Ρωτήστε κι εμάς εδώ στο εξωτερικό (ναι εμάς τους λίγους για να μην πω μηδαμινούς, κάνα δυο είναι ακόμα εδώ από τους οποιους ο ένας την κάνει Ελλάδα ) που έχουμε να πολεμάμε με όλα αυτά τα θύματα και τους λάτρεις του mr. creosote, και ότι και να τους πεις απαντάν με τα ίδια και τα ίδια ηλίθια και ούτε στις σχολικές αυλές πλέον επιχειρήματα του τύπου: εγώ ποτέ δεν τον έβριζα, είναι παιχταράς, εσείς που δεν τον θέλετε είστε αιρετικοί (ναι μάγκες μου το νέο μου ψευδώνυμο είναι ο αιρετικός) και θέλετε το κακό του ΠΑΟΚ, άφησε τα πολλά λεφτά και ήρθε στα λίγα, πες μου έναν με την κλάση του να παίρνει το ίδιο λίγα λεφτά, μαζί με Vierinha θα κάνουν παπάδες, είναι παόκι (αναγούλα),λες ο Ζαγοράκης να μην ξέρει τι κάνει?, αφού τον έφερε αυτός εγώ δεν μασάω, για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε αυτόν τον παίχτη, εσείς που δεν τον θέλετε όλα τα ξέρετε δηλαδή κι εμείς είμαστε οι χαζοί?, με τέτοια μυαλά δεν θα πάει ποτε μπροστά η ομάδα, καλύτερα που δεν ανανέωσες το διαρκείας σου, εγώ ξέρω ότι η Τούμπα θα έχει πάλι 30 χιλιάδες παόκια με η χωρίς εσάς, αρχίζουν και τα ανατριχιαστικά επιχειρήματα περί χαπακωμένων και πρεζονιών που είναι οι μονοι που δεν τον θέλουν, βάζουμε και ολίγον αληταράδων που πήγαν σε αγώνα βόλεϊ (ναι για την Λαμία με έλεγαν τα ζώα,κι όταν τους έλεγες *Handball ήταν ρε μαλάκα* σε έλεγαν στα αρχίδια μου Βόλεϊ Handball το ίδιο είναι) για να μαχαιρωθούν και και και...... Να σε ρωτάνε Billy θα έρθεις στο φιλικό και να τους λες αν πάω σε κάνα φιλικό με το ρόπαλο αγκαζέ κι αρχίσω να κάνω μαύρο τον Mr. Creosote θα βρω και τον μπελά μου, να βγάλω και κανένα πανί εναντια στο Hobbit και να πέσουν όλοι οι λaζοί να με φάνε ζωντανό, να αρχίσω τις παναγίες και τα φτυσίματα στον αρχηγό (έτσι τον λένε πλέον τον απόγονο του Bilbo Baggins και του Gandalf) και να με μαζεύουν σαν τον Jimmy Jump, να τους τα λες όλα αυτά λοιπόν και να σε λένε μαλάκα γίνε γαύρος καλύτερα γιατί με αυτά τα μυαλά....
Δεν υποφέρετε άλλο η κατάσταση, πλέον δεν βγαίνω καν στα μαγαζιά, και ΑΝ πάω σπανίως πλέον τους κόβω κάθε κουβέντα μέχρι και την καλημέρα....
αιρετικός-4