Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3080 on: December 26, 2009, 13:34:57 »
Θέλω να πω ότι ούτε το μίσος για τον κοντό, ούτε η κάψα του να έρθει ο κοντός από κάποιους, πρέπει να είναι μεγαλύτερα από την αγάπη όλων για τον ΠΑΟΚ, δυστυχώς κάνοντας <<βόλτες>> και και σε άλλα site, εμείς που δεν γουστάρουμε και δεν θέλουμε τον κοντό είμαστε σαφώς λιγότεροι, το γεγονός όμως και μόνο αυτό το ότι πλέον στον ΠΑΟΚ υπάρχει εμείς και εσείς είναι πισωγύρισμα, Είναι αποδεδειγμένο όμως ότι το δίκιο δεν το έχουν πάντα οι πλειοψηφίες κι αυτό θα πρεπει να ληφθει σοβαρά υπόψιν από καποιους.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #3081 on: December 26, 2009, 13:38:24 »
αφιερώσαμε τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων για να ασχολούμαστε με το αρχίδι.
Ένας αδερφός κάπου είπε: τραβήξαμε εμείς κουπί και όλοι οι πανηγυρτζίδες ΠΑΟΚτσήδες μετά Ζαγοράκη ζητάν τα ρέστα γιατί δε θέλουμε τον κοντό στην ομάδα μας.
Αυτό ήταν το πιο σωστό που άκουσα γι αυτή την ιστορία και επιτέλους σταματήστε να ασχολείστε.

τραβήξαμε εμείς κουπί και όλοι οι πανηγυρτζίδες ΠΑΟΚτσήδες μετά Ζαγοράκη ζητάν τα ρέστα γιατί δε θέλουμε τον κοντό στην ομάδα μας.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3082 on: December 26, 2009, 13:53:05 »
Το τι έλεγα πριν κάποια χρόνια τα θυμάμαι πολύ καλά φίλε μου, και είμαι από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι για να πας μπροστά πρέπει να αλλάζεις γιατί όσο περνανε τα χρόνια μαθαίνεις περισσότερα και αποκτάς καινούριες εμπειρίες. Συνεπως ναι αυτά έλεγα αλλά τώρα λέω αυτά που γράφω παραπάνω.
Συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες. Και ειδικά για το σύνθημα 'ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα'. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδεολογία. Ο καθένας μας την έχει μέσα του. Και τη μεταφράζει όμως όπως θέλει. Άλλος θα πει για αντίσταση κατά του κατεστημένου, άλλος για την Κωνσταντινούπολη και την γέννηση μέσα από τις στάχτες τις προσφυγιάς. Για μένα είναι όλα. Την ιδεολογία την έχω μέσα μου κ γι αυτό είπα πριν ότι αυτοί οι οπαδοί έχουν κρεμάσει και έχουν προδώσει την ιδεολογία αυτή με χειρότερο τρόπο. Μίλησα για τούρκους παίκτες , για σκοπιανούς κτλ. Μπορώ να μιλήσω για πολλά ακόμα.

Για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πρώτος. Καταστάσεις όπως αυτή την κατατάσσω αλλού και όχι σε θέματα ιδεολογίας. Είναι πλέον η νοοτροπία μικρής ομάδας. Ομάδας που ζει στον μικρόκοσμο της Θεσσαλονίκης και ποτέ δε θα βγει από κει. Μίλησα για επαγγελματισμό. Παίξε μπάλλα-πάρε τα λεφτά σου και πάνε γαμήσου. Αυτό θέλω. Δε θέλω ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Ας είναι γαύρος ο άλλος. Με νοιάζει να παίζει για όσο τον πληρώνω. Σπίτι του ας έχει την σημαία του γαύρου. Με τον επαγγελματισμό μπορείς να χτυπήσεις τους μεγάλους. Όχι με νταιλίκια και ψευτο-θεωρίες.

αν θελουμε να  χτυπησουμε το ΠΟΚ  ετσι πρεπει να λειτουργουμε.....αλλιως θα μας ευχαριστει να ριχνουμε σφαλιαρες στον ρουλη και ολα θα ειναι καλα ......ελαχιστοι παικτες του ΠΑΟΚ ηταν ΠΑΟΚ πριν ερθουν στην ομαδα......

ρουλη και ολα καλα.....

μακ η ιστορια του ΠΑΟΚ απεδειξε πως για να κανουμε την υπερβαση στο μπουρδελοπρωταθλημα που παιζουμε και να το κατακτησουμε

θα πρεπει να μην γλειφουμε εκει που φτυναμε

giannis80

• Guest
« Reply #3083 on: December 26, 2009, 14:14:02 »
Παραμονή καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια στο κέντρο.Δεν είχα σκοπό να κάνω καμιά μανούρα χριστουγεννιάτικα,αλλά η αίσθηση μου είναι οτι έχει υπογράψει, από αυτά που ειπώθηκαν.

Υ.Γ. Για την ιστορία, σε παραδιπλανό τραπέζι, Μούσλι με ένα πυρκαυλάκι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3084 on: December 26, 2009, 15:27:22 »
Για να (ξανα)συγχωρήσεις κάποιον θα πρέπει να ζητήσει πρώτα συγνώμη για ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει οπότε και η κουβέντα για επιστροφή δεν έχει για μένα κανένα νόημα.
« Last Edit: December 26, 2009, 15:47:08 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3085 on: December 26, 2009, 15:44:13 »
H περιπτωση του προδοτη ξεσκεπασε πολλους και πολλα...

Εγω τελευταιο που θα πω, ειναι οτι ειμαι χαρουμενος που υπαρχει αυτο το site που ειναι ακρως ΠΑΟΚτσηδικο.- Ισως επειδη ειναι και το ιστορικοτερο.

Καλες γιορτες σε ολα τα αδερφια.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3086 on: December 26, 2009, 17:38:36 »
Για να (ξανα)συγχωρήσεις κάποιον θα πρέπει να ζητήσει πρώτα συγνώμη για ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει οπότε και η κουβέντα για επιστροφή δεν έχει για μένα κανένα νόημα.

Αυτή όμως είναι και η παγίδα που επιδιώκει το "σύστημα" να σου στήσει Capri, έτσι πάνε να το μεθοδεύσουν: Να "στηθεί" και μια δήθεν συγκινησιακά φορτισμένη δήλωση δημόσιας συγγνώμης, και στη συνέχεια να γυρίσουν και να σου πούνε "ε, τι άλλο πια θέλεις ρε κολλημένε";
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3087 on: December 26, 2009, 17:52:41 »
Διαφωνώ.
Το "σύστημα" πιστέυω ότι πάει να το περάσει ανώδυνα ...ότι έλα μωρέ....δεν έγινε και τίποτε......είναι ΠΑΟΚτσάκι.......θα βοηθήσει την ομάδα κλπ.........

Εμένα αυτό με βρίσκει κάθετα αντίθετο.

Αν ο κοντός θέλει να επιστρέψει γιατί έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μετανοιώσει και θέλει να προσφέρει τότε (για μένα πάντα) υπάρχει ΜΟΝΟ ένας δρόμος,αυτός της δημόσιας.έμπρακτης και επί πολύ συγκεκριμένων θεμάτων (που όλοι γνωρίζουμε..) συγνώμης. Τότε (και μόνο τότε) ας αποφασίσει ο καθένας μας (σφ ή απλός φίλαθλος) τί πραγματικά θέλει. Τότε (και μόνο τότε) θα αποκτήσει νόημα η (πιθανή) κίνηση του να φτύσει τον λαγό και να παίξει σε μας με λιγότερα.

Σαλπιγγίδη αν είσαι ΠΑΟΚτσής ........ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

Έως τότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε την στάση μας.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3088 on: December 26, 2009, 18:06:59 »
Κι εγώ διαφωνώ  ;D
Θεωρώ -με τον ντόρο που γίνεται- ως εκ των ουκ άνευ προϋπόθεση για να ευοδωθεί όσο πιο αναίμακτα γίνεται το πλάνο της επιστροφής μια στημένη συγγνώμη. Δεν ξέρω, νιώθω ότι αν το πάνε εντελώς στο αθόρυβο θα γίνει πόλεμος, ενω με μια τέτοια κίνηση μπορούν να σε πουν ότι σε "ξεδόντιασαν"...
Αν όντως πάνε να το περάσουν στο λάου λάου, ε τότε, και γαμώ την επικοινωνιακή πολιτική τους (!). Ήδη ο λαός έχει μαζεμένα πολλά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #3089 on: December 26, 2009, 19:00:05 »
Διαβάζω τώρα ένα άρθρο στο http://editorial.blogs.sportnet.gr/archives/96

Δεν ξέρω (δεν κατάλαβα βασικά) αν είναι ΠΑΟΚτσηδες ή αν δηλώνουν ΠΑΟΚτσηδες ή ότι να'ναι. Σημασία έχει και αυτο δεν το ξέρει το 95% του κόσμου(ιδιαίτερα άλλων ομάδων) υπο ποιες συνθήκες έφυγε ο κοντός, αν ήταν πληρωμένος, ποιος τον πλήρωσε, που πήγαν τα λευτά της μεταγραφής κλπ...
Και αυτό πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα όσους αναρωτιούνται για το 85% στα δημοψηφίσματα.

Δείτε σχόλια του άρθου από κάτω και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το τι σκέφτεται αλλά και γνωρίζει ΠΟΛΥΣ κόσμος.

Quote from: k
ΟΤΑΝ Ο ΣΑΛΠΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΠΑΟΚ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΑ (ΠΟΛΛΑ) ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ 100% Ο ΠΑΟΚ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟΣ.

πρεπει να εισται πολυ κομπλεξικοι περιπου το 3με 5% απο τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ

Ο μόνος λόγος που τον πλήρωσε ήταν για να τον πουλήσει. Θα ήταν πιο μάγκας ο Σαλπιγγίδης δηλαδή όσον καιρό έμεινε απλήρωτος να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος; Έτσι ο παοκ δε θα έπαιρνε φράγκο. Ενώ τελικά με τα λεφτά από τη μεταγραφή Σαλπιγγίδη κατάφερε να σταθεί λίγο στα πόδια του. Και στην τελική δεν έφυγε για να πάει στον άρη, στον παναθηναϊκό πήγε!
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3090 on: December 26, 2009, 19:02:04 »
@Capri το συστημα το εχει περασει ηδη στο ανωδυνο. Ειδατε πουθενα ενα αρθο κατα της επιστροφης του κοντου? Πουθενα εστω και μια αντιθετη αποψη. Ολα μα ΟΛΑ τα ΜΜΕ πανε να τον βγαλουν ηρωα. Οι δημοσιογραφοι βεβαια τη δουλια τους κανουν, με τον ερχομο του Μεσσια θα εχουν δουλια για μηνες μετα. Ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ απο την αλλη (ο επαναστατης, αυτος που δε ξεχναει, και δε πουλαει και τη μανα του για μια επιτυχια), πλεει σε πελαγη ευτυχιας. Βρε ερχεται το σαλπιγιδι τωρα, τι γουμενους και κλεμμενα και καταλυψεις μας τσαμπουνατε. Τι κομπλεξικα ειναι αυτα, ερχεται το σαλπιγιδι σε μενα και δε μενει στο βαζελο σε λεω. Τον θελουν και ο Ζαγορακης με τον πουρτουγαλ, ειναι παιχταρας σε μιλαω. Και αυτα τα χαζα οτι ντεμεκ χοροπηδουσε ολη η Τουμπα στα παιχνιδια με το βαζελο και τραγουδουσε 'σαλπιγιδι πουσταρα' ειναι μαλακιες. Δε τα θυμαστε καλα τα πραγματα. 200 μπερδεμενα μαστουρια εκει στην 4 ηταν, το πολυ 17 χρονων. Ο λαος του ΠΑΟΚ παντα τον αγαπουσε το δημητρακη, δικο μας παιδι για. Να βαλει κανενα γκολακι με το γαυρο να δω τι θα λετε μετα κομπλεξικοι. Θα ρθει να σας κανει και σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μετα. Βρε με μισα λεφτα ερχεται το παιδι, αχαριστοι. Θα πεινασει το παιδι για την ομαδα της καρδια του, αχαριστοι.
Που σαι κοντε, αμα δε σε φτανουν τα ψιχουλα που θα παιρνεις απο τον ΠΑΟΚ, μπορω να σε βρω δευτερη δουλια να τα βγαζεις περα. Εχω μια ακρη να σε χωσω υπαλληλο ασφαλειας στο 'Μακεδονια', να περνεις κι απο κει κανα φραγκο, μπας και συμπληρωσεις το νοικι. Τα κατατοπια εκει τα ξερεις καλα, πισω πορτες, πορτουλες, αποθηκες. Θα την βγαλεις την ακρη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3091 on: December 26, 2009, 19:14:57 »
Την χασαμε την μαχη αδερφια γιατι προδωθηκαμε εκ των εσω...
Να ζησουμε να τον χαιρομαστε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

SKAILS

• Guest
« Reply #3092 on: December 26, 2009, 19:15:18 »
η θεση του οπαδου ειναι στη κερκιδα,μερικοι δε θελετε να το καταλαβαιτε,δεν ειναι μπουρδελο ο ΠΑΟΚ,εχει διοικησει που ναι μεν κανει λαθη,ΑΛΛΑ ειναι τιμια κ δουλευει.Προσωπικα δεν μου γεμιζει το ματι ο σαντος,αλλα αυτοι που ειναι στην διοικησει κ παοκτσηδες ειναι κ γνωστες του ποδπσφαιρου,αφου τον σαλπιγγιδη τον θελει ο προπονητης κ η διοικηση ας τον παρουμε..πολυ καλος παικτης ειναι κ σιγουρα θα μας βοηθησει αγωνιστικα.ΕΜΕΙΣ , ο κοσμος της ομαδας δλδ κρινουμε σωστη τιμια κ παοκτσηδικη την διοικηση,μην δημιουργουμε προβληματα κ εμενα δεν μ αρεσε η συμπεριφορα του τοτε,αλλα παει κ τελειωσε,αυτος εχασε την ευκαιρια να γινει σημαια,απο εκει κ περα ομως αν ερθει θελω να μου βαζει το ενα γκολ μετα το αλλο.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #3093 on: December 26, 2009, 19:16:05 »
http://admin.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/62323

Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ξεκαθαρίζω πως πρώτον δεν υπάρχει θέμα να έρθει τώρα. Δεν τον αφήνει ο Παναθηναϊκός γιατί τον χρειάζεται. Η προοπτική που υπάρχει, αφορά το καλοκαίρι και χρειάζονται κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αν πάρουμε Σάλπι, θα κλείσει κοντά στο συμβόλαιο του Μουσλίμοβιτς και λίγο παραπάνω. Πολύ πιο κάτω από τα χρήματα που του δίνει ο Παναθηναϊκός. Ο Βόσνιος, θα το πληρώσει το μάρμαρο το καλοκαίρι αν δεν σοβαρευτεί. Έχει έξι μήνες μπροστά του να αλλάξει τα δεδομένα.

Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού αναρωτιούνται γιατί θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης. Θα τους το αναλύσω κομψά.

Πρώτον γιατί είναι ΠΑΟΚ, δεύτερον γιατί η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του, τρίτον γιατί διακρίνει προοπτική στον ΠΑΟΚ, τέταρτον γιατί δεν του αρέσει το κλίμα στην Αθήνα, πέμπτον γιατί αισθάνεται άσχημα για τον τρόπο που έφυγε και τα όσα έγιναν.

Μπορεί να ακούγεται μυστήριο, αλλά εγώ τον έχω ζήσει από την πρώτη του προετοιμασία στον ΠΑΟΚ. Θυμάμαι να λάμπει από χαρά, που έφτασε μετά το μαρτύριο των δανεισμών σε Καβάλα και Λάρισα, να αγωνίζεται στην αγαπημένη του ομάδα.

Ναι, υπάρχει ο επαγγελματισμός, υπάρχει το χρήμα, αλλά όλα αυτά, αν το δεις μακροπρόθεσμα μπορεί και να μην είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια καριέρα.

Χίλιες φορές να αμείβεσαι λιγότερο και να είσαι εκεί που θέλεις, παρά κάπου που αμείβεσαι περίπου 25% παραπάνω, αλλά δεν αισθάνεσαι σπίτι σου.

Κανένας Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αναφερθεί άσχημα στον Σάλπι, γιατί όποτε μπαίνει στο γήπεδο τα δίνει όλα. Στον ΠΑΟ ήταν επαγγελματίας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό που αγωνίστηκε, αλλά το κίνητρο να πάρει τίτλους με τον ΠΑΟΚ είναι σαφώς μεγαλύτερο. Και βλέπω, πως πιστεύει ότι μπορεί.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3094 on: December 26, 2009, 19:25:46 »
ας φροντισουμε τοτε να το μαθει με τον νιονιο απο την κερκιδα
δεν πρεπει να γινει κατι τετοιο κατε με.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #3095 on: December 26, 2009, 19:53:50 »
Μιλώντας κάθε μέρα παρατηρώ ότι πάρα πολλοί (ίσως η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων) δεν έχουν κανένα πρόβλημα ο Σαλπιγγίδης να γυρίσει. Λένε επειδή είναι Θεσσαλονικιός, ΠΑΟΚτσής και καλός παίκτης.

Τί να πω, δεν αντέχω άλλο, αυτή είναι η κοινωνία μας και τέτοιους ανθρώπους-οπαδούς-ψηφοφόρους-οδηγούς-πολίτες βγάζει. Το πρόβλημα είναι γενικότερο.

Τέτοια είναι η στάνη μας, τέτοιο γάλα βγάζει.

Δεν τον θέλω τον Σαλπιγγίδη αλλά δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα με τη ελπίδα να βγει ωφελημένος ο ΠΑΟΚ. Ο Θεός να μας φωτίσει.

Panagiotis4

• Guest
« Reply #3096 on: December 26, 2009, 19:55:29 »
Ένα είναι το σύνθημα που μας εκφράζει αυτές τις μέρες και αναφέρομαι σε όλους αλλά και στον εαυτό μου

ο Ε.Γ.Ω.Ι.Σ.Μ.Ο.Σ. μας πάνω απ'όλα!!!

Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3097 on: December 26, 2009, 20:10:00 »
το πουστηλικη πανω απ' ολα
οι ρεπορτερ πανω απ'ολα
ο ΠΑΟΚ ανηκει στα σπορ του βορρα του
SPORTVORROLUTION

makptol

• Guest
« Reply #3098 on: December 26, 2009, 20:26:42 »
Ένα είναι το σύνθημα που μας εκφράζει αυτές τις μέρες και αναφέρομαι σε όλους αλλά και στον εαυτό μου

ο Ε.Γ.Ω.Ι.Σ.Μ.Ο.Σ. μας πάνω απ'όλα!!!

Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη
ακριβως ετσι ειμαστε δημοκρατικοι αλλα αν δεν περασει η γνωμη μας αρχιζουμε το κραξιμο φυτα προβατα ακροατες, λαγογιανη ,ακροατες ζαγορα κλπ.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #3099 on: December 26, 2009, 20:55:27 »

Βάλτε τα γκάλοπ και τα πληκτρολόγια στο ποπό σας κωλοδημοσιογράφοι. Ο ΛΑΟΣ θα μιλήσει στην κερκίδα

http://www.youtube.com/watch?v=0IlHPshXj_8&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=Pdsyfw0htzs&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=WXsc561zmmA&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=no-8fuVuh8w&NR=1 (Embedding disabled, limit reached)