Αποτυχημενη γενικα η πρωτη χρονια του Ζαγορακη στον ΠΑΟΚ κατα τη γνωμη μου
Περιμενω τον απολογισμο τη Μ Τριτη, αλλα μεχρι τοτε εκφραζω την αποψη μου
Ελπιζω ο Θοδωρος μας να μας δωσει μια καλυτερη εικονα σε σχεση με αυτην που εχω εγω για τη χρονια που περασε
Αγωνιστικα :
Ξεφτιλα μεχρι εκει που δεν παιρνει, συνεχομενα αρνητικα ρεκορ (συνολο ηττων, συνεχομενες ηττες, μεγαλυτερη εντος εδρας ηττας, συγκομιδη βαθμων, τερματα, πρωτος σκορερ, χειροτερη ανατροπη)
Μεταγραφικα:
Αποτυχημενες μεταγραφες (λακης, knol, βρυζας, σαλμον, γλυκος, ορφανος κλπ), τζαμπα λεφτα σε φιρμες (κονσεισαο), ασκοποι δανεισμοι (frunza). Ευτυχως πετυχε το βερον ο οποιος εστω και για 2-3 αγωνες μας εκανε να πιστεψουμε οτι κατι παει να αλλαξει
Προπονητης: Ο παρασχος διωχθηκε με ακομψο τροπο, ηρθε ο Σαντος ο οποιος εφερε τη διχονοια στο ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΠΑΟΚτσηδικο μετωπο.
Διοικητικα:
1. Η παε δειχνει οργανωμενη με διακριτους ρολους, φαινεται να υπάρχει διαφανεια, ο βρυζας δειχνει οτι θα πετυχει στο στοχο του αν και τελειως απειρος
2. Αδυναμια διοικητικη να προστατευσει τους οπαδους απο τη μπατσαρια που ματωσε φετος τους ΠΑΟΚτσηδες με τις ασκοπες συλληψεις - φυλακισεις και που μας μας φλομωσε στο δακρυγονο ολη τη χρονια
3. Εριξε επιτελους τα σκατοκαγκελα απο την 4
4. Σε συνεννοηση με τους φιλαθλους πετυχε την ησυχοτερη ΤΟΥΜΠΑ απο αποψη επεισοδιων τα τελευταια 50 χρονια
5. Εκανε αγωγη σε γουμενο (σσ για τα ματια του κοσμου, γιατι δεν εχει καμια ελπιδα να δικαστει)
6. Δε φαινεται να εχει ξεκαθαρισει τη σταση του απεναντι στον ΑΣ, ο οποιος ειναι ο κοινος παρονομαστης στην καθιζηση όλων των τμηματων του ΠΑΟΚ
7. Δε μας επρηξε με το θεμα του γηπεδου, οπως κανανε οι προη-γουμενοι
Οικονομικα:
1. Πουλησε 12.500 διαρκειας, το μεγαλυτερο αριθμο στην ιστορια μας
2. Πετυχε τρια συνεχομενα sold out αν και η ομαδα παρεπαιε
3. Δεν εκανε σχεδον τιποτα για τα τεραστια χρεη της παε (κληρονομια απ τους τρισκαταρατους)
4. Δε βρηκε κανενα επενδυτη
5. Ολα τα κονε με την κυβερνηση ηταν να χαμε να λεγαμε
6. Καλυψε την κυβερνηση πριν το συλλαλητηριο (ακομα και με την υποτιθεμενη υποψηφιοτητα Ζαγορακη με το κυβερνων κομμα)
7. Πετυχε την (διασφαλισμενη και καλα) κρατικη χορηγια μετα απο 1,5 χρονο με μικρα οφελη και μετα απο ενα εξαμηνο προσπαθειων
8. Δειχνει να κανει τιμια διαχειρηση των εσοδων
9. Καθαρισε τη μπουτικ απ τα κορακια
10. Εφερε δεκαδες χορηγους με τη μαγκια της
11. Ουσιαστικα ξεχαστηκε το συνθημα "τα χρεη σε αυτους που τα εκαναν" αφου αποδειχθηκε οτι η μια διοικηση καλυψε τα ιχνη της αλλης
Σχεση με οπαδους:
1. Συνεχεις εως κουραστικες οι ανακοινωσεις για τον εκθειασμο του κοσμου στα εντος εδρας
2. Αμεση απαντηση σε προκλησεις (σκουληκιων), αν και δε θα πρεπε να ασχοληθουμε τοσο με τα σπονδυλα κατα τη γνωμη μου
3. Κοντα στον κοσμο, κοντα στην ομαδα, με ποικιλιδη υπευθυνο
4. Ειδικα ο Θοδωρης εδειχνε οτι ειναι ενας απο μας και μας εδινε κουραγιο με τη σταση του (δεν ξεχνω τις φωτο που τον δειχνουν να ποναει βλεποντας την ομαδα)
5. Δεν γνωριζω κατα ποσο στηριξε τους οπαδους που φυλακιστηκαν. Ακουσα και διαβασα οτι αρκετες φορες ετρεξε στην αστυνομια
Ετσι ειδα τα πραγ(α)ματα αυτη τη χρονια, ισως και σε ενα βαθμο να ειμαι εν βρασμω μετα και το σημερινο, παρ ολο που δε νομιζω
Φιλοι ΠΑΟΚτσηδες
Κατα τη γνωμη μου οπως προανεφερα η χρονια ειναι αποτυχημενη. Τα χειροτερα σεναρια εγιναν πραγματικοτητα στον αγωνιστικο τομεα. Η προοδος στα διοικητικα περιορισμενη.
ΟΜΩΣ
Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ
Η στηριξη παρα τη φετινη αποτυχια πρεπει να ειναι ιδια και μεγαλυτερη σε διοικηση, προπονητη και τους οποιους παιχτες μεινουν-ερθουν
Ειμαι ΠΑΟΚ δεν εγκαταλειπω. Καταπινω την πικρα και συνεχιζω
Η φετινη αποτυχια ας μας δωσει δυναμη για ακομα μεγαλυτερη στηριξη, ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη-παρουσια, ακομα μεγαλυτερη τρελα στην κερκιδα
Ο τροχος δε γυρναει ευκολα, αλλα δε βλεπω να γυρναει με αλλο τροπο. Πρεπει να συνεχισουμε να σπρωχνουμε μεχρι να γυρισει. Μπορουμε φιλαρακια. Πρωτα με τα διαρκειας μετα με τη συμμετοχη
Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος, αλλα για την ωρα ετσι θα πορευτουμε. Τουλαχιστον η Δοικηση της παε ΠΑΟΚ με τους αν8ρωπους που την πλαισιωνουν μου δινει μια ελπιδα οτι μπορει να γινει κατι καλο τα επομενα δυο χρονια. Αυτην την ελπιδα μου στηριζω, αυτην την ελπιδα μου θα στηριζω
ΟΟΟ ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μες το μυαλοοοο.....