Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #8260 on: December 11, 2011, 20:11:50 »
O Homo και ο αποστολος τα ειπαν ολα. Καπως ετσι βλεπω και εγω τα πραγματα. Σηκωνεται η τριχα μου με την αφηγηση του Homo.

Αυτο που θελω να συμπληρωσω ειναι το οτι: Ρε καζανοκεφαλε, ρε εγωιστη γ@μω την καζανα και την εκνευριστικη φωνη σου, τι ζητησε ρε μ@αλακα ο κοσμος του ΠΑΟΚ οταν γυρισες; Μια ΣΥΓΝΩΜΗ (λεξη που οπως αποδειχθηκε απουσιαζει παντελως απο το λεξιλογιο σου) ζητησε, οτι εκανες λαθος, οτι παρασυρθηκες, οτι εισαι εδω για να επανορθωσεις και να επουλωσεις τις πληγες που ανοιξες.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #8261 on: December 11, 2011, 20:31:26 »
κανετε λαθος οσοι τρελενεστε σημερα....ειστε φαουλ
το μεγαλο λαθος του λαου του ΠΑΟΚ εγινε πριν περιπου 1μιση χρονο οταν ο παικτης τοτε του βαζελου αποθεωθηκε εν χορω στο γηπεδο μας σε ποιο ματς δε θυμαμαι...τοτε καταλαβα οτι υπαρχουν απειρα φυτα, απειροι ανθρωποι ασχετοι με τα οπαδικα στο γηπεδο των 25000 φιλαθλων και επισης απειροι που το ΠΑΟΚ πανω απολα το τεντωνουν το μαζευουν και το κανουν οτι αυτοι γουσταρουν να το κανουν

στη πραξη τοτε και μονο τοτε υπηρξε το μεγαλο λαθος των οπαδων του ΠΑΟΚ στο θεμα σαλπι

εχθες απλα χειροκροτηθηκε ο παικτης του ΠΑΟΚ σαλπι και γω το θεωρω αναμενομενο εστω και αν στο ιδιοτυπο power game αυτο μετριεται σαν οπαδικη ηττα....χθες στο γηπεδο των 9000 εισητηριων οι μισοι και παραπανω φωναξαν υπερ του σαλπι ...εγω στην 6 ακουσα τρθγυρω μου σιωπη και χλιαρα επιφωνηματα...αλλα και παλι τα δικαιολογω γιατι επαναλαμβανω ειναι παικτης του ΠΑΟΚ....
η σταση μου οταν ηρθε ειναι ο ΠΑΟΚ πανω απολα...δεν φωναζω σαλπι, χειροκροτω οποτε κανει κατι καλο και δε γιουχαρω εκτος και αν ολοι η ομαδα παραπαταει...σαν ενας απλος παικτης...επισης τον θεωρω βαρος για την ομαδα και απο τη στιγμη που επεστρεψε η ομαδα ξαναεγινε μπουρδελο μεσα και εξω απο το γηπεδο...ως εκ τουτου επειδη οπαδικα δεν τον εκτιμω, ποδοσφαιρικα δεν τον γουσταρω με τη καμια...γιαυτο ΦΥΓΕ, παρα τα 1,2 εκ ευρω ετησιως και βαλτα στο πατο σου..ουδεις αναντικαταστατος και σαλτα και γαμησου κοντοπουτανε φραγκοκιλερ, οπαδε της πουτσας και της τσεπης

Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

ive4

• Guest
« Reply #8262 on: December 11, 2011, 22:23:19 »
Όταν μισό γήπεδο φωνάζει για τον προδότη είναι μία πραγματικότητα. Δε μπορούμε να χωρίζουμε από μόνοι μας τον λαό του ΠΑΟΚ και να λέμε χιλιάδες κόσμου φυτά. Δε θα φωνάξω ποτέ το όνομά του, αλλά δεν είμαι και τόσο έξυπνος και ξερόλας να λέω ηλίθιους όσους τον χειροκροτούν. Αν και εκτός από προδότης είναι και πολύ βαρύ συμβόλαιο και υπάρχει άλλος ένας λόγος να πάρει πόδι.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8263 on: December 11, 2011, 22:38:29 »
Ρε φίλε δε με νοιάζει αν είναι κακός παίχτης ή παίρνει πολλά λεφτά..
Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια του συλλόγου με ενδιαφέρει..
Κι αυτή έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα κ πληγώνεται όλο και περισσότερο κάθε μέρα που παραμένει αυτό το σκατολοΐδη στον ΠΑΟΚ..

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #8264 on: December 11, 2011, 22:54:13 »
επειδη persea μιλας για φυτα που μονο εγω ανεφερα, μιλησα και για 1μιση χρονο πριν που ωναζαν σαλπιγγιδης οε οε οε, ενω ηταν παικτης του ζελου...αυτοι ΝΑΙ ειναι φυτα και ντροπη του ΠΑΟΚ...κατοικουν κυριως στα επισημα...και λιπαινονται και ποτιζονται σπανια λογω σκεπαστρου

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8265 on: December 11, 2011, 22:57:17 »
κανετε λαθος οσοι τρελενεστε σημερα....ειστε φαουλ
το μεγαλο λαθος του λαου του ΠΑΟΚ εγινε πριν περιπου 1μιση χρονο οταν ο παικτης τοτε του βαζελου αποθεωθηκε εν χορω στο γηπεδο μας σε ποιο ματς δε θυμαμαι...

Με πανιωνιο ηταν που εβαλε το γκολ ο ιβιτς.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #8266 on: December 11, 2011, 23:45:51 »
Μέτα την ντροπιαστική ημέρα στημένης αποθέωσης και μελετημένης αποθέωσης από μερίδα του "κοσμου" δεν μπορώ να συνεχίσω να κάθομαι στα ίδια τσιμέντα με ανθρώπους. Άνθρωποι που σήμερα ήθελαν να προκαλέσουν κάτι άλλο. Ευτυχώς κάποιοι όντως βάζουν τον Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ  όλα και δεν απάντησαν.

Ντρέπομαι να κάθομαι στα ίδια τσιμέντα με τους τετράχρονους Π.Α.Ο.Κ.τσηδες, ντρέπομαι να κάθομαι μαζί με τους υποστηρικτές του γουμενου.

Γι αυτό Π.Α.Ο.Κ.γεια σου εσύ και τα φυτά!

Μπορείς αμνοερίφιο να συνεχίσεις την ευτυχισμένη σου ζωή παρέα με το 103provatakia, το olasalpi και το salpi24, να πανηγυρίζεις γατί ο ισολογισμός μας λέει οτι η ΠΑΕ είναι μονο λιγο κατω από τα τρια εκατομμύρια μεσα.

Αυτό σου αξίζει να αποθεώνεις το κατομμυριο που σέρνεται, να αποθεώνεις το δεκανίκι  και η τρύπα σου να είναι σαν τον πάτο μας και λέω μας για να μην παρεξηγηθείς για τον πάτο σου.

20.30 γράφτηκε εδώ, 20.33 αλλού http://paokland.blogspot.com/2011/12/blog-post_10.html , στο αλλού όμως δε βλέπω πηγή. Εκτός αν ο t.b. είναι αυτός που έχει το paokland οπότε πάσο. Ναι ξέρω "κανείς δε σε όρισε φύλακα εσένα" αλλά η μη αναφορά στην πηγή δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8267 on: December 12, 2011, 00:07:12 »
πάσο...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #8269 on: December 12, 2011, 00:13:26 »
αυτά είναι αδερφε Euthemes...αντί να τα βάλουμε τα διαμάντια που γράφονται εδώ μέσα κεντρική του world.....τα περνούν και τα βάζουν άλλοι στα μπλογκ τους....αλλα και τη να λεει ..όσοι πιο πολλοί ξεστραβώνονται τόσο καλύτερα.... αν και για το συγκεκριμενο, 99% πιστεύω ότι είναι ο ιδιος, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8270 on: December 12, 2011, 00:23:38 »
μου αρέσει που άφησες το 1%.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #8271 on: December 12, 2011, 00:51:07 »
Σκετη αηδια το χθεσινο.καλα ειπε ενας ολοι αυτοι σ ολο τον αγωνα ξυνουν τ αρχιδια τους αλλα οταν ειναι να βγει το πουτανοπαιδο τα δινουν ολα.Σιγα ρε πουστηδες μη σας φυγει ο δημητρακης ο πουτανας ο γιος κ στεναχωρηθειτε.Το παοκσακι το αγνο που γυρισε στη παοκαρα κ καλα.

Σωστο κ το αλλο,κατι πρεπει να γινει ρε μαγκες να οργανωθουμε δε ξερω πως, σε καποια γωνια στη 4, δε ξερω καπου τελος παντων.
Δε παει αλλο αυτη η κατασταση.Αυτο το σαιτ εμεινε μονο για να κραζουμε,αλλιως θα νομιζαμε οτι ειμαστε κ τρελοι.

Πολυ σωστο κ αυτο που πε ο γιαννιωτης για το ματς με το βαζελο που δεν τολμουσε να κραξει κανεις τη διοικηση.
Καποιες εποχες θα γινοταν σεισμος στη 4 με το ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.
Αλλα πλεον 0-3 με το βαζελο στη τουμπα δεν ειναι λογος για να το φωναξουμε μη στεναχωρηθει ο θοδωρακης.Ή το Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ.Φυσικα ουτε αυτο ακουστηκε ή μολις που ακουστηκε.

Το προβλημα ειναι τεραστιο.πλεον αυτο το πραμα στο γηπεδο δε μας εκφραζει.Δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ που γνωρισα.Αυτος που τρεχαμε απο πορεια σε πορεια 500 ατομα για μια ιδεα που πεθαινε,αυτος που τρεχαμε στα καυτατζογλεια στους ορφανους κ δε ξερω κ γω που αλλου.
Ειναι ενα πραμα μπασταρδεμενο,απο ρεβολουσιον,απο αρδ,απο φυτα.
Πλεον πιστευω η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη κ ειμαστε παγιδευμενοι αδερφια.
Γι αυτο εχει ευθυνη πανω απ ολα αυτη η διοικηση που υποτιθεται ειναι ''δικη μας'' κ γι αυτο ειναι που ο πολυς ο κοσμος δε προκειται να αντιδρασει ποτε.Για να μη πιασω το θεμα συνδεσμων που πληγωνει κ αυτο,πιο προσφατο παραδειγμα ανακοινωση 4 μετα τοτεναμ.

Κατι να γινει ρε αδερφια, γιατι τελικα αλλον ΠΑΟΚ μας μαθαν κ αλλον ''παοκ'' θα παραδωσουμε στις επομενες γενιες..
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #8272 on: December 12, 2011, 05:34:03 »
Αυτό που γράφεται για συντονισμό , για μέρος μέσα στη 4κτλ είναι ό,τι πιο λάθος μπορεί να γίνει . Δεν υπάρχει λόγος να γίνει οποιαδήποτε κίνηση για μία  μάχη που χάθηκε πριν από ενάμιση χρόνο . Αν ήμουνα μέσα , στο ματς με τον Ατρόμητο , θα πάθαινα εγκεφαλικό στα 23 . Όπως στο ματς της ντροπής με τον Πανιώνιο , που φώναζα πουτανας γιοι Παναθηναικοί και μούδιαζε το κεφάλι .  Ο Π.Α.Ο.Κ. των 1000 αυτών ανθρώπων πέρασε και ανήκει στην Ιστορία . Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. έχει αλλάξει , αποδεχτείτε το . Η νέα πλατιά μάζα που ήρθε στο γήπεδο , από τον Ζαγοράκη και μετά , δεν αφομοίωσε τις ιδέες και τις απόψεις των 1000 αλλά έγινε το αντίθετο . Με το να μαλώνεις με ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ μέσα στο γήπεδο δεν θα κερδίσεις τίποτα , θα κάνεις μόνο κακό . Σας καταλαβαίνω όσους πάτε στη Τούμπα και φρικάρετε αλλά στον Π.Α.Ο.Κ ο εμφύλιος μόνο κακό θα φέρει .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #8273 on: December 12, 2011, 14:43:37 »
γαμιεσαι εσυ κ αυτοι που σε χειροκροτανε

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #8274 on: December 12, 2011, 14:49:10 »
Ρε  ομπέλους σε ποιανού τον ΠΑΟΚ θα κάνει κακό ο "εμφύλιος"..?
Και στην τελική εμφύλιος θα ήταν αν μάλωνα με συνοπαδούς μου και όχι με φιλάθλους και ατομάκια που θεωρούν τον ΠΑΟΚ μια φτηνότερη λυση ψυχαγωγίας από το θέατρο και την ημερίσια εκδρομή με την κυρά τους και την πεθερά τους..
Αδερφέ όσο υπάρχει έστω και ένας στους 30.000 που νιώθει τη είναι ΠΑΟΚ και δεν το έχει ξεχάσει μέσα στις φουρτούνες και στη μόδα τουrevolution ο ΠΑΟΚ που λατρέψαμε θα υπάρχει..
Δεν θα τον αφήσουμε ποτέ να χαθεί και να είσαι σίγουρος..
Απλά σας ζητάμε να μας βοηθήσετε να τον ξαναγιγαντώσουμε..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #8275 on: December 12, 2011, 14:54:07 »
γαμιεσαι εσυ κ αυτοι που σε χειροκροτανε

και αυτοί που σε κουβαλήσανε και εμείς που σε πληρώνουμε...
Γαμιούνται όλοι οι κολλητοί σου σε ΜΜΕ και σε ταβέρνες που έγιναν και διοικούντες...
Γιαμιόμαστε όλοι που ανεχθηκαμε να ξαναφορέσεις τον Δικεφαλο και ξαναγαμιόμαστε από παντού που συνεχίζουμε να σε ανεχόμαστε...
Γαμιέμαι πρώτα απ όλα εγώ που πίστεψα πως με τον τρόπο μου θα μπορέσω να βάλω ένα λιθαράκι ώστε να πάψει να γαμιέται ο μαλάκας που σε χεροκροτάει...
Από το προηγούμενο Σάββατο θα γαμιέμαι μακριά σου ρε πουτανόσπερμα γιατί τόσο γαμήσι μέσα στην Τούμπα άλλο δεν το αντέχω...

Free4

• Guest
« Reply #8276 on: December 13, 2011, 05:35:50 »
Φυτά, σουρωμένοι, πρεζόνια, νεοΠΑΟΚτσήδες... πάντα ο ΠΑΟΚτσής θα βρίσκει λόγο να διχάζεται...
Κι εγώ δε γουστάρω κοντό και μου τη σπάει που χειροκροτήθηκε τόσο έντονα αλλά οι χαρακτηρισμοί σε συνοπαδούς εντάξει είναι λίγο μαλακία :)

Tην καλημερα μου σε ολους...
Με αρκετους απο τους οποιους γνωριζομαστε κι απο αλλου και προσωπικα!!

Παραθετω το παραπανω σχολιο απο τον αδερφο για να τονισω ενα μονο πραγμα..
Με τον Κοντο και τα τετριπια της διοικησης εχουμε ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ πλεον!!
Η Τουμπα αδειαζει, ο προεδρος δε μιλαει, η ΘΥΡΑ 4 πλεον εχει υιοθετισει μια πιο λαιτ-ιστικη πολιτικη και ο απλος λαος, κατευθυνομενος απο τους ΑΡΔ της πολης πιστευουν οσα τους πασσαρονται ετοιμα στο πιατο..

Ο ΠΑΟΚτσης εχει δεκαδες πραγματα στο μυαλο του να ασχοληθει.. Και με τον ΠΑΟΚ και με τη ζωη του..
Κανεις ΠΑΟΚτσης δεν ξυπνα το πρωι εχοντας στο μυαλο του πως θα βριστει με τον συνοπαδο του η εστω τον συνΠΑΟΚτση, μιας και η εννοια οπαδος απο τον ΠΑΟΚ πλεον απεχει πολυ.. Κανεις δε σηκωνεται με καυλες να παει στο γηπεδο με μοναδικο σκοπο να καλυψει τα γιουχαισματα η τις επιδοκιμασιες προς καποιον παικτη..

Τις προαλλες ειχαμε μια συντονισμενη προσπαθεια απαξιωσης του μοναδικου ανθρωπου που πραγματικα μπορει να κανει κατι καλο στην ομαδα, του Μπολονι, απο μεριδα του τυπου που ολοι καταλαβαινετε τις προθεσεις τους.. Το θεμα Κοντου πραγματικα ειναι η κορυφη της διαφορας φιλοσοφιας των ΠΑΟΚτσηδων της νεας γενιας η αλλιως των μετα2007 ΠΑΟΚτσηδων απο εμας που ξεραμε, τρεχαμε κι ασχολουμασταν με τον ΠΑΟΚ απο πολυ πιο πριν!

Ξερετε οτι ακρη με αυτο το θεμα δε θα βγει μεχρι να σηκωθει ο ιδιος ο κοντος να φυγει.. Ιδεολογικα ειμαστε σωστοι αυτοι που ειμαστε απεναντι στη διοικηση (και στο συγκεκριμενο θεμα).. Δε μηδενιζουμε το εργο της, αναγνωριζουμε τι εκανε μεχρι τωρα, αλλα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε και τα σφαλματα της που τα χρεωθηκε ο ΠΑΟΚ! Κι ενα απο αυτα τα σφαλματα που εκοψαν την επικοινωνια μεταξυ διοικησης και κοσμου ηταν ο ερχομος του κοντου..

Προσωπικα αδιαφορω.. Κι αδιαφορω για εναν μονο λογο...
Γιατι αυτος που φορα τη φανελα με το Δικεφαλο επανω ειναι εργατης του ΠΑΟΚ. Ειναι εργατης δικος σου και δικος μου. Εσυ κι εγω τον πληρωνουμε.. Εσυ κι εγω οφειλουμε, οσο ενας διαχειριστης των χρηματων μας εχει αποφασισει να τον εχει στο δυναμικο της ομαδας, να μην τον καταστρεφουμε μεσα στο γηπεδο.. Ξερω οτι ειναι εντελως αντικρουομενα οσα λεγονται μεσα στις 2 τελευταιες παραγραφους, ομως το θεμα ειναι ενα... Να αποφασισουμε τι θα κανουμε απο δω και στο εξης κι οχι στο τι εγινε... Εγω προτιμω το δρομο της αδιαφοριας, αλλοι επελεξαν την επιλογη να μην ξαναπανε στο γηπεδο, καποιοι ακομα να μην ενισχυσουν την υπαρχουσα διοικηση οσο στο τιμονι ειναι ο Ζαγορ.. Σεβαστες και θεμιτες ολες οι αποφασεις...

Το ξαναλεω, ειμαι οριζοντια, καθετα κι οπως αλλιως γινεται στη μεταγραφη του κοντου περυσι, αλλα απο τη στιγμη που ηρθε αδιαφορω πληρως.. Αλλα ειναι τουλαχιστον ΠΡΟΚΛΗΣΗ να τον φωναζω επι 2 λεπτα ρυθμικα το ονομα του, επειδη πρεπει να του φτιαξω την ψυχολογια επειδη χωρισε η επειδη δεν μπορει να παιξει μπαλα... Και σαν ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης τον θελω να παιζει αναλογικα με τα λεφτα ΜΟΥ...

Στο σκελος που αφορα την ηθικη και το γεγονος οτι μιλαμε για μια εσχατη προδοσια, αυτο ειναι δεδομενο και δεν αλλαζει.. Και δεν προκειται να αλλαξει ποτε μεσα μου, οτι κι αν κανει πλεον! Απλα φροντιζω να μην πληγωνω την ομαδα ασχολουμενος με ενα γραναζι απο αυτην καθημερινα χαλωντας το κεφι μου επειδη καποιοι αλλοι τρωνε κουτοχορτο σαν καλα προβατακια!

Παντως το συγκεκριμενο ζητημα ειναι μια καλη ευκαιρια να μετρησουμε δυναμεις και να δουμε μεχρι ποσο αντεχουμε.. Αν ζουσαμε στη δεκαετια του '90 πιθανοτατα να ειχε αδειασει το γηπεδο και να ειχαμε σκοτωθει μεταξυ μας και με τη διοικηση.. Πλεον εχουμε περισσοτερο λογικη και αποφευγουμε τις ακρεες λυσεις, ομως το θεμα ειναι καποιοι να καταλαβουν οτι με τη συγκεκριμενη πολιτικη που ακολουθουν συντομα θα εχουν μεγαλα προβληματα απο τη σιωπηλη πλευρα των οπαδων που οταν αποφασισουν να μιλησουν οι εκφρασεις τυπου "Θοδωρακη" θα ειναι πολυ λιγες..

Βγες και μιλα, αλλαξεε τη νοοτροπια και αποφασισε επιτελους να ακουσεις και τον κοσμο τι σε λεει..
Ειδαλλως το καραβι σου θα βουλιαξει και οι ευθυνες θα ειναι αποκλειστικα δικες σου!!

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #8277 on: December 13, 2011, 10:22:24 »
τώρα που άρχισαν να βουλιάζουν και άλλα καράβια άλλωστε ... είναι λογικό το ένα να παρασύρει το άλλο ... σε ένα ομαδικό ναυάγιο ... ποτέ δεν ξες ...

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #8278 on: December 13, 2011, 10:23:18 »
ρε συ free4...γυρνα στο φυτομανια που κανεις το XXXXX-μοντ και ασε τις XXXXXX....αντε να χαρεις...
παρε και το μπλοκακι σου και σ'αλλη  παραλια....
15000 ποστς εκει και σημερα γραφτηκες εδω....ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ

XXXXXXXXX
« Last Edit: December 13, 2011, 11:37:36 by Capricorn »

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #8279 on: December 13, 2011, 10:36:34 »
βρε βρε, καλώς τον μοντεράτορα του *****μάνια

τι έγινε ρε, σε στείλαν ιεραπόστολο στους ιθαγενείς;

πάντως, βλέπω πως δεν χάνεις χρόνο, 4.50 γράφτηκες, 6.50 κάνεις κήρυγμα

Υ.Γ.
ή μήπως μπήκες να διαμαρτυρηθείς γιατί το *****μάνια βρήκε την θέση που του αξίζει ανάμεσα στα σάιτ των αλλοθρήσκων;...για πες μας την άποψη σου για αυτό...ελεύθερα, μην φοβάσαι...χωρίς να θέλω να καπελώσω κανέναν, δεν νομίζω κανείς να σου σβήσει το κείμενο ούτε να σε μπανάρει για να μην ακουστεί η άποψη σου...αυτά τα ξεφτιλίκια άλλοι τα κάνουν...έτσι δεν είναι, εκπρόσωπε και μοντεράτορα των "ΠΑΟΚτσήδων" σουπεράδων;

Υ.Γ.2
να με συγχωρήσουν οι εδώ θαμώνες για την παρέμβαση...είναι επιλογή μου να μην γράφω εδώ γιατί ήμουν γραμμένος αρκετά πριν και μόνο κοιτούσα και δεν ήθελα να το αλλάξω μετά τις εκκαθαρίσεις γιατί θα φαινόταν σαν "τώρα που σε έστειλαν θυμήθηκες να γράψεις και εδώ μια κουβέντα"...απλά, μου γύρισαν τα μυαλά να βλέπω την κότα την λιράτη να σουλατσάρει εδώ μέσα σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να πουλάει και ιστορία...επιστρέφω στο θεωρείο μου

λίγο πιό ήρεμα και όχι βρισιές παρακαλώ
« Last Edit: December 13, 2011, 10:58:48 by Capricorn »
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι