Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3440 on: January 07, 2010, 12:27:17 »
και μετά τι έγινε?
έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα?
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3441 on: January 07, 2010, 12:28:28 »
zouvale ανατρίχιασα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3442 on: January 07, 2010, 12:30:02 »
Θα τα δωσει ρε φιλε τα λεφτα για μετοχες....ξερουμε τι λεμε...

ρε λοσπσι τι να σε κανω τωτα αμα τα διαβαζεις αυτα για παραμυθια εσυ να πιστευεις τα αλλα τα παραμυθια περι φιλοχρηματου-βαζελου-προδοτη...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3443 on: January 07, 2010, 12:31:21 »
Επειδη ξέρουμε τι λέμε, στο ενημερωτικό σημείωμα για την ΑΜΚ, αναφέρετε ρητά ότι απαγορεύετε εν ενεργεία αθλητής να αγοράσει μετοχές
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline Suicidal

• Βασικός

northeagle_4

• Guest
« Reply #3445 on: January 07, 2010, 12:34:37 »
Φιλε σορρυ αλλα αυτα ειναι ασυναρτησιες που δεν αποδεικνυονται απο πουθενα.Ειδικα αυτο με τις προτασεις ειναι αστειο,οταν ακομα και την πορτα ενος παικτη να χτυπησεις μεσα σε μια βδομαδα το πολυ εχει μαθευτει παντου απο μια εκ των 3 πλευρων.
  Επισης απο τα λεφτα του κοντου δεν πληρωθηκαν οι παικτες αλλα πηραν αν θυμαμαι καλα συνολικα μονο 300χιλιαδες και τα υπολοιπα τα παντελονιασε ο φιλος του ο Γου.
 Η αληθινες συγνωμες βασιζονται στην αληθεια και την ειλικρινεια.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3446 on: January 07, 2010, 12:37:43 »
E ναι ρε φιλε δεν θα τα παρει στο ονομα του....τεσπα...

οσο για το παραπανω ποστ ΠΑΟΚ ΣΤΟ μπλα μπλα.....δεν βλεπω πουθενα αυτο εαν αρνηται ο αλλος 600 και 700 χιλιαρικα παραπανω για να ερθει μετα απο μουντιαλ να παιξει με τοσα λιγοτερα στον ΠΑΟΚ....

που ειναι το μπλα μπλα????

τεσπα δεν θα μπω στην διαδικασια υποστιριξης του κοντου αλλα ενιωσα οτι πρεπει να καταγραφουν αυτα τα γεγονοτα....

northeagle_4

• Guest
« Reply #3447 on: January 07, 2010, 12:40:11 »
δεν ειναι γεγονοτα.
το μπλα μπλα αναφερεται στο παρελθον που εχει καταγραφει με γεγονοτα και πριν 2 μηνες το αποδεχοταν το 99% του ΠΑΟΚσηδικου λαου.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3448 on: January 07, 2010, 12:47:26 »
Εγώ προσωπικά ζούβαλε, ΑΥΤΟ το παραμύθι πιστεύω. Κανένα άλλο !

το μεγαλύτερο λάθος του κοντού δεν ήταν ούτε τα λεφτά που πήρε,ούτε οι συναυλίες και τα sms,ούτε ότι έφυγε από την πίσω πόρτα.
η κίνηση η οποια τον ξεβράκώσε πραγματικά είναι μια και δεν βλέπω να την αναφέρεται.πολλοί ξεχνάτε εύκολα,ευτυχώς υπάρχουν τα αρχεία και όταν κάτι σε πληγώνει βαθιά δεν το ξεχνάς.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει προσφυγή για οφειλόμενα λεφτά και αργότερα πριν εκδικαστεί η προσφυγή η ΠΑΕ τον πληρώσει,τότε έχει 2 επιλογές.
1)ΑΠΟΣΥΡΕΙ την προσφυγή και συνεχίζει κανονικά.
2)βάζει στην προσφυγή στο ΑΡΧΕΙΟ.

βάζοντας την προσφυγή στο αρχείο σημαίνει ότι τον επόμενο μηνα σε περίπτωση έστω 1 μέρας καθυστέρησης έχεις το δικαίωμα με δεύτερη  προσφυγή να μείνεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έβαλε την προσφυγή στο ΑΡΧΕΙΟ.
την ίδια ακριβώς στιγμή και περίοδο ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ και ο FERNADEZ πληρώθηκαν και απέσυραν τις προσφυγες.

Νόρθ, τι να λέμε βρε....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3449 on: January 07, 2010, 12:56:53 »
1.ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ
2.ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
3.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
4.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
5.ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ Η ΜΑΝΑ
6.ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ..........και ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

με αυτο που ειδα με τα ματια μου κ με τα αυτια μου ειμαι ικανομιοιμενος που για κ καποιους συνσεσμους που τους ειχα πολυ ψηλα εκαναν αυτο που επρεπε, αυτες οι πουστες με τα μικροφωνα ειναι για γελια ολοι απο την τβ ειπαν που ακουσαν μονο το σαλπιγγιδι οε οε οε να δουμε στη λειβαδια τι θα ακουστει... οσο για αυτους που το φωναξαν αυτο το συνθημα απωθεονοντας παιχτη αντιπαλης ομαδας ενα εχω να πω ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ..

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3450 on: January 07, 2010, 13:04:31 »
Για να μην επαναληφθούν εικόνες σαν τη χθεσινή η λύση είναι μία και πολύ απλή μάλιστα. Βγαίνει η διοίκηση, διαψεύδει τα περί επιστροφής και λήγει η φάση. Όμορφα και ωραία. Ούτε διχασμοί ούτε τίποτα

Βγείτε και πείτε σήμερα κιόλας ότι δεν σας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης να ηρεμήσουμε όλοι μας

με αυτο που ειδα με τα ματια μου κ με τα αυτια μου ειμαι ικανομιοιμενος που για κ καποιους συνσεσμους που τους ειχα πολυ ψηλα εκαναν αυτο που επρεπε, αυτες οι πουστες με τα μικροφωνα ειναι για γελια ολοι απο την τβ ειπαν που ακουσαν μονο το σαλπιγγιδι οε οε οε να δουμε στη λειβαδια τι θα ακουστει... οσο για αυτους που το φωναξαν αυτο το συνθημα απωθεονοντας παιχτη αντιπαλης ομαδας ενα εχω να πω ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ..

ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι θα ακουστεί. Και αυτό γιατί πάλι τα "πρεζάκια" θα τρέχουν για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ όπου και αν αγωνίζεται...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3451 on: January 07, 2010, 13:07:47 »
λοιπον ξεκολατε ολοι...αυτο που ζησαμε εμενα δεν μου αρεσει περισσοτερο απο το να υπαρχει ο επαγγελματιας στην ομαδα...προσοχη...δεν λεω οτι τον θελω.

λεω οτι δεν θελω να ξαναζησω τραγελαφικα γεγονοτα σαν τα χθεσινα...αν εχουμε υποτυπωδη οργανωση σαν οπαδοι...αν η διοικηση ειναι διατεθιμενη να μας ακουσει....ας παμε να της μιλησουμε χωρις να κανουμε κακο στην ομαδα...αν παλι η διοικηση δεν ακουει....τοτε την ευθυνη την εχει αυτη για οτι συμβαινει.

το ξεκαθαρισμα της διοικησης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ...μονο σε τετ-α-τετ συναντησεις.και απο κει και περα οποια κι αν ειναι η αποφαση ο καθενας κανει οτι του καυλωσει.

αλλα προσοχη...μακρια απο τον ΠΑΟΚ και το αγωνιστικο του...απο αυτους κανεις δεν μας φταιει σε αυτο το θεμα.

ελπιζω οτι ολοι καταλαβαινετε τι ακριβως λεω και ελπιζω οτι κανενας ΠΑΟΚτσης δεν θελει να ξαναζησει το χθεσινο...γιατι για μενα ολοι οσοι ειναι ΠΑΟΚ τον ΠΑΟΚ αγαπανε και οχι την παρτη τους...αν θελετε να αλλαξουμε και σε αυτο ας συνεχισουμε τα καραγκιοζιλικια μικραινοντας ετσι πρωτα απο ολα τον ιδιο μας τον (οπαδικο η μη) εαυτο...

υ.γ αυτη την στιγμη απο ολο αυτο μονο αυτος που μεριδα του κοσμου δεν θελει να τον βλεπει ζωγραφιστο(κι εγω μαζι τους) κερδιζει...μονο αυτος...

ας βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3452 on: January 07, 2010, 13:22:52 »
Αυτα μαγκες ειναι απο πολυ εγκυρες πηγες...

Κορπή! από τα Ακαρνανικά Όρη!

μην πίνετε ρε τίποτα άλλο, κάτι βάζουν μέσα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #3453 on: January 07, 2010, 13:28:09 »
Το παιχνίδι το είδα χθες από την TV και ομολογουμένως, στο τελευταίο τέταρτο,  η εντύπωση ήταν κάκιστη.

Τη λύση θα τη δώσει Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΠΑΟΚ. Γρήγορα πάντως ελπίζω.....

Κατά τ'άλλα.....

Φούστη κοντέ εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο φασούλας

Ψηφίζω να μην ξαναφορέσει την Ασπρόμαυρη Φανέλα το δεκανίκι του γούμενου.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3454 on: January 07, 2010, 13:29:14 »
Μεγαααλε μου....ετσι....Κορπη απο ΕΓΚΥΡΗ πηγη.....

guest4

• Guest
« Reply #3455 on: January 07, 2010, 13:33:22 »
Για να μην επαναληφθούν εικόνες σαν τη χθεσινή η λύση είναι μία και πολύ απλή μάλιστα. Βγαίνει η διοίκηση, διαψεύδει τα περί επιστροφής και λήγει η φάση. Όμορφα και ωραία. Ούτε διχασμοί ούτε τίποτα

Βγείτε και πείτε σήμερα κιόλας ότι δεν σας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης να ηρεμήσουμε όλοι μας

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό.
Ποιος  εγγυάται ότι αυτοί που θέλουν πίσω τον σαλπιγγίδη δε θα αντιδράσουν?

Κι αυτο που θα πουν είναι ότι η "μειοψηφία" πάλι κάνει ό,τι γουστάρει.
ότι η διοίκηση είναι δέσμια, και μεις δεν ξανααγοράζουμε διαρκείας ούτε μετοχές...

δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #3456 on: January 07, 2010, 13:41:26 »
Ο εμφυλιος ηδη ξεκινησε και θα ειναι με την πιο βλακωση αφορμη. Γιατι οι αιτιες ειναι μαλλον αλλες και τις ψιλιαζομαστε ολοι και τις ξερουμε οι πιο πολλοι. Που και να πιασουμε θεμα γηπεδου. Ο διαλογος θα ειναι ρουφιανε του Κατσαρη, μιλας εσυ ρε ρουφιανε του ΜΛΒ, μονο πανω απο το πτωμα μου θα φυγουμε απο την Τουμπα ρε καριωλη, θα φυγουμε ρε πουστη γιατι ετσι γουσταρω εγω κτλ κτλ. Γαμω τους διαλογους δηλαδη αλλα αν νομιζουμε οτι πολλοι λογικοι ανθρωποι θα ασχοληθουν σοβαρα με τον ΠΑΟΚ με τετοιες συνθηκες ειμαστε βαθια γελασμενοι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #3457 on: January 07, 2010, 13:41:32 »
¸ôóé åßíáé. Ôþñá ç äéÜøåõóç äåí åßíáé ôüóï áðëÞ. Ôï êáêü Ý÷åé ãßíåé êáé åßíáé ìç áíáóôñÝøéìï!

¼ðùò Ýãñáøá óå Ýíá ðñïçãïýìåíï ðïóô:

Óôï íá ðñïóôáôåõôåß ç åíüôçôá, áðïôý÷áíå ÏËÏÉ êáé áõôü ðñÝðåé íá ðñïâëçìáôßóåé…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3458 on: January 07, 2010, 13:43:39 »
κατσε ρε αδερφε γκεστ δλδ...ολοι οσοι λενε οτι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα και η διοικηση ξερει για να μας πεισουν να αλλαξουμε αποψη...τοτε θα πουνε η γνωμη μας πανω απο ολα;

ρε μαγκες μπαχαλο το κανουμε και δουλευουμε για τον κοντο...τωρα ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει...αλλα τον ΠΑΟΚ να μην τον ξαναμικρυνει κανεις...τοτε ειναι υπολογος στην ιστορια της ομαδας...και αυτο παει προς πασα κατευθυνση...

guest4

• Guest
« Reply #3459 on: January 07, 2010, 13:59:54 »
κατσε ρε αδερφε γκεστ δλδ...ολοι οσοι λενε οτι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα και η διοικηση ξερει για να μας πεισουν να αλλαξουμε αποψη...τοτε θα πουνε η γνωμη μας πανω απο ολα;

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Η κάθε ομάδα λειτουργεί εγωιστικά.
αν η διοίκηση πει ναι, τότε ικανοποιείται ο εγωισμός της μιας ομάδας,
αλλιώς ικανοποιείται ο εγωισμός της άλλης.
Γι αυτό λέω ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της διοίκησης.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο σαλπιγγίδης θα δώσει τέλος, διαψεύδοντας τα πάντα
χωρίς όμως να λύσει το πρόβλημα. Γιατί οι υπέρμαχοι της επιστροφής του θα αντιδράσουν
δημιουργώντας οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα με την αποχή τους.