Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503441 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5160 on: June 16, 2010, 16:58:00 »
πραγματικά αυτό θα το δούμε...

kostas4

• Guest
« Reply #5161 on: June 16, 2010, 17:00:02 »
σιγουρα οχι ο δικος σου

Περηφανεια Αντισταση Ονειρο Κατακτηση

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #5162 on: June 16, 2010, 17:00:49 »
ναι ξεχασα Kostas4 εισαι πιο ΠΑΟΚ απο εμενα....συγνωμη ρε μεγαλε.....

SKAILS

• Guest
« Reply #5163 on: June 16, 2010, 17:01:37 »
δεν εχω ορεξη να μαλωσω με κανεναν,αλλα ο,τι εκανε το παοκμανια που εσβηνε εσας που διαφωνουσατε με αυτα που ελεγαν για τον σαλπιγγιδη το κανετε κ εσεις εδω που κλειδωσατε ενα τοπικ.

kostas4

• Guest
« Reply #5164 on: June 16, 2010, 17:04:46 »
φιλε δεν ειμαι πιο ΠΑΟΚ απο κανεναν και πραγματικα το πιστευω αυτο. απλα ο καθενας βλεπει τον ΠΑΟΚ με τον δικο του τροπο

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5165 on: June 16, 2010, 17:09:21 »
δεν εχω ορεξη να μαλωσω με κανεναν,αλλα ο,τι εκανε το παοκμανια που εσβηνε εσας που διαφωνουσατε με αυτα που ελεγαν για τον σαλπιγγιδη το κανετε κ εσεις εδω που κλειδωσατε ενα τοπικ.

γιατί ρε αδερφέ ποιος σου έσβησε σχόλια υπέρ του κοντου;που το είδες αυτό;
τόπικ υπάρχει και έχει και όνομα.
θέλοντας και μη ποδοσφαριστή Δ.Σ δέχομαι..ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του ΛΑΟΥ ΜΟΥ και των γραφόμενων ΕΔΩ δεν δέχομαι.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά που σου λέω.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5166 on: June 16, 2010, 17:09:51 »

μη συγκρινεις τα 2 σαιτ,αν εδω οι μοντ κανανε οτι και στο φυτομανια οσοι υποστηριζανε τον κοντο θα τρωγανε ποδι,αν πηγαινες ας πουμε στο μανια και ανοιγες δευτερο τοπικ σαν αυτο που ειχε την πρωτοχρονια για το ποιος ειναι πιο ευρυπρωκτος στην οικογενεια του θα το κλειδωνανε γιατι ηδη υπηρχε ενα.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #5167 on: June 16, 2010, 17:11:15 »

Δε κλειδώσαμε "ένα τόπικ" αλλά ένα τόπικ που άνοιξε ΔΥΟ φορές. Κια όπως βλέπεις μια χαρά αλληλοβριζόμαστε εδώ μέσα.
Το ξαναγράφω για τελευταία φορά.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤ.
Δε θα πουλάμε τρελλίτσα από τη χαρά μας.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

SKAILS

• Guest
« Reply #5168 on: June 16, 2010, 17:13:19 »
εμενα μ αρεσει να λεω ο,τι πιστευω...φυσικα κ κανενας εδω δεν εσβησε  σχολια υπερ,αλλα κλειδωθηκε ενα τοπικ.κατα την γνωμη μου ειναι λαθος,ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει ο,τι θελει.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5169 on: June 16, 2010, 17:13:45 »
δεν ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ. υπαρχει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ και ο ΠΑΟΚ ΣΑΣ

αυτο ειναι το λαθος μας, ενας ΠΑΟΚ υπήρχε κ θα υπάρχει απλα εμεις καποια στιγμη πρέπει να μάθουμε να συζητάμε χωρις να τα βλέπουμε ολα ασπρα η μαύρα!

Σε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ φιλε georgT ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΟΥ με την έλευση του Δ.Σ που σε έκανε μπουρδέλο και λιγότερο αυτοί που μάλωνουν μεταξυ τους...εκεί ρίξε τα πυρά.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5170 on: June 16, 2010, 17:17:57 »
εμενα μ αρεσει να λεω ο,τι πιστευω...φυσικα κ κανενας εδω δεν εσβησε  σχολια υπερ,αλλα κλειδωθηκε ενα τοπικ.κατα την γνωμη μου ειναι λαθος,ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει ο,τι θελει.

ρε μεγάλε μην με βγάζεις απο τα ρούχα μου και μην κάνεις τον χαζό τώρα......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
« Reply #5171 on: June 16, 2010, 17:25:30 »
δεν ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ. υπαρχει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ και ο ΠΑΟΚ ΣΑΣ

αυτο ειναι το λαθος μας, ενας ΠΑΟΚ υπήρχε κ θα υπάρχει απλα εμεις καποια στιγμη πρέπει να μάθουμε να συζητάμε χωρις να τα βλέπουμε ολα ασπρα η μαύρα!

Σε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ φιλε georgT ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΟΥ με την έλευση του Δ.Σ που σε έκανε μπουρδέλο και λιγότερο αυτοί που μάλωνουν μεταξυ τους...εκεί ρίξε τα πυρά.

Εγω προσωπικά δεν ερηξα τα πυρα σε κανεναν κ ουτε θα ρίξω ποτε! Ξερω οτι η δοικηση εχει κανει αρκετα καλα αλλα κ δυο πολυ χονδρές μαλακιες! Προσωπικά ομως με θλίβει να βριζόμαστε γιατι εχει διαφορετική αποψη καποιος απο μας! Δηλαδη π.χ θα κατσω να βρισω κάποιον γιατι δεν θελει τωρα να παρει διαρκείας?? ?? Οχι βεβαια!! Το δεχόμε! το ιδιο θα ηθελα κ απο της δυο πλευρές να γινει!

Τοσο δυσκολα ειναι να αποδεκτής κατι χωρις να αφορίσεις τον άλλων?? Δεν υπαρχει σου κ μου ενας ΠΑΟΚ υπαρχει (κ σε αυτο βεβαι φταει οπως λες η δοικηση)!! Απλα κ ωραια!

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #5172 on: June 16, 2010, 17:38:52 »
Ôéðïôá äåí ôåëåéùóå ìå ôçí åðéóçìç áíáêïéíùóç ôçò åðéóôñïöçò.Ôùñá áñ÷éæïõí ïëá.Óå êáèå ìáôò èá ôá áêïõò ôá ìðéíåëéêéá óïõ ñå óé÷áìåíå ðñïäïôç.Óå êáèå ìáôò èá âëåðåéò ôç öáôóá óïõ óôï 100€.Ìå÷ñé íá ðáñåéò ìðïõëï áðï ôïí ÐÁÏÊ.Êáé ïðïéïò äå ãïõóôáñåé êáé ôïõ ÷áëáìå ôç ãéïñôç áò åñèåé íá ôï óõæçôçóïõìå...

ÐÏÕÓÔÇ ÊÏÍÔÅ
ÐÏÕÓÔÇ ÊÏÍÔÅ
ÐÁÑÅ ÔÏÍ ÌÐÏÕËÏ ÑÅ ÌÐÉÍÅ.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5173 on: June 16, 2010, 17:41:20 »
Óå êáèå ìáôò èá âëåðåéò ôç öáôóá óïõ óôï 100€.

Áõôü áí ôï êáôáöÝñïõìå, ÍÁÉ èá åßíáé ìáãêéÜ.

«ÐñïóðáèÞóáìå üëá ôá ðáéäéÜ. ¹ôáí ìßá ðïëý óçìáíôéêÞ íßêç êáé áîßæïõí óõã÷áñçôÞñéá óå üëïõò. Áõôü ðïõ ìáò Ýäùóå ôç íßêç åßíáé üôé ôï ðáëÝøáìå ìÝ÷ñé ôï ôåëåõôáßï ëåðôü. Ðáßæáìå êüíôñá óå ìßá ìåãÜëç ïìÜäá, ðïõ åß÷å íá ÷Üóåé êáéñü. Áõôü ðïõ ìáò éêáíïðïéåß åßíáé üôé äþóáìå ìßá ìåãÜëç ÷áñÜ óôïí êüóìï ðïõ Ýäùóå âñïíôåñü «ðáñþí» êáé ôïõò åõ÷áñéóôïýìå. ÐÞñáìå ìßá ìåãÜëç íßêç, áëëÜ áýñéï ðñÝðåé íá ôçí îå÷Üóïõìå, ãéáôß Ý÷ïõìå ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá. ÌåôÜ áðü áõôü, èá ìáò ðåé ï ðñïðïíçôÞò ìáò ôé èá êÜíïõìå ãéá íá êõíçãÞóïõìå ôçí ðñüêñéóç. ¼óï äýóêïëï êáé áí åßíáé, ðñÝðåé íá îå÷Üóïõìå ôç íßêç êáé íá óõãêåíôñùèïýìå óôïí ÐÁÏÊ. Áí õðÜñ÷ïõí êÜðïéïé ðïõ èÝëïõí íá êÜíïõí êáêü êáé íá ìåôáöÝñïõí êÜðïéá áñíçôéêÜ óôçí ïìÜäá, äåí èá ôïõò áöÞóïõìå. ¢ëëùóôå, æïýìå óôç ÷þñá ôçò êùëïôïýìðáò. Åìåßò èá óõíå÷ßóïõìå íá êÜíïõìå ôç äïõëåéÜ ìáò êáé áõôïß áò óõíå÷ßóïõí ôéò êùëïôïýìðåò».
http://www.e-soccer.gr/index.php/eidiseis/ellada/superleague/panathinaikos/13224--l----r

ÐñïöÞôç íÜíå, ðüóï ìðñïóôÜ âëÝðåéò êáé ðüóï êáëÜ ìáò îÝñåéò

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5174 on: June 16, 2010, 17:41:42 »
καταλάθος η δεύτερη δημοσίευση, σβήστε το.
« Last Edit: June 16, 2010, 18:09:39 by t.b »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #5175 on: June 16, 2010, 18:21:41 »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5176 on: June 16, 2010, 18:31:02 »
καλως ηρθες δημητρη σαλπιγγιδη...ευχομαι να παιξεις την μπαλα της ζωης σου και να γλυκανεις λιγο τα αδερφια που σε κραζουν....γιατι ολοι ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Nα.

nanananas-4-

• Guest
« Reply #5177 on: June 16, 2010, 18:43:54 »
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ....ΣΑΛΠΙ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5178 on: June 16, 2010, 18:50:03 »
Ισως γράφω τελευταία φορά σε αυτό το θέμα γιατί σύντομα ο ''κύριος'' θα ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και σαν μοντ θα πρέπει να σεβαστώ τους κανονισμούς του φόρουμ.
Απο την στιγμή που δεν έχει ακόμα υπογράψει θα πω πως

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ   ΟΝΕΙΡΟ   ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

που ξέρετε η ζωή είναι μικρή, αν αύριο ο κόσμος εναντιωθεί στην διοίκηση για κάποιο σοβαρό λόγο ο ''δικηγόρος'' των προέδρων ίσως έρθει να σας ξανακάνει σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.

Αλλά δυστυχώς και τότε κάποιοι θα πούνε πως το κάνει (όπως και κάποτε) για το καλό της ομάδας

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

Χαρείτε τον και πανηγυρίστε μαζί του τα γκολ που θα βάζει, η περηφάνια μας έχει χαθεί πλέον. Πολύ βαρύ το χάπι για να το πιούμε μας τρύπησε το στομάχι.

Δεν εχω να προσθεσω τιποτα παραπανω. Τελευταιο μου ποστ στο τοπικ. Ή μαλλον εχω να προσθεσω κατι ακομα. Σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να στα φανε οι γιατροι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5179 on: June 16, 2010, 19:16:49 »
πανηγυριστε κολοφυτα του μανια κ των κουτρας οπαδοι της 3τιας ΠΑΟΚαρχες καλοθελητες στρατιωτες της διοικησης κολοτουμπες

α ρε αλητες ρουφιανοι γλοιωδες καμπιες δημοσιογραφοι!!  με την προσπαθεια σας να αλλαξετε τα γεγονοτα εκνευριζετε περισσοτερο τον κοσμο... δεν εχουμε παθει ολοι προσωρινη αμνησια!! αει στο διαολο σκατοψευταραδες. οσο για αυτους που εβριζαν το δεκανικι του γουμενου πριν λιγα χρονια κ τωρα τον λενε δημητρακη κτλ, ευγε μπραβο! προτεινω να τον κανουμε κ αρχηγο, το αξιζει!

απο τη στιγμη που υπεγραψε κ ειναι παικτης του ΠΑΟΚ,γιατι δεν αλλαζει το ονομα του τοπικ?γιατι κλειδωθηκε ενα αλλο που απλα εχει το ονομα του?

Γιατι η ιστορια δεν αλλαζει! Γιατι θα ειναι σαν να παραδεχομαστε οτι επι 3 χρονια ημασταν μαλακες, μηπως να ζητησουμε ΕΜΕΙΣ συγνωμη απο τον προδοτη?

ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ -Account- ΜΟΥ)

και ΠΤΩΜΑ-ACCOUNT-πολλών άλλων.. :thumbok:
+1

Δλδ αυτά ούτε σε κάποιον που σου σκότωσε τη μάνα δν τα λες.... Λίγο ηρεμία ρε παιδιά... Το καναλέω και το τονίζω εμένα δν με ενδιαφέρει που ήρθε ούτε και να μην  ερχόταν , αλλά τέτοιες εκφράσεις...

Σε καποιον που με απομακρινε απο το γηπεδο τα λεω!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά