Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499992 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5560 on: July 13, 2010, 23:08:08 »
ναι ημουν μπροστα πολμαν.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5561 on: July 13, 2010, 23:09:40 »
Ομως εχω μια πληροφορια για ενα "πακετο στηριξης" που επεσε για να στηριχθει η "επιστροφη του ασωτου".Αν την πληροφορια την διασταυρωσω και ειμαι 100% σιγουρος θα την δωσω εδω μεσα. Αλλιως οχι. Γιατι τελικα -αν ειναι αληθεια- η επιστροφη σαλπιγγιδη ειναι σταγονα στον ωκεανο σε σχεση με τα αρδ που θελουν να κουμανταρουν και να  βασιλευουν στον ΠΑΟΚ. Με την αμελεια (...), ανοχη (?) ή ευλογια (??) ή εντολη (???) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δυστυχως...
Πες και σε μας ρε Χομο και ας μην είσαι 100% σίγουρος.Ποιος είναι είναι άλλωστε το τελευταίο καιρό;
Το πολύ πολύ να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικό επιχείρημα του ότι έχει γκόμενα.
« Last Edit: July 13, 2010, 23:15:46 by fatal_invasion »

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #5562 on: July 13, 2010, 23:14:14 »
ναι ημουν μπροστα πολμαν.
΄
ωραία. ελπίζω όταν τον ξαναδείς να του τα πεις από κοντά, έτσι όπως τα λες εδώ, δηλαδή ότι φέρθηκε πούστηκα και σαν αδερφή και να μας μεταφέρεις τις αντιδράσεις του.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5563 on: July 13, 2010, 23:21:15 »
σε μισο λεπτο θα εχει υπογραψει παραιτηση κλαιγοντας.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5564 on: July 14, 2010, 02:39:40 »
Το θέμα του κοντού είναι ένα δείγμα μιας κατάστασης. Πιο πολύ αυτή η κατάσταση με ενοχλεί και μπορώ να πω οτι με φοβίζει κιόλας παρά η επιστροφή του αυτή καθαυτή.
Έτσι είναι ρε Απόστολε ακριβώς. Αυτή η κατάσταση που μας φοβίζει που τη βλέπουμε. Όσο το λέω κι εγώ τόσο ειρωνία μαζεύω.
Το θέμα του κοντού ήταν το ιδανικό για να στοχοποιηθούν οι σύνδεσμοι και να τους αδειάζουν τη γωνιά κάποιους. Και μάλιστα με ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Και πολλοί έκοψαν το γήπεδο, οπότε γλιτώνουν ενοχλητικούς και στα πρώτα γκολ του κοντού θα ακούμε συνέχεια και επαναλαμβανόμενα το "είδατε που τα μαστούρια δεν ήθελαν το καλό του ΠΑΟΚ;"
Σε αυτή την επιχείρηση έπεσε πολύ "γράσο" και σε δημοσιογράφους-οπαδούς και σε οπαδούς-δημοσιογράφους. Οι πρώτοι εξασφάλισαν τρελά λεφτά σε εφημερίδες, ραδιόφωνα με τις αποκλειστικότητες. Τόσο μεγάλη ήταν η πίτα που άρχισαν να συνεταιρίζονται σε ιστοσελίδες "ΠΑΟΚτσήδικες". Οι δεύτεροι έγιναν κι αυτοί περιζήτητοι με τις αποκλειστικότητες, παίχτηκαν στη Τούμπα τα "κομμάτια" τους, έφτασαν να κάνουν εκπομπές τρεις τρεις για να προλαβαίνουν όλοι ένα ξεροκόμματο και από το αξιοζήλευτο πάθος τους έφτασαν εκεί που δεν έφτασε ούτε αλλόθρησκος πούστης: να εύχονται να μπούνε τα "μαστούρια" φυλακή, να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ.

Και το ζουμί δεν είναι τι έκανε ο κάθε πικραμένος για τη τσέπη του. Αν αφήσω στην άκρη τους "οπαδούς" της τσέπης τους, λίγο με νοιάζει αν ένας δημοσιογράφος βλέπει τον ΠΑΟΚ ως χρυσορυχείο. Θα ήμουν τρελός να περίμενα κάτι άλλο. Εμένα με νοιάζει η ΠΑΕ μου και γιατί το κάνει όλο αυτό. Και δυστυχώς η απάντηση είναι πολύ δυσάρεστη. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ πάει ολοταχώς να επιστρέψει στις άσχημες καταστάσεις και κάποιοι νομίζουν πως το πρόβλημα είναι ο σαλπιγγίδης.

Αυτό όμως που είναι καθησυχαστικό για το μέλλον είναι πως δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, πολύ απλά γιατί είναι οι μόνοι σύνδεσμοι στον κόσμο που δεν "πιάνονται". Και αν έχει παρεκτραπεί κανείς στο παρελθόν, αργά ή γρήγορα έγινε η αυτοκάθαρση και τέλος το παραμύθι. Άσε που είναι ευτυχώς πάρα πολλοί και εξίσου δυνατοί. Τα πρώτα μηνύματα δόθηκαν ηχηρά σαν χαστούκια ήδη και στη συνάντηση με τη διοίκηση και στο συνέδριο και θα ακολουθήσουν κι άλλα, αν δεν συμμαζευτεί η κατάσταση. Από αυτά φαίνεται πως όσο ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρούς συνδέσμους, κανένας δεν μπορεί να τον αγγίξει. Αλλά το κόβω γιατί είμαι εντελώς off topic. Καλά για τον κοντό νομίζατε ότι γράφω τόσην ώρα;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5565 on: July 14, 2010, 07:51:50 »
Ρωτήστε κι εμάς εδώ στο εξωτερικό (ναι εμάς τους λίγους για να μην πω μηδαμινούς, κάνα δυο είναι ακόμα εδώ από τους οποιους ο ένας την κάνει Ελλάδα ) που έχουμε να πολεμάμε με όλα αυτά τα θύματα και τους λάτρεις του mr. creosote, και ότι και να τους πεις απαντάν με τα ίδια και τα ίδια ηλίθια και ούτε στις σχολικές αυλές πλέον επιχειρήματα του τύπου: εγώ ποτέ δεν τον έβριζα, είναι παιχταράς, εσείς που δεν τον θέλετε είστε αιρετικοί (ναι μάγκες μου το νέο μου ψευδώνυμο είναι ο αιρετικός) και θέλετε το κακό του ΠΑΟΚ, άφησε τα πολλά λεφτά και ήρθε στα λίγα, πες μου έναν με την κλάση του να παίρνει το ίδιο λίγα λεφτά, μαζί με Vierinha θα κάνουν παπάδες, είναι παόκι (αναγούλα),λες ο Ζαγοράκης να μην ξέρει τι κάνει?, αφού τον έφερε αυτός εγώ δεν μασάω, για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε αυτόν τον παίχτη, εσείς που δεν τον θέλετε όλα τα ξέρετε δηλαδή κι εμείς είμαστε οι χαζοί?, με τέτοια μυαλά δεν θα πάει ποτε μπροστά η ομάδα, καλύτερα που δεν ανανέωσες το διαρκείας σου, εγώ ξέρω ότι η Τούμπα θα έχει πάλι 30 χιλιάδες παόκια με η χωρίς εσάς, αρχίζουν και τα ανατριχιαστικά επιχειρήματα περί χαπακωμένων και πρεζονιών που είναι οι μονοι που δεν τον θέλουν, βάζουμε και ολίγον αληταράδων που πήγαν σε αγώνα βόλεϊ (ναι για την Λαμία με έλεγαν τα ζώα,κι όταν τους έλεγες *Handball ήταν ρε μαλάκα* σε έλεγαν στα αρχίδια μου Βόλεϊ Handball το ίδιο είναι) για να μαχαιρωθούν και και και...... Να σε ρωτάνε Billy θα έρθεις στο φιλικό και να τους λες αν πάω σε κάνα φιλικό με το ρόπαλο αγκαζέ κι αρχίσω να κάνω μαύρο τον Mr. Creosote θα βρω και τον μπελά μου, να βγάλω και κανένα πανί εναντια στο Hobbit και να πέσουν όλοι οι λaζοί να με φάνε ζωντανό, να αρχίσω τις παναγίες και τα φτυσίματα στον αρχηγό (έτσι τον λένε πλέον τον απόγονο του Bilbo Baggins και του Gandalf) και να με μαζεύουν σαν τον Jimmy Jump, να τους τα λες όλα αυτά λοιπόν και να σε λένε μαλάκα γίνε γαύρος καλύτερα γιατί με αυτά τα μυαλά....

Δεν υποφέρετε άλλο η κατάσταση, πλέον δεν βγαίνω καν στα μαγαζιά, και ΑΝ πάω σπανίως πλέον τους κόβω κάθε κουβέντα μέχρι και την καλημέρα....

αιρετικός-4

σορυ κιολας ρε μπιλι, τοσα χρονια δε τους ξερεις αυτους? τωρα εγιναν φυτα με το ολαπαοκ κ το κολκα? δλδ ρε παιδια ειναι δυνατον? μιλαμε τωρα για τουσ ΠΑΟΚτσηδες της ομογενειας, να διχαζονται τωρα πισω πισω λογω αυτου του θεματος? μεχρι τωρα δλδ δεν ειχες παρει δειγμα για τη νοοτροπια τους?

πολυ στεναχωρο αυτο που λες

ΠΟΥ έγραψα ότι ΔΕΝ τους ξέρω τόσα χρόνια αυτούς?
ΠΟΥ έγραψα ότι ΤΩΡΑ έγιναν φυτά?
ΠΟΥ έγραψα ότι ΔΕΝ είχα πάρει δείγμα μέχρι τώρα για την νοοτροπία τους?

Αναιρεί την κατάσταση με το Hobbit, το ότι και πριν κόλκα εποχή ήταν φυτά όπως λες?
Αστο, θα μπορούσα να γράφω για μέρες......
Και προσοχή έτσι? Δεν βάζω όλους τους ομογενείς στην ίδια μοίρα κι ας ανήκω κι εγώ σε αυτήν την κατηγόρια κι ας εξαιρέσουμε ότι έκανα και αρκετά χρόνια Ελλάδα αλλά η πουτάνα η τύχη με ξαναέφερε εδώ που είμαι τώρα, αλλα μιλάω για την δυστυχώς συντριπτική πλειοψηφία που ενημερώνεται από κάτι αθλητικές κυριακές, τους ρεπόρτερ του νόβα, το μετροσκολιξ, το xxxxmania και καμιά αθηναϊκή εφημερίδα! Επίσης έχω χορτάσει το επιχείρημα οι ομογενείς Παοκτσήδες είναι ποιο αγνοί, νοιώθουν ποιο πολύ ΠΑΟΚ και τα κλασσικά τραγικά.... πούτσες μπλέ σε λέω εγώ... Άσε, τους είδαμε κι αυτούς σε "δύσκολες εποχές".... Το λήγω εδώ γιατί θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου....

Απλά σε λέω ότι μιλάω για τους ΙΔΙΟΥΣ που στην ηρωική φυγή του κοντοπουτανου (για το καλο του ΠΑΟΚ βέβαιος βέβαιος) τον έβριζαν και τον καταριόταν με τα εξίσου ηλίθια επιχειρήματα το κωλόπαιδο το τσογλάνι αν τον πετύχω θα τον γαμήσω, παράτησε το καράβι στα δύσκολα, για τα λεφτά τα κανεις όλα, δεν άξιζε να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ, το ρεπερτόριο είχε και λίγο γαμώ την αθήνα και το ποκ και παει λέγοντας..... Αστο σε λεω Ντέιβ, ξέρω πολλή καλά τι λέω.... Για τους ΙΔΙΟΥΣ μιλάω....

ONTOPIC: σαλπιγίδη είσαι σίχαμα ρε πούστη μου....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5566 on: July 14, 2010, 12:19:38 »
το εγραψα απλα γιατι δε σε θυμαμαι να ξεσπας ετσι εναντιον ΠΑΟΚτσηδων, πριν την υποθεση κοντου, γιαυτο...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5567 on: July 14, 2010, 12:40:52 »
άστο γάμα το, δεν περνάει εκεί που το πας....
όσοι με ξέρουν , ξέρουν !

.-

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5568 on: July 14, 2010, 13:05:49 »
δε περναει εκει που το παω??? μαλιστα, καλα ρε φιλε σορυ, μη σε βαζω να κανεις διαλογο με οσους δε σε ξερουν...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5569 on: July 14, 2010, 20:28:39 »
άστο γάμα το, δεν περνάει εκεί που το πας....
όσοι με ξέρουν , ξέρουν !

.-

Suicidal οχι οτι μου πεφτει λογος αλλα οκ μαγκες κανεις σχεδον δεν ξερει τον αλλο εδω μεσα,το μονο που μενει ειναι τα γραπτα μας το ηθος και το υφος που γραφουμε,
αλλα το να το παιζουμε ιστορια του στυλ ανωτεροτητα δεν νομιζω οτι περναει στον αλλο ντε και καλα.
οσοι με ξερουν, ξερουν και πουτσες μπλε,(χωρις παρεξηγηση) συζητηση κανεις με συνοπαδο σου που τυχαινει να μην σε ξερει αλλα οχι να κοβεις ετσι την συζητηση!!καντο δικο σου αδερφε να δουμε τελικα θα σου αρεσει μια τετοια απαντηση?ειμαι σιγουρος πως οχι,γενικα διαβαζω αυτα που γραφεις και συμφωνω μαζι σου σε πολλα!

αυτα συγνωμη αν νιωθεις οτι στην λεω κατα καποιο τροπο αλλα δεν ειναι ετσι!
φιλικα

υγ=>πουστη κοντε ΠΑΟΚ δεν ησουνα ποτε!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5570 on: July 15, 2010, 01:06:23 »
Αυτό που λέει ο Suicidal λες κι εσύ ρε kainsta. Δεν εννοεί προσωπική γνωριμία. Εννοεί πως ήδη γνωριζόμαστε όλοι καλά, αφού όσοι τουλάχιστον είμαστε χρόνια σε αυτό το forum έχουμε γράψει βιβλίο ολόκληρο για χιλιάδες θέματα που προέκυψαν στον ΠΑΟΚ. Τα γραπτά ευτυχώς έχουν μείνει για το τι θέση πήρε ο καθένας σε κάθε τι και με ποιο σκοπό (αφού κάποιοι τη ψάχνουν κι έτσι).
Θα μου πεις τώρα τι πετάγομαι σαν πούτσα; Για 2 λόγους. Πρώτον το έχω κι εγώ παράπονο. Είναι κουραστικό να πρέπει να αποδεικνύεις κάθε τρεις και λίγο πως δεν είσαι ελέφαντας και να χάνεται η ουσία απ' όσα λες. Δεύτερον για να βρω ευκαιρία να ρίξω κι ένα on topic σιχτίρισμα και να κοιμηθώ σαν πουλάκι: σάλτα και γαμήσου ρε κοντέ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5571 on: July 15, 2010, 08:39:43 »
e ναι ρε , με το ζόρι δηλαδή να αρχίσω να απολογούμαι γιατί ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ να ξεσπάσω εναντίων Παοκτσήδων λόγου της στάσης τους για το θέμα με το κεφάλι ρόμβο, ειδικά για τους ομογενείς που ξέρω, ζω και γνωρίζω....

με την ίδια λογική θα μπορούσα να σε πω εγώ γιατί τέτοιο ζήλο να υποστηρίζεις ΟΤΙ έχει σχέση με την επιστροφή του παλληκαριού μας από την πολίχνη? Δεν θυμάμαι να υποστήριζες κάτι κάποιον κάπου με τον ίδιο ζήλο! Δουλευόμαστε δηλαδή τώρα?

Ναι ρε dave, ΤΩΡΑ θυμήθηκα να τα βάλω με τους ομογενείς (που ξέρω, ζω και γνωρίζω) που θέλουν την επιστροφή του! Και όπως είπε κι ο PAOKCURE, δεν γίνετε κάθε φορά να απολογούμαστε για τα ευκατανοητα! Έχω 8 χρονια σ'αυτό το μπουρδέλο εδώ πέρα, έβγαλα λέπια στα δάχτυλα και έχυσα 15 κουβάδες δάκρυ από χαρά από λίπη από υπερένταση και ότι σκατά θέλεις, γνωρίστηκα με ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ.... δεν μπορώ και δεν θέλω κιόλας κάθε τρεις και λίγο να εξηγώ γιατί κάνω το ένα και γιατί κάνω το άλλο! Για αυτό έγραψα αυτά που έγραψα ποιο πάνω! Και σ'απάντισα έτσι επειδή και μένα δεν μ'αρέσει ο ζήλος σου να ψαχουλεύεις ότι αρνητικό γράφετε έμμεσα και άμεσα για το Hobbit! Λύσσαξες. ΤΩΡΑ με την έσπασαν και ΤΩΡΑ τους τα χώνω, ΠΟΥ το πρόβλημα? Όταν με την δίνει κάτι το λέω και ΘΑ το λέω! Δεν μπορείς να γνωρίζεις τις συνδιαλέξεις μου με αυτούς όταν υπήρχαν θέματα επεισοδιων, θέμα FAX, θέμα Αναστασιάδη, θέμα Γκαγκάτση, θέμα θέμα θέμα....

καινστα, πίστεψέ με και να είσαι σίγουρος,
αν ήθελα να το παίξω ιστορία, ανωτερότητα, παλιός, υπεράνω κτλ., θα το έκανα αλλιώς!

ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΟΝΤΕ ! ! ! !

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5572 on: July 15, 2010, 11:59:51 »
δε καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου κ λυπαμαι γτ με τη πρωτη φορα που διαφωνουμε αντιδρας ετσι. εγω κανω κουβεντα κ συ νομιζεις οτι σου ζηταω λογαριασμο...τι να πω...
ασε που εχεις παρεξηγησει κ τη δικη μου αποψη....

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #5573 on: July 15, 2010, 13:19:03 »
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ? Ε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ?

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5574 on: July 15, 2010, 13:22:18 »
Aπο σήμερα, ολο το μανια μετακόμισε σε άλλη διεύθυνση. The αποχαυνωση gay parade με μεγάλη χαρά και τιμή σας παρουσιάζει το ίνδαλμά μας, τον Σάλπι της καρδιάς μας, την φανέλα με το Νο9, ως νέο blogger.....

http://blog.paok24.com/?p=227&cpage=1#comment-1041

6 απόπειρες ποστ έκανα χωρίς καν να βρίζω, όμως ο admin αποφάσισε οτι στον ΠΑΟΚ της νέας ροζ εποχής των Lay's, φωνή έχουν μόνο οι πουθενά. Άλλωστε , "Ασθενήν έχομεν, εις τον γύψον τον έχομεν......"

Προστατέψτε το σίχαμα, θα του τα πούμε απο κοντά, no worries....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #5575 on: July 15, 2010, 13:44:11 »
κολκας-τσορμπατζογλου-κουβεντιδης....No comments...
κλειστο κυκλωμα πλεον ο ΠΑΟΚ αδερφε CLUB...οι αντιθετες αποψεις δεν πρεπει να ακουγονται σε καμια περιπτωση...και ολοι μαζι να βγαλουμε φετος τον παικταρα μας πρωτο σκορερ....να δικαιωθουν ορισμενοι.....

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5576 on: July 15, 2010, 13:55:54 »
  στα πρώτα γκολ του κοντού θα ακούμε συνέχεια και επαναλαμβανόμενα το "είδατε που τα μαστούρια δεν ήθελαν το καλό του ΠΑΟΚ;"   

και ολοι μαζι να βγαλουμε φετος τον παικταρα μας πρωτο σκορερ....να δικαιωθουν ορισμενοι.....

Δεν νομιζω να τιθεται θεμα αγωνιστικης αξιας του κοντου.Το μονο που δεν με ενοχλει στην ολη φαση με τον γιδι ειναι η αγωνιστικη του αξια!Η συμπεριφορα του κατα πρωτο λογο(τοτε και τωρα) αλλα κυριως οι μεθοδευσεις Π.Α.Ε.-ΑΡΔ για την ασφαλη  ;D ;D  επιστροφη του!!!Κυριως οι τροποι που χρησιμοποιηθηκαν απο Π.Α.Ε.-ΑΡΔ ειναι για μενα το "δασος" οπου καπου εκει μεσα "κρυβεται" το γηπεδο.....

ΥΓ.Η αρραβωνιαρα ηρεμησε??
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5577 on: July 15, 2010, 15:38:16 »
Τίθεται και παρατίθεται θέμα ΚΑΙ αγωνιστικής αξίας, προσωπικά την αμφισβητώ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Απλώς είναι το τελευταίο που με απασχολεί με τον συγκεκριμένο πούστη.
ΨΟΦΟΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5578 on: July 15, 2010, 16:11:32 »
Aπο σήμερα, ολο το μανια μετακόμισε σε άλλη διεύθυνση. The αποχαυνωση gay parade με μεγάλη χαρά και τιμή σας παρουσιάζει το ίνδαλμά μας, τον Σάλπι της καρδιάς μας, την φανέλα με το Νο9, ως νέο blogger.....

http://blog.paok24.com/?p=227&cpage=1#comment-1041

6 απόπειρες ποστ έκανα χωρίς καν να βρίζω, όμως ο admin αποφάσισε οτι στον ΠΑΟΚ της νέας ροζ εποχής των Lay's, φωνή έχουν μόνο οι πουθενά. Άλλωστε , "Ασθενήν έχομεν, εις τον γύψον τον έχομεν......"

Προστατέψτε το σίχαμα, θα του τα πούμε απο κοντά, no worries....

τρίτη ΚΟΝΤΉ γιορτή αδερφέ  ;) ;)

ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5579 on: July 15, 2010, 16:58:32 »
Όλα καλά λοιπόν το γυρίσαμε αναίμακτα και ηρωικά το παλικάρι του κάναμε την "αφιλοκερδή" εξυπηρέτηση μας ας βοηθήσει τώρα και αυτός να γεμίσουμε λίγο ακόμη τις παραφουσκωμένες μας τσέπες, άλλωστε ο λαός του ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι τρώει εύκολα και χωνεύει εύκολα και για τους πιο δύσκολους φτάνει να πέσει καμία γενναιοδωρία κοντά μας