Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498654 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3160 on: December 28, 2009, 18:40:13 »
Δεν καταλαβατε. Ο αδερφος εννουσε μετα τα πρασινα να παει και για κοκκινα....

ΗΟΜΟ με καλυψες αδερφε!!!!!!thanks
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3161 on: December 28, 2009, 18:42:14 »
Ρε παιδιά , συγγνώμη για την βλακεία που θα πω (μιας και έχω πυρετό και είμαι άρρωστος  ;D ) αλλά αντί να δώσουμε 800000 για τον κοντό, δν τα δίνουμε για τον πρεζάκια τον Τζεμπούρ ?  Και επειδή είναι και ψωμολυσασμένοι αυτοί και ο Τζεμπούρ καίγεται να πάει μουντιάλ τουσ δίνουμε τα μισά (αν υπάρχουν ) φέτος, και τα άλλα μισά το 20123  (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ) . Συγχωρέστε με αν λέω μα@@@@@@ αλλά δν είναι καλύτερος ο Τζεμπούρ από τον κοντό ? (α ρε καψούρα τζεμπούρ μην  πας στους εβραίους με τίποτα )
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3162 on: December 28, 2009, 18:48:41 »
ειστε εγωιστες μερικοι,πανω απ ολα ο ΠΑΟΚ κ αφηστε τις μαλακιες!!ας ερθει να μας βοηθησει αγωνιστικα,γιατι επιθετικο γκολτζη δεν εχουμε,

ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Κ  ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΞΕΡΕΡΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ

ΥΓ : Η διοικηση ως τωρα εχει κανει  και λαθη ,ειναι λογικο , γιατι οι νεκροι δεν κανουν λαθη , αφηστε τους να διοικησουν χωρις να δημιουργουντε εσωτερικα θεματα!!μην γινουμε αξιοι της μοιρας μας παλι,οποτε παμε να φτιαξουμε κατι το καταστρεφουμε,μην γινει παλι ετσι ρε παιδια!!ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

o salpigidis m ayta pou ekane les k htan to dexi xeri tou goumenou!!

SALPI PRODOTI PREPEI NA KSEREIS OTI...
EINAI POUTANA TOU FASOULA H MANA...XAXAXAXAXA

Αν θελεις εξηγησε με επιχειρηματα πως εσυ επαψες να εισαι ΕΓΩΙΣΤΗΣ, τι διαφορα ειδες και ποτε στη συμπεριφορα του σαλπιγγιδη. Μαλλον σε κατι που ειχε σχεση με το Γουμενο, υποθετω. Προφανως εχεις κανει την αυτοκριτικη σου και αλλαξες γνωμη σε σχεση με οσα ελεγες 3 χρονια πριν. Βοηθησε και μενα τον εγωιστη να το δω το θεμα καλυτερα, ωριμοτερα, σφαιρικοτερα και πεισε με να αλλαξω αποψη ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3163 on: December 28, 2009, 19:46:38 »
ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ, ΧΑΜΟΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ?

Για εμενα πλεον δεν ειναι τοσο η πιθανη ελευση του παιχτη που με χαλαει, οσο το κουτοχορτο που φαγαμε απο τα μμε και ξεχασαμε... Το οτι εκει που φτυναμε φιλαμε... Το οτι οπως ειπε ενα παλικαρι πιο επανω:
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #3164 on: December 28, 2009, 19:58:05 »
ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ, ΧΑΜΟΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ?
Δεν είναι κρίμα να σκοτωνομαστε τζαμπα χωρίς να ξέρουμε σίγουρα τι πρόκειται να γίνει ? Τι θα γίνει αν μετά απο τόση φασαρία δούμε ένα πρωι τον τίτλο "Στην Σαλκε ο Σαλπιγγιδης" δεν θα νιώσετε πολυ κορόιδα που χαλαστήκατε άδικα ?
ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

σφαχτηκαμε μεταξυ μας, κ οχι μονο οι γνωστοι μεν κ δεν αλλα και αδερφια που τρεχουν μαζι για τη τρελα τους...
σφαχτηκαμε διαδικτυακα, οι γνωστοι 'πολλοι' με τους γνωστους 'λιγους' κ ειμαστε ετοιμοι να παιξουμε ξυλο στο επομενο ματς...
παρουσιαστηκαμε απο τον τυπο της πολης και της χαβουζας σε ολο το 'φιλαθλο' κοινο της ελλαδας οτι ΨΟΦΟΛΥΣΣΑΜΕ, οτι ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να γυρισει ο κοντοπουτανος (εγω παλευα να πεισω αθηναιους οτι πολλοι δε το θελουν πισω)...

και ολα αυτα για φημες...
πραγματικα αν γινει το σεναριο που λεει ο hkp, να παει ο κοντος εξωτερικο ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ο μανατζερ του κοντοπουτανου, τοτε καλο θα ναι να κοιταχτουν στο καθρεφτη οσοι συμμετειχαν στο πανυγηρι και να ριξουν μια μουντζα στη παρτη τους.

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #3165 on: December 28, 2009, 20:20:36 »
Το πρόβλημα που έχουμε πάντα είναι οτί για να μην γίνει σκοτωμός πρέπει να συμφωνούμε όλοι. Ε αυτό δεν γίνεται ρε αδέρφια είμαστε πάρα πολλοί και ανεξαρτήτως άποψης όλοι πονάμε το ίδιο , η μήπως να βγάλουμε τα ΠΑΟΚομετρα.Όταν δυο αδέρφια διαφωνούν για τη θεραπεία της άρρωστης μάνας τους την αγαπούν και οι δύο το ίδιο ούτε να σκοτωθούν χρειάζεται ούτε να αρχίσουν τα μπινελίκια. Κι όποιος θέλει να παίρνει ο ίδιος τις αποφάσεις να βγει και να πει εγω ξέρω καλύτερα θελώ να γίνω πρόεδρος. θέος ο Ζήσης , θεός ο Ζαγοράκης αλλά στηριξη στις αποφάσεις που συμφωνούμε? Μακάρι να κάνω λάθος αλλά κάπως έτσι το βλέπω το κλίμα... :'(

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3166 on: December 28, 2009, 20:44:10 »
Για εμενα πλεον δεν ειναι τοσο η πιθανη ελευση του παιχτη που με χαλαει, οσο το κουτοχορτο που φαγαμε απο τα μμε και ξεχασαμε... Το οτι εκει που φτυναμε φιλαμε... Το οτι οπως ειπε ενα παλικαρι πιο επανω:
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"!

Όσοι νομίζετε ότι το θέμα είναι ο ίδιος ο κοντός, μόνοι σας μκραίνετε την ομάδα όπως λέτε και την υποβιβάζετε στο επίπεδο του (1.20cm). Το θέμα είναι αλλού, στο πόσο πρόβατο και κρετίνο πάνε να κάνουν τον ΠΑΟΚτσή οι βασιλόπουλοι οι πετρωτοι και οι κολκες, και να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε... Και απ'ότι φαίνεται το καταφέρνουν μια χαρά...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3167 on: December 28, 2009, 21:38:49 »
Υπάρχουν οπαδοί που δεν τον θέλουν, όπως και οπαδοί που τον θέλουν. Αυτό δε με κάνει λιγότερο ή περισσότερο ΠΑΟΚτσή. Με κάνει απλά να έχω διαφορετική άποψη.
Δε με κάνει βλάκα που τρώει κουτόχορτο ότι τον θέλω πίσω. Μπορεί να έτρωγαν τότε άλλοι κουτόχορτο.
Όπως και να χει, έχω μια αρχή. Όταν είμαι στο γήπεδο βγάζω τα λαρύγγια μου για τον ΠΑΟΚ. Μετά με τα φιλαράκια, στην καφετέρια και στο φόρουμ συζητάω και βρίζω όσο θέλω. Στο γήπεδο όμως είμαι μόνο ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο. Θεωρώ λοιπόν ότι αν ο κόσμος διχάζεται και φτάσουμε σε σημείο να πλακώνονται στο γήπεδο μέσα οι μεν με τους δε, δεν είναι λόγος να μην έρθει ένας παίκτης. Είναι θέμα ανωριμότητας τπυ κόσμου που δε μπορεί να δεχτεί την διαφορετική άποψη. Είτε είναι η μία, είτε η άλλη.
Αυτοί λοιπόν που κάθονται και ουρλιάζουν οτι να έρθει, ή αυτοί που κάθονται και ουρλιάζουν να μην έρθει ας σκεφτούν ότι κανείς τους δεν είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από τον άλλον και κανείς δεν έχει ταχτεί ως υπερασπιστής των ιδανικών μας.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3168 on: December 28, 2009, 22:06:25 »
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ειναι αυτός που είναι.Με τα πολλά καλά του και τα πολλά στραβά του.Πολλοί λένε για τη μικρή μειοψηφία που θα ξεσηκωθεί στο γήπεδο για το σαλπι και θα κανει μπουρδέλο την ομάδα και θα διχάσει τον κόσμο λειτουργώντας εις βάρος των πολλών.Ας το πάρουμε οτι είναι έτσι.

Η ίδια μειοψηφία όμως διαδήλωνε κατα του γουμενου,έκανε κατάληψη στα γραφεία και υποδεχόταν στο αεροδρόμιο τον πρόεδρο Θόδωρο.Δε μιλάω για παοκομετρο αλλά αν στο γήπεδο αντιδράσουν εγω θα το σεβαστώ.Σκέφτονται τον ΠΑΟΚ διαφορετικά από τους υπολοίπους.Γι'αυτό δε θέλω την επιστροφή.Θα είναι διχασμός.Ακόμα και αν με τον καιρό ο κόσμος συνηθίσει με τα γκολ και αποθεώνει το σάλπι πάλι θα είναι ήττα.Θα σημαίνει ότι ο κόσμος ξεχνάει εύκολα.Είμαστε και μεις μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα.Ο ΠΑΟΚ μπορεί παιχτικά και χωρίς σαλπι.

Η επιτυχία και το μεγάλωμα της ομάδας μας προήλθε από τη μεγάλη συσπειρωση του κόσμου της.Τώρα θα γκρεμίσουμε τα θεμέλια? "Έλα μωρε τώρα ας τα βάζει ο σαλπι και θα δεις μετά κωλοτούμπες ο κόσμος".Θα είναι έτσι τελικά?

Και ας είναι δελεαστικός ο ντόρος και το σπάσιμο στο ποκ από το φτύσιμο και την επιστροφή του
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

ive4

• Guest
« Reply #3169 on: December 28, 2009, 22:15:35 »
Να μεταφερθούμε στο τόπικ για τον Μάντζιο ; Συζητάμε αιώνες. Ακόμα και να υπήρχε θέμα πχ πρόταση από τον Σάντος, νομίζω ότι η παε θα έχει πάρει το μύνημα. Ας εκτυπώσει κάποιος αυτό το τόπικ και να το στείλει στην παε. Μάντζιος, ο νέος καπνός, χωρίς πάλι να ξέρουμε αν υπάρχει φωτιά.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #3170 on: December 28, 2009, 22:18:26 »
χαχαχα perseas κ μενα μου μπηκαν υπονοιες περι μαντζιου...και λεω απο μεσα μου, βρε λες?  :cwm13: :cwm13: :cwm13: :cwm13: :cwm13: :cwm13:
απο τον κοντο καλυτερα το λελεκι παντως. χοχοοχοχ

*αυτο το smiley το ντεντεκτιβ, το λατρευω μιλαμε! να κανουμε κ μεις ενα poll για το αγαπημενο μας smiley!  :cwm13:---love--- :cwm13: εχει μια φατσα ο φουστης ολα τα λεφτα! *

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3171 on: December 28, 2009, 23:20:53 »
ειστε εγωιστες μερικοι,πανω απ ολα ο ΠΑΟΚ κ αφηστε τις μαλακιες!!ας ερθει να μας βοηθησει αγωνιστικα,γιατι επιθετικο γκολτζη δεν εχουμε,

ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Κ  ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΞΕΡΕΡΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ

ΥΓ : Η διοικηση ως τωρα εχει κανει  και λαθη ,ειναι λογικο , γιατι οι νεκροι δεν κανουν λαθη , αφηστε τους να διοικησουν χωρις να δημιουργουντε εσωτερικα θεματα!!μην γινουμε αξιοι της μοιρας μας παλι,οποτε παμε να φτιαξουμε κατι το καταστρεφουμε,μην γινει παλι ετσι ρε παιδια!!ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

o salpigidis m ayta pou ekane les k htan to dexi xeri tou goumenou!!

SALPI PRODOTI PREPEI NA KSEREIS OTI...
EINAI POUTANA TOU FASOULA H MANA...XAXAXAXAXA

Αν θελεις εξηγησε με επιχειρηματα πως εσυ επαψες να εισαι ΕΓΩΙΣΤΗΣ, τι διαφορα ειδες και ποτε στη συμπεριφορα του σαλπιγγιδη. Μαλλον σε κατι που ειχε σχεση με το Γουμενο, υποθετω. Προφανως εχεις κανει την αυτοκριτικη σου και αλλαξες γνωμη σε σχεση με οσα ελεγες 3 χρονια πριν. Βοηθησε και μενα τον εγωιστη να το δω το θεμα καλυτερα, ωριμοτερα, σφαιρικοτερα και πεισε με να αλλαξω αποψη ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ.

Πραγματικά μία απάντηση θα ήταν καλό να πάρουμε για να δούμε που κάνουμε λάθος και συνεχίζουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε και τότε!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3172 on: December 29, 2009, 03:50:07 »
ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ Π.Α.Ο.Κ. Κ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ...
Αλλα ξερω πολλοι ακομα κ την ωρα του αγωνα θα ασχολουνται με τον σαλπιγγιδη..ποιος τρεχει τωρα ως την πυλαια..
(φυσικα εξαιρουνται οσοι εργαζονται κ οσοι ειναι μακρυα)

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #3173 on: December 29, 2009, 04:01:57 »
όσοι ασχολόύνται με (η περισσότερο δεν θέλουν )τον κοντό δηλαδή εσύ λες οτι δεν θα είναι στην πυλαία;

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3174 on: December 29, 2009, 04:42:11 »
Είναι εγωισμός?...... που τώρα είμαι σε ανοδική πορεία ...έστω και με μικρά βήματα... και δεν θέλω να πάρουμε ένα παίχτη-πολύ καλο- που είχαμε και έφυγε γιατί την τότε δεδομένη στίμη ήμασταν χαλια και την έκανε για το καλο τη$ καριέραs του και αποφάσισε να πάει αλλου?----γάμα τον ότι έλεγε ΠΑΟΚ είμαι κτλ κτλ ...εντάξει...ναι ρε κοντε...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ...έγινε...---είμαι εγωιστής που πλέον νιώθω ότι δεν το θέλω στην ομάδα όχι μονο-που είναι σίγουρο-ότι γυρνάει καθαρά για προσωπικούς λόγους,"κάναμε τη καβάτζα ΜΑΣ ΑΝΤΕ τώρα πίσω..." και μας τον πλασάρουν.....και "παλικαρο" που αφήνει τα λεφτά για να πάει στην ομάδα που αγαπάει?...είμαι εγωιστής η βλάκας ρε παιδιά που δεν θέλω την παιχτούρα στη ομάδα μας .....πείτε μου...σας παρακαλώ!!!!!!.ante na sas dw!
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3175 on: December 29, 2009, 04:51:26 »
όσοι ασχολόύνται με (η περισσότερο δεν θέλουν )τον κοντό δηλαδή εσύ λες οτι δεν θα είναι στην πυλαία;
δεν το λεω για αυτους που θα ναι...κ δεν το ειπα μονο για αυτους που δεν τον θελουν αλλα για ολους..

εξαλλου αυτοι που τον θελουν το κανουν γιατι θα ανεβασει λενε αγωνιστικα την ομαδα.το ιδιο θα κανει κ η παρουσια τους αυριο στο γηπεδο..
« Last Edit: December 29, 2009, 04:56:36 by gagas »

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3176 on: December 29, 2009, 04:52:33 »
ÃÁÌÙ ÔÏÍ ÐÁÔÏ ÔÏÕ ÃÁÌÙ ÊÁÉ ÔÁ -ËÉÃÁ €€€ ÐÏÕ ÐÇÑÅ ÊÁÉ ÄÅÍ ÊÁÔÁÖÅÑÁÍ ÍÁ ÔÏÍ ÊÑÁÔÇÓÏÕÍ ÅÊÅÉ ÐÏÕ ÁÎÉÆÅÉ.------------ÐÁÔÅÑÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÊÁÍÅ ÔÏ ÊÏÕÌÁÍÔÏ ÑÅ!!!! ÐÅÔÁ ÊÁÍÁ ×ÁÑÔÉ ÐÁÑÁÐÁÍÙ ÑÅ......ÊÁÍÅ ÌÁÓ ÔÇ "×ÁÑÇ....ÊÁÍÅ ÌÁÓ ÔÇ ×ÁÑÇ.....ÂÁÆÅËÁÊÉ ÊÑÁÔÇÓÅ ÔÏ ÐÏÕÓÔÁÑÁ ÔÏ .........."ÐÁËÉÊÁÑÉ"
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

MeTaLLiuM-G4

• Guest
« Reply #3177 on: December 29, 2009, 05:21:49 »
Με σεβασμό στους υπόλοιπους που διαφωνούν κάθετα με την επιστροφή του, απλά πιστεύω ότι ύπο ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να έρθει.

Να ξεκαθαρίσει τι έγινε όταν έφυγε, να ζητήσει συγγνώμη και να είναι έτοιμος να τα ακούσει χωρίς να γκρινιάξει.
Να αποδεχτεί μειωμένες αποδοχές, όχι σε σχέση με το βάζελο, αυτό είναι δεδομένο, μειωμένες σε σχέση με το πόσα μπορεί να του δώσει ο ΠΑΟΚ.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις που δείχνουν ότι μετάνιωσε, ότι αναγνώρισε το λάθος του και ότι είναι διατεθιμένος να κάνει θυσίες και οικονομικές αλλά και το βασικότερο απέναντι στο λάο που ένιωσε προδωμένος, μπορώ να τον δεχτώ πίσω.

Όταν κάποιος κάνει τα παραπάνω αξίζει να πάρει δεύτερη ευκαιρία  κατά τη γνώμη μου.

Πάντα όλα τα παραπάνω εφόσον συμφωνούμε ότι είναι χρήσιμος αγωνιστικά, αλλιώς δεν τίθεται θέμα συζήτησης.

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3178 on: December 29, 2009, 05:24:16 »
kαι μια κατάθεση ψυχής....αδέρφια μου...πιστοί σίγουρα ....στον ΠΑΟΚ αλλα και ίσως διαφωνούντες...στο θέμα του "επαγγελματία" . Για 28 χρονια ήμουν στην Πολίχνη,,,εκεί γεννήθηκα εκεί μεγάλωσα..τον ""μεσσία" τον ξέρω....τον ξέρω...ίδια συνοικία...πιτσιρίκια στη μπάλα κτλ κτλ κτλ....ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΟΤΕ που ένας από εμάς ...ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...χαιρόμουν....ένιωθα περήφανος που ένας
"ΠΟΛΙΧΝΙΟΤΗΣ" ..ατόφιος έπαιζε στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ....και γαμούσε και έδερνε...-και πόντιος επίσης -εγώ και παρα πολλοί φίλοι περπατούσαμε με το κεφάλι ψιλά---που να ξέραμε-...έγινε ότι έγινε,,,,ήμουν από τους λίγους που είπα ...ok....την καριέρα.....καριέρα....καλά κάνει και να πάει να γαμηθεί.....ημείς πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε και όπως είναι και έγινε έτσι,,,,,,εμείς αδέρφια σηκώσαμε τον ΠΑΟΚ...από άκρη σε άκρη...και όχι μονο στη πόλη μας...---1 χρόνο τώρα στο Βέλγιο...είδα ÐÁÏÊôóÜêéá,,,με αρχίδια...σαν εμάς κάτω....και καλύτερους γιατί δεν έχουν τούμπα αυτοί......αυτοί είναι μονο με το όνειρο...και τα παιχνίδια στη TV.,,,,,και εκεί σου σηκώνεται η τρίχα για ακόμη μια φορα....εδώ βλέπεις Αδέφια που ζουν για 2 και 3 παιχνίδια που ίσως δουν από κοντά....για αυτούς λοιπόν ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΑΠΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ....και για εμενα και για αυτούς όταν με το καλο σε λίγες μέρες κατεβω κάτω ....στο ΝΑΟ....ΘΑ γίνω ΑΝΤΑΡΤΗΣ.....ΚΑΙ οποιος θέλει ας έρθει να μου ζητήσει το λόγο που θα τον βρίζω!.....ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.....ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.....

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #3179 on: December 29, 2009, 08:48:31 »
Αφηστε την ομαδα να κανει την δουλεια της να πορευτει ησυχα και κοψτε τις φαγωμαρες για θεμα που δεν υπαρχει. Το θεμα περναει απο την διοικηση και ο τροπος που θα το χειριστει θα μπορεσει να βοηθησει τον συλλογο ή να του δημιουργησει επιπροσθετα προβληματα. Την ευθυνη την εχει απολυτως η διοικηση και απο εκει και περα απο τις κινησεις της θα κριθει. Προς το παρον ριξτε καμια ματια στον βελγο που μαλλον θα παρουμε και οποιος πηρε ματι κανενα βιντεακι με τα γκολακια που βαζει ας το βαλει στο post με τις μεταγραφες για να δουμε και τι αγορασαμε ρε αδερφε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα