Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498834 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4800 on: May 29, 2010, 16:33:39 »
1)λεφτα δωσαν αρκετα παιδια τοτε με την συναυλια,με τα σμσ και με τον λογαριασμο που ειχαν ανοιξει για καταθεση χρημάτων!
 δεν εχουν ολοι τα μυρια και την ανεση να βαλουν 100 ευρω,ολοι βαλαν οσα μπορουσαν!μιλαμε για διαστημα καποιων ημερων και περιοδο
 καλοκαιριου!

2)στο αεροδορομιο πηγαν συγκεκριμενα ατομα,κανεις δεν ειπε πως πηγαν 200 ατομα(το τι ακους στο ραδιο,δεν με νοιαζει),κουλαρε λιγο.
την καθε παπαρια δεν χρειαζεται να την κανουμε επιχείρημα!και εγω αμα θελω,μπορω να κανω,5 σελιδες copy paste,απο διαφορες σιτε,να δεις τι ωραια πραματα λεγονται για τους σφ και για τους αγωνες τους τοτε!εκει θα καταλαβεις τις λεξεις,ισοπέδωση και διαστρέβλωση!
οσο για τα παιδια που πηγαν αεροδρομιο,δεν απαγορευεται να ταυτιστείς με την κίνηση που καναν τοτε!

3)στην καταληψη υπηρχαν παιδια που ηταν μόνιμα εκει,αλλα και παιδια που πηγαιναν και εφευγαν,οπως και παιδια που περασαν απλα μια βολτα για να δείξουν την στήριξή τους!δεν ηταν μια παρεα μονο!

ελεος πια με το να προσπαθητε να μειώσετε αγωνες καποιων,επειδη σας συμφερει τωρα,βασικα ΝΤΡΟΠΗ σας!επειδη εσεις τοτε πετουσατε χαρταετο και τωρα θυμηθηκατε το ποσο ΠΑΟΚ ειστε!
οπως σας βολευει τα λετε!

ΥΓ:η προπαγανδα εχει και τα ορια της,εχουμε τους κολκες,εχουμε και τα τσιρακια τους τωρα!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4801 on: May 29, 2010, 16:38:08 »
t.b εσενα, οπως και τους περισσοτερους απο εδω μεσα δεν εχω λογο να σας αμφισβητισω, γιατι λιγο πολυ γνωριζομαστε μεταξυ μας.

Και το "Θα κανω μια παρατηρηση, που δεν αφορα το φορουμ μας" δεν ειναι τριπλα. Απο το 2003 ειμαι σε αυτο το φορουμ, δεν εχω αναγκη απο τριπλες.

Εγω δεν την λεω σε αυτους, που δεν γουσταρουν τον κοντο, αλλα σε αυτους που καπηλευονται αγωνες αλλων..οπως πχ. του t.b, που δεν εχω κανενα λογο να τον αμφισβητισω. Αυτος ξερει ποσοι κατεβηκαν, σιγουρα τους γνωριζει και προσωπικα. Γιατι και εγω ετρεχα στις 4215 πορειες κατα του Γουμενου και καθε φορα ημασταν maximum 1.500/2.000 ατομα και οποιο και αν ρωτησεις σημερα, ηταν και αυτος εκει.

Γυναικες δεν ειμαστε να κρυβομαστε, μια απλη παρατηρηση εκανα.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4802 on: May 29, 2010, 16:41:11 »
georgie4 στις τριπλες εισαι χειροτερος και απο τον κοντο,δεν μπορεις να στριψεις
απαντα στο δικο μου ποστ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4803 on: May 29, 2010, 16:42:21 »
οκ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4804 on: May 29, 2010, 16:54:58 »
2)στο αεροδορομιο πηγαν συγκεκριμενα ατομα,κανεις δεν ειπε πως πηγαν 200 ατομα(το τι ακους στο ραδιο,δεν με νοιαζει),κουλαρε λιγο.την καθε παπαρια δεν χρειαζεται να την κανουμε επιχείρημα!

ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ;;;;
ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΥΛΑΡΩ;;;;;

ελεος πια με το να προσπαθητε να μειώσετε αγωνες καποιων,επειδη σας συμφερει τωρα,βασικα ΝΤΡΟΠΗ σας!επειδη εσεις τοτε πετουσατε χαρταετο και τωρα θυμηθηκατε το ποσο ΠΑΟΚ ειστε!
οπως σας βολευει τα λετε!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ;  ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙΣ;;;;;;

ΥΓ:η προπαγανδα εχει και τα ορια της,εχουμε τους κολκες,εχουμε και τα τσιρακια τους τωρα!

chiltsid φιλε εισαι μεγαλο λαθος...και σε εχω σε εκτιμηση.
Συγγνωμη δεν θα σου ζητησω να μου πεις, απλα ξαναδιαβασε τι γραφω. Δεν ειναι τοσο δυσκολα τα ελληνικα μου.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4805 on: May 29, 2010, 16:56:59 »
georgie4 στις τριπλες εισαι χειροτερος και απο τον κοντο,δεν μπορεις να στριψεις
απαντα στο δικο μου ποστ

ειδες μανουρα κουφαλα και θελεις να φυτιλιασεις... ;D

chiltsid

• Guest
« Reply #4806 on: May 29, 2010, 17:11:20 »
ρε Georgie-4- ,εξηγησε το λογο που εκανες αυτην την παρατηρηση τοτε?πιο το νοημα?
θελεις να ανοιξεις τα ματια των σφ?καποιοι τους καπιλευοντα λες,ποιο ρε Georgie-4- ,τα 10 στα 100 ατομα?τα 5 στα 200 σχολια?
ολος ο κοσμος βριζει τους σφ,τα μμε εχουν διαστρεβλωσει εντελως τα γεγονοτα εκεινης της εποχης και συ κανεις παρατηρηση πως καποιοι καπιλευονται τον αγωνα των σφ?πλακα μας κανεις?

σε λιγο θα κατηγορήσουν τον οπαδικο λαο του ΠΑΟΚ και για τα χρεη και εσυ κανεις αυτην την παρατηρηση?κατι δεν κολλαει ρε φιλε,πως να το κανουμε!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4807 on: May 29, 2010, 17:26:27 »
Φιλε μου εχεις παραξηγησει ΠΟΛΛΑ.
1ον Παρεξηγησες εμενα, ενω εχουμε μιλησει απειρες φορες.
2ον Παρεξηγησες τον ρολο του φορουμ. Ειχα ενα προβληματισμο και θελησα να τον μοιραστω μαζι σας. Ειναι λαθος; Για αυτο ειναι το φορουμ. Για να σχολιαζουμε οτι μας κεντριζει το ενδιαφερον. Εμενα λοιπον με κεντρισαν το ενδιαφερον οι καπηλευτικες τασεις ορισμενων. Δεν τις περιοριζω μονο στον κοντο, αλλα επειδη λογω του κοντου βγηκε παλι το ΠΑΟΚτσιδομετρο το φαινομενο εχει ενταθει.  Δεν θελω να ανοιξω τα ματια κανενος, θελω μονο να εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι χωρις να τρωω μπινελικια χωρις λογο.

Το αν ο κοσμος βριζει τους ΣΦ, αυτο ειναι συνηθες φαινομενο. Την αποψη μου για τους ΣΦ την ξερετε. Αν οχι πανε σε παλιοτερα ποστ μου, και δες πως και με τι σεβασμο μιλαω για τις Δυτικες Συνοικιες.

Τα γραφομενα μου δεν θα κολλουσαν αν εγραφα αρθρα σε εφημεριδα. Εδω αν δεν κανω λαθος, ειναι οπαδικο φορουμ.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4808 on: May 29, 2010, 18:12:45 »
Εγω παιδες το κοβω το μπινελικη στον κοντο,συντομα θα ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ οποτε εγω θα βγαλω τον σκασμο,η πουτανα η ιστορια με καποιο διαφορετικα σιγουρα τροπο θα επαναληφθει,ελπιζω τοτε να μην ειναι αργα να σωσουμε καταστασεις!!! :11: :11: :11: :11: 
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4809 on: May 29, 2010, 18:21:30 »
-ένας!!!
σε λίγο δεν θα μείνει κανένας. Αυτό εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ και ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε τουμπεκί. Πρέπει όμως κάποτε να πούμε ως εδώ γιατί αυτές οι ιστορίες θα επαναλαμβάνονται μέχρι να πούμε το ποίμα.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #4810 on: May 29, 2010, 20:02:21 »
Είναι σίγουρο πως η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου στην περίπτωση που έρθει ο κοντός θα ακολουθήσει την διοίκηση, μην τρέφετε αυταπάτες.
Ο κύριος πρόεδρος θα πει κάποια στιγμή: όλα γίνονται για το καλό του ΠΑΟΚ, όποιος δεν θέλει ας μην έρθει.

Η κάπως έτσι θα γίνει, το θέμα είναι πως απο εμάς που θα διώξει αύριο ζητούσε να στηρίξουμε την ομάδα όταν ήρθε.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

North_pole

• Guest
« Reply #4811 on: May 29, 2010, 20:34:51 »
Η διοίκηση και ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ θεωρούν ειλικρινή τον Δ.Σ., εκτιμούν την έμπρακτη μεταμέλειά του και την πρόθεσή του να προσφέρει στην ομάδα με χαμηλότερες αποδοχές. Θεωρούν ότι αυτό αρκεί για να συγχωρήσουν τα όποια λάθη (αναμφισβήτητα πλέον) έχει κάνει στο παρελθόν. Εξάλλου το να συγχωρείς είναι μεγαλειώδες. Από εκεί και πέρα όλοι θέλουν και κάτι διαφορετικό για να συγχωρήσουν, μια γονατιστή συγγνώμη, μια δημόσια δήλωση ή ότι μπορεί να σκαρφιστεί ο καθένας. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν συγχωρούν με τίποτε, αλλά τι να κάνουμε; Εγώ απλά θα πω ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέττω.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4812 on: May 29, 2010, 20:38:54 »
Τι εννοείς αναμάρτητος αδερφέ μου; Εμείς δεν αλλάξαμε ποτέ φανέλα...

makptol

• Guest
« Reply #4813 on: May 29, 2010, 21:40:15 »
Είναι σίγουρο πως η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου στην περίπτωση που έρθει ο κοντός θα ακολουθήσει την διοίκηση, μην τρέφετε αυταπάτες.
Ο κύριος πρόεδρος θα πει κάποια στιγμή: όλα γίνονται για το καλό του ΠΑΟΚ, όποιος δεν θέλει ας μην έρθει.

Η κάπως έτσι θα γίνει, το θέμα είναι πως απο εμάς που θα διώξει αύριο ζητούσε να στηρίξουμε την ομάδα όταν ήρθε.

δεν ηρθε τον παρακαλουσαμε να αναλαβει ο "κυριος" προεδρος  ελεγε οτι δεν ειναι παραγοντας και δεν μπορει να ασχλοληθει ο "κυριος" προεδρος....

makptol

• Guest
« Reply #4814 on: May 29, 2010, 21:42:49 »
Εγώ απλά θα πω ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέττω.
αναμαρτητος φιλε εννοεις προφανως τον Γ.Χ που δεν ηταν αναμαρτητος αλλα τον υποδεχθηκαμε με βαγια.....ξεχασαμε τις περηφανες δηλωσεις για τον ολυμπιακο τον ερανο των μακεδονων για
Γ.Χ.....

makptol

• Guest
« Reply #4815 on: May 29, 2010, 21:45:56 »
και επειδη καποιοι λενε καποιοι οτι πισω απο καθε ανακοινωση συνδεσμου κρυβεται απολυτη ομοφωνια για σαλπι εγω για τον ΦΟΥΤΡΕ πτολεμαιδα ξερω οτι υπηρχαν πολλες και σοβαρες διαφωνιες
στον συνδεσμο που δεν θελανε να υπογραψει την ανακοινωση .....αλλα περασε του προεδρου και μπηκε η υπογραφη στην ανακοινωση.....

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #4816 on: May 29, 2010, 21:55:09 »
Η διοίκηση και ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ θεωρούν ειλικρινή τον Δ.Σ., εκτιμούν την έμπρακτη μεταμέλειά του και την πρόθεσή του να προσφέρει στην ομάδα με χαμηλότερες αποδοχές. Θεωρούν ότι αυτό αρκεί για να συγχωρήσουν τα όποια λάθη (αναμφισβήτητα πλέον) έχει κάνει στο παρελθόν. Εξάλλου το να συγχωρείς είναι μεγαλειώδες. Από εκεί και πέρα όλοι θέλουν και κάτι διαφορετικό για να συγχωρήσουν, μια γονατιστή συγγνώμη, μια δημόσια δήλωση ή ότι μπορεί να σκαρφιστεί ο καθένας. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν συγχωρούν με τίποτε, αλλά τι να κάνουμε; Εγώ απλά θα πω ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέττω.
Έχω χάσει κάτι; Έμπρακτη μεταμέλεια; Προηγήθηκε μεταμέλεια στα λόγια, ζήτησε συγγνώμη δηλαδή, και τώρα πήγαμε και στην έμπρακτη μεταμέλεια; Πότε έγιναν όλα αυτά από το κοντό αρχίδι και τα έχασα ρε παιδιά; Και τι είμαστε για να μας γαμάνε και να συγχωρούμε έτσι εύκολα (χωρίς να ζητήσει καν συγχώρεση επαναλαμβάνω! δεν πιστεύει μέχρι και σήμερα ότι έκανε κάτι κακό); Φιλανθρωπικό ίδρυμα ή μάρτυρες του ιαχωβά; Μη λέμε ό,τι θέλουμε ρε μάγκες

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4817 on: May 29, 2010, 21:56:52 »
Eάν ανήκεις στο συγκεκριμένο σύνδεσμο να πας να ζητήσεις γενική συνέλευση και αν είναι μειοψηφία όπως λες να γίνουν εκλογές,  αλλιώς να σταματήσεις να βγάζεις εν δήμω τα εσωτερικά τους (αν αληθεύουν κιόλας) προκειμένου να δημιουργήσεις κλίμα υπέρ ενός επαγγελματία.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #4818 on: May 29, 2010, 22:09:32 »

δεν ηρθε τον παρακαλουσαμε να αναλαβει ο "κυριος" προεδρος  ελεγε οτι δεν ειναι παραγοντας και δεν μπορει να ασχλοληθει ο "κυριος" προεδρος....

Καλά θα μπορούσα να σου απαντήσω με δεκάδες επιχειρήματα για αυτά που έγραψες αλλά νομίζω θα χάσω τον χρόνο μου.
Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι πιστεύεις αν και έλειψα καιρό απο το φόρουμ, όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις κρίμα αν και δεν περίμενα κάτι άλλο απο εσένα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Antartis-4-

• Guest
« Reply #4819 on: May 29, 2010, 22:25:39 »
και επειδη καποιοι λενε καποιοι οτι πισω απο καθε ανακοινωση συνδεσμου κρυβεται απολυτη ομοφωνια για σαλπι εγω για τον ΦΟΥΤΡΕ πτολεμαιδα ξερω οτι υπηρχαν πολλες και σοβαρες διαφωνιες
στον συνδεσμο που δεν θελανε να υπογραψει την ανακοινωση .....αλλα περασε του προεδρου και μπηκε η υπογραφη στην ανακοινωση.....
makptol αμφιβάλλω αν εχεις περάσει έστω και για ένα καφέ από τον σύνδεσμο...και είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι ουτε καν μέλος.σταμάτα τα ψέμματα γιατι η υπομονή έχει και τα όρια της.Ο σύνδεσμος έχει εδώ και πολύ καιρό αυτή την τοποθέτηση για το συγκεκριμένο θέμα.