Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6880 on: January 25, 2011, 17:21:20 »
Φίλε Homo, εγώ κανέναν τέτοιον δεν έχω δει προσωπικά. Βλέπω όμως καθημερινά αρκετούς που είναι ζαγοράκης, σαλπιγγίδης, χάβος, βρύζας, δεν ξέρω γω τι άλλο, άλλα όχι ΠΑΟΚ. Τελείως τυχαία, αυτά τα άνιωθα άτομα είναι η ράτσα που πάει γήπεδο μια φορά τον χρόνο και αν, αλλά στα πληκτρολόγια είναι πρώτοι.
Ο κοντός είναι ένα μουνόπανο που πρόδωσε όχι τον ΠΑΟΚ (αυτό το έχουν κάνει κι άλλοι, μεγαλύτεροι παίκτες από αυτόν), αλλά τους ηλίθιους που έτρεχαν για πάρτη του (σόρυ από όποιον έτρεχε, αλλά νομίζω ότι και οι ίδιοι το καταλάβατε μετά) για να σώσει το αρχιλαμόγιο τον γούμενο και να ανεβαίνει στα κότερα του Πατέρα. Για μένα το έχω ξαναπεί, τέλειωσε από την ημέρα που έκανε μέσα στα μούτρα μου ό,τι ΔΕΝ έκαναν άλλοι κι άλλοι, όχι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά ούτε καν αντίπαλοι, μεταξύ αυτών κάτι τύποι ονόματι Κρόιφ και Μαραντόνα. Και για τι λόγο το έκανε κιόλας! Είναι ένα ύπουλο αρχιδάκι και φαίνεται και από τον τρόπο που μιλάει ακόμα.
Και να τελειώσει η μαλακία με το "ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι". Και ο γούμενος ήταν πρόεδρος αν το πάμε τρελίτσα. Και ο γιωργάκης είναι πρωθυπουργός μας, και μάλιστα εκλεγμένος! Άρα μην τον βρίζουμε...
Πάμε στο αγωνιστικό, γιατί γεμίσαμε μπαλαδόφατσες πάλι σήμερα εδώ μέσα.
Καθαρά από άποψης μπάλας λοιπόν:
Ο πουτάνας γιος είναι άχρηστος, άστριφτος, άντριμπλος, "γεννήθηκα οφσάιντ", "βάλε1τετατέτκαιαςπεθάνω", ενώ το μόνο που είχε ήταν το τρέξιμο κι η πίεση και απ'όταν γύρισε ούτε αυτό δεν κάνει. Να τελειώνει επιτέλους η πίπα ότι είναι καλός για έλληνας ή είναι ο καλύτερος στον ΠΑΟΚ (που ακόμα και έτσι που είναι ο ΠΑΟΚ, ούτε για τη 18άδα του δεν κάνει αυτό το αρχίδι). Όποιος θέλει να μιλάει τόσο σχετικά, να πάει να βρει τον Αϊνστάιν. Ή να απαντήσει στο ερώτημα, αν αξίζει να παίρνει αυτά που παίρνει και να δώσαμε τόσα λεφτά την ώρα που παίρναμε άνετα άλλον καλύτερο με τόσα και λιγότερα. Στο κάτω κάτω αν είναι τόσο ΠΑΟΚάρας, ας ερχόταν με λιγότερα. Ή ας έλεγε να τον βγάλουν όταν σέρνεται. Αυτό επειδή ορισμένους σας αρέσει ξαφνικά να πιάνετε όλες τις παραμέτρους όταν μιλάμε πχ για τον Κρέσιτς. Εκεί να τα μετράμε τα οφέλη και τις ζημιές, στον δημητράκη όχι, γιατί "δεν έχουμε άλλον".
Για την ιστορία, το κοντό πουτανάκι του γούμενου και μετά του Πατέρα, έχει 6 (αν δεν κάνω λάθος) γκολ σε 19 αγώνες, από τους οποίους έχει λείψει (συμπτωματικά) μόνο μερικά λεπτά σύνολο. Έχει και άλλα 2 γκολ στην Ευρώπη σε 10 αγώνες. Στο κύπελλο τον περιμένουμε ακόμα. Τα δε ποσοστά ευστοχίας είναι καταπληκτικά, αυτό είναι σίγουρο. Πριν φύγει από τον ΠΑΟΚ έβαζε ένα τετατέτ στα 10. Τώρα γέρασε μάλλον και δεν κάνει ούτε αυτό. Κων/πολη, Τρίπολη, προχτές με ξάνθη, είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα που μου έρχονται, ενώ για κάποια από αυτά αναρωτιέμαι για το πού θα ήμασταν φέτος αν ήταν άλλος στη θέση του να σπρώξει το τόπι μέσα. Το να πάρει καλές θέσεις, να κάνει κίνηση χωρίς τη μπάλα ή να τραβήξει αμυντικούς, είναι σαν να ζητάς από τη Τζούλια να γίνει καλόγρια.
Από τα 20+ γκολ του καλοκαιριού φτάσαμε να έχουν αναστενάξει τα δίχτυα της τρίπολης, των σερρών, της ξάνθης, του βόλου, του τέλη και του νιόνιου. Αυτό έχει σημασία. Στα μεγάλα ματς να δηλώνεις παρών. Πριν 20 μέρες είχε βάλει όσα γκολ έχει βάλει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, που είναι και 3 χρόνια μεγαλύτερος. Είναι λογικό, λοιπόν, με τέτοιο κανόνι η ομάδα να έχει βαθμολογική συγκομιδή εποχής σαρδέλας και γούμενου, με 23 γκολ σε 19 ματς, σε έξι ματς να μην έχει σκοράρει καθόλου, από ντέρμπυ με γαυροβαζελοσκούληκα μέχρι τρίπολη και ατρόμητο στην Τούμπα, στο χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων 20 χρόνων, με εντελώς ανύπαρκτους αντιπάλους, τους περισσότερους υπό διάλυση.
ΚΟΝΤΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ

ΥΓ: το επιχείρημα ότι μερικοί τυφλωνόμαστε τάχα από το μίσος για αυτόν και τον κατακρίνουμε αγωνιστικά, εγώ το αντιστρέφω: ορισμένοι δεν έχετε τι να πείτε για την αμπαλοσύνη του μαλάκα, και το ρίχνετε εκεί. Το δάσος είναι μπροστά σας και εσείς ούτε καν βλέπετε το δέντρο, αλλά το ψάχνετε με το στανιό για να το δείτε και να αγνοήσετε ολόκληρο δάσος. Κάνε καλά παιχνίδια ρε μαλακισμένο, και θα σε παραδεχτώ (αγωνιστικά μόνο, εννοείται). Αλλά πού...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #6881 on: January 25, 2011, 17:27:01 »
Τελικά το μπινελίκι είναι ευεργετικό. Άρχισε το μπασμένο να βάζει γκολ.
Ας βάζει γκολ που είναι η δουλειά του (και την πληρώνεται παραπάνω απ'όσα αξίζει) και ας αφήσει τους πανηγυρισμούς στην 4 και στις άλλες θύρες. Από λαικισμούς χορτάσαμε στον ΠΑΟΚ.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6882 on: January 25, 2011, 18:32:15 »
Για κάνε πως έρχεσαι προς την 4 μουνόπανο να πανηγυρίσεις... Να δεις για πότε θα γίνεις ένα με την κερκίδα... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Αυτός ο ξεφτίλας ο ξεπουλημένος που δεν έχει ίχνος ανδρισμού πάνω του (αν είχε δεν θα γυρνούσε βάζοντας λυτούς και δεμένους να τον ευλογάνε) το πολυ πολυ να ξαναέρθει να μας κάνει σουτ.

Γαμω τον τάφο σου προδότη καρκίνε, και αυτωνών που σε φέρανε και σε αποθεώνουν. Σίχαμα.
:thumbok: :thumbok:

Δυστηχως η προπαγανδα εχει πιασει τοπο, και οσοι δεν τον γουσταρουμε τον κοντοπουτανο εχουμε χασει κατα κρατος! Τα φυτα ποτιστηκαν και βγαλαν ριζες και στην 4 μερια! Μια χαρα θα ερθει και θα πανηγυρισει ΚΑΙ εκει...

Υ.Γ. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν το βλεπω...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6883 on: January 25, 2011, 19:54:44 »
Να τα λοιπόν τα ΠΑΟΚόμετρα ξανά. Εμείς λοιπόν είμαστε τα φυτά. Αφήστε μάγκες. Είστε ανάξιοι να μιλήσετε. Το γιατί φαίνεται στο post του catala. Ο οποίος μας αποκαλεί ειρωνικά μπαλαδόφατσες αλλά όταν πάει να πει για την αγωνιστική του αξία τα επιχειρήματα του είναι για παιδάκια. Δεν πειράζει. Φάτε τον παπά των ιδανικών του ΠΑΟΚ που τάχα υπερασπίζεστε ΜΟΝΟ εσείς ενώ εμείς θέλουμε το κακό του και πηγαίντε και προσκυνήστε τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ Γκετσέφσκι στο παλατάκι. Για να μάθετε να μιλάτε για ιδανικά. Αλλά εκεί κάνουν τουμπεκί ΟΛΟΙ.

Καληνύχτα σας. Δεν πρόκειται να ξαναποστάρω στο θέμα του κοντού γιατί δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ να απαντάει σε αυτά που έγραφα χωρίς να βρίζω. Η νοημοσύνη ορισμένων αρκείται στο να βρίζει μάνες.

ΠΑΟΚ έρχεται η ώρα που θα σε ξαναπάνε κάτω. Είναι πολλοί...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6884 on: January 25, 2011, 19:56:57 »
χιλιοπαιγμένο και απαράδεκτο το επιχείρημα σου με τον γκετσέφσκι...

ευτυχώς που δεν περνάει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #6885 on: January 25, 2011, 20:03:12 »
Καταρχας ρε Athinaios, η υπογραφη σου μονο ΠΑΟΚ δε νιώθει

**PAOK egina gia na koitao psila meta apo kathe epityxia kai oxi na ntrepomai gia to pos tin petyxa**

Εγω δεν τη πιάνω πάντως.

Ntou_via_ÐÁÏÊ_anarxia

• Guest
« Reply #6886 on: January 25, 2011, 20:09:33 »
ΧΧΧΧΧ

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Ίσως να ενωεί ότι ο ΠΑΟΚ νικά με το σπαθί του και την αξία του και όχι με τις διαιτησίες και τα κατεστημένα των Αθηναϊκών ομάδων.
Ίσως και όχι.
« Last Edit: January 25, 2011, 20:31:04 by Capricorn »

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6887 on: January 25, 2011, 20:11:33 »
Capricorn δεν κατάλαβα. Χιολιοπαιγμένα είναι και όσα λέγονται για τον Σαλπιγγίδη. Όταν λοιπόν μιλάμε για ιδανικά να μιλάμε για συνολικα τα ιδανικά.

Chuck τι δεν κατάλαβες? Έγινα ΠΑΟΚ γιατί κοιτάω ψηλά για τις επιτυχίες μου. (γιατί δεν έχω κάλπικες επιτυχίες). Αν δε με ένοιαζε ο τρόπος που πετυχαίνω τις επιτυχίες θα ήμου άλλη ομάδα.
Ξεκάθαρο ή και αυτό δείχνει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚτσής?

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #6888 on: January 25, 2011, 20:23:49 »
νταξει μλκια μου, αλλιως το πηρα εγώ :P
οτιναναι,
γράψε ακυρο

Αλλα οσον αφορά τον σαλπικοντόλ είσαι λάθος. ;D

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6889 on: January 25, 2011, 20:33:46 »
Έγινε φίλε. Τη δέχομαι την άποψη σου :)

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #6890 on: January 25, 2011, 20:45:35 »
áèçíÝæå, óõã÷áñçôÞñéá, åßóáé ç íÝá áôñáîéüí åäþ ìÝóá, ðáñÝëáâåò ìÜëëïí ôá óêÞðôñá áðü ôçí ÉùÜííá ôçò ÐôïëåìáÀäáò.
Ëåò ðïëëÜ êáé äåí óïõ áðåõèýíù ôïí ëüãï, áëëÜ óå ôñþåé öáßíåôáé…Êáé åêôüò üôé äåí óïõ áðÞèõíá ôïí ëüãï, äåí Ýâñéóá åóÝíá, ôçí ðïõôÜíá ôç ìÜíá ôïõ êïíôïý Ýâñéóá. Áí äåí åßóáé ç ìÜíá ôïõ, äåí íïìßæù üôé óïõ ðÝöôåé ëüãïò, ïýôå èá óå ñùôÞóù ãéá íá âñßóù. Ôé óôïí ðïýôóï æüñé ôñáâÜò åðïìÝíùò, äåí ôï êáôáëáâáßíù.
ÌåôÜ ëïéðüí ôá öïâåñÜ óïõ ìáèÞìáôá êïéíùíéïëïãßáò êáé ðïëéôéêþí åðéóôçìþí ìå ôéò âáèõóôü÷áóôåò áðïøÜñåò ðåñß Ýëëåéøçò ðáéäåßáò êôë ôéò ïðïßåò åðáíáëáìâÜíåéò êÜèå ôüóï ãéá íá ìçí ôéò ÷Üóåé êáíåßò êáé æçìéùèåß ðíåõìáôéêÜ, öáßíåôáé åßóáé êáé ï ìüíïò ðïõ îÝñåé ìðÜëá åäþ ìÝóá êáé ï ìüíïò Ýîõðíïò. ÖáíôÜæïìáé üôé ïé êáôáðëçêôéêÝò óïõ öéëéêÝò êáé ìç åéñùíéêÝò áôÜêåò óôïí tsag "Ãßíå ÷åéñïêñïôçôÞò ôïõ Ìïýóëé", "ôüôå äåí Ý÷åéò éäÝá ôé åßíáé ðïäüóöáéñï" êáé "Åßôå ôï êáôáëáâáßíåéò åßôå ü÷é", åíôÜóóïíôáé óôá ìáèÞìáôá ðåñß äçìïêñáôßáò êáé óåâáóìïý ôçò Üëëçò Üðïøçò ðïõ ìáò êÜíåéò óõ÷íÜ ðõêíÜ. Ìå ðïëëÞ ìåôñéïöñïóýíç ðÜíôïôå. Êáé Üðåéñåò ðïäïóöáéñéêÝò ãíþóåéò. ÌéëÜù ìå íïýìåñá (ãêïë, ìáôò, öñÜãêá, áðïôõ÷çìÝíåò ðñïóðÜèåéåò), ìéëÜù ãéá ôï ôé êÜíåé ï ìåãÜëïò ðáéêôáñÜò óïõ ìåò óôï ãÞðåäï ðïõ åßíáé 20 öïñÝò ïöóÜéíô óå êÜèå ìáôò, üôé äåí îÝñåé íá ðÜñåé èÝóåéò, üôé üôé üôé... Êé åóý ìå êáôáôñïðþíåéò ëÝãïíôáò üôé ôá åðé÷åéñÞìáôÜ ìïõ åßíáé ãéá ðáéäÜêéá. Ìå áðïóôüìùóåò. ¼ðùò Ýêáíåò å÷ôÝò ìå ôïí cure, ðïõ óôá åßðå Ýíá ðñïò Ýíá, êé åóý ôñåëßôóá êáé èïëþíù ôá íåñÜ.
ÂëÝðù Ý÷åéò êáé ðáôñéùôéêÝò åõáéóèçóßåò ãéá ôïí ÃêåôóÝöóêé, áêüìá Ýíáò ìáêåäïíïìÜ÷ïò-áðüãïíïò ôïõ á÷éëëåÜ, ïðüôå äÝíåé ôï ãëõêü ìå ôéò õðüëïéðåò áðüøåéò óïõ. Êáé áðïäåéêíýåé êáé ôï åðßðåäï íïçìïóýíçò óïõ, ìéáò êáé ôï èßãåéò êáé áõôü, ïìïëïãåßò üôé åßóáé êáé ðáíÝîõðíïò åêôüò áðü ìïõñßíéï êáé õðåñÐÁÏÊÜñáò ôïõ ßíôåñíåô.
Êáé ìüëéò óïõ ôçí ðïõí, áñ÷ßæåé ç êëÜøá êáé ï îáíèüðïõëïò, ìå áäéêåßôå åóåßò ðïõ ôá îÝñåôå üëá, ìå âãÜëáôå ìðÜôóï êáé öáóßóôá êáé Üðïíç æùÞ ìáò ðÝôáîåò óôïõ äñüìïõ ôçí Üêñç
Óôï ôÝëïò ìáò ñß÷íåéò êáé ëßãï áêüìá ìåëü ìå ôï «ÐÁÏÊ èá óå îáíáðÜíå êÜôù» (áðü åêåß øçëÜ ðïõ Ý÷åé öôÜóåé ôþñá ìÜëëïí), ãéáôß åóý ï ãáìÜôïò ôïí ðÞãåò øçëÜ, áëëÜ ïé õðüëïéðïé åßìáóôå êáêïß. Êáé ðåò ìáò êáé ðïéïé åßóôå «åóåßò» ôÝëïóðÜíôùí, ãéáôß áõôÜ ðïõ ëåò, ìüíïò óïõ ôá ëåò.
ÔñÜâá ñå áãüñé ìïõ óå êáíÜí êüëêá êáé óå êáíÜ öõôïìÜíéá, ãéáôß ðïëëÜ ìáò ôá ðåò êé åóý. Ðïõ èá åéñùíåõôåßò êéüëáò ôïí êüóìï ãéá ôéò èõóßåò êáé ôïõò áãþíåò ôïõ, êáé èá ìáò ðåéò åóý íá ìÜèïõìå íá ìéëÜìå ãéá éäáíéêÜ. O petrov óïõ ãñÜöåé ãéá ôïõò áãþíåò, áëëÜ åóý ìÜëëïí ôüôå Ýðéíåò êáöÝ êé Ýêáíåò ìðÜíéá (óïõ äßíù ðÜóá êáé ãéá Üëëç êëÜøá). Ï ÐÁÏÊ äåí îåêßíçóå ôï 2007, Üíôå ìðñÜâï ðïíçñÝ. Áó÷ïëÞóïõ ìå ôßðïôá ðïõ îÝñåéò êáé Üóå ôé Ýãéíå ôï êáëïêáßñé ôïõ 2006 êáé ðéï ðñéí, Þ ôé Ýãéíå óôïí Âüëï, êëáóóéêÝ åëëçíÜñá ðïõ Ý÷åéò Üðïøç ãéá üëá.
Êáé ðïý óáé, âñåò ôßðïôá ðéï ðñùôüôõðï áðü ôï ÐÁÏÊüìåôñï, îÝñïõìå üôé óïõ áñÝóïõí ôá êëéóÝ, áëëÜ áõôü Ý÷åé ãßíåé êïõñÝëé ðéá.
Êáé ìéá åñþôçóç ðñéí áñ÷ßóåé ðÜëé ç êëÜøá: Ý÷åéò êé Üëëá ÷üìðõ åêôüò áðü ôïí ÐÁÏÊ;

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6891 on: January 25, 2011, 20:54:43 »
Ο πουτάνας γιος είναι πουτάνας γιος δεν αλλάζει ότι και να κάνουμε όσο και αν μερικοί προπαθούν να τον δουν σαν παρθενογένεση αλλά...
ας αφήσουμε της πουτάνας τον γιο και ας επικεντρωθούμε για μία εβδομάδα στις αντιδράσεις μας γιατί αν απομείνουμε και αυτό, μια ζωή με πουτάνας γιους θα ασχολούμαστε και χαΐρι δεν θα βρούμε.

North_pole

• Guest
« Reply #6892 on: January 25, 2011, 21:13:10 »
Δηλαδή είναι λογικό να βάζει γκολ ο ΠΑΟΚ (άσχετα ποιός το βάζει) ας είναι και αυτογκολ του αντιπάλου και αντί να πανηγυρίζουμε, να βρίζουμε το σκόρερ; Καθένας είναι ΠΑΟΚ τελικά όσο θέλει και γουστάρει, αλλά κάποιοι είναι περισσότερο αντι -ρειανοί από ότι είναι ΠΑΟΚ, κάποιοι άλλοι είναι περισσότερο αντι-Ολυμπιακοί από όσο είναι ΠΑΟΚ και εσχάτως αποκτήσαμε και κάποιους που είναι περισσότερο αντι-Σαλπιγγιδικοί από ότι είναι ΠΑΟΚ. Και μην μου το αρνηθείτε γιατί όποιος αντί να πανηγυρίζει, βρίζει μάνες, θεούς και δαίμονες και στενοχωριέται επειδή σκόραρε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι. Μέχρι να έρθει στην ομάδα δέχομαι όλες τις αντιδράσεις, ακόμη και τις πιο ακραίες, αλλά ας δώσουμε επιτέλους ένα τέλος στις ακραίες αντιδράσεις.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6893 on: January 25, 2011, 21:15:10 »
Catala, καταρχάς χαίρομαι γιατί βλέπω διάβασες όλα τα post μου πριν αρχίσεις να γράφεις για μένα. Αυτό δείχνει ότι θες να γράφεις με ντοκουμέντα και να μη λες πίπες. Χαίρομαι γιαυτό γιατί είναι μια καλή αρχή στην κουβέντα μας.

Εγώ δυστυχώς δε διάβασα όλα τα ποστ σου και γιαυτό θα αρκεστω να απαντήσω σε αυτά που έγραψες για μένα εδώ
Το ότι είμαι ατραξιόν εδώ μέσα μάλλον ας το αφήσω. Είναι ένα καραγκιοζιλίκι που έγραψες χωρίς νόημα. Προφανώς θα σου ξέφυγε.

Μιλάς για ειρωνικές ατάκες προς τον tsag που τον αποκαλλώ χειροκροτητή του Μούσλι. Θέλω να σου πω ότι αν δε σου κάνει κόπο διάβασε ένα ποστ πριν που ο tsag με αποκαλλεί χειροκροτητή του κοντού. Και γιαυτό απάντησα με τις ίδιες εκφράσεις. Άρα λοιπόν το να διαβάζεις μόνο τα δικά μου ποστ δεν ειναι και τόσο σωστό.  

Παρακάτω. Μιλήσατε για ιδανικά που είναι σημαντικότερα από το πρωτάθλημα ή 20 γκολ. Όπως αυτά που πρόδωσε ο κοντός. Και γιαυτό το λόγο είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα συνδεδεμένη με την Κωνσταντινούπολη και με τη Μακεδονία. Αυτά λοιπόν δεν αφορο΄τυν την ιστορία της ομάδας? Αυτά δεν τα παίρνουμε υπόψιν μας όταν μιλάμε για ιδανικά? Κάποιοι όχι. Εγώ ναι. Και μαυτό θέλω να δείξω ότι μην το παίζεται υπερ-ΠΑΟΚάρες όταν κάποια ιδανικά τα τσαλαπατάτε. Τώρα το μακεδονομάχος είναι γελοιότητα. Δεν είμαι και ούτε θέλω να είμαι

Παρακάτω. Δεν είπα ότι είμαι ο μόνος που ξέρω μπάλλα. Είπα τη γνώμη μου για την ποδοσφαιρική του αξία. Αν δεν σου κάνει λες τη δική σου και τελειώνει. Και εκεί σου είπα για το να βρίζεις μάνες δεν έχει νόημα. Πας να πεις την άποψη σου για την ποδοσφαιρική του αξία και ξεκινάς με βρισίδια για τη μάνα του. Αυτό κατηγόρησα.

Παρακάτω. Τις μαλακίες περί υπερ-ΠΑΟΚάρα από το ίντερνετ πες τες αλλού. Δε ξέρεις εγώ τι έχω κάνει για τον ΠΑΟΚ και δεν με ενδιαφέρει να τα ξέρει η πάρτη σου. Επειδήη όμως εγώ δεν σε κρίνω σε αυτό τον τομέα μην κρίνεις και εσύ. Άσε που θα δώσω λόγο σε σενα ρε μεγάλε.

Παρακάτω. Περι Κόλκα. Δόξα το Θεό στην Αθήνα δεν έρχονται οι φυλλάδες της Θεσσαλονίκης και δεν έχω επαφή με τους δημοσιογραφίσκους εκεί. Βέβαια ο κόλκας γράφει και στην Εξέδρα. Ναι τον έχω διαβάσει αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρεπει να απολογηθώ σε σένα. Νταβατζή στα αρχίδια μου μπήκες?

Παρακάτω. Κλάψα?? Πότε σου κλάφτηκα ρε?? Επειδή είπα τα περί μπάτσος κτλ? Μάλλον το μυαλό σου δεν φτάνει να καταλάβεις την ειρωνία. Λογικό...

Κάτι άλλο?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #6894 on: January 25, 2011, 21:18:11 »
η διοικηση σου λεει οτι πρεπει να κανει αγωνιστικες θυσιες γιατι τα χει γαμησει ολα και δεν ξερει τι χρωσταει...τιμωρια τρωμε με τον γκεη και πρεπει να μαστε υποτυπωδως ενωμενοι...και εδω μεσα τουλαχιστον ασχολουμαστε με τον πουτανας τον γιο με τον κρεσιτς τον χαλκια και τον μπαλαφα...

ξεκολατε ρε που καθεστε και προσπαθειτε να απαντησετε σε περιεργους....

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #6895 on: January 25, 2011, 21:44:41 »
Όταν έχω χρόνο διαβάζω όλα τα ποστ, όχι μόνο τα δικά σου. Αλλά εδώ και λίγο καιρό είσαι εριστικός και κάποια πράγματα μένουν.
Δεν έχει σημασία τι σου είπε ο tsag πιο πριν, γιατί πολύ απλά εκείνος δεν κάνει κηρύγματα περί δημοκρατίας όπως μου έκανες εσύ την περασμένη εβδομάδα και όπως έκανες και εχτές αν θυμάμαι καλά σε κάποιο τόπικ.
Όσο για το τι έχει κάνει ο καθένας για τον ΠΑΟΚ μεγάλη του μαγκιά, μόνο που δεν εξετάζω αυτό, εσύ ξεκίνησες να λες τις πίπες ότι "αυτοί" θα τον ξαναπάνε χαμηλά. Και ό,τι κι αν έχεις κάνει, δεν μπορείς να απαξιώνεις ό,τι έγινε από κάποιους το καλοκαίρι του 2006, το σεπτέμβρη στη ΔΕΘ, και τι κάνει ο κόσμος από τότε και μετά.
Έξυπνος το έπαιξες και πολύ μάλιστα, όταν είπες στον άλλον ότι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο, όταν λες σε μένα ότι τα επιχειρήματά μου είναι παιδικά (κατά τα άλλα γράφεις "Είπα τη γνώμη μου για την ποδοσφαιρική του αξία. Αν δεν σου κάνει λες τη δική σου και τελειώνει"), όταν λες ότι κάποιοι τσαλαπατάνε ιδανικά (που τα έχεις ορίσει μόνος σου), όταν απαξιώνεις τόσο κόσμο σε ό,τι γράφει, μόνο και μόνο επειδή εσύ γουστάρεις τον κοντό. Δικαίωμά σου και δεν σου είπε κανείς να μην τον γουστάρεις, μη σπας τα αρχίδια όμως σε όποιον δεν τον γουστάρει και το λέει. Και στην τελική δεν καταλαβαίνω ποιος σε έβαλε δικηγόρο του για να την λες σε όποιον τον κριτικάρει.
Όσο για την κλάψα, κλαψουρίζεις σε όλα τα τόπικ μόλις σου την πουν. Με ειρωνεία συνήθως, αλλά κλαψουρίζεις.
Το κόβω εδώ και τέρμα από εμένα. Η αποψή μου δεν επηρεάζεται από την προδοσία του, ήταν πάντα ένας μέτριος και δεν έχει προσφέρει φέτος παρά ελάχιστα.
Μακάρι να ανέβει, να βάλει και 50 γκολ για να σε δικαιώσει, μπας και ωφεληθεί και ο ΠΑΟΚ από αυτό.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6896 on: January 25, 2011, 21:56:08 »
Να τα λοιπόν τα ΠΑΟΚόμετρα ξανά. Εμείς λοιπόν είμαστε τα φυτά.

Η γνωμη μου ειναι ξεκαθαρη πανω στο θεμα. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ τον εβριζε οταν εφυγε και τωρα ΔΕΝ το κανει, ειναι ρομπας-φυτο και κωλοτουμπας!

Δεν μιλησα για το αμα ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο ΠΑΟΚ!

Συγνωμη αλλα δεν θα πω ψεματα, ετσι νιωθω! Δεν θελω να μαλωσω με κανεναν αλλα να υποκριθω δεν γινεται...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6897 on: January 25, 2011, 22:13:14 »
Το κόβω λοιπόν κάπου εδώ το θέμα γιατί υπάρχουν σημαντικότερα από το να μαλώνουμε για τον Σαλπιγγίδη. Δικήγόρος δεν έγινα ποτέ και κανενός. Την άποψη μου λέω και θα επιμένω.

Timpanistis η άποψη σου είναι καθαρή. Διαφωνώ όμως. Έτσι έχουν τα πράγματα.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6898 on: January 25, 2011, 22:14:20 »
XXXXXXXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Aπολύτως δεκτο!
« Last Edit: January 25, 2011, 22:27:42 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #6899 on: January 25, 2011, 22:54:04 »
Στα 68.214 ευρώ το μηνιάτικο του «Σάλπι»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ο οποίος έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος του 2011) δεν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι επειδή η ομάδα της καρδιάς του πλειοδότησε έναντι άλλων συλλόγων, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το συμβόλαιό του είναι ευκαταφρόνητο. Για την ακρίβεια, τον κατατάσσει μακράν πρώτο στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του "δικέφαλου" του Βορρά, με ετήσιες αποδοχές που υπερβαίνουν τις 800.000 ευρώ! Καθόλου άσχημα δηλαδή για τον ΠΑΟΚ που έχει ως μέγα χρηματοδότη τον κόσμο του

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βέβαια σεβάστηκε αφενός ότι ο ποδοσφαιριστής είχε καλύτερη πρόταση από τον Παναθηναϊκό (ανερχόταν στο 1,1 εκατ. το χρόνο με κάποια μπόνους), αφετέρου ότι απέκτησε έναν εν ενεργεία διεθνή Ελληνα στην καλύτερη ηλικία του δίχως να πληρώσει ομάδα.
Στα 68.214 ευρώ το μηνιάτικο του «Σάλπι»

Συνυπολογίζοντας όλα αυτά λοιπόν ο «Σάλπι» αναμένεται -βάσει του συμβολαίου που έχει κατατεθεί στη Super League- να λάβει 3.295.984 μέχρι το 2014. Το νούμερο αυτό προκύπτει αν αθροίσουμε τις δόσεις συμβολαίων (12 των 66.500 ευρώ κάθε σεζόν) και τους 14 μισθούς (των 1.714 ευρώ). Με άλλα λόγια το μηνιάτικο του Σαλπιγγίδη ανέρχεται στα 68.214 ευρώ. Θα μπορούσε να αμείβεται και καλύτερα αν δεν επέλεγε το δρόμο της καρδιάς, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του οικονομική υπέρβαση.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών συμπεριλαμβάνονται και μπόνους στόχων. Αν η ομάδα προκρινόταν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο 29χρονος επιθετικός θα «καρπωνόταν» επιπλέον 100.000 ευρώ, αλλά τελικά αρκέστηκε στις 50.000 των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα αντίστοιχα μπόνους πάντως διπλασιάζονται από την επόμενη περίοδο (200.000 όμιλοι Τσάμπιονς Λιγκ, 100.000 όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ), αφού προϋποθέτουν πλέον και συμμετοχή του παίκτη στην προσπάθεια για εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου (ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήρθε ως ελεύθερος και ρίχτηκε κατευθείαν στη μάχη των ευρω-ματς).

Προϋπόθεση -την οποία καλύπτει για πλάκα ο Σαλπιγγίδης- είναι να έχει αγωνιστεί στο 50% των αγώνων πρωταθλήματος (με κάθε συμμετοχή να μετράει αν έχει αγωνιστεί πάνω από 20 λεπτά).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι έχει προβλεφθεί και ρήτρα εξαγοράς συμβολαίου με αντίτιμο 5 εκατ. για την Ελλάδα και 4 εκατ. για το εξωτερικό. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=109060888
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος