Όπως ξέρετε οι περισσότεροι εδώ μέσα, αν και είχα πει το 2006 πως η συγκεκριμένη ιστορία αποτέλεσε μια τεράστια πίκρα και απογοήτευση, όταν ξαναγύρισε ο τάπας είχα αποφασίσει να κρατήσω μια πιο μετριοπαθή στάση, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μείνω πιστός στο αξίωμα κατά της προσωπολατρείας ή αντίστοιχα της προσωπομανίας, δηλαδή δεν μπορώ μπροστά στον ΠΑΟΚ να ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον τάπα και τον κάθε τάπα, τον κάθε τυχάρπαστο καραγκιόζη. Τον έκρινα και τον κρίνω σαν επαγγελματία, αφού έτσι κι ο ίδιος κάποτε αποφάσισε να τη δει, και τον έκραζα κυρίως για το συμβόλαιο που ΔΕΝ του αξίζει, για το οτι είχε και έχει μετριότατη εως κακή απόδοση και για το απίστευτο σπρώξιμο που είχε από την γνωστή και μη εξαιρετέα κλίκα που ζει από τον ΠΑΟΚ γράφοντας σε μπλογκ και εφημερίδες. Έτσι το έβλεπα εγώ τουλάχιστον, άλλοι πιο συναισθηματικοί ίσως, ή για λόγους αρχής τον βρίζαν, τον καταριόντουσαν κλπ σεβαστό μεν για μένα ανούσιο δε, αλλά τελοσπάντων όπως νιώθεις κάνεις.
Το χθεσινό όμως πραγματικά με βρίσκει όχι απλά έκπληκτο, αλλά μπορώ να πω οτι με βάζει σε σκέψεις και προβληματισμό που με κάνουν να με λούζει κρύος ιδρώτας. Νόμιζα πραγματικά οτι η Τούμπα ως τώρα δεν τον έβριζε μαζικά διότι πολύ απλά οι περισσότεροι την είχαν δει σαν και μένα. Ξέρουμε ποιος είσαι, τι έχεις κάνει, αλλά δεν θα χαλάμε την διάθεση μας να ασχολούμαστε με την πάρτη σου και να σου δίνουμε και αξία, ή κάπως έτσι τέλοσπάντων. Είχα επίσης αντιληφθεί οτι κάποιοι κωλοτουμπες τύπου παοκμάνια που κάποτε βρίζαν κι αυτοί, παίζει και να τον χειροκροτούσαν κλπ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα αντιληφθεί το μέγεθος της μαλακίας. Το ότι το παοκμάνια στυλ είναι το 90% και όχι 5 ή άντε το 10%.
Δεν είμαι από αυτούς που δεν λυγίζουν μπροστά σε κάποιον που ζητάει ειλικρινά συγγνώμη και συγχώρεση. Θα δεχόμουν τη χθεσινή στάση αν έστω μια, μια γαμημένη φορά είχε βγει να πει ναι ρε, έκανα μαλακία. Ναι ρε σας πήρα τα λεφτά. Σας πίκρανα. Και το έχω σκυλομετανοιώσει, είμαι μαλάκας, αλλά θέλω να είμαι εδώ μαζί σας συγχωρέστε με. Πολύ πιθανόν πάλι κάποιοι να μην το δεχόντουσαν, αλλά τουλάχιστον θα υπήρχε η παραδοχή του λάθους ή της πουστιάς. Τότε να έλεγα ναι, τον χειροκροτούν, τον δέχονται πίσω. Αυτό τώρα όμως? Πώς ρε τον χειροκροτάς και του φωνάζεις το όνομα? Ταρακουνήθηκες που τον πάνε για πώληση και σε πιάσαν οι πονοψυχίες? Ρε λίγε, ρε κότα...Καλά ρε λίγη τσίπα, λίγη ντροπή ρε... Εσείς ρε δεν τον βρίζατε το 2006? Δεν τον γιουχάρατε επί σχεδόν 4 χρόνια οταν ερχότανε με το βάζελο? Και κάνατε τους σκληρούς και τους μαγκες τότε? Και στα ράδια κλαιγόσασταν μας πήρε το λεφτά, έστειλα τόσα λεφτά με sms μεροκαματιάρης άνθρωπος στο κωλόπαιδο και όλη αυτή την κλάψα? Και τώρα έτσι σχέδιο? Χωρίς μια φορά να έχει δείξει έστω οτι κατάλαβε τι έκανε τότε? Το φαινόμενο χρήζει αναλύσεως σοβαρής. Οι ανθρωποι είναι επικίνδυνοι. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι ψηφίζουν, βρίσκονται κάποιοι από αυτούς σε πόστα σοβαρά μέσα στην ελληνική κοινωνία, και δεν είναι τελικά τυχαίο το πού έχει φτάσει το κατάντημα αυτού του λαού... Γλύφουν εκεί που φτύνουν. Καμία αρχή, καμία αξία κανένα μέτρο, ό,τι μας έρθει, όπου πάει ο άνεμος, καμία σταθερά. Βρίζουν τους πολτικούς μια ζωή, μα μου το ένα το άλλο, πάνε τους ψηφίζουν μετά. Του έχουν πάρει και τα σώβρακα εκεί αυτός...Kαι βέβαια το πιο τραγικό είναι πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι και ΠΑΟΚ, οποία ξεφτίλα και κατάντημα...