e ναι ρε , με το ζόρι δηλαδή να αρχίσω να απολογούμαι γιατί ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ να ξεσπάσω εναντίων Παοκτσήδων λόγου της στάσης τους για το θέμα με το κεφάλι ρόμβο, ειδικά για τους ομογενείς που ξέρω, ζω και γνωρίζω....
με την ίδια λογική θα μπορούσα να σε πω εγώ γιατί τέτοιο ζήλο να υποστηρίζεις ΟΤΙ έχει σχέση με την επιστροφή του παλληκαριού μας από την πολίχνη? Δεν θυμάμαι να υποστήριζες κάτι κάποιον κάπου με τον ίδιο ζήλο! Δουλευόμαστε δηλαδή τώρα?
Ναι ρε dave, ΤΩΡΑ θυμήθηκα να τα βάλω με τους ομογενείς (που ξέρω, ζω και γνωρίζω) που θέλουν την επιστροφή του! Και όπως είπε κι ο PAOKCURE, δεν γίνετε κάθε φορά να απολογούμαστε για τα ευκατανοητα! Έχω 8 χρονια σ'αυτό το μπουρδέλο εδώ πέρα, έβγαλα λέπια στα δάχτυλα και έχυσα 15 κουβάδες δάκρυ από χαρά από λίπη από υπερένταση και ότι σκατά θέλεις, γνωρίστηκα με ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ.... δεν μπορώ και δεν θέλω κιόλας κάθε τρεις και λίγο να εξηγώ γιατί κάνω το ένα και γιατί κάνω το άλλο! Για αυτό έγραψα αυτά που έγραψα ποιο πάνω! Και σ'απάντισα έτσι επειδή και μένα δεν μ'αρέσει ο ζήλος σου να ψαχουλεύεις ότι αρνητικό γράφετε έμμεσα και άμεσα για το Hobbit! Λύσσαξες. ΤΩΡΑ με την έσπασαν και ΤΩΡΑ τους τα χώνω, ΠΟΥ το πρόβλημα? Όταν με την δίνει κάτι το λέω και ΘΑ το λέω! Δεν μπορείς να γνωρίζεις τις συνδιαλέξεις μου με αυτούς όταν υπήρχαν θέματα επεισοδιων, θέμα FAX, θέμα Αναστασιάδη, θέμα Γκαγκάτση, θέμα θέμα θέμα....
καινστα, πίστεψέ με και να είσαι σίγουρος,
αν ήθελα να το παίξω ιστορία, ανωτερότητα, παλιός, υπεράνω κτλ., θα το έκανα αλλιώς!
ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΟΝΤΕ ! ! ! !