Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498775 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5300 on: June 17, 2010, 19:35:44 »
Ως ένας από αυτούς που σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν την επιστροφή του κοντού για πολούς και διάφορους λόγους πιστεύω ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει εντός του φόρουμ. Μάγκες ακούστε τι γίνεται παρά έξω. Το να δηλώνουν άτομα αποφασισμένοι να γαμήσουν ότι έχει δημιουργηθεί τα τελευταίτα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ γιατί ο ζαγοράκης και ο ζήσης με το ποδοσφαιρικό μυαλό που κουβαλάν (ποδοσφαιρικό με την ένοια ότι έχουν παίξει επαγγελματικά) αποφάσισαν να τον φέρουν πίσω, είναι θλιβερό. Πολύ πιο θλιβερό κι από την απόφασή τους. Όλα τα ωραία για τα παλιά τα χρόνια τη δόξα και την τιμή τα ακούω βερεσέ. Για αυτούς ένας ποδοσφαιριστής δικαιούται να πηγαινοέρχεται σε ομάδες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος από γίδιδες και μαλακίες της διοίκησης.

Belek.Doperman

• Guest
« Reply #5301 on: June 17, 2010, 19:39:49 »
Το θεμα ειναι να καταλαβουν τα παιδια οτι δεν αξιζει να χαλιουνται τοσο, ενα πεισμα ειναι αυτο που γινεται.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #5302 on: June 17, 2010, 20:01:14 »
θα συμφωνησω, απλα πιστευω οτι ο λογος δημιουργιας αυτου του πεισματος ειναι ο μη σεβασμος της γνωμης τους απο τους υπολοιπους..κ ο μηδενισμος(με χαζους-προκλητικους χαρακτηρισμους εκτος πραγματικοτητας) προς τα προσωπα τους κ τις μεγαλες προσπαθειες τους..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙ.
εαν εξαρχης αποδεχονταν ολοι με σεβασμο την αποψη των παιδιων αυτων δεν θα φταναμε εδω..τωρα θα ημασταν ενωμενοι ετοιμοι για τις προκλησεις που ερχονται..

οπως επισης ειναι σημαντικο κ αυτα τα παιδια που δεν θελουν τον κοντο να σεβαστουνε τη θεση των "αλλων"..κ λεω τη θεση εννοωντας την φιλοσοφια τους κ οχι τα οσα ακουνε απο τους "αλλους".αυτα δεν γινεται να τα σεβαστουν..
για αυτο κιολας εχω βαρεθει να ακουω επιχειρηματα που εμπεριεχουν τη λεξη κολκας κ τη λεξη φυτο..υπαρχουν επιχειρηματα αλλα δεν ειναι αυτα..
κ βεβαιως τα επιχειρηματα δεν πρεπει να στοχοποιουν τους 'αλλους', αλλα να πειθουν για την ορθοτητα κ τη λογικη της θεσης τους..

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ..

ισως θα ηταν καλο να ανοιγε κ το δευτερο τοπικ του κοντου, ωστε οι μεν να γραφουν εδω, οι δε εκει..κ τουλαχιστον να μην βλεπουμε αυτες τις μεταξυ μας επιθεσεις..μια προταση κανω..

Belek.Doperman

• Guest
« Reply #5303 on: June 17, 2010, 20:10:03 »
Γκαγκας αυτο που λες στο τελος δεν ειναι λυση, οταν υπαρχει προβλημα πρεπει να λυνεται, οχι να κοιταμε αλλου κανοντας οτι δεν υπαρχει.
Οπως ειπα οι Συνδεσμοι (και ειδικα συνδεσμοι οπως ο Πανελληνιος) εχουν την καθολικη αποδοχη του κοσμου και το σεβασμο.
Πρεπει ομως να σεβονται και τη γνωμη των αλλων (οι οποιοι εν προκειμενω ειναι και η τεραστια πλειοψηφεια-χωρις αυτο απο μονο του να λεει τπτ)
και φυσικα τις αποφασεις της διοικησης.
Και το να εισαι χαρουμενος που επεστρεψε ο Σαλπι δε σημαινει οτι εισαι φυτο ή κολκας ή κι εγω δε ξερω τι. Προσωπικα ήμουν και ειμαι υπερ της επιστροφης για πολυ συγκεκριμενους λογους που εχουν να κανουν με το μεγαλωμα του ΠΑΟΚ όπως τουλαχιστον το βλεπω εγω. Σημερα ενας παιχτης του ΠΑΟΚ εβαλε το πρωτο γκολ της ελλαδος σε τελικη φαση μουντιαλ πχ. Το πιο μικρο ειναι αυτο. Για μενα ακομα καλυτερα θα ηταν να ειχαμε καταφερει να παρουμε το Σαλπιγγιδη απο το προηγουμενο καλοκαιρι σπαζοντας το συμβολαιο του με το βαζελο. Εστω κι ετσι ομως, παραμενει μαγκια μας που πηραμε τον καλυτερο ελληνα ποδοσφαιριστη του βαζελου.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5304 on: June 17, 2010, 20:13:17 »
Το θεμα ειναι να καταλαβουν τα παιδια οτι δεν αξιζει να χαλιουνται τοσο, ενα πεισμα ειναι αυτο που γινεται.
Όπα μεγάλε, το έχεις καταλάβει τελείως λάθος αν νομίζεις ότι είναι πείσμα "ή εμείς ή αυτός". Ούτε είναι πείσμα "να περάσει το δικό μας". Καμία σχέση. Αν μπορεί ο καθένας να κάνει αυτό που έκανε ο κοντός και η διοίκηση, να φύγουμε οι οπαδοί, δεν χρειαζόμαστε. Κι ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρείται (και να είναι) μια ομάδα σαν όλες τις άλλες. Ούτε και είναι θέμα αν αξίζει ή δεν αξίζει να χαλιόμαστε. Γιατί παρατηρώ μια παραίτηση "ό,τι έγινε, έγινε", η ενότητα πάνω απ'όλα, κτλ. Μόνο που αυτές είναι απόψεις που τις προωθεί πάντα ο θύτης, όχι ο ριγμένος. Στο όνομα της ενότητας μπορούν να γίνουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα, αυτό τι σημαίνει, ότι πρέπει να τα αφήσουμε να γίνουν;
Αυτά, αν και σηκώνει μεγάλη ανάλυση το ζήτημα που θίγεις, πολύ μεγάλη.

polaret

• Guest
« Reply #5305 on: June 17, 2010, 20:30:20 »
Σωστα και επειδη <εμεις> ειμαστε πολυ ΠΑΟΚ πιο πολυ απο εσας και τον καθε ζαγορακη βρυζα κλπ να ξερετε οτι ολοι εσεις που το δεχεστε αυτο ειστε μαλακες και ειστε μαλακες ετσι επειδη το λεμε <εμεις> ρε αντε κουνηστε το κεφαλι σας να ξυπνησετε  που θα τα ακουσουμε κιολας επειδη εχουμε αλλη γνωμη
Ακουσαμε και το αλλο αστειο δεν θα παμε στο γηπεδο επειδη ερχετε η μισοριξια πισω ,μαλον κακως ερχοσαστε τοσα χρονια ΠΑΟΚ δεν ειναι η γκαυλα του καθενος ΠΑΟΚ ειναι το συνολο ολες οι αποψεις (καλες κακες δεν παιζει ρολο )
ΠΑΝΤΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #5306 on: June 17, 2010, 20:34:58 »
Διαβαζοντας ΟΛΑ τα παραπανω posts περαν του γεγονοτος αν διαφωνω ή συμφωνω με τη μεταγραφη του σαλπιγγιδη απειχα επιτηδες αυτες τις μερες για να μην παρασυρθω και εγω σ αυτον τον εμφυλιο που εξελλισεται -τουλαχιστο για την ωρα εδω μεσα μονο.Εκκληση προς ολους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ.

Η μαυριλα που ειπε παραπανω καποιος αδερφος ειναι και στη δικη μου καρδια αυτη τη στιγμη.Διαφωνω και συμφωνω ταυτοχρονα με την ελευση του κοντου.Διαφωνω και συμφωνω ταυτοχρονα με την επιλογη της διοικησης.Διαφωνω και συμφωνω ταυτοχρονα με τις αποψεις ολων των αδερφων μου εδω μεσα.

Σ αυτο που ειμαι καθετος ομως ειναι οι επιθεσεις που δεχονται αδερφια επειδη τυγχανουν διαφορετικης αποψης.Τετοιο μισος ουτε απεναντι σε αλλοθρησκους να εβγαινε.Ας αναλογιστει ο καθενας μας οσα πρεσβευουν τον ΠΑΟΚ.Η διαφορετικοτητα της καταγωγης μας(μικρασιατες,ποντιοι,κρητικοι.....).Αλλοι απο θεσ/νικη και αλλοι απο αθηνα και επαρχια.Ελληνες , Ρωσοποντιοι ,Αλβανοι ,Ευρωπαιοι κλπ.Η διαφορα στα πολιτικα μας πιστευω.Η υπαρξη  ενος τεραστιου αριθμου ανεξαρτητων συνδεσμων με χιλιες διαφορετικες γνωμες για το μελλον της ομαδας.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.

Οπως τον εμαθε ο καθενας ομως.Αλλιως τον βιωσε ο σαλονικιος που εχει την ομαδα διπλα του,αλλιως ο αθηναιος που χλευαστηκε πολλες φορες απο συμπολιτες του για την ομαδα που υποστηριζει,αλλιως ο επαρχιωτης της βορειας Ελλαδας που ειναι κυριαρχος σε καθε πολη,αλλιως ο επαρχιωτης της υπολοιπης Ελλαδας που κυνηγηθηκε-κρυφτηκε αλλα φουντωνε περισσοτερο η φλογα μεσα του,αλλιως ακομα και ο ΠΑΟΚτσης της διασπορας που ξερουμε ποσο διαφερει απο μας σε νοοτροπια και ιδεες γυρω απ την ομαδα.

Ολα αυτα διαμορφωνουν ομως και τις διαφορετικες γνωμες που βλεπουμε εδω μεσα και στο γηπεδο.Κανενας ομως απο ολους εμας δεν θελει το κακο του ΠΑΟΚ.Σ αυτο πιστευω συμφωνουμε ολοι.Εχθρος δεν ειναι ο Ζαγορακης ,ο Σαλπιγγιδης ,η θυρα-4,η Τριανδρια ο lospi , o spartiatis , o club......

ΕΧΘΡΟΣ ειναι τα μμε,οι αρδ,η ΕΠΟ και το συναφι της,οι αλλοθρησκοι.

Αυτους πολεμαμε.Εμεις εδω, στο γηπεδο και στους δρομους ειμαστε μια γροθια.Ενα ειμαστε.Γιατι μας ενωνει ο ΠΑΟΚ.Δεν θα δωσουμε σε κανεναν πουστη τη χαρα να μας τρυπησει και να μας διχασει.Δεν θα γινουμε ερμαιο στις ορεξεις των ΑΡΔ και των αλλοθρησκων.Φανταστειτε απλως τη δυναμη αυτου του ΛΑΟΥ ενωμενου.Την δυναμικη του.Παρασερνει τα παντα.ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ.

Η διαφωνια μας μεσα σε πολιτισμενα πλαισια μας κανει πιο δυνατους και στην τελικη νικητες σε καθε δοκιμασια.

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ.ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΛΩΡΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5307 on: June 17, 2010, 20:40:55 »
αλλα στην εποχη μας αυτος που δεν κανει κωλοτουμπες βαφτιζεται εγωιστης και βαζει το εγω του πανω απο την ομαδα.
κι αυτός που δεν είναι εγωιστής και βάζει την ομάδα πάνω απ το εγώ του, βαφτίζεται κωλοτούμπας, όπως το λές είναι, απλά έχει δυο πλευρές το νόμισμα.

κωλοτουμπας ειναι αυτος που τον γαμωσπιτονε και τωρα ειναι ετοιμος να παει στο αεροδρομιο να τον παρει αγκαλια φιλε μου!!!
και πιστεψε με ειναι πολλοι σε αυτην την κατηγορια!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Belek.Doperman

• Guest
« Reply #5308 on: June 17, 2010, 20:44:46 »
Όπα μεγάλε, το έχεις καταλάβει τελείως λάθος αν νομίζεις ότι είναι πείσμα "ή εμείς ή αυτός". Ούτε είναι πείσμα "να περάσει το δικό μας". Καμία σχέση. Αν μπορεί ο καθένας να κάνει αυτό που έκανε ο κοντός και η διοίκηση, να φύγουμε οι οπαδοί, δεν χρειαζόμαστε. Κι ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρείται (και να είναι) μια ομάδα σαν όλες τις άλλες. Ούτε και είναι θέμα αν αξίζει ή δεν αξίζει να χαλιόμαστε. Γιατί παρατηρώ μια παραίτηση "ό,τι έγινε, έγινε", η ενότητα πάνω απ'όλα, κτλ. Μόνο που αυτές είναι απόψεις που τις προωθεί πάντα ο θύτης, όχι ο ριγμένος. Στο όνομα της ενότητας μπορούν να γίνουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα, αυτό τι σημαίνει, ότι πρέπει να τα αφήσουμε να γίνουν;
Αυτά, αν και σηκώνει μεγάλη ανάλυση το ζήτημα που θίγεις, πολύ μεγάλη.

Δε ξερω, ισως οντως να τα βλεπω λιγο πιο λάιτ τα πραγματα αδερφε, παντως προσωπικα θα επρεπε να συμβουν στην ομαδα πολυ χειροτερα πραγματα για να την παρατησω απο το να ερθει ενας παιχτης που εγω θεωρω προδοτη. Εδω επι Γουμενου και πηγαιναμε γηπεδο, μλκια δεν ειναι να το κοψετε τωρα? Εν πασει περιπτωσει, νομιζω ο φιλος ο Κονκαμπ εκανε το καλυτερο ποστ. Δε γινεται να ειμαστε ολοι ιδιοι, δε γινεται να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις, δε γινεται να ασχολουμαστε ολοι το ιδιο, γινεται ομως (και πρεπει να γινεται) να ειμαστε ολοι ισοι και ολοι το ιδιο ΠΑΟΚ.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5309 on: June 17, 2010, 20:48:16 »
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Θόδωρος ή ο Ζήσης δεν νοιάζονται ή ότι δεν δίνουν σημασία στα παιδιά που πάντα τρέχουν για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ?

Θα φανει φετος πραγματικα αν τελικα νοιαστηκαν για αυτους που εχουν σαν ιδεα τον ΠΑΟΚ,θα φανει στα πεταλα στα εκτος εδρας,θα φανει ειδικα στα εκτος εδρας,εκει που πραγματικα θα ειναι αυτοι που ετρεχαν τρεχουν και θα τρεχουν για την ιδεα που λεγετε ΠΑΟΚ.....!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

giannis80

• Guest
« Reply #5310 on: June 17, 2010, 21:09:00 »
'' Στέλνω χιλιάδες φιλιά και την απέραντη αγάπη μου προς τους ερυθρόλευκους φιλαθλους και τους υπόσχομαι να δείξω την αξία μου. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΝ! Το θέμα της υπογραφής μου είναι καθαρά τυπικό. Το έχω πει χιλιάδες φορές και το επαναλαμβάνω. Είμαι ολυμπιακός και θα πεθάνω ολυμπιακός. Τα διαδιδόμενα περι μεταγραφής μου σε άλλο σύλλογο είναι...κωμικά. Με μεγάλη αδημονία περιμένω να συναντήσω σήμερα τον κ. Μπούκοβι, κοντά στον οποίο πιστεύω θα γίνω ακόμα καλύτερος. Ο Μποτίνος είναι ένα χέλι που γλιστρά και δεν πιάνεται. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς μεγάλους ποδοσφαιριστάς''. 
Γεώργιος Κούδας το σωτήριο έτος 1966.

Λεπτομέρειες για την μεταγραφή του κοντού στον βάζελο δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι οτι τον σιχαίνομαι που βγήκε και είπε ''μην κράζετε τον πρόεδρο, κάνει οτι μπορεί'' ενεργώντας ας πούμε σαν δεκανίκι και φυσικά για το σσσστ που οτι και να πει δεν το σώζει με τίποτα. Αλλά όσο προδότης είναι ο κοντός,άλλο τόσο και διπλάσιο είναι και ο Κούδας που έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν 45 χρόνια.

Υ.Γ. Το απόκομμα των δηλώσεων το έχω, όποιος το θέλει μπορώ να του το προσκομίσω.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5311 on: June 17, 2010, 21:20:52 »
Μεγαλη εμφανιση σημερα ο Δημητριος.. αν δεν κανω λαθος η ρητρα για ομαδα εξωτερικου ειναι 4εκ ευρω.. ενα αναλογο παιχνιδι με Αργεντινη να κανει και τελειωσαμε.. αντε μπας και ηρεμησουμε επιτελους.. δεν παλευεται ο εμφυλιος(και αυτο ειναι το μεγαλυτερο σφαλμα σας Ζαγορακη και λοιποι του Δ.Σ.)

Μονο ενωμενοι θα συνεχισουμε..με αυτη τη μαλακια τα γκρεμισατε ολα.. ανοιξαν τρυπες στο καραβι..ελπιζω να τις μπαλωσετε πριν βουλιαξουμε μια για παντα!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5312 on: June 17, 2010, 21:29:03 »
αλλα στην εποχη μας αυτος που δεν κανει κωλοτουμπες βαφτιζεται εγωιστης και βαζει το εγω του πανω απο την ομαδα.
κι αυτός που δεν είναι εγωιστής και βάζει την ομάδα πάνω απ το εγώ του, βαφτίζεται κωλοτούμπας, όπως το λές είναι, απλά έχει δυο πλευρές το νόμισμα.

κωλοτουμπας ειναι αυτος που τον γαμωσπιτονε και τωρα ειναι ετοιμος να παει στο αεροδρομιο να τον παρει αγκαλια φιλε μου!!!
+4

Σημερα ενας παιχτης του ΠΑΟΚ εβαλε το πρωτο γκολ της ελλαδος σε τελικη φαση μουντιαλ

απο 1 ιουλιου παικτης του ΠΑΟΚ αν ηταν δικος μας απο τωρα θα παιρναμε τα φραγκα απο τις συμμετοχες του εμεις

μαρεσειναειμαιτυπικος4
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

bagos1

• Guest
« Reply #5313 on: June 17, 2010, 21:36:27 »
¨ελα απο αύριο να έρχονται οι προσφορές, ένας ένας όμως........

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5314 on: June 17, 2010, 21:42:40 »

Τωρα αν αρχισουμε να λεμε για κωλοτουμπες κτλ δεν θα εχουμε τελειωμο...Τον Ζαγορακη ηδη καποιοι τον γαμοσπιτονουν, οταν στην αρχη τον αποθεωναν και τον παρακαλουσαν να γινει προεδρος...Και τη στιγμη μαλιστα που σε εχει δευτερο και στα προκριματικα...Τι να λεμε τωρα...

Οσον αφορα τον Σαλπι καλα τον εκανε ο οποιοσδηποτε και τον εβριζε γιατι επαιζε στον πουστροβαζελο...Και καλα εκανε και φωναζε το συνθημα ''Σαλπιγγιδη πουσταρα κτλ''...Αλλα αυτα επειδη επαιζε στον βαζελο...Τωρα που θα ειναι ξανα παικτης μας ,και θα μας βοηθησει αγωνιστικα να γαμησουμε τον πουστροβαζελο και ολους τους αλλους, οι περισσοτεροι θα τον στηριξουν...Ετσι πανε αυτα...

Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τον συχαινονται και δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε ζωγραφιστο για τους δικους τους προσωπικους λογους...Δεκτο και αυτο...Απο τη στιγμη βεβαια που δεν θα ζημιωσουν με την συμπεριφορα τους και τις πραξεις τους την ομαδα που αγαπανε...Αν προσπαθησουν να κανουν το οτιδηποτε ωστε να χαλασει ολο αυτο που εχει χτιστει τα τελευταια 2 χρονια οχι μονο δεν ειναι αποδεκτο, αλλα θα ειναι μεγαλυτερη προδοσια απο αυτη που υποστηριζουν για τον κοντο...Αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει κατι τετοιο...

Και αυτο που βλεπω ειναι οτι ολο αυτο θα ξεθυμανει απο την στιγμη που θα αρχισει να καρφωνει τα γκολακια...Αλλα αργει ακομα το γαμημενο αυτο να γινει, και τρογωμαστε με τα ρουχα μας...

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

ive4

• Guest
« Reply #5315 on: June 17, 2010, 21:46:10 »
σήμερα μετά τη μεταγραφή Σαλπιγγίδη αυξήθηκε ο ημερήσιος μέσος όρος των διαρκείας. Τυχαίο ; Για μένα ναι. Αλλά στο χέρι μας είναι να στηρίξουμε τον νέο επαγγελματία παίκτη μας. Ας τον αντιμετωπίσουμε σαν μια μεταγραφή από το ΠΟΚ προς τον ΠΑΟΚ. Ούτε ο Δημητράκης μας το ΠΑΟΚτσάκι, ούτε ο προδότης. Απλά ο παίκτης μας.

chiltsid

• Guest
« Reply #5316 on: June 17, 2010, 22:56:25 »
ελεος ρε φιλε,60 ατομα παραπανω πηγαν!!!!!εεεεεεεεεεεεεελεος,γαμω!
ολα αμάσητα θελετε να τα τρωτε!γενιά των μικροκυμάτων ρε πουστη μου!
εγω σου λεω,την μερα που θα ανακοινωθει η 2η μετεγραφη,θα πουληθουν περισσοτερα απο σημερα :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:
εγω περιμενω να ανακοινωθει ο γκουσταβο! :b347: :b347: :b348:

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5317 on: June 17, 2010, 23:18:32 »
Ο Γιόζεφ είπε "ναι" στον κοντό. Εσύ;

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5318 on: June 17, 2010, 23:22:43 »
Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τον συχαινονται και δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε ζωγραφιστο για τους δικους τους προσωπικους λογους...

Μάλιστα. Έγιναν και προσωπικοί λόγοι τώρα. Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.

Αν προσπαθησουν να κανουν το οτιδηποτε ωστε να χαλασει ολο αυτο που εχει χτιστει τα τελευταια 2 χρονια οχι μονο δεν ειναι αποδεκτο, αλλα θα ειναι μεγαλυτερη προδοσια απο αυτη που υποστηριζουν για τον κοντο

Ονειρεύομαι να μπω στην Τούμπα και να ακούω "Θανάση/Κώστα/Νίκο/Μανόλη/Αποστόλη/οποιοσδήποτε πουσταράααα, μας πρόδωσες με τα λεφτάααα". Μήπως θα μας το φωνάζει κι ο δημητράκης;

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5319 on: June 17, 2010, 23:48:56 »
σήμερα μετά τη μεταγραφή Σαλπιγγίδη αυξήθηκε ο ημερήσιος μέσος όρος των διαρκείας. Τυχαίο ; Για μένα ναι. Αλλά στο χέρι μας είναι να στηρίξουμε τον νέο επαγγελματία παίκτη μας. Ας τον αντιμετωπίσουμε σαν μια μεταγραφή από το ΠΟΚ προς τον ΠΑΟΚ. Ούτε ο Δημητράκης μας το ΠΑΟΚτσάκι, ούτε ο προδότης. Απλά ο παίκτης μας.

Αυτό που λες δε γίνεται από έναν οπαδό. Από έναν φίλαθλο ναι. Αλλά ο φίλαθλος δυστυχώς στα δύσκολα θυμάται ότι έχει και άλλα πράγματα να κάνει... Ο νοών νοείτο.

Και ας μην μας πρήξει άλλος τα αρχίδια με ντεμεκ ΠΑΟΚόμετρα κλπ. Είναι το πιο γελΟίο επιχείρημα που έχω ακούσει στη ζωή μου αυτό. Το ανακαλυψαν αυτοί που θυμούνται όποτε τους βολεύει ότι είναι ΠΑΟΚτσήδες... ΕΛΕΟΣ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ