Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498745 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3220 on: December 29, 2009, 23:51:00 »
επειδη συνεχίζετε το ιδιο βιολι με το ιδιο επιχειρημα  για τον γ.χ. και το αναφερετε σαν να καναμε γαργαρα και να ημασταν μαλακες τοτε εχω να πω πως μπορω να το δεχτω,ναι αλλα και ετσι να'ναι εσυ μακπτολ δεχεσαι να γινεις υποστηρικτής  του δογματος "μια φορα μαλακας-μια ζωη μαλακας"????
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3221 on: December 29, 2009, 23:52:00 »
προς makptol:
Βλεπω μια διαφορα στο τροπο σκεψης σου, ενα χρονο πριν εως σημερα , για τον σαλπιγγιδη. Οπως ρωτησα κι αλλον αδερφο, αν θες εξηγησε τους λογους αλλαγης της στασης σου ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

γιατι καποιοι αρχισαμε αν ερθει ο σαλπι θα του δειξουμε κλπ. οι ευαισθησιες μας σταματανε στον σαλπι τον Γ.Χ. τον ξεχασαμε τον ταπουτο

όντως θα έκανε ΤΡΟΜΕΡΌ δίδυμο με τον μούσλι μπροστά , αλλα έχω κάποιες "ψιλοαμφιβολιες" αν θα μπορέσουνε οι κομπλεξικοί ζουλού οι δικοί μας να τον δεχτούνε πίσω και να καταλάβουνε ότι είναι επαγγελματίας το παιδί...ελπίζω πάντως να γυρίσει γιατί με τους δυο αυτούς μπροστά τα goal θα μπαίνουνε βροχή , βροχή όμως θα πέφτουνε και τα τούβλα από την 4 οποτε  περνάει την σέντρα ο σαλπιγγίδης προς το μέρος της.επειδή όμως είναι γρήγορος μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εστί ώστε και η αρχηγάρα μας να γυρίσει στην ομάδα μας και οι zulu να μην τον πλησιάζουν. Μπορεί να παίζει ένα ημίχρονο for όταν βάζουμε goal στο ρολοι και στο άλλο να παίζει back!........

με ολη την εκτιμηση μου σε σενα η ¨αρχηγαρα" μας να παει να γα...........ει....
και εγω που ειμαι στην 5 θα πεταξω οτι βρω μπροστα μου δεν θα πεταει μονο η 4 οτι
βρει....

Η ουσια που αναφερεσαι ειναι η μια αποψη η αποψη του ΛΑΟΥ αυτην την αποψη εαν την ασπαζεται ο Ζαγορακης τοτε δεν προκυτε να τεθει θεμα επιστροφης του ΠΟΤΕ!!! Υπαρχει και η αποψη του παικτη και ολο το παρασκυνιο της υποθεσεις που ισως δεν γνωριζουμαι καλα ολοι μας..Τοτε αλλαζουν τα δεδομενα.. egoist? Για μενα οσο υπαρχουν ενδειξεις.. στο βαθος του μυαλου μου θα υπαρχει αυτο.....

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Καποιοι μαζεψαν λεφτα για την παρτη του(το θεμα ειναι κυριως ηθικό και οχι οικονομικο)και αυτός που ειναι ΠΑΟΚ στο μπλα-μπλα τους εγραψε κανονικα.
Καποιοι κατεβηκαν αθηνα να του μιλησουν και αυτός τους εγραψε για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!Του το αναγνωρίζω...ΕΥΓΕ...

Και γω μαζι σου ειμαι.Αλλος αποφασιζει ομως!

ρε φιλε ολο σποντες για τον ζαγορακη οτι τον γουσταρει και οτι θελει
να γυρισει εισαι....ακομα και να τον γουσταρει τον θεωρεις τοσο χαζο
τον Ζαγορ να κανει μπουρδελο τον συλλογο για να φερει τον κοντο ?
ασε τις θεωριες συνομοσιας αυτα που λες μαλλον στην φαντασια σου
υπαρχουν και δεν καταλαβαινω τον λογο που το κανεις δημιουργεις θεμα
απο το πουθενα......

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3222 on: December 30, 2009, 00:06:52 »
Τον Σαλπιγγίδη τον αντιπάθισα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να τον δω ούτε στην τηλεόραση. Είχα μπει στο τρυπάκι τον δημοσιογράφων.

Δεδομένου οτι δεν ήταν ποτέ το δεξί χέρι του κόκκαλη για χρόνια (Γκαγκάτσης),
Δεδομένου οτι γύρισε πίσω ο ΓΧ μετά τις δηλώσεις στο πειραιά -''γούσταρα που ήρθα''
Δεδομένου οτι ο Παντέλας έκανε το ίδιο...
Δεδομένου οτι ο Μούλα είχε ραντεβού με το Βαne και κατά λάθος προσγειώθηκε στο πειραιά και ξαναγύρισε...
Δεδομένου οτι στον ΠΑΟΚ παίζει ένας αθλητής που παρακολούθησε το φιλικό άρης-μπόκα (Ταπούτος)
Δεδομένου οτι ο Ορφανός πανυγήρισε το περίφιμο γκόλ κατά του ΠΑΟΚ σαν να ήταν σε τελικό πλανήτη Γής και βγαίνει και μιλάει ελεύθερα σε συνελευεις ερασιτέχνη,
Δεδομένου οτι το κεφάλι του Μάρκου άνοιξε απο πέτρα σε ΠΑΟΚ-γαύρος,
Δεδομένου οτι το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ το φόρεσε κάποιος που προτιμούσε να δουλέψει σε οικοδομή παρά στον ΠΑΟΚ
Δεδομένου οτι ο Μουν συμπληρώνει απλώς τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και ο Κλαους σκοράρει στον περούκα,
Δεδομένου οτι σε ένα σενάριο επιστιμονικής φαντασίας που λέει οτι έρχεται ο Ζαγοράκης και μου λέει μπροστά σε όλους σας οτι ''alter4 η θα γραφτείς σε φόρουμ της βαζελίνας για να ζήσει το ΠΑΟΚworld ή θα μείνεις και τα μελη του θα διαγράφονται ένα-ένα. Θα σας κοιτάξω στα μάτια και η απάντηση μου θα είναι προφανείς...

Ασυλία στον γούμενο (εκτός απο Σάλπι, Αγγελο) έδωσε και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ (''με τόργκελε με τόργκελέ, revolution κτλ)
Οταν ο Ζαγοράκης το 2007 δήλωσε ''ΌΛΑ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ'' κανείς δε μίλησε...τι θα πει τελικά ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Πριν κάποια χρόνια αυτοι οι παίχτες γύριζαν 32-33 χρονών.Τωρα ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για παίχτες 28 χρονών...Αυτο σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει.

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ

Εγώ έκανα κωλοτούμπα στο θέμα Σαλπιγγίδη γιατι αυτή η διοικηση μου έβγαλε τα ασπρόμαυρα γυαλιά μου. Με έκανε ποιο ώριμο οπαδό. Με δίδαξε να είμαι ανεξάρτητος και να μην περιμένω να βγάλει ανακοινωση κάποιος σύνδεσμος για να έχω άποψη όπως έκανα πριν μερικά χρόνια.
Ακόμα και ο Ζαγοράκης κάνει κωλοτούμπα και ξαναγυρίζει γιατι είναι τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης είναι προδότης, ζεί με τύψεις, και γι 'αυτο θέλει να γυρίσει.

Οποίος δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ κωλοτούπα για τον ΠΑΟΚ, ΑΝ έρθει ο κοντός ας παει στο αεροδρόμιο να τον πυροβολήσει...

Δεδομένου οτι πρόκυται για έναν Μουντιαλικό παίχτη ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 (29.5 χρονών) μπορεί να πουληθεί 5-6 εκατομύρια...Δεδομένου οτι ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρώτο σκόρερ του βάζελου σε καλή ηλικία...είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ.

Και στην τελική....εμείς με τα αδέρφια μας δεν μαλώνουμε? Πείτε μου μια ελληνική οικογένεια που να μην έχει κληρονομικές και οικονομικές διαφορές...

ΥΓ Περίφανος είναι κάποιος οταν του ζητάει εισητήρια ο βάζελος και δίνει...Και όχι πιστολιάζοντας έναν μεροκαματριάρη σερβιτόρο. Η θέση μας και η περιφάνειά μας κερδίζετε στη κερκίδα. Ούτε στο χόρτο, ούτε στις ταβέρνες.
ΥΓ2 Και να μην ξεχάμε οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει στον ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ θέμα Βέλγου. Και είναι και παιχταρας.

πολυ ωραιο post...παντως βλεπω μια επιθετικοτητα και μια ταση να τα κανουν μπαχαλο αυτοι που ειναι εναντιον της επιστροφης του κοντου, η οποια ειναι εντελως απαραδεκτη.
Comments του στυλ "θα τα κανουμε πουτ..να, τους αλλους που τον θελουνε ειναι απεναντι μου κτλ κτλ" ειναι ατοπα...ΣΙΓΑ ΡΕ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
Το διαρκειας? Το οτι βαλατε λεφτα για να μεινει? Το οτι κανετε εκδρομες?  Επιλογες σας ειναι αυτες και πιο πολυ για την δικη σας γκαβλα. Οχι ομως να τα κανεις και που...να στο γηπεδο γιατι εχετε απωθημενα με ενα πεχτη ο οποιος εκανε λαθη στο παρελθον (πεναλτυ και σσσ, οχι η μεταγραφη) και αν μη τι αλλο δηλωνει οτι ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ ολη την ωρα...
Για μενα υπαρχει διοικιση και ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ....Εαν κριθει οτι αγωνιστικα μπορει να βοηθησει ασ ερθει...εαν οχι να παει αλλου.
Καποιος εβαλε ενα παλιο μου ποστ του 2006 οταν αγανακτισμενος ελεγα οτι ειμαι μπαφιασμενος να βλεπω πεχτεσ να κατηφοριζουνε, εννοωντας βεβεως τουσ κολοπαραγοντες που ειχαμε τοτε...Αλλα τωρα που βλεπω οτι υπαρχει μια διοικιση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ δεν θα διμιουργησω θεμα...ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ....ΔΕΝ ΠΑΩ....Αυτη ειναι η επιλογη που εχω χωρις να διμιουργω προβλημα στους αλλους.

Επισης μια διευκρινιση θα ηθελα...ΤΟ PAOKWORLD.COM εχει επισιμη θεση? ΝΑΙ - ΟΧΙ? Γιατι δεν μπορει παιδια να βαζετε το αρθρο του corrupt στη κεντρικη οταν χρισιμοποιει εκφρασεις του στυλ "Για όλους τους λόγους που περιγράφω παραπάνω, προσωπικά όχι μόνο είμαι κάθετος σε ενδεχόμενη επιστροφή του χόμπιτ στην ομάδα, αλλά βλέπω και αντιμετωπίζω σαν εχθρό του ΠΑΟΚ εκείνους που την επιθυμούν, όπως αντιμετωπίζω σαν εχθρό τον κάθε αλλόθρησκο που στρέφεται ενάντια στον ΠΑΟΚ και το λαό του." και να μην υπαρχει αρθρο με την αλλη αποψη οπωσ το παραπανω του alter4 το οποιο ειναι και μεσα στα πλαισια σεβασμου προς ολα τα αδερφια...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3223 on: December 30, 2009, 00:16:25 »
Μιλαμε για απαραδεκτα πραματα φιλαρακι.....μιλαμε για τεραστιο εγωισμο....για ΠΟΙΟΝ ΠΑΟΚ μιλατε ρε οταν απο ενα παικτη θελετε να διαλυσετε την ομαδα....????
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3224 on: December 30, 2009, 00:19:39 »
Το paokworld δεν εχει επισημη θεση. Εχουμε πει ΜΟΝΟ οταν υπαρχει υπογραφη paokworld εκφραζει επισημα το σαιτ. Τα υπολοιπα αρθρα ειναι αποψεις αυτων που τα υπογραφουν. Αλλος συμφωνει, αλλος οχι, αλλος συμφωνει ή διαφωνει σε καποιο ποσοστο.
Η articles team aποφασιζει για ποια αρθρα θα ανεβουν αλλα σπανια "κοβεται" ενα αρθρο λογω διαφωνιας.Θα πρεπει να ειναι εμφανως αντιπαοκτσηδικο.

Δεν δημοσιευτηκε αλλο αρθρο με αλλη αποψη διοτι απλα δε μας ζητηθηκε απο καποιον κατι τετοιο.

edit: και ως γνωστον μετα απο καθε ανεβασμα αρθρου ακολουθει ανοιγμα αντιστοιχου τοπικ στο φορουμ οπου ο καθενας μπορει να πει τη γνωμη του

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3225 on: December 30, 2009, 00:22:06 »
Με δίδαξε να είμαι ανεξάρτητος και να μην περιμένω να βγάλει ανακοινωση κάποιος σύνδεσμος για να έχω άποψη όπως έκανα πριν μερικά χρόνια.

tωρα την αποψη στην διαμορφωνει ο βασιλ οπουλο ς,τα sportvorrolution και οι αλλοι ρου φιανοι

thomas

• Guest
« Reply #3226 on: December 30, 2009, 00:29:31 »

πολυ ωραιο post...παντως βλεπω μια επιθετικοτητα και μια ταση να τα κανουν μπαχαλο αυτοι που ειναι εναντιον της επιστροφης του κοντου, η οποια ειναι εντε
Επισης μια διευκρινιση θα ηθελα...ΤΟ PAOKWORLD.COM εχει επισιμη θεση? ΝΑΙ - ΟΧΙ? Γιατι δεν μπορει παιδια να βαζετε το αρθρο του corrupt στη κεντρικη οταν χρισιμοποιει εκφρασεις του στυλ "Για όλους τους λόγους που περιγράφω παραπάνω, προσωπικά όχι μόνο είμαι κάθετος σε ενδεχόμενη επιστροφή του χόμπιτ στην ομάδα, αλλά βλέπω και αντιμετωπίζω σαν εχθρό του ΠΑΟΚ εκείνους που την επιθυμούν, όπως αντιμετωπίζω σαν εχθρό τον κάθε αλλόθρησκο που στρέφεται ενάντια στον ΠΑΟΚ και το λαό του." και να μην υπαρχει αρθρο με την αλλη αποψη οπωσ το παραπανω του alter4 το οποιο ειναι και μεσα στα πλαισια σεβασμου προς ολα τα αδερφια...

[/quote]

++++++++++++++++
Επιβάλλεται να ανέβει στην κεντρική άρθρο στην κεντρική με την αντίθετη άποψη.

thomas

• Guest
« Reply #3227 on: December 30, 2009, 00:32:24 »

Δεν δημοσιευτηκε αλλο αρθρο με αλλη αποψη διοτι απλα δε μας ζητηθηκε απο καποιον κατι τετοιο.

Το ζητάω εγώ τώρα λοιπόν αδερφέ. Η άποψη του αδερφού alter4 για παράδειγμα, μπορεί να μπει στην κεντρική σελίδα.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #3228 on: December 30, 2009, 00:35:17 »
Μιλαμε για απαραδεκτα πραματα φιλαρακι.....μιλαμε για τεραστιο εγωισμο....για ΠΟΙΟΝ ΠΑΟΚ μιλατε ρε οταν απο ενα παικτη θελετε να διαλυσετε την ομαδα....????

Για τον ΠΑΟΚ που έμαθε να μην γλύφει εκεί που φτύνει!
Όσο για τη διάλυση ας το σκεφτούν αυτοί που διοικούν.
Τις είδαν σήμερα με τα ίδια τους τα μάτια τις συντριπτικές πλειοψηφίες του κόλκα!

έναςαπότο15%(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ παοκεφημεριδοραδιομανια ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΟΥ!!)τωνεγωιστων4
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3229 on: December 30, 2009, 00:38:35 »
eγω ζηταω να μην μπει

η αποψη του alter υπαρχει στa sportvorrolution,ston sport103,sto metropolis,sto metrosport,sto gazetta,sto paokmania,sto fcpaok και σε οτι μεσο μαζικης ενημερωσης υπαρχει στην ελλαδα
μονο μηνυμα στο κινητο ακομα δεν μας στειλανε για νας μας ενημερωσουνε για την μεταμελεια( :lol: :lol: :lol: )του κοντου
 η αποψη του  corrupt προς το παρον υπαρχει μονο εδω και στο σαιτ του σφ πολιχνης

την αποψη του alter την βλεπω παντου οποτε δεν χρειαζεται να μπει και εδω

thomas

• Guest
« Reply #3230 on: December 30, 2009, 00:43:48 »
H άποψη του alter είναι άποψη ενός αδερφού μας ΠΑΟΚΤΣΗ του φόρουμ στο οποίο γράφουμε όλοι και ανταλλάσουμε απόψεις.Αν θέλεις μπορείς να γράψεις την αντίθετη άποψή σου στα άλλα σάιτ που αναφέρεις, αλλά ένα δημοκρατικό φόρουμ θα πρέπει να έχει στην κεντρική σελίδα και τις δύο απόψεις.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3231 on: December 30, 2009, 00:46:07 »
εγω ειπα τους λογους για τους οποιους δεν θελω να μπει
δεν το απαιτησα
αυτα τιποτα παραπανω

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3232 on: December 30, 2009, 00:50:40 »
eγω ζηταω να μην μπει

η αποψη του alter υπαρχει στa sportvorrolution,ston sport103,sto metropolis,sto metrosport,sto gazetta,sto paokmania,sto fcpaok και σε οτι μεσο μαζικης ενημερωσης υπαρχει στην ελλαδα
μονο μηνυμα στο κινητο ακομα δεν μας στειλανε για νας μας ενημερωσουνε για την μεταμελεια( :lol: :lol: :lol: )του κοντου
 η αποψη του  corrupt προς το παρον υπαρχει μονο εδω και στο σαιτ του σφ πολιχνης

την αποψη του alter την βλεπω παντου οποτε δεν χρειαζεται να μπει και εδω
+1926
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3233 on: December 30, 2009, 01:03:54 »
θα παραθεσω κ παραδειγματα που δεν εχουμε δημιουργησει θεμα...
1.Μεταγραφη Γκαγκαλουδη,που χτυπουσε το τυμπανο του σουπερ 3 κ μας απεδειξε οτι τιμησε την φανελα μας.
2.Μεταγραφη Ταπουτου που σημερα μας εδωσε κ τη νικη (εβγαλε κ το κασκολ του πιτσιρικα κ δεν  μ αρεσε αυτο)
3.Γκαγκατσης...ολοι τουμπεκι εκτος απο το συνδεσμο της αθηνας κ μπραβο τους.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ρε φιλε ειλικρινα τι συγκρινεις τωρα ? τι με νοιαζει εμενα που χτυπαγε το τυμπανο ο γκαγκαλουδης ? στα @@@ μου βαζεις, το ιδιο εσυ τον γκαγκαλουδη κ τον ταπουτο με τον γιδι ? απορω πως τις κανετε αυτες τις συγκισεις ημαρτον..

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

mazur-4

• Guest
« Reply #3234 on: December 30, 2009, 01:21:11 »
Κριμα ρε μαγκες εσεις που τον θελετε πισω...
Ξεχασατε το καλοκαιρι του 2006, ξεχασατε τη μαχαιρια, πιο πριν το σσσσ, επειτα το πεναλτι, την καταντια μας, τους αγωνες μας το καλοκαιρι του '07, τα ξεχασατε ολα και ειστε ετοιμοι να υποδεχτειτε τον Μεσσια...
Μπραβο ρε αδερφια...και μετα αμα σας λενε πελατες παρεξηγιεστε κιολας και αρχιζετε τις μαλακιες με τα Παοκτσηδομετρα...
Να τον χαιρεστε ρε...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ...
Ετσι ρε αλλαξε σελιδα ο ΠΑΟΚ? Γιατι ειστε ΠΑΟΚ ψαχτειτε!
Ρε ειναι δυνατον τον λαο του ΠΑΟΚ να τον κανει κουμαντο ο καθε κολκας και ο καθε λιμπερο και μετροσπορ?
Και στο φιναλε για ενα γαμωπρωταθλημα η για ενα γαμωσεντονο-που με το νου σας-θα σας φερει το γιδι κατεβαζετε και τα παντελονια σας?
Στερημενοι,πειναλες,φλωροι και παντοφλακηδες αγονται και φερονται ετσι ρε μαγκες...
Και αν για το γιδι σας κατευθυνουν ετσι...ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι εχει να γινει με το γηπεδο...
Δηλαδη με λιγο ψησιμο και κανα γκαλοπακι θα φερετε και τον φασουλα σε λιγο...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΗΓΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ 'ΜΠΡΟΣ...Οταν στο τελος τελειωσει αυτη η φαρσοκομωδια πραγματικα ψαχτειτε με την παρτυ σας και την συνειδηση σας...
Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.
Παντοφλακηδες, ρουληδες, πελατες και λοιποι φαντασιοπληκτοι γαβρομπαρτσελονες οφειλουν να ακολουθησουν.

makptol

• Guest
« Reply #3235 on: December 30, 2009, 01:54:06 »
homo η διαφορα ειναι οτι αν γυρισει με λιγα χρηματα και φτυσει τον βαζελο ζηταει εμμεσα συγνωμη για τα λαθη του το σουτ
που για μενα ηταν το χειροτερο και την ιστορια με την μεταγραφη ......με αρεσε και η σταση του απο την ωρα που εφυγε που ελεγε μες στα μουτρα τους οτι ηταν και ειναι ΠΑΟΚ πες μου αν το εκανε αυτο κανενας Γ.Χ καφες και τοσοι αλλοι που πηγαν σε ομαδες της χαβουζας .....
αν ερθει τωρα οχι στα 32 με λιγα χρηματα δειχνει την μεταμελεια του και αγωνιστικα μπορει να βοηθησει πολυ την ομαδα
........ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Χ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ......ανεξαρτητα απο αυτα θα δεχθω οτι πει η διοικηση ασχετα αν με αρεσει η δεν με αρεσει............

kostas4

• Guest
« Reply #3236 on: December 30, 2009, 01:57:14 »
ποτε ξανα ρουφιανοι στον Βορρα

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3237 on: December 30, 2009, 02:01:37 »
makptol εχεις κολησει εσυ με τον γου χου, οτι κ να σε πουμε τα ματια δεν στα ανοιγουμε με τπτ, μηπως θεωρεις τα 750 που ακουγονται λιγα χρηματα ? κ σιγα που ελεγε μεσ τα μουτρα τους πως ειναι ΠΑΟΚ διαβασε την συνεντευξη που ειχε δωσει στο βαζελιστικο περιοδικο κ μετα πεσ μου για τον παλικαρα σαλπιγιδι ΠΑΟΚτση, να σ θυμησω ακομη τον ΠΑΟΚση δημητρακη που πηρε την μπαλα να εκτελεσει το πεναλντι κ να πανυγιρισει λες κ σκοραρε σε τελικο τσου λου, αρε μητσαρα τι ψυχαρα που εισαι τελικα πολυ παρεξυγημενο κοντο παιδακι εισαι..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3238 on: December 30, 2009, 02:09:16 »
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #3239 on: December 30, 2009, 02:28:03 »
Κριμα ρε μαγκες εσεις που τον θελετε πισω...
Ξεχασατε το καλοκαιρι του 2006, ξεχασατε τη μαχαιρια, πιο πριν το σσσσ, επειτα το πεναλτι, την καταντια μας, τους αγωνες μας το καλοκαιρι του '07, τα ξεχασατε ολα και ειστε ετοιμοι να υποδεχτειτε τον Μεσσια...
Μπραβο ρε αδερφια...και μετα αμα σας λενε πελατες παρεξηγιεστε κιολας και αρχιζετε τις μαλακιες με τα Παοκτσηδομετρα...
Να τον χαιρεστε ρε...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ...
Ετσι ρε αλλαξε σελιδα ο ΠΑΟΚ? Γιατι ειστε ΠΑΟΚ ψαχτειτε!
Ρε ειναι δυνατον τον λαο του ΠΑΟΚ να τον κανει κουμαντο ο καθε κολκας και ο καθε λιμπερο και μετροσπορ?
Και στο φιναλε για ενα γαμωπρωταθλημα η για ενα γαμωσεντονο-που με το νου σας-θα σας φερει το γιδι κατεβαζετε και τα παντελονια σας?
Στερημενοι,πειναλες,φλωροι και παντοφλακηδες αγονται και φερονται ετσι ρε μαγκες...
Και αν για το γιδι σας κατευθυνουν ετσι...ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι εχει να γινει με το γηπεδο...
Δηλαδη με λιγο ψησιμο και κανα γκαλοπακι θα φερετε και τον φασουλα σε λιγο...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΗΓΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ 'ΜΠΡΟΣ...Οταν στο τελος τελειωσει αυτη η φαρσοκομωδια πραγματικα ψαχτειτε με την παρτυ σας και την συνειδηση σας...
Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.
Παντοφλακηδες, ρουληδες, πελατες και λοιποι φαντασιοπληκτοι γαβρομπαρτσελονες οφειλουν να ακολουθησουν.

Τα σεβη μου!!!!αψογος
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα