Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498589 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

laz

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4680 on: May 27, 2010, 21:05:50 »
Να  βγει καποιος να πει αν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο τον σαλπι
εγω λεω πως εκανε τεραστια μαλακια πριν 4 χρονια
και εγω τον εβρισα και εγω του τα εχωσα
αλλα αν καποιος θελει η ομαδα να παει μπροστα και να μην παιζουμε με επιλογες τριτοτεταρτης κλασης  πρεπει να παραδεχτει πως ειναι η σωστη επιλογη

( περιμενω τα μπινελικια σας!!!!)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4681 on: May 27, 2010, 21:06:07 »
Τα πράγματα εξελίσσονται επικίνδυνα, βρισκόμαστε στα πρόθυρα σύγκρουσης, (...)

αδερφε φτασαμε στο τελμα. ολική καταστροφή. βρισκόμαστε στα πρόθυρα πυρηνικού ολοκαυτόματος του πλανήτη.
Τα μοναδικά είδη που θα επιβιώσουν ειναι οι κατσαριδες, οι φαλακρές μουνοψειρες και οι αρουραίοι. Το ευτύχημα είναι πως και στα 3 είδη υπάρχει κάτι να θυμίζει απο ΠΑΟΚ  8)
---
Πέραν της πλάκας, νομίζω είναι πολύ υπερβολικό να κινδυνολογούμε. Τίποτα δε θα γίνει που να φέρει τη καταστροφή στην ομάδα.
τίποτα απολύτως.
Είτε το προσωπικό συμφέρον του ποδοσφαιριστή δ.σ. τον οδηγήσει να ερθει στην ομάδα είτε το συμφέρον του τον στείλει καπου αλλού.

Για μένα, συμπεραίνοντας απο τα σχόλια σε διάφορα άρθρα και τους χαρακτηρισμούς που εκτινάσσονται, περισσότερο επικύνδινο για την ενότητα είναι πλεον το γεγονός να μην έρθει παρά να ερθει.
 ::)  ::) ::)  

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4682 on: May 27, 2010, 21:14:33 »
Να  βγει καποιος να πει αν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο τον σαλπι

( περιμενω τα μπινελικια σας!!!!)

φίλε κανένα μπινελίκι.
ενα παράδειγμα μόνο....
φαντάσου καποιον πως είναι ο μιχαλολιάκος της χρυσής αυγής και η ζωή του τα φέρνει να παντρευτεί τη πιο καυλιαρα γκομενα του πλανήτη.
μετά απο 2 χρόνια αυτή τον εγκαταλείπει, αρχίζει να βγαίνει με μουστακαλήδες πακιστανούς, μουσάτους αφγανούς και μερακλήδες τουρκαλάδες, και του το πετάει στα μούτρα ότι επειδή την εχεις μικρή, αυτή δε μπορούσε άλλο και έψαξε και βρήκε το παράδεισό της και τις ευκαιρίες για μεγάλες ψωλές της ζωής της.
μετά όμως απο χρόνια και αφου εχει χορτάσει τα γλέντια της ζωής της αποφασίζει να επιστρέψει στον αντρα της καρδιάς της.
και σε ρώτώ αδερφε!
Θα τη δεχτεί αυτός ο άνθρωπος πισω επειδή παραμένει να ειναι η πιο καυλιαρα γυναίκα του πλανήτη?

απλά παραδείγματα, οπως το παραπάνω, βγαλμενα απ τη καθημερινή ζωή φιλε μπορούνα σε κανουν να καταλαβεις το θεμα καλυτερα.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #4683 on: May 27, 2010, 21:16:22 »
μονο που στη μια εχουμε να κανουμε με εναν επαγγελματια ποδοσφαιριστη και στην αλλη με εναν ερωτα. το αν ερωτευτηκαν καποιοι(οπως ειχα εγω καποτε λατρεια τον μπανε-με εκεινον μεγαλωσα) ηταν ειναι και θα ειναι λαθος οποτε ξαναγινει.δεν θελει κανεις τον ΠΑΟΚτση Σαλπιγγιδη πισω. Τον επαγγελματια αθλητη που θα πλήρωνεται για να παιζει τοπι θελουν οσοι τον θελουν.

SKAILS

• Guest
« Reply #4684 on: May 27, 2010, 21:21:37 »
δεν θελει κανεις τον ΠΑΟΚτση Σαλπιγγιδη πισω. Τον επαγγελματια αθλητη που θα πλήρωνεται για να παιζει τοπι θελουν οσοι τον θελουν.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #4685 on: May 27, 2010, 21:24:17 »
προσωπικα τον εχω χεσμενο ειτε ερθει ειτε δεν ερθει για μενα κυριο μελημα ειναι να φτιαξει μια γηπεδαρα ο ΠΑΟΚ στη δεθ ή στην Τουμπα, να παιρνω απο Λαρισα τον προαστιακο για Θεσσαλονικη να καταβαινω στον ΟΣΕ και απο εκει ειτε με τα ασπρομαυρα βαγονια του μετρο ειτε με τα ποδια να διανυουμε 15 χλμ μεχρι το γηπεδο ασπρομαυρη λαοθαλασσα σε ενα ολοκαινουργιο ασπρομαυρο γηπεδο!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4686 on: May 27, 2010, 21:24:30 »
Επειδή όμως αυτά τα δύο δυστυχώς ακόμη έρχονται στο ίδιο πακέτο θα πρότεινα να ρίξει τα μούτρα του (...) και να ζητήσει έστω και μία τυπική συγνώμη από όλο αυτόν τον κόσμο που πρόδωσε και που πολλοί τώρα ζητάνε να απαρνηθεί την περηφάνεια του και να τσαλακώσει την αξιοπρέπεια του.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

MAYROS

• Guest
« Reply #4687 on: May 27, 2010, 21:25:58 »
Στην εκπομπή Φάκελοι, την περίφημη για τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν συνεντεύξεις από
παιδιά των δυτικών συνοικιών, οι οποίοι εκφράζουν τη άποψη ότι αν δεν έφευγε
ο Σαλπιγγίδης θα έφευγε μετά και ο Γούμενος, δηλαδή θέλω να ξέρω αν υπήρξε
κάποια υπόσχεση απο το Σαλπιγγίδη, ότι θα μπω μπροστάρης και θα ρίξουμε το
Γούμενο ή αν αυτό ήταν η επιθυμία των παιδιών απο τις Δυτικές Συνοικίες, αν
υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που θέτει <<ηθικό θέμα>> για το Σαλπιγγίδη τότε
θα έπρεπε να μπει στην ανακοίνωση, διαφορετικά ιστορικά μόνο η κατάληψη και
η απειλή της καταστροφής ενεργοποίησε το λαό, δηλαδή κατόπιν εορτής κάναμε , ότι
κάναμε, αν γινόταν η κατάληψη νωρίτερα, δηλαδη τον πρώτο χρόνο του Γούμενου ή
μετά το φαξ δε θα  ερχόμασταν στο αμήν και τέλος πάντων τώρα είναι 2010 όχι 2006,
ο ρομαντισμός δεν κάνει πολύ καλό σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #4688 on: May 27, 2010, 21:28:13 »
ρε φιλε μαυρε, υπαρχει κανα νοημα να κανουμε ιστορικη αναδρομη?εισαι 3 χρονια μετα!εχεις βγει προκριματικα, εχεις ενα καλοκαιρι ομορφο να ακους ηχους και ειδησεις απο τσαμπιονς λινγκ υπαρχει κανα νοημα αν εγινε η καταληψη τον πρωτο η τον τριτο χρονο!χαρειτε ρε γαμωτο.οι περισσοτεροι απο δω μεσα ουτε πρωταθλημα ειδατε λογω ηλικιας ουτε τσαμπιονς λινγκ.γιατι να μην το χαρουμε?τι κακο ειναι αυτο

MAYROS

• Guest
« Reply #4689 on: May 27, 2010, 21:32:51 »
εγώ είδα και θέλω να ξαναδώ, γι΄αυτό και δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα,
μόνο ο ΠΑΟΚ, δεν κολλάω στο Σαλπιγγίδη, θέλω μόνο να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ
στην κορυφή, με το ρομαντισμό πήγαμε σε 16 τελικούς στην Αθήνα και   πήραμε
μόνο 4.

laz

• Guest
« Reply #4690 on: May 27, 2010, 21:33:48 »
φιλε σπαρτιατη αν θελεις την πραγματικη μου αποψη ειναι πως σαν λαος εχουμε κανει πολυ χειροτερα και χωρις προοπτικες

θα σου θυμισω χαρακτηριστικα πως δεχτηκαμε πισω τον Γ.Χ. ( τον οποιο επισης παρακαλουσαμε να μεινει και τρεχαμε στην Χαλκιδικη να του δωσουμε λεφτα και να τον γλειφουμε να μεινει αλλα φυσικα μας εγραψε)
δεχτηκαμε και πειραμε στην ομαδα μας τον Γκαγκαλουδη ο οποιος βαρουσε το τυμπανο του super 3 μετα απο παιχνιδι του αρουλη πανω στο καγκελο ( και το καλοκαιρι οι μισοι απο εμας παρακαλουσαν να επανελθει)
δεχτηκαμε τον Λιαδελη
δεχτηκαμε τον Αγγελιδη ( ο οποιος μετα απο ματς ΠΑΟΚ- αρης και αφου είχε βαλει το τελευταιο καλαθι στο τελευταιο δευτερολεπτο και χασαμε μας εδειχνε επειδικτικα τα αρχιδια του και μας εβρισε)
δεχτηκαμε τον Ταπουτο ( εβριζε τον ΠΑΟΚ μαζι με την original)
 μπορω να θυμιθω φιλε μου δεκαδες περιπτωσεις αλλα κολλαω και θα κολλαω σε κατι

κανενας απο αυτους οταν ηρθαν στον ΠΑΟΚ δεν μπορουσαν να προσφερουν αυτο που μπορει ο Σαλπι
να μας ανεβασει δυο επιπεδα και να παραλληλα να αποδυναμωσει αντιπαλους

εγω θελω οπως ειπε και ο george τον αθλητη επαγγελματια Σαλπιγγιδη 9 το αν ειναι ΠΑΟΚ μας το εχει αποδειξει)

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4691 on: May 27, 2010, 21:44:38 »
να μας ανεβασει δυο επιπεδα και να παραλληλα να αποδυναμωσει αντιπαλους

Καλά ντάξει...σβήσε και άραξε λίγο ρε φίλε...είπαμε να λέμε καμία παπαριά και οι μεν και οι δε αλλά όχι και έτσι!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4692 on: May 27, 2010, 21:50:28 »
εγώ είδα και θέλω να ξαναδώ, γι΄αυτό και δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα,
μόνο ο ΠΑΟΚ, δεν κολλάω στο Σαλπιγγίδη, θέλω μόνο να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ
στην κορυφή, με το ρομαντισμό πήγαμε σε 16 τελικούς στην Αθήνα και   πήραμε
μόνο 4.
Αρα γουσταρεις αμα λαχει και καστιγιο?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4693 on: May 27, 2010, 21:52:58 »
Μαυρε, δεν σε ξερω, αλλα με λυπει να το λες αυτο αδερφε. Δεν θελω να σε προσβαλω, αλλα αυτο οχι μονο ΠΑΟΚ δεν ειναι, αλλα αν , αν ποτε τολμησει ο ΠΑΟΚ να μπει σε τετοια μονοπατια..απλα θα χει 3 χ σε 5 ματς..βλεπε γκαγκατση στην αρχη φετος.
Αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ, μη λετε τετοια λογια.

laz

• Guest
« Reply #4694 on: May 27, 2010, 21:57:57 »
δικιο εχεις 1926 ιδιο επιπεδο σαλπι με παπαζογλου που επαιζεσ ενα γυρω φετος
σαλπι με bakagioko ενα επιπεδο πανω ο μαυρουλης
σαλπι με αναστασακο

και ναι δικιο εχεις φετος στον παναθηναικο ηταν αλλαγη του σισε του μαντζιου του πετροπουλου κτλ κτλ
ουτε ενα ματς δεν επαιξε και ο πατερας δεν τον παρακαλουσε να ανανεωσει

northeagle_4

• Guest
« Reply #4695 on: May 27, 2010, 22:03:20 »
το θεμα δεν ειναι αγωνιστικο,σε αυτον τον τομεα καθε ενας μπορει να το βλεπει οπως το βλεπει.
ειναι ηθικο καθαρα βαση γεγονοτων.

chiltsid

• Guest
« Reply #4696 on: May 27, 2010, 22:06:41 »
δεν αφήνεις την ειρωνεία ρε φιλε laz?αντε βραδιατικα.....

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4697 on: May 27, 2010, 22:10:22 »
καλο ειναι η ειρωνια να κοπει εκατερωθεν(σε καθε θεμα)..εαν θελουμε να εχουμε επικοδομητικες συζητησεις..
« Last Edit: May 27, 2010, 22:18:58 by gagas »

makptol

• Guest
« Reply #4698 on: May 27, 2010, 22:16:22 »
δικιο εχεις 1926 ιδιο επιπεδο σαλπι με παπαζογλου που επαιζεσ ενα γυρω φετος
σαλπι με bakagioko ενα επιπεδο πανω ο μαυρουλης
σαλπι με αναστασακο

και ναι δικιο εχεις φετος στον παναθηναικο ηταν αλλαγη του σισε του μαντζιου του πετροπουλου κτλ κτλ
ουτε ενα ματς δεν επαιξε και ο πατερας δεν τον παρακαλουσε να ανανεωσει

σωστα τσακωνομαστε για σαλπι ΑΛΛΑ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΡΕ REVOLUTION ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ?  ;D ;D
δειτε το χιουμοριστικα θα κανει καλο σε ολους μας και τους μεν και τους δε .....η διοικηση αποφασιζει εμεις ειπαμε την αποψη μας ......ΣΑΛΠΙ 15 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ
.......

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4699 on: May 27, 2010, 22:24:44 »
καλη η ειρωνεια και η τρελιτσα φιλαρακο αλλα ας μπουμε και στο θεμα, απο τη στιγμη που εχεις εναν ανθρωπο που με το ονομα του και μονο ανοιγει οποια πορτα θελει αν δεν μπορει να βρει εναν παικτη με 700.000 ευρω το γαμησαμε και πεθανε.
για 700000 μιλαμε και στο κατω κατω αν ο πατερας ειναι ψιλοβλαχος νεοπλουτος και σκορπαει φραγκα δε φταιμε εμεις,επειδη εταζε στον πουτανας γιο και σε κατι αλλους εκατομυρια τωρα ο βαζελος εχει μια τρυπα πιο μεγαλη κι απο την κωλοτρυπα του νεγρη.
εχει ειπωθει εκατομυρια φορες αλλα οποιος δε θελει δεν καταλαβαινει,το καλο που μπορει να σου κανει ο ποδοσφαιριστης δ.σ. μπορει να στο κανει κι αλλος,το κακο που μπορει να σου κανει δε μπορει να στο κανει αλλος.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!