Φυτά, σουρωμένοι, πρεζόνια, νεοΠΑΟΚτσήδες... πάντα ο ΠΑΟΚτσής θα βρίσκει λόγο να διχάζεται...
Κι εγώ δε γουστάρω κοντό και μου τη σπάει που χειροκροτήθηκε τόσο έντονα αλλά οι χαρακτηρισμοί σε συνοπαδούς εντάξει είναι λίγο μαλακία 
Tην καλημερα μου σε ολους...
Με αρκετους απο τους οποιους γνωριζομαστε κι απο αλλου και προσωπικα!!
Παραθετω το παραπανω σχολιο απο τον αδερφο για να τονισω ενα μονο πραγμα..
Με τον Κοντο και τα τετριπια της διοικησης εχουμε ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ πλεον!!
Η Τουμπα αδειαζει, ο προεδρος δε μιλαει, η ΘΥΡΑ 4 πλεον εχει υιοθετισει μια πιο λαιτ-ιστικη πολιτικη και ο απλος λαος, κατευθυνομενος απο τους ΑΡΔ της πολης πιστευουν οσα τους πασσαρονται ετοιμα στο πιατο..
Ο ΠΑΟΚτσης εχει δεκαδες πραγματα στο μυαλο του να ασχοληθει.. Και με τον ΠΑΟΚ και με τη ζωη του..
Κανεις ΠΑΟΚτσης δεν ξυπνα το πρωι εχοντας στο μυαλο του πως θα βριστει με τον συνοπαδο του η εστω τον συνΠΑΟΚτση, μιας και η εννοια οπαδος απο τον ΠΑΟΚ πλεον απεχει πολυ.. Κανεις δε σηκωνεται με καυλες να παει στο γηπεδο με μοναδικο σκοπο να καλυψει τα γιουχαισματα η τις επιδοκιμασιες προς καποιον παικτη..
Τις προαλλες ειχαμε μια συντονισμενη προσπαθεια απαξιωσης του μοναδικου ανθρωπου που πραγματικα μπορει να κανει κατι καλο στην ομαδα, του Μπολονι, απο μεριδα του τυπου που ολοι καταλαβαινετε τις προθεσεις τους.. Το θεμα Κοντου πραγματικα ειναι η κορυφη της διαφορας φιλοσοφιας των ΠΑΟΚτσηδων της νεας γενιας η αλλιως των μετα2007 ΠΑΟΚτσηδων απο εμας που ξεραμε, τρεχαμε κι ασχολουμασταν με τον ΠΑΟΚ απο πολυ πιο πριν!
Ξερετε οτι ακρη με αυτο το θεμα δε θα βγει μεχρι να σηκωθει ο ιδιος ο κοντος να φυγει.. Ιδεολογικα ειμαστε σωστοι αυτοι που ειμαστε απεναντι στη διοικηση (και στο συγκεκριμενο θεμα).. Δε μηδενιζουμε το εργο της, αναγνωριζουμε τι εκανε μεχρι τωρα, αλλα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε και τα σφαλματα της που τα χρεωθηκε ο ΠΑΟΚ! Κι ενα απο αυτα τα σφαλματα που εκοψαν την επικοινωνια μεταξυ διοικησης και κοσμου ηταν ο ερχομος του κοντου..
Προσωπικα αδιαφορω.. Κι αδιαφορω για εναν μονο λογο...
Γιατι αυτος που φορα τη φανελα με το Δικεφαλο επανω ειναι εργατης του ΠΑΟΚ. Ειναι εργατης δικος σου και δικος μου. Εσυ κι εγω τον πληρωνουμε.. Εσυ κι εγω οφειλουμε, οσο ενας διαχειριστης των χρηματων μας εχει αποφασισει να τον εχει στο δυναμικο της ομαδας, να μην τον καταστρεφουμε μεσα στο γηπεδο.. Ξερω οτι ειναι εντελως αντικρουομενα οσα λεγονται μεσα στις 2 τελευταιες παραγραφους, ομως το θεμα ειναι ενα... Να αποφασισουμε τι θα κανουμε απο δω και στο εξης κι οχι στο τι εγινε... Εγω προτιμω το δρομο της αδιαφοριας, αλλοι επελεξαν την επιλογη να μην ξαναπανε στο γηπεδο, καποιοι ακομα να μην ενισχυσουν την υπαρχουσα διοικηση οσο στο τιμονι ειναι ο Ζαγορ.. Σεβαστες και θεμιτες ολες οι αποφασεις...
Το ξαναλεω, ειμαι οριζοντια, καθετα κι οπως αλλιως γινεται στη μεταγραφη του κοντου περυσι, αλλα απο τη στιγμη που ηρθε αδιαφορω πληρως.. Αλλα ειναι τουλαχιστον ΠΡΟΚΛΗΣΗ να τον φωναζω επι 2 λεπτα ρυθμικα το ονομα του, επειδη πρεπει να του φτιαξω την ψυχολογια επειδη χωρισε η επειδη δεν μπορει να παιξει μπαλα... Και σαν ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης τον θελω να παιζει αναλογικα με τα λεφτα ΜΟΥ...
Στο σκελος που αφορα την ηθικη και το γεγονος οτι μιλαμε για μια εσχατη προδοσια, αυτο ειναι δεδομενο και δεν αλλαζει.. Και δεν προκειται να αλλαξει ποτε μεσα μου, οτι κι αν κανει πλεον! Απλα φροντιζω να μην πληγωνω την ομαδα ασχολουμενος με ενα γραναζι απο αυτην καθημερινα χαλωντας το κεφι μου επειδη καποιοι αλλοι τρωνε κουτοχορτο σαν καλα προβατακια!
Παντως το συγκεκριμενο ζητημα ειναι μια καλη ευκαιρια να μετρησουμε δυναμεις και να δουμε μεχρι ποσο αντεχουμε.. Αν ζουσαμε στη δεκαετια του '90 πιθανοτατα να ειχε αδειασει το γηπεδο και να ειχαμε σκοτωθει μεταξυ μας και με τη διοικηση.. Πλεον εχουμε περισσοτερο λογικη και αποφευγουμε τις ακρεες λυσεις, ομως το θεμα ειναι καποιοι να καταλαβουν οτι με τη συγκεκριμενη πολιτικη που ακολουθουν συντομα θα εχουν μεγαλα προβληματα απο τη σιωπηλη πλευρα των οπαδων που οταν αποφασισουν να μιλησουν οι εκφρασεις τυπου "Θοδωρακη" θα ειναι πολυ λιγες..
Βγες και μιλα, αλλαξεε τη νοοτροπια και αποφασισε επιτελους να ακουσεις και τον κοσμο τι σε λεει..
Ειδαλλως το καραβι σου θα βουλιαξει και οι ευθυνες θα ειναι αποκλειστικα δικες σου!!