητικά και τα προεδρικά σας χαρίσματα?
Μήπως απογοητευτίκατε που βγένει μία φορά το μήνα και σας δίνει αναφορά για το τι γίνεται μέσα στο ΠΑΟΚ και σας τα λέει με το Ν και με το Σ ?
Μήπως απογοητευτίκατε που φέτος δεν έχουμε 5 δανεικούς απο τον βάζελο και 3 απο τον γαύρο ?
Πείτε μου ρε φυτά , τι έγινε και χάλασε η ζαχαρένια σας ξαφνικά ? Τι πάθατε ? Αυτές είναι οι αντοχές σας ? Έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες , απο τη μία μέρα στην άλλη ? Μήπως έχετε το μαγικό ραβδάκι και δεν μας το δίνετε ? Μήπως σας έλειψε ο Βεζυρτζής ή ο Γούμενος ?
Άντε στις γλάστρες σας και αφήστε εμάς που αντέχουμε ακόμα.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

+1

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
mono + 1....? piase + 100 kai vale..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αντε οκ τον κρίναμε και τον Ζαγοράκη διώξτε τον τώρα γιατί δε ξέρει τι του γίνεται!
ας έρθει άλλος ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ που θα κόβει και κανα προνόμιο στα "παιδιά" που "κόπτωνται" πιο πολύ από εμάς για τον ΠΑΟΚ μας...

διώξτε τον μωρέ!

Offline babis36

• Αλλαγή
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βλεπουμε τα παντα δραματικα και να φτανουμε μεταξυ μας σε βρισιδια και προσβολες. Κανεις δε μπορει να πει τιποτα για την αξιοπρεπεια και την καθαροτητα του Ζαγορ. Αλλα τα αλλα περι φυτων και πιπες τα εχουμε πει μεταξυ μας 1000.000 φορες. Το προβλημα πλεον στον ΠΑΟΚ ειναι οντως κατα πρωτο λογο αγωνιστικο για τα υπολοιπα φροντιζει η διοικηση και εμεις βοηθαμε. Το ποβλημα ομως ειναι πλεον οτι χαθηκε η εμπιστοσυνη απο ενα μεγαλο κομματι του κοσμου στον Σαντος ο οποιος εχει πλεον στοχοποιηθει.Ο Σαντος μαγκες δεν ειπε απο του χρονου τα σπουδαια το ελεγε και απο φετος μετα τις μεταγραφες Δεκεμβριου. Ο Σαντος μαγκες υποσχονταν καποια μεγαλα παιχνιδια (εστω ενα) μεσα στην Τουμπα απο φετος. Ο Σαντος μαγκες μολις εχθες μας ειπε οτι μια χρονια στην οποια πηρε 600.000 ευρω πηγε απολυτως χαμενη οσων αφορα τον τομεα ευθυνης του που ειναι το αγωνιστικο.Δεν χτιστηκε τιποτα δεν υπαρχει κανενας κορμος της ομαδας για του χρονου δεν υπαρχει κανενα στιλ παιχνιδιου το οποιο να εχει υοθετησει η ομαδα. Αυτα ΔΕΝ γινανε απο τον Σαντος οχι απο τον Ζαγορακη.Δεν χρειαζεται να τα βλεπουμε ολα ή του υψους ή του βαθους.Οι ομαδες χτιζονται σιγα σιγα αλλα καθε χρονια προσθετει κατι αγωστικα στην προηγουμενη.Ο ΠΑΟΚ του 75-76 ηταν ομαδα ετων με ομοιομορφο κορμο (και λογω συμβολαιων 12ετιας βεβαια αλλα οχι μονο). Ο Σαντος μαγκες δεν εχτισε φετος τιποτα δεν εβαλε πετραδακι δεν εφτιαξε το παραμικρο δεν δημιουργησε μια λογικη παιξιματος δεν ανεδειξε εναν παικτη μας οδηγησε στο να τους μισουμε ολους μας και τελος το ομολογησε.Ο Ζαγορ πρεπει πρωτα να βαλει σε προτεραιοτητα το καλο κλιμα της ομαδας, και να μην διακυδευει την αγαπη του κοσμου προς αφτονα για κανενα πουστη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws kaka ta psemata uparxei mia terastia nootropia isopedwsis!!!alla egw den akousa pollous na krazoun to zagoraki.mi vlepete fantasmata kai min psarwnete apo duo treis tupous pou eipan kati panw sta nevra tous.olos o laos tou PAOK zagoraki thelei kai auto anamfisvitito.egw den eida kana genikotero klima enantion tou gia na prospathisw na ton prostatepsw.xalarwste kai antiliftheite oti kapoioi den exoun dunatotita na damasoun ta nevra tous.pote de tethike zitima zagoraki para mono i fantasia orismenwn.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
@babis36
Κι εδώ ο Σάντος; Εδώ κάποιοι βρίζουν τον Ζαγοράκη και θα μιλήσουμε κι εδώ για Σάντος; Αν δεν υπήρχε η αφορμή Σάντος θα υπήρχε ο γιατρός, ο μασέρ, το χορτάρι, ο καιρός...

@nikos 1988
Εγώ διάβασα πάρα πολλούς εδώ μέσα να κράζουν στα ίσα το Ζαγοράκη. Ποια φαντάσματα και νεράιδες ρε φίλε δεν καταλαβαίνω. Ο ένας στους δύο που πόσταρε από χθες έχει πει τα αίσχη και βλέπω φαντάσματα;

Και στη τελική ας βλέπω ό,τι θέλω. Εγώ ψώνιο είμαι και για να γράψω κανένα ωραίο κείμενο και να περνάω την ώρα μου, τα βλέπω όλα μαύρα.
Ενώ οι πραγματικοί υποστηρικτές του Ζαγοράκη κάθονται πίσω από τον πάγκο της ομάδας και βρίζουν και μετά κάνουν ντου στη συνέντευξη τύπου

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
όταν κάποιοι για να καλύψουν την ανυπαρξία του προπονητη βάζανε μπροστά τον ζαγοράκη, λογικό είναι μετά απο τέτοιες ξεφτίλες και με τα νεύρα τεντωμένα να τους παίρνει όλους η μπάλα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
PAOKCURE δεν γουσταρω να σου ξανακανω παραθεση διαλογους μας μολις πριν απο δυο μερες γιατι τα πραγματα  πλεον σε διαψευδουν και απο τον Σαντος στην χθεσινη του συνεντευξη.Σε παρακαλω ξεκολα η τουλαχιστον αν δεν βγαινει το κολλημα με τιποτα ασε τους υπολοιπους ησυχους.Η κουβεντα μου ητανε περι Ζαγορ που προφανως επηρεαζεται και απο το αγωνιστικο κομματι του ΠΑΟΚ στο οποιο ειναι και ο Σαντος. Σε παρακαλω ξεκολλα και δες προηγουμενους μεταξυ μας διαλογους ηρεμα και χωρις διαθεση οπως βλεπω μεχρι τωρα ανταπαντησης σε ολα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.Και μην μου λες τιποτα για το ποιος εχει δικιο δεν με ενδιαφερει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cure

• Αλλαγή
Αφού δεν διάβασες κανένα επιχείρημα, τι να πω, ξεκολλάω και το κόβω και με σένα και με τον azazel.
Άντε να σας αφήσω επιτέλους ήσυχους και να ξεκολλήσω εγώ ( ; ) από τον Σάντος.
« Last Edit: April 14, 2008, 13:46:37 by PAOKCURE »

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Καθένας με το κόλλημα του. Το οτι είμαι εγώ δεν σημαίνει οτι δεν είσαι κι εσύ. Και το οτι είσαι εσύ δεν σημαίνει οτι δεν είμαι εγώ. Απλά ας μην γίνεται το κόλλημα του καθενός αφορμή για να κράζουμε άλλους παοκτσήδες.  Εγώ όσο και να κράζω τον σάντος δεν έχω γράψει για παοκτσήδες και "παοκτσήδες" ούτε για φυτά που ποτίζονται

apostolos

• Guest
An kai sklhro to keimeno tou Diego einai pera gia pera alhthino. H teleutaia leksh einai kai to rezoume...Kapoioi einai fovera AXARISTOI....
Den prepei na ksexname oti o Zagorakis hrthe sth duskoloterh stigmh kai edwse orama. Den htan upoxrewmenos na to kanei, den eixe na kerdisei kati apo auto. XARH SE EKANE...Kai eipes NAI, THELW....
To orama dustuxws esu to eides san prwtathlhma se ena xrono kai alla polla...Den katalaves tis realistikes tou diastaseis....
To leei allwste kai h anakoinwsh: Realistikes diastaseis.
To pame ki allou. Autos einai o PAOK shmera kurioi. Epitelous ton eidame opws pragmatika einai. Kai apo edw ksekinaei h anodos...Eprepe omws na perasoume thn KATHARSH. Den ginetai diaforetika, otan eisai bouthgmenos mexri to laimo mesa sta skata, prepei na se vgaloun, na se plunoun, na doun ta xalia sou oloi, kai meta na sou dwsoun kana fai na fas, kai siga siga na sunertheis.
Eseis thelete na vgeite apo to lakko me ta skata, rwmaleoi, dunatoi, ugieis kai kablwmenoi na gamhsete 5 gomenes sto kapaki....DEN GINETAI.
Ektos an thelete kamia pseudh pragmatikothta opws auth pou zousame epi batatoudoxontrwn, tou plasmatikou dunatou, tou ntemek ntah....Me tis eneseis politeias kai diaforwn allwn pou eidame pou mas ftasane....

Apofasiste ti thelete: Makroprothesma kai eis bathos apotelesmata h pasaleimata? An thelete pasaleimata agriniwtes uparxoun polloi na to kserete....An thelete makroprothesma apotelesmata na kserete oti o dromos ths Areths einai dusvatos kai den einai strwmenos me kokkina xalia....Gia auto uparxoun ki autes oi istories na mas ta didaskoun auta alla fainetai den ta diavazate otan eisastan mikroi.....

makptol

• Guest
Εσεις εκει στην θυρα 1 (οχι ολοι βεβαια) .......ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ........συγχαρητηρια............ :(

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
και που να δεις αν γυρίσει ο σαλπιγγίδης τι θα κάνουν. μητσο ψυχάρα πάντα παοκαρα θα φωνάζουν

Offline blue_eyes

• Βασικός
Θοδωρε οσο και αν σε αγαπαω δεν μπορω να μην πω οτι εχεις και εσυ την ευθυνη σου για την ομαδα φετος..ελπιζω να πηρες ενα καλο μαθημα γιατι στο αγωνιστικο πατωσαμε, σε αντιθεση με το οικονομικο-διοικητικο που μας εσωσες απο την διαλυση

bagos1

• Guest
loipon paidia ok sinexizoume me oses apoleies prokipsoune stin poreia alla sthrizw den simenei oti kanw toumpeki kai den lew tin gnwmh mou giauto min apopernetai osous exoune diaforetiki gnomi apo esas pou eistai h pleionothta h h meiopsifia.kapoioi tin lene ston zagoraki oti ekane la8h edo o idios o zagorakis leei monos tou oti ekane la8h opote den uparxei logos na fagonomaste KAI metaksi mas. to 8ema einai na deidaxtei apo auta ta la8h kai na mhn ta ksanakanei.
h prosopikh mou apopsh einai oti san paixths mporei na eitane kalos alla san proedros den exei auto to kati.  otan re paidia blepw ton balafa stin souroti na ton fonazei E! ΘΟΔΩΡΑ e katalavenetai oti den uparxei sevasmos kai mexri ena shmeio einai fusiologiko afou mexri kai perisi pezane mazi eitane sumpaiktes sto kentro toy ghpedou twra me tin ka8arsi pou 8a ginei euelpistoume se kati kalutero alla to gamw to einai oti ante pame pali apo tin arxh.  apo to 86 olo tou xronou  kai tou xronou lew kai ante upomonh kai na twra 8a ginoume megalh ktlktl tespa elpizw mexri na pe8anw na prolavw na dw ton paok na pernei ena prota8lima ti na pw........
min viasteite kapoioi kai mou peite oti kanw polemo ston zagoraki tou anagnorizw to megalitero kator8oma tin suspirosh tou paoktsidikou laou alla exoume pei oti oloi oi an8ropoi la8h kanoume to 8ema einai na ma8enoume apo auta
tespa h upomonh einai sunifasmenh me thn moira tou paoktsh

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εγώ ακόμα να καταλάβω γιατι βρίζετε αυτόν το άνθρωπο.?

Για την "εμμονή" του στον προπονήτη?

ΙΣΩΣ επειδή είναι ποδοσφαίριστης ή μάλλον ΗΤΑΝ και σε υψηλό επίπεδο ξέρει τι σημαίνει να αλλάζεις προπονητές σαν τα πουκάμισα.

Έχετε πάρει χαμπάρι εαν ο Χ προπονητής φύγει σήμερα οτι θα χάσουμε αυτόματα και την επόμενη χρονιά?

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ να αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα προπονητές για να ικανοποίησουμε τον χωριάτη πελάτη-οπαδό που κράζει στο καραισκακί.

Που οι αλλαγές στους προπονητές έχουνε καταφέρει να πληρώνουνε τεράστια ποσά σε παίκτες που κάθονται και κάνουνε διακόπες (ραουλ μπραβο, Σέζαρ)

Που στην ευρώπη απο τον κακό σχεδιασμό πήρανε μολις φέτος διπλο.

Που πάιρνουνε παιχνίδια στα χαρτιά για να κρύψουνε την ανικανότητα τους.

Μου φαίνεται οτι γι αυτό πυροβολούν τον ΤΕΟ.Για τον προπονητή.Γιατι?
Γιατι δεν τον διώχνει επειδή πιστέυει οτι ένας προπονητής ΙΣΩΣ χρείαζεται μια προετοιμασία δικούς του παίκτες και τουλάχιστον 2 χρόνια να μείνει στην ομάδα.(ΤΙ ΕΞΩΕΦΡΕΝΙΚΟ Ε?)

Κλείστε τα τα γαμημένα τα ΦΜ σας έχουνε πάρει τα μυαλά ρε οι τιποτένιοι ρε γελάνε όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος με αυτούς ρε

Εκει Μαγκιά κυρτσος μύρτσος ραπτόπουλος "Θα σας πώ εγω να ουμε για τον Ζαγοράκη" "Ο Σάντος φταέι γιατι δεν παίζει με λίμπερο"

Σας έχουνε καταστρέψει τα μυαλά αυτοι οι άνθρωποι.Φέρτε ρε τον Κάμπος το πεσείρο θα σας λένε ρε αύριο.Και οι περισσότεροι θα ακούνε και θα γράφουνε ποστ "Άκουσα τον Ζαγορά να λέει οτι ο Σάντος δεν έστησε την ομάδα καλά"

Και κάτι που θυμήθηκα :

Ζαγοράς : "Ο προπονητής μόνο γυμνάζει τους παίκτες δεν φέρνει μεταγραφές ο Τεχνικό διευθυντής επιλέγει παίκτες" (με μαγκιά το είπε ξέρεις εγώ ξέρω εσεις δεν ξέρετε.
Σκέψου εγώ αν ήμαν προπονητης θα πήγαινα να παίξω 4-4-2 και δεν θα χα λόγο γιατι το είδους παίκτες θα έπαιρνα.Μόνο φυσική κατάσταση θα έκανα.

Αυτοί οι τύποι σας κάνουνε οτι γουστάρουνε ρε. Σας μαχαιρώνουνε τον ΠΑΟΚ καθημερινά.

Diego-4

• Guest
Για να μην αφήνω υπονοούμενα στα μυαλά αυτών που δρούν με το σοφο "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω" , δεν έχω με κανέναν τίποτα,δεν είμαι παραπάνω ΠΑΟΚΤΣΗΣ απο κανέαν και ούτε έκανα προσωπική επίθεση σε κανέναν.Η αγανάχτιση μου για αυτά που βλέπω και ακούω με έκανε να ποστάρω όλα τα παραπάνω τα οποία  τα πιστεύω και είναι και η αλήθεια.Μίλησα με επιχειρήματα και ειπα αλήθειες , αν κάτι απο αυτά που έγγραψα δεν είναι σωστό , εδώ είμαστε να κάνουμε διάλογο.Ίσως μέσα απο τα λεγόμενα μου κάποιοι να είδαν τον εαυτό τους μέσα στη γλάστρα να ζητάει πότισμα , γι'αυτο όμως δεν φταίω εγώ.
Τώρα απο εκεί και στο εξείς όποιος έχει τη μύγα ας τη σκοτώσει..

Offline cure

• Αλλαγή
Καθένας με το κόλλημα του. Το οτι είμαι εγώ δεν σημαίνει οτι δεν είσαι κι εσύ. Και το οτι είσαι εσύ δεν σημαίνει οτι δεν είμαι εγώ. Απλά ας μην γίνεται το κόλλημα του καθενός αφορμή για να κράζουμε άλλους παοκτσήδες.  Εγώ όσο και να κράζω τον σάντος δεν έχω γράψει για παοκτσήδες και "παοκτσήδες" ούτε για φυτά που ποτίζονται
Ειλικρινά είναι η τελευταία μου απάντηση και δεν ξαναμπαίνω στο λούκι.
Στο πρώτο άρθρο, σου γράφω με Pm από πριν γιατί τα γράφω και συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις. ΟΚ
Στο δεύτερο που έβαλα έναν ολοκληρο δεκάλογο σε ποιους αναφέρομαι, γιατί δεν το κατάλαβες;
Γιατί ρε φίλε δεν θέλεις να καταλάβεις, γιατί έχεις παρωπίδες.
Και γιατί εγώ είμαι κολλημένος και βλέπω παντού φαντάσματα.

Τέλος, καλά να περνάς

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
egw pantws sunexizw na epimenw.oute enas apo autous pou askei skliri kritiki sto zagoraki kai tis epiloges tou thelei na fugei o teo.eimai sigouros 100 ta 100.kaneis de vgike apo dw kai eipe oti thelw na fugei o zagorakis.gi afto min arpazeste toso asxima orismenoi kai analuete ti exei kanei kai ti den exei kanei kai dimiourgeite athela sas thema pou den uparxei.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Ο Ζαγοράκης δεν πρόκειτε να φύγει από τον ΠΑΟΚ! Γιατί? Γιατί έτσι γουστάρω εγώ! (όπου "εγώ" ας βάλει ο κάθε ένας το όνομά του). Κοπρόσκυλα, λαμόγια του κερατά! Κάτω τα κωλοξερά σας από τον Ζαγοράκη! Αρχίσαμε και τις συγκρίσεις, Ζαγοράκης vs "μπάγεβιτς", και σε λίγες μέρες Ζαγοράκης vs "τζον γου" και Ζαγοράκης vs "πολυάννα". ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ. Στο διάολο, που μας μαυρίσατε τις ψυχές μας. Στο διάολο πια. Στο διάολο!!! Αφήστε μας στην πίκρα μας και στη ησυχία μας!!! Στο διάολοοοοοο!!! ΓΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
PAOK is a Social Movement!