Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8240 on: December 11, 2011, 03:49:13 »
σ ενα υποθετικο ενδεχομενο πως αυριο βγαινει μια αποφαση και λεει ο ΠΑΟΚ πεφτει δ εθνικη για χρεη της παε.ως τωρα ξερουμε ολοι ο λογος που δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να συμβει κατι ττεοιο ποιος ειναι.εχετε την εντυπωση πως αν σε 5-6 χρονια μεταταρπει ολος ο ΠΑΟΚ σε αυτη την αμορφη μαζα φυτων πως θα τους εμποδιζε κατι???ενα σεβαστο ποσο κατω απ το τραπζει σε καποιον πουτανς γιο δημιοσιογραφο και μετα απο λιγα χρονια θα βρειτε να ασχολειστε με καποιο νεο χομπι

νεο χομπι οι χομπιστες οχι εμεις αδερφε  ;)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #8241 on: December 11, 2011, 06:23:35 »
ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΕΨΕ

apostolos

• Guest
« Reply #8242 on: December 11, 2011, 08:55:51 »
Όπως ξέρετε οι περισσότεροι εδώ μέσα, αν και είχα πει το 2006 πως η συγκεκριμένη ιστορία αποτέλεσε μια τεράστια πίκρα και απογοήτευση, όταν ξαναγύρισε ο τάπας είχα αποφασίσει να κρατήσω μια πιο μετριοπαθή στάση, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μείνω πιστός στο αξίωμα κατά της προσωπολατρείας ή αντίστοιχα της προσωπομανίας, δηλαδή δεν μπορώ μπροστά στον ΠΑΟΚ να ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον τάπα και τον κάθε τάπα, τον κάθε τυχάρπαστο καραγκιόζη. Τον έκρινα και τον κρίνω σαν επαγγελματία, αφού έτσι κι ο ίδιος κάποτε αποφάσισε να τη δει, και τον έκραζα κυρίως για το συμβόλαιο που ΔΕΝ του αξίζει, για το οτι είχε και έχει μετριότατη εως κακή απόδοση και για το απίστευτο σπρώξιμο που είχε από την γνωστή και μη εξαιρετέα κλίκα που ζει από τον ΠΑΟΚ γράφοντας σε μπλογκ και εφημερίδες. Έτσι το έβλεπα εγώ τουλάχιστον, άλλοι πιο συναισθηματικοί ίσως, ή για λόγους αρχής τον βρίζαν, τον καταριόντουσαν κλπ σεβαστό μεν για μένα ανούσιο δε, αλλά τελοσπάντων όπως νιώθεις κάνεις.
Το χθεσινό όμως πραγματικά με βρίσκει όχι απλά έκπληκτο, αλλά μπορώ να πω οτι με βάζει σε σκέψεις και προβληματισμό που με κάνουν να με λούζει κρύος ιδρώτας. Νόμιζα πραγματικά οτι η Τούμπα ως τώρα δεν τον έβριζε μαζικά διότι πολύ απλά οι περισσότεροι την είχαν δει σαν και μένα. Ξέρουμε ποιος είσαι, τι έχεις κάνει, αλλά δεν θα χαλάμε την διάθεση μας να ασχολούμαστε με την πάρτη σου και να σου δίνουμε και αξία, ή κάπως έτσι τέλοσπάντων. Είχα επίσης αντιληφθεί οτι κάποιοι κωλοτουμπες τύπου παοκμάνια που κάποτε βρίζαν κι αυτοί, παίζει και να τον χειροκροτούσαν κλπ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα αντιληφθεί το μέγεθος της μαλακίας. Το ότι το παοκμάνια στυλ είναι το 90% και όχι 5 ή άντε το 10%.
Δεν είμαι από αυτούς που δεν λυγίζουν μπροστά σε κάποιον που ζητάει ειλικρινά συγγνώμη και συγχώρεση. Θα δεχόμουν τη χθεσινή στάση αν έστω μια, μια γαμημένη φορά είχε βγει να πει ναι ρε, έκανα μαλακία. Ναι ρε σας πήρα τα λεφτά. Σας πίκρανα. Και το έχω σκυλομετανοιώσει, είμαι μαλάκας, αλλά θέλω να είμαι εδώ μαζί σας συγχωρέστε με. Πολύ πιθανόν πάλι κάποιοι να μην το δεχόντουσαν, αλλά τουλάχιστον θα υπήρχε η παραδοχή του λάθους ή της πουστιάς. Τότε να έλεγα ναι, τον χειροκροτούν, τον δέχονται πίσω. Αυτό τώρα όμως? Πώς ρε τον χειροκροτάς και του φωνάζεις το όνομα? Ταρακουνήθηκες που τον πάνε για πώληση και σε πιάσαν οι πονοψυχίες? Ρε λίγε, ρε κότα...Καλά ρε λίγη τσίπα, λίγη ντροπή ρε... Εσείς ρε δεν τον βρίζατε το 2006? Δεν τον γιουχάρατε επί σχεδόν 4 χρόνια οταν ερχότανε με το βάζελο? Και κάνατε τους σκληρούς και τους μαγκες τότε? Και στα ράδια κλαιγόσασταν μας πήρε το λεφτά, έστειλα τόσα λεφτά με sms μεροκαματιάρης άνθρωπος στο κωλόπαιδο και όλη αυτή την κλάψα? Και τώρα έτσι σχέδιο? Χωρίς μια φορά να έχει δείξει έστω οτι κατάλαβε τι έκανε τότε? Το φαινόμενο χρήζει αναλύσεως σοβαρής. Οι ανθρωποι είναι επικίνδυνοι. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι ψηφίζουν, βρίσκονται κάποιοι από αυτούς σε πόστα σοβαρά μέσα στην ελληνική κοινωνία, και δεν είναι τελικά τυχαίο το πού έχει φτάσει το κατάντημα αυτού του λαού... Γλύφουν εκεί που φτύνουν. Καμία αρχή, καμία αξία κανένα μέτρο, ό,τι μας έρθει, όπου πάει ο άνεμος, καμία σταθερά. Βρίζουν τους πολτικούς μια ζωή, μα μου το ένα το άλλο, πάνε τους ψηφίζουν μετά. Του έχουν πάρει και τα σώβρακα εκεί αυτός...Kαι βέβαια το πιο τραγικό είναι πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι και ΠΑΟΚ, οποία ξεφτίλα και κατάντημα...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8243 on: December 11, 2011, 09:42:57 »
παρόλο που είμαι στους ανθρώπους που τον βρίζουν για λόγους αρχής και όντως είναι ανούσιο όλο αυτό, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αδερφέ! Έτσι είναι όπως τα γράφεις!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #8244 on: December 11, 2011, 11:00:58 »
 Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι ψηφίζουν, βρίσκονται κάποιοι από αυτούς σε πόστα σοβαρά μέσα στην ελληνική κοινωνία, και δεν είναι τελικά τυχαίο το πού έχει φτάσει το κατάντημα αυτού του λαού... Γλύφουν εκεί που φτύνουν. Καμία αρχή, καμία αξία κανένα μέτρο, ό,τι μας έρθει, όπου πάει ο άνεμος, καμία σταθερά. Βρίζουν τους πολτικούς μια ζωή, μα μου το ένα το άλλο, πάνε τους ψηφίζουν μετά. Του έχουν πάρει και τα σώβρακα εκεί αυτός...Kαι βέβαια το πιο τραγικό είναι πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι και ΠΑΟΚ, οποία ξεφτίλα και κατάντημα...
  :headbang: μπαμ κανει ... μακεδονία γη ελληνική
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8245 on: December 11, 2011, 11:48:30 »
Η βραδιά του Σαλπιγγίδη

11 Δεκ 2011 07:35, Από PAOK24
Η βραδιά του Σαλπιγγίδη

Η συγκλονιστική εμφάνισή του στο Λονδίνο και το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπαιξε τραυματίας δεν άλλαξαν τη γνώμη των περισσότερων οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Σαλπιγγίδη. Απλά τους έδωσαν περισσότερο... θάρρος για να τον αποθεώσουν όταν έγινε αλλαγή, κόντρα σε όσους τον βρίζουν...
Όταν στο 68 ο Σαλπιγγίδης αποχώρησε από το παιχνίδι δίνοντας τη θέση του στον Γεωργιάδη, περίπου 12.000 φίλοι του ΠΑΟΚ σηκώθηκαν όρθιοι και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του. Μάλλον για να δώσουν κι αυτοί θάρρος, σ΄ έναν ποδοσφαιριστή που εδώ κι ενάμιση χρόνο αδικείται και πρέπει να ταπεινώνεται από μια μερίδα οπαδών, που για τους δικούς της λόγους δεν τον θέλει στον ΠΑΟΚ.

Για τον Σαλπιγγίδη ήταν ένα ωραίο βράδυ αυτό του Σαββάτου, άλλωστε κι ο Μπόλονι έλεγε μετά το παιχνίδι ότι τον είδε "για πρώτη φορά να χαμογελά στα αποδυτήρια". Η διάθεσή του ήταν προφανώς καλύτερη.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Σαλπιγγίδης μπήκε κι έπαιξε τραυματίας, με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, καθώς το παιχνίδι θεωρήθηκε κρίσιμο κι ο καθένας θα μπορούσε να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί, αν ο ΠΑΟΚ δεν το κέρδιζε.

Όλη τη βδομάδα ο 30χρονος φορ δεν έκανε προπονήσεις, παρά μόνο θεραπείες, ο Μπόλονι τον πήρε στην αποστολή και πριν τον αγώνα του ζήτησε να κάνει ζέσταμα και να δει πως θα είναι. "Αν πονάς μην παίζεις. Αν δεν πονάς, παίξε όσο αντέχεις" του είπε ο Ρουμάνος. Αν και δεν ήταν 100% καλά,  ο Σαλπιγγίδης επέλεξε να παίξει.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14311&t=1

και ψάχνω ρε παιδιά τους δικούς μου λόγους για να βρίσω τον ήρωα που έσφιξε τα δόντια για να βοηθήσει στην επικράτηση επί του ατρόμητα στο ντέρμπι της χρονιάς(όποιος διαφωνεί ας μου πει ότι δεν φώναξε ακόμη ένα εμετικό σύνθημα στο τέλος "και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε" και δεν βρίσκω. Ούτε έναν λόγο.

Άλλωστε: "Αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να κάνουν κακό και να μεταφέρουν κάποια αρνητικά στην ομάδα δεν θα τους αφήσουμε. Άλλωστε ζούμε στην χώρα της κωλοτούμπας. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και αυτοί ας συνεχίσουν τις κωλοτούμπες"
Ποιος το είπε αυτό; Πατήστε στο λινκ http://panathinaikos-press.blogspot.com/2010/02/blog-post_2828.html

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #8246 on: December 11, 2011, 12:10:23 »
Όπως ξέρετε οι περισσότεροι εδώ μέσα, αν και είχα πει το 2006 πως η συγκεκριμένη ιστορία αποτέλεσε μια τεράστια πίκρα και απογοήτευση, όταν ξαναγύρισε ο τάπας είχα αποφασίσει να κρατήσω μια πιο μετριοπαθή στάση, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μείνω πιστός στο αξίωμα κατά της προσωπολατρείας ή αντίστοιχα της προσωπομανίας, δηλαδή δεν μπορώ μπροστά στον ΠΑΟΚ να ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον τάπα και τον κάθε τάπα, τον κάθε τυχάρπαστο καραγκιόζη. Τον έκρινα και τον κρίνω σαν επαγγελματία, αφού έτσι κι ο ίδιος κάποτε αποφάσισε να τη δει, και τον έκραζα κυρίως για το συμβόλαιο που ΔΕΝ του αξίζει, για το οτι είχε και έχει μετριότατη εως κακή απόδοση και για το απίστευτο σπρώξιμο που είχε από την γνωστή και μη εξαιρετέα κλίκα που ζει από τον ΠΑΟΚ γράφοντας σε μπλογκ και εφημερίδες. Έτσι το έβλεπα εγώ τουλάχιστον, άλλοι πιο συναισθηματικοί ίσως, ή για λόγους αρχής τον βρίζαν, τον καταριόντουσαν κλπ σεβαστό μεν για μένα ανούσιο δε, αλλά τελοσπάντων όπως νιώθεις κάνεις.
Το χθεσινό όμως πραγματικά με βρίσκει όχι απλά έκπληκτο, αλλά μπορώ να πω οτι με βάζει σε σκέψεις και προβληματισμό που με κάνουν να με λούζει κρύος ιδρώτας. Νόμιζα πραγματικά οτι η Τούμπα ως τώρα δεν τον έβριζε μαζικά διότι πολύ απλά οι περισσότεροι την είχαν δει σαν και μένα. Ξέρουμε ποιος είσαι, τι έχεις κάνει, αλλά δεν θα χαλάμε την διάθεση μας να ασχολούμαστε με την πάρτη σου και να σου δίνουμε και αξία, ή κάπως έτσι τέλοσπάντων. Είχα επίσης αντιληφθεί οτι κάποιοι κωλοτουμπες τύπου παοκμάνια που κάποτε βρίζαν κι αυτοί, παίζει και να τον χειροκροτούσαν κλπ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα αντιληφθεί το μέγεθος της μαλακίας. Το ότι το παοκμάνια στυλ είναι το 90% και όχι 5 ή άντε το 10%.
Δεν είμαι από αυτούς που δεν λυγίζουν μπροστά σε κάποιον που ζητάει ειλικρινά συγγνώμη και συγχώρεση. Θα δεχόμουν τη χθεσινή στάση αν έστω μια, μια γαμημένη φορά είχε βγει να πει ναι ρε, έκανα μαλακία. Ναι ρε σας πήρα τα λεφτά. Σας πίκρανα. Και το έχω σκυλομετανοιώσει, είμαι μαλάκας, αλλά θέλω να είμαι εδώ μαζί σας συγχωρέστε με. Πολύ πιθανόν πάλι κάποιοι να μην το δεχόντουσαν, αλλά τουλάχιστον θα υπήρχε η παραδοχή του λάθους ή της πουστιάς. Τότε να έλεγα ναι, τον χειροκροτούν, τον δέχονται πίσω. Αυτό τώρα όμως? Πώς ρε τον χειροκροτάς και του φωνάζεις το όνομα? Ταρακουνήθηκες που τον πάνε για πώληση και σε πιάσαν οι πονοψυχίες? Ρε λίγε, ρε κότα...Καλά ρε λίγη τσίπα, λίγη ντροπή ρε... Εσείς ρε δεν τον βρίζατε το 2006? Δεν τον γιουχάρατε επί σχεδόν 4 χρόνια οταν ερχότανε με το βάζελο? Και κάνατε τους σκληρούς και τους μαγκες τότε? Και στα ράδια κλαιγόσασταν μας πήρε το λεφτά, έστειλα τόσα λεφτά με sms μεροκαματιάρης άνθρωπος στο κωλόπαιδο και όλη αυτή την κλάψα? Και τώρα έτσι σχέδιο? Χωρίς μια φορά να έχει δείξει έστω οτι κατάλαβε τι έκανε τότε? Το φαινόμενο χρήζει αναλύσεως σοβαρής. Οι ανθρωποι είναι επικίνδυνοι. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι ψηφίζουν, βρίσκονται κάποιοι από αυτούς σε πόστα σοβαρά μέσα στην ελληνική κοινωνία, και δεν είναι τελικά τυχαίο το πού έχει φτάσει το κατάντημα αυτού του λαού... Γλύφουν εκεί που φτύνουν. Καμία αρχή, καμία αξία κανένα μέτρο, ό,τι μας έρθει, όπου πάει ο άνεμος, καμία σταθερά. Βρίζουν τους πολτικούς μια ζωή, μα μου το ένα το άλλο, πάνε τους ψηφίζουν μετά. Του έχουν πάρει και τα σώβρακα εκεί αυτός...Kαι βέβαια το πιο τραγικό είναι πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι και ΠΑΟΚ, οποία ξεφτίλα και κατάντημα...

ρε συ αποστολε αυτο που  ειχανε στησει στον β γυρο προπερσι με τους δημοσιογραφους και τα στημενα γκαλοπ σε αλλοθρησκα σαιτ που φερουν την λεξη ΠΑΟΚ

ητανε η αρχη του τελους μας και απο τοτε ειχε δειξει ο κοσμος σε ποια κατευθυνση  βαδιζε

και τοτε λεγανε καποια γραφικα πρεζονια ρετσινοπνιχτες και κουτραδοροι και σε αυτο εδω το φορουμ

πως αν αυριο μας στησουνε γκαλοπ και μας πιπιλανε καθημερινα οι δημοσιογραφοι οτι πρεπει να γκρεμισουμε την τουμπα και να φτιαξουμε γηπεδο στην ιεραπετρα

τοτε αυτο και θα γινει

τον ΠΑΟΚ οπως εγραψε και καποιος αλλος σε αλλο τοπικ δεν πρεπει να τον παραδωσουμε διαφορετικο απο οτι τον βρηκαμε στις επομενες γενιες.πικρα σε πιανει οταν βλεπεις οτι δεν μπορεις να τηρησεις αυτη την υποσχεση...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #8247 on: December 11, 2011, 12:16:55 »

η εποχή μας με τόσα λαχανα που έχουν μαζευτεί,νομιζω είναι η καλυτεροι για ψειριστική,γι αυτο και τα τοσα σαιτ μαιτ κτλ....σκέφτομαι λοιπον αφου μονο αυτο τους αξιζει, να βγάλω μπλουζάκια που να λένε σάλπι μείνε και να τα πουλάω 10 ευρώ...τα λεφτά που θα μαζέψω θα πω οτι θα τα δώσω σε φτωχούς νεαπολίτες  ;) ...τη επιτυχία λέτε να έχω?

http://imageshack.us/f/4/photo594400c.jpg/
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #8248 on: December 11, 2011, 12:49:46 »
Το οτι θα εφτανε η ωρα να ξεφτιλιστει τοσο πολυ ο ΝΑΟΣ χτες απο καποια ανθρωποειδη που επιδοκιμαζαν τον πουτανας γιο υπο το ΦΟΒΟ φυγης του, δεν πιστευα οτι θα το δω...Ευτυχως τελικα που εχω κοψει το γηπεδο απο την καταραμενη μερα που τον φερανε πισω-οσο και αν με ποναει αυτο.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #8249 on: December 11, 2011, 13:00:50 »
μηπως να σκεφτοσασταν ολοι την επιστροφη στο γηπεδο γιατι πιο πολυ σαν να παραδοθηκαμε μοιαζει??
σεβομαι απολυτα την αποφαση σας να μην πατατε αλλα να δουμε και τελικα τι εγινε?
αφησαμε την τουμπα σε μαλιστακιδες,χειροκροτητες και αρδ με αποτελεσμα να βλεπουμε τα χθεσινα τα χαλια.
και ξαναλεω σεβομαι απολυτα την αποφαση σας αλλα μηπως να πολεμησουμε??
αφου ολοι μεσα σας το εχετε τι περιμενετε να σας βγει??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8250 on: December 11, 2011, 13:28:29 »
την επιστροφή; Εγώ μόλις χθες έφυγα.... κουράστηκα 1,5 χρόνο να είμαι ενας από τους λίγους γραφικούς...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #8251 on: December 11, 2011, 13:40:47 »

Το 2006, εκεινο το βραδυ και τις επομενες μερες αγγιξα τα ορια της καταθλιψης. Θυμαμαι να με ρωταει η τριχρονη κορη μου τοτε "μπαμπα γιατι εισαι ετσι".Τι να πεις και τι να εξηγησεις...

Προσωπικα τον στολισα με μπινελικια την πρωτη χρονια που πατησε το ποδι του στην Τουμπα. Τις επομενες φορες επελεξα να τον γραψω στα αρχιδια μου. Για σκουπιδια γιατι να ασχοληθεις και γιατι να χαλιεσαι?

Οταν ακουσα τα πρωτα σεναρια επιστροφης του, πιστευα οτι ειναι της φαντασιας καποιων αρδ. Δεν πιστευα οτι υπηρχε προσφορο εδαφος αποδοχης του και επιστροφης του. Μετα αρχισε η γνωστη μεθοδευση και η πλυση εγκεφαλου που ολοι εδω μεσα τουλαχιστον ξερουμε. Εκπληκτος ακουγα για μεταμελεια, για ενα ποσον που θα επιστραφει στον κοσμο, για δωρεα στο Βοηθητικο κλπ. Φυσικα αναλογη προπαγανδα συνεχιζεται εως και σημερα.

Δεν είμαι από αυτούς που δεν λυγίζουν μπροστά σε κάποιον που ζητάει ειλικρινά συγγνώμη και συγχώρεση. Θα δεχόμουν τη χθεσινή στάση αν έστω μια, μια γαμημένη φορά είχε βγει να πει ναι ρε, έκανα μαλακία. Ναι ρε σας πήρα τα λεφτά. Σας πίκρανα. Και το έχω σκυλομετανοιώσει, είμαι μαλάκας, αλλά θέλω να είμαι εδώ μαζί σας συγχωρέστε με. Πολύ πιθανόν πάλι κάποιοι να μην το δεχόντουσαν, αλλά τουλάχιστον θα υπήρχε η παραδοχή του λάθους ή της πουστιάς. Τότε να έλεγα ναι, τον χειροκροτούν, τον δέχονται πίσω. Αυτό τώρα όμως? Πώς ρε τον χειροκροτάς και του φωνάζεις το όνομα?

Κι εγω ημουν ετοιμος να συγχωρησω τα παντα σε καποιον που μετανοιωσε και μεταμεληθηκε. Αρκει να ηταν ειλικρινης. Εδω ομως ειδαμε να πουλαει τρελλα και να διατρεβλωνει τα πραγματα. Ειχα ομως την τυχη (?) να μιλαω εκεινη την εποχη με ατομο της PAOK Telephony για τα sms. Ειχα την τυχη (?) να ειμαι διπλα στα 100 ατομα που εκαναν την καταληψη στα γραφεια της ΠΑΕ. Ειχα την τυχη (?) να ειμαι διπλα σε εκεινον που τηλεφωνησε στον Σαλπιγγιδη "Μητσο μην υπογραφεις, ερχομαστε να μιλησουμε". Ειχα την τυχη (?) να αποχαιρετω βουρκωμενος τους 15 καμικαζε μετα τον ρεφενε για διοδια και σαντουιτς. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ.

Επειδη λοιπον ειχα μπολικη τυχη (?) εκεινη την εποχη, κανενας ΑΡΔ, κανενας παπαγαλος, καμμια στημενη συνεντευξη ουτε κανενα γκαλλοπ, δεν μπορει να μου αλλαξει αποψη. Αν καποιος ειχε αγνοια για τον αγωνα μας εναντιον στον Γουμενο, για τον αγωνα μας "να μεινει το δικο μας παιδι" στην Τουμπα ειναι αυτος ο ιδιος υπευθυνος. Και βεβαια το αλλοθι του ιδιου του παιχτη "δεν πηρα φραγκο απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ" ειναι για γελια. Δεν ειχες δει αφισα για τη συναυλια των "Δυτικες Συνοικιες" στη Νεαπολη? Κανενας δεν στο σφυριξε? Δεν ειχες ακουσει σε κανενα ραδιο για τα sms "να μεινει ο Δημητρακης μας"¨?
Κανεις δεν στο σφυριξε?

Ημουν και ειμαι αντιθετος στην επιστροφη του Ασώτου. Μαλλιασε η γλωσσα μου να προσπαθω να πεισω οποιον μπορουσα. Αλλα εχασα. Κατοπιν στη λογικη οτι για τα σκουπιδια δεν ξοδευεις φαια ουσια εκανα τουμπεκι. Αλλα αδερφια εκοψαν στο γηπεδο. Ετσι το ειδαν, δικαιωμα τους. Εγω διαφωνω. Εμενα προσωπικα κανενα σκουπιδι δεν θα μου κοψει το γηπεδο. Εγω ετσι το ειδα. Και μετα αρχισα να τον κρινω οχι πια σαν προδοτη αλλα σαν επαγγελματια. Προδοτης παρεμενε. Αλλα αφου ΚΑΚΩΣ γυρισε και αφου εβαλε την ασπρομαυρη παλι, τον κρινω πλεον σαν ενα επιθετικο που στοιχιζει 1,4 εκατομμυριο ΚΑΙ απο τα δικα μου λεφτα. Μου τα παιρνει για δευτερη φορα, το ξερω. Ομως ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο προσωπα, ειναι ιδεα. ΝΑΙ, αυτος σπιλωνει και αμαυρωνει αυτην ιδεα. Η ιδεα ομως θα επικρατησει τελικα.
Καποιοι τον γιουχαραν. Διαφωνω. Ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ. ΚΑΚΩΣ, αλλα ειναι. Οι αλλοι του εκαναν σαπορτ χθες. Και περυσι την μερα που αποχωρησε ο Μουσλιμοβιτς, χειροκροτηθηκαν και οι δυο αν το θυμαστε. Και ο Βερον που μας κοροιδευε επι 2 χρονια χειροκροτηθηκε προσφατα. Τι να πεις....
Για μενα η λυση ειναι ο διαλογος και η πειθω προς τους πλανεμενους ή ξεστρατημενους συνοπαδους μας.
Με διαχωρισμους ομως "φυτα, ρετσινοπνιχτες", με χαρακτηρισμους, καταδικες, προγραφες, ξεκαθαρισματα και αδερφοκτονιες υπηρετουμε αραγε την ΙΔΕΑ που λεγεται ΠΑΟΚ? ας αναλογιστει ο καθενας την ευθυνη του....

« Last Edit: December 11, 2011, 23:59:37 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #8252 on: December 11, 2011, 14:24:41 »
  Εγω απορω για την εκπληξη που σας δημιουργηθηκε για χτες οταν τα μυνηματα υπηρχαν και μαλιστα ηχηρα ακομα πριν ερθει. Τις ημερες ντροπης στα ματς με πανιωνιο και βαζελο αποθεωθηκε παικτης που φορουσε την πρασινη φανελα και προσωσε τον ΠΑΟΚ και μαλιστα αποθεωθηκε απο την πλειοψηφεια.το χτεσινο δεν ηταν τιποτα μπροστα σε αυτα ηταν μια αντιδραση οπως αυτη στο φετινο ματς με βαζελο που η πλειοψηφεια τον εβρισε.Δυστυχως η αγωνιστικη προσφορα κρινει και την σταση της πλειοψηφειας με 2 καλα ματς το κραξιμο γινετε αποθεωση και το αντιθετο.αυτοι που δεν το θελουν για λογους αρχης,γιατι δεν φορουσε παντελονια να ζητησει μια συγνωμη κτλ περιοριζονται πολυ κατω απο το 10% οσοι ειναι και αυτοι που θα τον υπερασπιζονται και να τους γαμησει την μανα,η υπολοιποι μαζα γιατι περι μαζας προκειτε αγεται και φερετε συμφωνα με 5 αρθρα,2 γκολ,ενα χαμενο τετ α τετ κ.ο.κ
  Η μαχη αυτη χαθηκε απο την στιγμη που ηρθε και το χειροτερο ειναι οτι πολλοι ξεραν οτι ερχετε καναν τουμπεκι και βγαλαν ανακοινωσεις εκ των υστερων. Χρονια μας πολλα, προσωπικα τον ΠΑΟΚ δεν μου τον κοβει κανεις,την Τουμπα κανειςκαι δεν προκειτε να υπαρξω απομονομενος απο φυτα και αρδ.Στα αρχιδια μου τους γραφω κοινως τους γαμαω.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #8253 on: December 11, 2011, 17:07:59 »
μηπως να σκεφτοσασταν ολοι την επιστροφη στο γηπεδο γιατι πιο πολυ σαν να παραδοθηκαμε μοιαζει??
σεβομαι απολυτα την αποφαση σας να μην πατατε αλλα να δουμε και τελικα τι εγινε?
αφησαμε την τουμπα σε μαλιστακιδες,χειροκροτητες και αρδ με αποτελεσμα να βλεπουμε τα χθεσινα τα χαλια.
και ξαναλεω σεβομαι απολυτα την αποφαση σας αλλα μηπως να πολεμησουμε??
αφου ολοι μεσα σας το εχετε τι περιμενετε να σας βγει??

σωστος εισαι ψηλε αλλα βαρεθηκα να ειμαστε 50 ατομα στο γηπεδο(κι αμα) που ξεκινανε γιουχες και συνθηματα

βαρεθηκα ατομα σεβαστα και που δεν μπορει κανεις να τους πει κουβεντα να την πνιγουνε για το καλο του ΠΑΟΚ

τρελαθηκα οταν στον αγωνα με τον βαζελο φετος δεν εκραζε κανεις,οχι τον κοντο να πα να γαμηθει αυτος,αλλα την ομαδα και κυριως την διοικηση της.που αν τολμαγες και κοιταγες λιγο παραδιπλα θα εβλεπες φατσες που σου λεγανε με τα ματια "μηηηηη μηηηη ρε μαλακα χαλας το πανηγυρι μας και το μαρουσι και κυψελη"...κουραστηκα να φωναζουμε λες και το χουμε ψωμοτυρι το εμεις μαζι...

βαρεθηκα να γυρναω χρονια πισω και να ξερω οτι με κλεβουνε μπροστα στα μουτρα μου,βαρεθηκα ολος ο μηχανισμος της ομαδας να κανει τεχνητες δηλωσεις για χ ψ λογους οπως χθες ο μπολονι για τον κοντο

η μεγαλυτερη ηττα ειναι που πας καθεσαι και φευγεις απο το γηπεδο εχοντας μια περιεργη αδιαφορια για το τι εγινε και το τι θα γινει κοιτας μια ομαδα που απλα κουβαλαει μια φανελα και εναν κοσμο που απλα κουβαλαει μια ιστορια.που δεν εχεις καμια προσμονη για κανενα ματς που παιρνεις διπλο στο λονδινο και δεν το νιωθεις καθολου απο την στιγμη που ξερεις οτι ολα αυτα ειναι προσκαιρες χαρες και δεν οδηγουν πουθενα

η θα γυρισουν ολοι γηπεδο η θα φυγουμε κι εμεις ψηλε...το δευτερο βλεπω να συμβαινει...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #8254 on: December 11, 2011, 17:36:23 »
Μερικοι ξεχνατε οτι μιλαμε για τον ιδιο κοσμο που αποθεωνε Ντουσαν μετα το 0-4 απο την κουλα. Οποτε το οτι οι εποχες αλλαξανε και ηρθανε λαχανα ειναι τουλαχιστον δικαιολογιες.
Στο βωμο του να παει καλα ο ΠΑΟΚ η πλειοψηφια του κοσμου παντα σωπουσε. Ακομα και επι Γουμενου (στην αρχη) ητανε τραγικα λιγη μειοψηφια αυτη που τον εβριζε κλπ. Τοτε η πλατια μαζα, βλεποντας και τον αγωνιστικο κατηφορο, προτιμουσε να παει για καφε και να χαρακτηριζει ως γραφικους αυτους που παλευαν να απελευθερωσουν τον ΠΑΟΚ.

Η μονη διαφορα με το σημερα, ειναι οτι η πλατια μαζα ασχολειται, και θεωρει οτι δεν πρεπει να περασει αυτο που θελουν καποιοι, δηλαδη να φυγει ο δημητρακης.
Δεν υπαρχει κανενα  θεμα διαστρεβλωσης. Αν θες να πιστεψεις κατι τοτε θα ψαχτεις μεχρι να βρεις κατι για να στηριξεις το πιστευω σου. Ετσι και με τον σαλπιγγιδη. Αυτοι που τον θελουνε στην ομαδα, δεν ειναι λαχανα (στην πλειοψηφια τους) και ειναι λαθος να το πιστευουμε αυτο. Ειναι δυστυχως συνειδητοποιημενοι και θεωρουν οτι εχουν δικιο. Μιλουσα τις προαλλες με συνδεσμιτη απο γνωστο συνδεσμο, και μου ελεγε 'και λαθος να βριζουμε τον σαλπι, και ηρθε με λιγοτερα, και αγαπαει την ομαδα, του χρωσταμε και δεν δημιουργει προβληματα'...

Τελοσπαντων, ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει. Η χτεσινη αποθεωση ειναι ακομα μια μαχαιρια στην περηφανια αυτου του λαου.

edit

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/sxolio-paok.1531871.html
Η αποκατάσταση του Σαλπιγγίδη

Η αποθέωση του Σαλπιγγίδη, ήταν για πολλούς αναμενόμενη στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και επιδέχεται σίγουρα αρκετών ερμηνειών:

Μια ερμηνεία είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου αντιλήφθηκε ότι η σιωπή της τόσο καιρό εκλαμβανόταν ως αποδοχή της άποψης της μειοψηφίας περί «αποστάτη» και «προδότη». Έτσι ο πολύς κόσμος έκρινε ότι ήρθε η ώρα να προστατέψει τον Σαλπιγγίδη.

Μια άλλη ερμηνεία είναι πως το γκολ και η ομαδική αυτοθυσία του Σαλπιγγίδη στο Λονδίνο, όπου προσέθεσε άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή του εμφάνιση, μετά την περσινή στο Ζάγκρεπ, έπεισε και τους πλέον δύσπιστους πως η παρουσία του είναι ένα μεγάλο και καταλυτικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και επιπλέον ότι είναι κατάφορα άδικες οι αποδοκιμασίες εις βάρος του.

Μια τρίτη ερμηνεία είναι πως οι διαρροές των τελευταίων ημερών στον Τύπο για πώληση του Σαλπιγγίδη τον Ιανουάριο, εάν έρθει συμφέρουσα πρόταση, επανέφεραν στις μνήμες όλων ότι κάπως έτσι πριν από 10 χρόνια χάθηκε και ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας.

« Last Edit: December 11, 2011, 17:52:38 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #8255 on: December 11, 2011, 18:18:12 »
γκαζ αυτοι που εβριζαν το πουστοχανουμο το ζαγορακη τοτε ηταν διπλασιοι απ αυτους που φωναζαν ντουσαν.και μιλαμε για παιχνιδι που το 0-4 ηταν εντελως πλασματικη εικονα εξ αιτιας της αποβολης.κ ισοβαθμοι και πρωτοποροι στο πρωταθλημα.μη πας να συγκρινεις τα ασυγκριτα.για το γηπεδο το θεμα δεν ειναι να γυρισουν οσοι λειπουν.αυτο ειναι το μονο ευκολο.το θεμα ειναι να απομακρυνθουν τα λαμογια που σκοπιμα δινουν τη γραμμη μη κραζετε διοικηση μη το ενα μη το αλλο.και το επικινδυνο ειναι πως υπαρχουν ατομα σεβαστα με χιλιομετρα και μαχες στην πλατη που εχουν φαει αυτο τον παπα.επομενως η συγκρουση με τη διοικηση σημαινει οπρωτα συγκρουση με ατομα που ειναι ΠΑΟΚ.οταν ο οργανωμενος κοσμος ελεγχεται καλως η κακως στις αντιδρασεις του εινια δυσκολο να συγκροτηθει πυρηνας που θα εκφρασει την αντιδραση του στη σαπιλα αυτη.χωρις να κραζω κανενα απ τα παιδια που οργανωνει την κερκιδα τα συνθηματα αυτα που αντιδιοικητικα βγαινουν πηγαινα απ το βαθος της κερκιδας και δε περιμενεις να τα δωσει κανενας οργανωτης.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8256 on: December 11, 2011, 18:45:03 »
Για να φύγουν αυτοί που λες όμως αδερφέ πρέπει ΠΡΩΤΑ να επιστρέψετε εσείς..
Το λέω ευθέως ότι μόνοι μας όσοι μείναμε στο γήπεδο (και δυστυχώς από χθες μάλλον θα λιγοστέψουμε κι άλλο) ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από τα σποραδικά γιουχαρίσματα και μπινελίκια..
Διαλέξτε ρε μάγκες ένα ωραίο σημείο της κερκίδας..
ΟΛΟΙ εκεί..
ΟΛΟΙ μαζί..
200 στην αρχή, 400 στο επόμενο και σε λίγο χιλιάδες..
Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να σωθεί..
Και θα τον σώσουμε παρέα..
Μάγκες ΓΥΡΙΣΤΕ..!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #8257 on: December 11, 2011, 19:29:18 »
τι φαντασματα βλεπετε ρε πουστη μου δεν καταλαβαινω....

Ηρεμια ρε...

Εχει δυο χρονια τωρα....οι μεν Σαλπιγγιδης οεοεοεοε και οι δε να τον βριζουν πριν απο ματς....

μην ξεχνατε οτι υπαρχει και μια μαζα που εχει τον ΠΑΟΚ πανω απο τον Σαλπιγγιδη και δεν ειναι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε...

μιλαμε εχει παρει αξια ο Σαλπιγγιδης επι 100 με ολη αυτην την κατασταση....

Δε ξερω τοοοοοοσο σημαντικο τον θεωρειτε ρε πουστη μου που πρεπει να υπαρχουν και δυο μεριες?????

οι οεοεοοεε και οι ουυυυυυ....????

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8258 on: December 11, 2011, 19:49:57 »
Ρε φίλε αν εσύ άραζες όταν εγώ ξεποδαριαζόμουν σε πορείες και μάτωνα οικονομικά για να τον κρατήσω στον ΠΑΟΚ ίσως δικαιολογήσαι  στο να μην θεωρείς τοοοοόσο σημαντικό θέμα την επιστροφή του μπινέ στον ΠΑΟΚ..
Και στην τελική αν απλά είσαι πιο μεγαλόψυχος από τους υπόλοιπους εδώ μέσα και τον συγχώρεσες, άραξε και πες την άποψή σου χωρίς ειρωνείες για φαντάσματα και ξόρκια..

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #8259 on: December 11, 2011, 19:50:44 »
ρε φιλε πλακα μας κανεις?που τις βλεπεις τις 2 πλευρες?εξισωνονται δηλ οι χειροκροτητες με το λαο του ΠΑΟΚ?που αλλοι την πνιξανε για το καλο τις ομαδες για αν ξεπηδησουν αυτα τα σκουληκια εκμεταλευομενοι το φιλοτιμο μας και να ρεζιλεψουν το συλλογο?επειδη καποιοι δε το καταλαβεινετε πως εχει γινει να σας το πως με παραδειγμα.αν μπειτε στο σπιτι σας και δειτε την κορη σας στο ρολο πουτανας να πηδιεται αλλος μπορει να την πεταξει εξω απ το σπιτι αλλος να χειροκροταει αλλος να κανει τον νταβατζη καποιος πιο ανωμαλος να τη πηδηξει και αλλος να σκεφτεται τι λαθος εκανε στην ανατροφη της.δεν υπαρχουν ταμπελες και κατηγοριοποιησεις αλλα ποτε αυτος που χειροκροτει την κορη του επειδη ειναι πουτανα δε θα τολμησει να βγει στο καφενειο και να περηφανευεται η κορη μου ειναι πουταναρα η την ξεσκισα στον πουτσο χθες την καριολα.δε ξερω αν καταλαβεινεις τι θελω να πω φιλε αλλα ετσι τη βλεπω την περιπτωση κοντου εγω