Πέραν της τεχνικής λεπτομέρειας του να κρατήσει στο συρτάρι την προσφυγή, πράγμα ανεπίτρεπτο για τον αρχηγό της ομάδας, οποιασδήποτε ομάδας, (ειδικά αν παίζει και το σενάριο Δημήτρη Παπαμιχαήλ/το ΠΑΟΚσάκι απ' την Πολίχνη) ο ΓΧ αρνήθηκε να πάρει λεφτά του κόσμου από τον έρανο και χάρισε και χρήματα και στην τελική ηγήθηκε της κατάκτησης 2 Κυπέλλων απλήρωτος, και ποτέ δεν το έπαιξε σημαία και Βασιλάκης Καίλας.
Εγώ που πιτσιρικάς τον λάτρευα και είχα όχι μία αλλά δύο φανέλες του κατέρρευσε με τη μεταγραφή στο γαύρο. Κωλοτούμπα και λγοψυχία, σύμφωνοι. Όταν γύρισε όμως η στάση του ήταν αρχιδάτη και αντρίκια, και δεν εκβίασε εκ νέου την και καλά αγαπημένη του ομάδα "ή μου δίνετε όσα η βαζέλα ή να πα' να γαμηθείτε" γιατί ο πουτάνας γιος ο θερμοσίφωνας αυτό έκανε στα φιλαράκια του και προκατόχους του στην προεδρεία της παε ΠΑΟΚ, άσχετα αν οι ηλίθιοι κρετίνοι φίλαθλοι μας χαίρονται νομίζοντας ότι πήραν παίχτη του βάζελου σε καλή ηλικία (sic).
Βιτόλο άκυρο παράδειγμα εντελώς, αν και έχει και αυτός ελαφρυντικά. Πάλι για τον πουτάνας γιο έγινε η δουλειά, δεν του κόβω σέντσι και θυσιάζω το Βιτόλο για να μην αναγκαστώ να πουλήσω Βιερίνια και με κυνηγάνε να με κρεμάσουν στη λαική της Τούμπας μπροστά. Αδιάφορο αν αποδείχτηκε λίγος και χάρηκε που πήγε σε ομάδα που αράζει καναπεδάρα και φράπα Τετάρτη-Πέμπτη βράδυ. Αν εσύ ήσουν νευραλγικού πόστου εργαλείο στην ομάδα και ο πλέον άχρηστος συμπαίκτης σου παίρνει τα τριπλάσια από σένα δεν θα απαιτούσες ισότητα; Εγώ έτσι τον κρίνω το βιτολάκο, -άκος γιατί νόμισε έκανε καμιά σπουδαία δουλειά που πήγε στη βαζέλα, κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ απλά γαμήθηκε αφήνοντας τον να φύγει χωρίς να πάρει φράγκο.