Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498704 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5540 on: July 13, 2010, 00:36:00 »
κερασμένα για πάντα όλα τα ποτά στην καφετέρια  ;D

apostolos

• Guest
« Reply #5541 on: July 13, 2010, 01:33:44 »
Πάντως τέτοια επίμονη αβάντα στον Σαλπι, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει μόνο τις κλασικές αγωνιστικές αιτίες, να στηρίξουμε πχ έναν καλό παίκτη για να προσφέρει ότι μπορεί. Δε μπορεί, το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και λέω κάποιος βαθύτερος λόγος θα υπάρχει. Το να τον κάνουν αρχηγό είναι απόλυτα λογικό με τον τόσο θαυμασμό που μας πούλησαν για τον συγκεκριμένο παίκτη. Τι μπορεί να συμβαίνει ; Τι υπόσχεση τους έχει δώσει ο Σάλπις και έχουν λυσσάξει με την πάρτη του;

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως ειδικά ο Κόλκας τον τελευταίο καιρό το έχει παραξεφτιλίσει. Σε κάθε άρθρο και πού θα παίξει ο Σάλπι, και τι θα κάνει που ασφυκτιά στην γραμμή το παλικάρι, και τι λες εσύ Μπαλάφα για τον Σάλπι, είναι σημαντικός για την ομάδα? Δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα Κόλκα επιτέλους? Μέχρι και μένα που ήθελα να κρατήσω μετριοπαθή στάση στο όλο θέμα με έχεις εξοργίσει. Τα πες μία τα πες δύο, εντάξει ήρθε ο κοντός στην ομάδα. Τώρα τα ίδια και με το πού θα παίξει. Μην τυχόν και δεν παίξει φορ το παιδί και στενοχωρεθεί. Μέχρι να περάσει κι αυτό θα έχεις γράψει 58 άρθρα πάλι. Όλοι εσείς λοιπόν που πλέον κόβετε και ράβετε στον ΠΑΟΚ να ξέρετε το εξής: H εξουσία είναι άτιμο πράγμα. Έχει τη γλύκα της αλλά έχει και φάπες. Είστε έτοιμοι? Είστε έτοιμοι να αντιμετώπισετε τα άσχημα αν δεν περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους? Γιατί εγώ δεν θα πάω στον Μπερέτα να κράξω αν αποκλειστώ, όχι. Ούτε καν στον κοντό. Ούτε στον Τυνήσιο το παλικαράκι. Σε σένα θα έρθω Κόλκα. Κατάλαβες μαλακάκο? Θες κουμάντο να κάνεις? Θα υποστείς και τις ανάλογες συνέπειες.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5542 on: July 13, 2010, 02:57:47 »
Α ρε Αποστολε, ειμαι 15 μερες μου εχει γυρισει το μυαλο ο Κολκας. Μου εστειλε ενα μυνημα στο φεησμπουκ με υφος 1000 καρδιναλιων. Εγραψα μια απαντηση καμμια 10αρια σελιδες αλλα δεν του την εστειλα, ειπα δεν γαμεις, ακρη δεν βγαζεις. Για σαλπιγγιση τα περισσοτερα απο εδω μεσα αλλα και λιγοστα για τον ιδιο που την εχει δει και δε ξερω ποιος. Ετσι μου ρχεται να τον βγαλω στον τακο εδω μεσα να δουν ολοι τι αποψη εχει για τον εαυτο του, μιλαμε για πολυ καβαλημενο ατομο, σας γαμαω και σας δερνω εγω ο Μεγας Κολκας.
Ομως εχω μια πληροφορια για ενα "πακετο στηριξης" που επεσε για να στηριχθει η "επιστροφη του ασωτου".Αν την πληροφορια την διασταυρωσω και ειμαι 100% σιγουρος θα την δωσω εδω μεσα. Αλλιως οχι. Γιατι τελικα -αν ειναι αληθεια- η επιστροφη σαλπιγγιδη ειναι σταγονα στον ωκεανο σε σχεση με τα αρδ που θελουν να κουμανταρουν και να  βασιλευουν στον ΠΑΟΚ. Με την αμελεια (...), ανοχη (?) ή ευλογια (??) ή εντολη (???) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δυστυχως...Ευχομαι να ειναι το πρωτο: η αμελεια....Ειμαι καλοπροαιρετος ακομα. Και δεν μπορω να ξεχασω τα θετικα του Ζαγορακη οπως δεν μπορω να ξεχασω την ιστορια με το σαλπιγγιδη. Αλλα εδω παμε σε αλλο τοπικ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #5543 on: July 13, 2010, 03:27:42 »
Γιατι τελικα -αν ειναι αληθεια- η επιστροφη σαλπιγγιδη ειναι σταγονα στον ωκεανο σε σχεση με τα αρδ που θελουν να κουμανταρουν και να  βασιλευουν στον ΠΑΟΚ.

Αν είμαι έξαλλος τις τελευταίες μέρες είναι ακριβώς για αυτό που λες εδώ. Το θέμα του κοντού είναι ένα δείγμα μιας κατάστασης. Πιο πολύ αυτή η κατάσταση με ενοχλεί και μπορώ να πω οτι με φοβίζει κιόλας παρά η επιστροφή του αυτή καθαυτή. Συμμερίζομαι το μένος πολλών εκ των συνοπαδών μου και προσωπικά λέω ανοικτά οτι δεν ήμουν ποτέ τόσο εξοργισμένος όσο αυτοί. Την ίδια μέρα που είχε φύγει, στο ίδιο αυτό τόπικ κάτι εκατοντάδες σελίδες πίσω είχα γράψει οτι πρόκειται για μια πολύ πικρή ιστορία με ένα διδακτικό συμπέρασμα: Τέλος στις προσωπολατρείες, τέλος στις σημαίες στον ΠΑΟΚ όσο ανάγκη και να τις έχει στη ζωή του ο κάθε άνθρωπος. Μέχρι εκεί όμως, με το να κάθομαι να τον βρίζω από το πρωί μέχρι τον βράδυ επειδή επιστρέφει συνεχίζω να δείχνω προσωπολατρεία, συνεχίζω να κάνω έυκολο τσαμπουκά ενώ σε άλλα πιο σημαντικά θέματα κοιμάμαι όρθιος.

Αλλά ο τρόπος με τον οποίο έγινε η όλη αβάντα, ο τρόπος με τον οποίον συνεχίζεται αυτό το απερίγραπτο γλύψιμο, η προώθηση, η προσβολή της νοημοσύνης μας από τον συγκεκριμένο χοντρομπαλλά "ΠΑΟΚάρχη" πλέον με κάνει και ανησυχώ. Τα δε ερωτήματά σου είναι ορθά: Του δίνει τον αέρα η ΠΑΕ? Αυτό θέλουνε? Τους βολεύει από το να έχουν επίσημα ένα γραφείο τύπου, να έχουν αυτούς τους καραγκιόζηδες κάθε μέρα μπίρι μπίρι? Η μήπως αλλιώς ξεκινήσαμε κι αλλού καταλήξαμε? Μήπως έχει χαθεί ο έλεγχος? Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι οτι σε περίπτωση αποτυχίας θα πέσει χοντρό μπινελίκι. Δεν είμαστε 3 χρόνια πριν που όλα συγχωρούταν και όλα ήταν ανεκτά. Ο πήχης κύριοι έχει ανέβει. Τον ανεβάσατε εσείς? Ναι εσείς. Κανείς δεν σας αρνήτε το μερίδιο που σας αναλογεί και το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Ανταποκριθέτε όμως στο ανέβασμα του πήχη. Δεν βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2007. Συνέλθετε. Συμμαζέψτε την σαπίλα που έχει αρχίσει και μαζεύεται γύρω γύρω. Προφυλάξτε το προφίλ της ομάδος. Δεν γίνεται να υπάρχουν ρεπορτάζ που λένε τα αστεία μεταξύ του Γιασέρ και του Ίβιτς και πότε έκλασε ο Γκαρσία μέσα στην πισίνα. Έχουμε καταντήσει περίγελος. Κόψτε τον άερα των καραγκιοζηδων εδώ και τώρα.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5544 on: July 13, 2010, 07:25:16 »
Ρωτήστε κι εμάς εδώ στο εξωτερικό (ναι εμάς τους λίγους για να μην πω μηδαμινούς, κάνα δυο είναι ακόμα εδώ από τους οποιους ο ένας την κάνει Ελλάδα ) που έχουμε να πολεμάμε με όλα αυτά τα θύματα και τους λάτρεις του mr. creosote, και ότι και να τους πεις απαντάν με τα ίδια και τα ίδια ηλίθια και ούτε στις σχολικές αυλές πλέον επιχειρήματα του τύπου: εγώ ποτέ δεν τον έβριζα, είναι παιχταράς, εσείς που δεν τον θέλετε είστε αιρετικοί (ναι μάγκες μου το νέο μου ψευδώνυμο είναι ο αιρετικός) και θέλετε το κακό του ΠΑΟΚ, άφησε τα πολλά λεφτά και ήρθε στα λίγα, πες μου έναν με την κλάση του να παίρνει το ίδιο λίγα λεφτά, μαζί με Vierinha θα κάνουν παπάδες, είναι παόκι (αναγούλα),λες ο Ζαγοράκης να μην ξέρει τι κάνει?, αφού τον έφερε αυτός εγώ δεν μασάω, για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε αυτόν τον παίχτη, εσείς που δεν τον θέλετε όλα τα ξέρετε δηλαδή κι εμείς είμαστε οι χαζοί?, με τέτοια μυαλά δεν θα πάει ποτε μπροστά η ομάδα, καλύτερα που δεν ανανέωσες το διαρκείας σου, εγώ ξέρω ότι η Τούμπα θα έχει πάλι 30 χιλιάδες παόκια με η χωρίς εσάς, αρχίζουν και τα ανατριχιαστικά επιχειρήματα περί χαπακωμένων και πρεζονιών που είναι οι μονοι που δεν τον θέλουν, βάζουμε και ολίγον αληταράδων που πήγαν σε αγώνα βόλεϊ (ναι για την Λαμία με έλεγαν τα ζώα,κι όταν τους έλεγες *Handball ήταν ρε μαλάκα* σε έλεγαν στα αρχίδια μου Βόλεϊ Handball το ίδιο είναι) για να μαχαιρωθούν και και και...... Να σε ρωτάνε Billy θα έρθεις στο φιλικό και να τους λες αν πάω σε κάνα φιλικό με το ρόπαλο αγκαζέ κι αρχίσω να κάνω μαύρο τον Mr. Creosote θα βρω και τον μπελά μου, να βγάλω και κανένα πανί εναντια στο Hobbit και να πέσουν όλοι οι λaζοί να με φάνε ζωντανό, να αρχίσω τις παναγίες και τα φτυσίματα στον αρχηγό (έτσι τον λένε πλέον τον απόγονο του Bilbo Baggins και του Gandalf) και να με μαζεύουν σαν τον Jimmy Jump, να τους τα λες όλα αυτά λοιπόν και να σε λένε μαλάκα γίνε γαύρος καλύτερα γιατί με αυτά τα μυαλά....

Δεν υποφέρετε άλλο η κατάσταση, πλέον δεν βγαίνω καν στα μαγαζιά, και ΑΝ πάω σπανίως πλέον τους κόβω κάθε κουβέντα μέχρι και την καλημέρα....

αιρετικός-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #5545 on: July 13, 2010, 14:59:37 »
BROTHER εγώ πάντως μαζί σου..............

και στα καφενεία βγαίνω, και στους φίλους μου που τον υποστηρίζουν τα χώνω αγρια δεν χαρίζω καστανό,

γιατί πολύ απλά γνωρίζω ότι σε 2 χρονια ΠΑΛΙ θα μείνουν MONO άτομα σαν εσένα στον ΠΑΟΚ απλά εδώ στους ""λαζογερμανους"" είναι ακόμη δυσκολότερα να περάσεις κάποια μηνύματα λόγου απόστασης και τρόπου ζωής......
« Last Edit: July 13, 2010, 15:08:53 by hotdog »
PAOK PANO APO OLLA

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #5546 on: July 13, 2010, 15:00:38 »
-
PAOK PANO APO OLLA

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5547 on: July 13, 2010, 15:05:19 »
Το πότισμα έφτασε πολύ μακρυά αδέρφια. Μέχρι την Stockholm και βάλε.......
Τα αδέρφια δηλητηριάστηκαν από "κολκοβασιλοπουλους" και εδώ.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5548 on: July 13, 2010, 15:33:11 »
BROTHER εγώ πάντως μαζί σου..............

και στα καφενεία βγαίνω, και στους φίλους μου που τον υποστηρίζουν τα χώνω αγρια δεν χαρίζω καστανό,

γιατί πολύ απλά γνωρίζω ότι σε 2 χρονια ΠΑΛΙ θα μείνουν MONO άτομα σαν εσένα στον ΠΑΟΚ απλά εδώ στους ""λαζογερμανους"" είναι ακόμη δυσκολότερα να περάσεις κάποια μηνύματα λόγου απόστασης και τρόπου ζωής......

Α ρε τεράστιε Hotdog, το ξέρω ότι είσαι ΜΕΣΑ στο γαμημένο μυαλό μου....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5549 on: July 13, 2010, 15:40:06 »
Καρκινοι του ΠΑΟΚ μας...Κατι τετοιοι σαν και σας δεν θελουν να παει καλα ο ΠΑΟΚ γιατι τρωγεστε με τα ρουχα σας.

Και που στε ακομη αδερφια...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #5550 on: July 13, 2010, 17:35:30 »

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5551 on: July 13, 2010, 17:51:21 »
Ρωτήστε κι εμάς εδώ στο εξωτερικό (ναι εμάς τους λίγους για να μην πω μηδαμινούς, κάνα δυο είναι ακόμα εδώ από τους οποιους ο ένας την κάνει Ελλάδα ) που έχουμε να πολεμάμε με όλα αυτά τα θύματα και τους λάτρεις του mr. creosote, και ότι και να τους πεις απαντάν με τα ίδια και τα ίδια ηλίθια και ούτε στις σχολικές αυλές πλέον επιχειρήματα του τύπου: εγώ ποτέ δεν τον έβριζα, είναι παιχταράς, εσείς που δεν τον θέλετε είστε αιρετικοί (ναι μάγκες μου το νέο μου ψευδώνυμο είναι ο αιρετικός) και θέλετε το κακό του ΠΑΟΚ, άφησε τα πολλά λεφτά και ήρθε στα λίγα, πες μου έναν με την κλάση του να παίρνει το ίδιο λίγα λεφτά, μαζί με Vierinha θα κάνουν παπάδες, είναι παόκι (αναγούλα),λες ο Ζαγοράκης να μην ξέρει τι κάνει?, αφού τον έφερε αυτός εγώ δεν μασάω, για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε αυτόν τον παίχτη, εσείς που δεν τον θέλετε όλα τα ξέρετε δηλαδή κι εμείς είμαστε οι χαζοί?, με τέτοια μυαλά δεν θα πάει ποτε μπροστά η ομάδα, καλύτερα που δεν ανανέωσες το διαρκείας σου, εγώ ξέρω ότι η Τούμπα θα έχει πάλι 30 χιλιάδες παόκια με η χωρίς εσάς, αρχίζουν και τα ανατριχιαστικά επιχειρήματα περί χαπακωμένων και πρεζονιών που είναι οι μονοι που δεν τον θέλουν, βάζουμε και ολίγον αληταράδων που πήγαν σε αγώνα βόλεϊ (ναι για την Λαμία με έλεγαν τα ζώα,κι όταν τους έλεγες *Handball ήταν ρε μαλάκα* σε έλεγαν στα αρχίδια μου Βόλεϊ Handball το ίδιο είναι) για να μαχαιρωθούν και και και...... Να σε ρωτάνε Billy θα έρθεις στο φιλικό και να τους λες αν πάω σε κάνα φιλικό με το ρόπαλο αγκαζέ κι αρχίσω να κάνω μαύρο τον Mr. Creosote θα βρω και τον μπελά μου, να βγάλω και κανένα πανί εναντια στο Hobbit και να πέσουν όλοι οι λaζοί να με φάνε ζωντανό, να αρχίσω τις παναγίες και τα φτυσίματα στον αρχηγό (έτσι τον λένε πλέον τον απόγονο του Bilbo Baggins και του Gandalf) και να με μαζεύουν σαν τον Jimmy Jump, να τους τα λες όλα αυτά λοιπόν και να σε λένε μαλάκα γίνε γαύρος καλύτερα γιατί με αυτά τα μυαλά....

Δεν υποφέρετε άλλο η κατάσταση, πλέον δεν βγαίνω καν στα μαγαζιά, και ΑΝ πάω σπανίως πλέον τους κόβω κάθε κουβέντα μέχρι και την καλημέρα....

αιρετικός-4

σορυ κιολας ρε μπιλι, τοσα χρονια δε τους ξερεις αυτους? τωρα εγιναν φυτα με το ολαπαοκ κ το κολκα? δλδ ρε παιδια ειναι δυνατον? μιλαμε τωρα για τουσ ΠΑΟΚτσηδες της ομογενειας, να διχαζονται τωρα πισω πισω λογω αυτου του θεματος? μεχρι τωρα δλδ δεν ειχες παρει δειγμα για τη νοοτροπια τους?

πολυ στεναχωρο αυτο που λες

DimNaoussa

• Guest
« Reply #5552 on: July 13, 2010, 20:44:24 »

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

εδω οι αλλοι οι <<γαυροι>> απο την ελβετια ενω ηταν παικτης του βαζελου τον εφεραν συνδεσμο και του πηραν και συνεντευξη...

ive4

• Guest
« Reply #5553 on: July 13, 2010, 21:14:21 »
Κανείς δεν μεταπείστηκε να δεχτεί τον Σαλπιγγίδη επειδή το είπαν οι ΚολκοΒασιλόπουλοι. Αρκετά υποτιμάμε εμείς οι φανατικοί οπαδοί, που τα ξέρουμε όλα, την νοημοσύνη του απλού ΠΑΟΚτσή.

Κάποιοι από την αρχή στραβώσαμε για την συμπεριφορά του, κάποιοι από την αρχή το θεώρησαν αναπόφευκτο όταν έχεις τέτοια διοίκηση. Και αλήθεια, πόσο δυνατό ήταν τότε να πατήσει πόδι ο Σαλπιγγίδης και να πει δε φεύγω και να μείνουν όλοι απλήρωτοι και να πιεστεί έτσι ο Γούμενος (λες και τόσο καιρό δεν ήταν απλήρωτοι...) και να φύγει ο Γούμενος και ο Σάλπι να αναδειχθεί σε εθνικό ήρωα ; Θα έφτανε ποτέ αυτό το σενάριο στο τέλος, όπως το θέλαμε ; Κάποιοι το είδαν πιο ρεαλιστικά από τότε. Ούτε ο Κόλκας τους άλλαξε γνώμη ούτε οι δεκάδες που μας γέμισαν με συνεντέυξεις για το πόσο ΠΑΟΚτσής είναι.

Μη περιορίζουμε τον ΠΑΟΚ μόνο σε όσα πιστεύουμε εμείς, οι σύνδεσμοι και γενικά το σκληροπυρηνικό κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ. Το ότι οι εκτός συνδέσμων, εκτός φόρουμ κτλ ΠΑΟΚτσήδες δεν κάθονται να μας αναλύσουν σε ολόκληρη έκθεση ή ανακοινώσεις τις απόψεις τους, δε σημαίνει ότι δεν έχουν σκεφτεί, ή ότι δεν έχουν άποψη. Και δεν είναι γι αυτό τον λόγο φυτά.

Ούτε είμαστε οι υπερπαοκτσήδες επειδή τραβιόμαστε για τον ΠΑΟΚ. Αν ξεκολλήσουμε λίγο από την άποψη ότι μόνο εμείς μπορούμε να μιλάμε για ΠΑΟΚ, τότε οι 2000 που τραβιούνται στα εκτός, παίζει να γίνουν πολύ περισσότεροι.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5554 on: July 13, 2010, 21:24:26 »
Κανείς δεν μεταπείστηκε να δεχτεί τον Σαλπιγγίδη επειδή το είπαν οι ΚολκοΒασιλόπουλοι. Αρκετά υποτιμάμε εμείς οι φανατικοί οπαδοί, που τα ξέρουμε όλα, την νοημοσύνη του απλού ΠΑΟΚτσή.

ΒΟΙΝGGG!!!τι κεραμίδα ήταν αυτή!!
διαπλανητικός και έτσι περσέα;;;σε άλλη γη πατάμε εμείς;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5555 on: July 13, 2010, 21:53:52 »
Σαλπιγγίδης: «Δεν φεύγω»

Τη διευκρίνιση ότι πρόθεση του δεν είναι να φύγει από τον ΠΑΟΚ αλλά να διασφαλίσει τα χρήματα του έκανε και χθες ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο νεαρός διεθνής σε επικοινωνία με το "Μ" τόνισε τα εξής... «Όταν λέω ότι δεν έκανα προσφυγή για να φύγω από τον ΠΑΟΚ το εννοώ. Ήθελα να ταράξω τα λιμνάζοντα νερά. Να ασχοληθούν κάποιοι με τον ΠΑΟΚ και τα προβλήματα του. Δεν επιτρέπεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σ΄ αυτό το σημείο και να μην ασχολείται κανείς. Δε μίλησα και δεν πρόκειται να μιλήσω με καμία ομάδα. Ας λένε ότι θέλουν. Δεν έχω και δεν θα έχω καμία επαφή. Δεν με ενδιαφέρει καμία ομάδα. Αυτό που περιμένω είναι μια κίνηση από τον ΠΑΟΚ. Ένα τηλεφώνημα ένα ενδιαφέρον. Θέλω να αισθανθώ κι εγώ και πιστεύω και οι συμπαίκτες μου ότι ο ΠΑΟΚ λειτουργεί ανεξάρτητα από τα προβλήματα του».

Μετά την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της uefa , η οποία δεν έκανε δεκτή την συμμετοχή του Π.Α.Ο.Κ στο κύπελλο uefa, ακόμα μια "μαύρη σελίδα"έρχεται να προστεθεί στην ιστορία του Συλλόγου μας.
Όλοι όσοι έφτασαν τον Π.Α.Ο.Κ σ΄αυτό το αδιέξοδο ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά κυρίως να βρουν άμεσα λύση, είτε λέγονται διαχειριστές, είτε Α.Σ , είτε Ε.Π.Ο , είτε πολιτεία ή και Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.
Εμείς μετά και την πρό(σ)κληση του κ. Ορφανού, δίνουμε ραντεβού και καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 18.30 , στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στίβου (Μπρούνο Τζάουλι) στο Καυτατζόγλειο.

Συντονιστική Επιτροπή Π.Α.Ο.Κ

δεν μπορεσα να βρω αυτουσιο το λινκ.... http://www.teithes.com/forum/lofiversion/index.php/t3412-450.html

Τωρα να ρωτησεις ποσους θυμουνται οτι εγινε ντου στον ορφανο στο τζογλειο ειναι να γελας ετσι?..Η ευρεση καλου αριστερου εξτρεμ πανω απ ολα, καλοκαιρι εχουμε, ασε μας ρε μαλακα ωχουυυυυυυυυυυυυυυυ τωρα

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #5556 on: July 13, 2010, 22:28:15 »
Συμφωνώ απόλυτα με τον Persea, αυτή η τάση μηδενοποίησης των πάντων στο φορουμ πραγματικά με στεναχωρεί.

Αλλά από την άλλη post σαν το παραπάνω του daskalos-4 με χαροποιούν να τα διαβάζω γιατί έχουν μια λογική.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5557 on: July 13, 2010, 22:36:07 »

Ομως εχω μια πληροφορια για ενα "πακετο στηριξης" που επεσε για να στηριχθει η "επιστροφη του ασωτου".Αν την πληροφορια την διασταυρωσω και ειμαι 100% σιγουρος θα την δωσω εδω μεσα. Αλλιως οχι. Γιατι τελικα -αν ειναι αληθεια- η επιστροφη σαλπιγγιδη ειναι σταγονα στον ωκεανο σε σχεση με τα αρδ που θελουν να κουμανταρουν και να  βασιλευουν στον ΠΑΟΚ. Με την αμελεια (...), ανοχη (?) ή ευλογια (??) ή εντολη (???) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δυστυχως...Ευχομαι να ειναι το πρωτο: η αμελεια....

φως φαναρι ηταν αυτο εξαρχης χομο.

οι λιγοι τρελοι το λεγαμε πριν πολυ καιρο και χωρις πληροφορια.

αν ο κοντος επαιρνε 700,000 στο βαζελο και ο μεγαλυτερος καυμος του ηταν οτι δεν μπορουσε να παει για καφε διπλα απτο σπιτι των γονιων του τι ηταν για αυτον να βγαλει ενα πακετο 20-50,000 και να μοιρασει σε κολκα βασιλοπουλο και τσορμπατζογλου?

εδω ο κολκας πριν τουλαχιστον ενα χρονο ειχε βγαλει αρθρο που ειχε νοημα= ο σαλπιγγιδης αν γυρισει οταν γυρισει δεν πρεπει να ζητησει συγνωμη γιατι δεν θελω παικτη με πληγωμενο εγωισμο....

και φυσικα δεν ζητησε....

ολα ηταν απο την αρχη προσχεδιασμενα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια εδω και πολλους μηνες.

και ας ελεγε ο προεδρας στην πουστια ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  στους συνδεσμιτες οτι ολα ειναι στον αερα με κοντο και δεν εχω αποφασισει ακομα. ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ.

αυτη τη πουστια αυτην την προδοσια αυτες τις αδερφιστικες τακτικες θα τις βρουμε μπροστα μας και σαν συλλογος και σαν οπαδικο κινημα πιο γρηγορα  αποτι φανταζοντε πολλοι βολεμενοι ...

για μενα μονος μεγαλος συνδεσμος με αρχες ειναι πλεον ο πανελληνιος σ.φ. αθηνων.

για τους αλλους δεν μου καιγεται πλεον καρφακι οπως φυσικα και για την διοικηση πρωτοδικειου.

« Last Edit: July 13, 2010, 22:38:01 by northeagle_4 »

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #5558 on: July 13, 2010, 22:56:17 »

και ας ελεγε ο προεδρας στην πουστια ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  στους συνδεσμιτες οτι ολα ειναι στον αερα με κοντο και δεν εχω αποφασισει ακομα. ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ.

έχεις καμία απόδειξη ότι το είπε αυτο? Ήσουν μπροστά? Ή μπορεί να το διαβεβαιώσει κάποιος από το φορουμ εδώ που το άκουσε με τα αυτιά του?
oooooooo PAOKara exo trela...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5559 on: July 13, 2010, 23:05:49 »

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

εδω οι αλλοι οι <<γαυροι>> απο την ελβετια ενω ηταν παικτης του βαζελου τον εφεραν συνδεσμο και του πηραν και συνεντευξη...
για όνομα του θεού.Και με εισαγωγικά να γράφεται φίλε μου Σερίφι είναι μαλακία.