Στο παιχνίδι με τον άγιαξ δεν ήμουν γιατι δεν ήμουν έτοιμος να παραβρεθώ και ν ακούσω την ξεφτίλα του συν οπαδού μου και το γλείψιμο του εκεί που τόσα χρόνια έφτυνε.
Προχθές αποφάσισα να πάρω το διαρκείας μου πίσω από κει που το είχα δώσει(μην πάνε τζάμπα και τα φράγκα που έσκασα, ας το χρησιμοποιήσει κάποιος) και πήγα στο γήπεδο γνωρίζοντας τι θ ακούσω και τι θα ζήσω, συνειδητοποιημένος πως ελάχιστοι είναι αυτοί που όταν λένε persona ή ανεπιθύμητος το εννοούν στα αλήθεια και δεν υποκύπτουν σε ότι υποκύπτουν.
Έζησα την αποθέωση του επαγγελματία θερμοσίφωνα την ώρα της αλλαγής του. Έζησα όλη την 4 να τον αποθεώνει με εξαίρεση ελαχιστότατα άτομα. Μπράβο μάγκες! Όλοι εσείς που τον αποθεώσατε είναι σίγουρο πως ποτέ δεν βρεθήκατε στους δρόμους εκείνο το καλοκαίρι.
Όποιος μου γράψει, ναι και εγώ έτρεξα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, τον συγχωρώ κτλ το μόνο που έχω να του πω πως είναι ψεύτης, ρόμπα, ξεφτίλας και μπαγλαμάς.
Όλοι εσείς που τον αποθεώσατε τον αποθεώσατε γιατί ποτε δεν νιώσατε τι έγινε εκείνο το γαμημένο αλλά συνάμα περήφανο καλοκαίρι.
Δεν θα έγραφα τίποτα αλλά μου έφερε στην μνήμη την ξεφτίλα του ΠΑΟΚτση το δημοσίευμα του
http://olapaok.gr/podosfairo/Salpiggidis/apothewsh_gia_salpi.474669.html