Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

guest4

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3580 on: January 08, 2010, 11:04:09 »
ξέρεις κάτι ρε φίλε?

η διοίκηση αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να δεις όρθιο τον ΠΑΟΚ. χώνεψε το.

Το κόλημα που έχεις φάει δεν σ' αφήνει να καταλάβεις ότι έβαλα το χανουμικο ρεπορταζ
για να καταλαβεις που μπορει να οδηγήσει η μαλακία στον εγκέφαλο.

Και συ ο ίδιος το λές:ΜΑΛΑΚΙΑ
Κατάλαβε το ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Σαλπιγγίδης

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3581 on: January 08, 2010, 11:11:08 »
η διοίκηση αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να δεις όρθιο τον ΠΑΟΚ. χώνεψε το.

αυτο τους ποναει αδερφε, χανουν την μασα
« Last Edit: January 08, 2010, 11:31:26 by kissmyarrow »
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3582 on: January 08, 2010, 11:16:25 »
Λοιπόν η λύση στο θέμα είναι απλή και έχει όνομα:

Άγγελος Χαριστεας!

Άγγελε έλα στο λαό σου...!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3583 on: January 08, 2010, 11:29:39 »

Θα επεκταθώ όμως σε αυτό που με καίει. Στη προκλητική διοικητική αδιαφορία για ένα μεγάλο ποσοστό οπαδών. Δεν βρίσκω την απάντηση γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο. Γιατί να πληγώσουν ένα κομμάτι λαού που στάθηκε σε όλα δίπλα τους; Θέλετε για οικονομία συζήτησης να πούμε πως είμαστε λάθος όσοι αντιδράμε; Ας το κάνουμε. Η διοίκηση παρόλα αυτά ήξερε τι θα γίνει. Γιατί προχώρησε; Και μάλιστα για πολλοστή φορά με τον απαίσχυντο τρόπο των διαρροών, χρησιμοποιώντας τα όψιμα "φιλαράκια" της, κάποιους δικούς της ρεπόρτερ;

Πολλοί λέτε χωρίς να προβληματίζεστε πως ο Σαλπιγγίδης υπέγραψε ήδη εδώ και καιρό! Καλά από τη στιγμή που το λέτε αυτό δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει; Λέτε πως πήγε η διοίκηση αδιαφορώντας για το τι θα γίνει και έκλεισε τον Σαλπιγγίδη; Μετά για να περάσει το δικό της πήγε σε κάποιους δημοσιογράφους και τους χαρτζηλίκωσε για να "μαλακώσουν" οι αντιδράσεις; Έβαλε δηλαδή απέναντι το λαό και δίπλα της τα ΜΜΕ!!!! Και εν γνώση της ή μάλλον με δικές της κατευθύνσεις εδώ και πόσο καιρό ΠΑΟΚτσήδες σκυλοβρίζονται μεταξύ τους, σε λίγο καιρό θα πλακωθούν κιόλας, μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να ανακοινωθεί; Εν τω μεταξύ ντροπές όπως το "Σαλπιγγίδης οε οε οε" θα αμαυρώνουν το όνομα του ΠΑΟΚ; Και του χρόνου το άρρωστο κλίμα θα μας είναι μόνιμο στις κερκίδες; Κι όλο αυτό δεν το έλαβε υπόψη της αρκεί να έρθει ο Μέσι;

Ούτε ένα γιατί έχετε; Ούτε έναν προβληματισμό για τον τρόπο χειραγώγησης; Και δεν σας ενοχλεί καθόλου όλο αυτό; Σαν στάση της διοίκησης απέναντι στον κόσμο εννοώ; Θα ήθελα ρε μάγκες να καταλάβω το σκεπτικό σας, πραγματικά!
Επαναλαμβάνω μιλάω μόνο για αυτό που λέγεται πως έκλεισε ήδη.

Σωστά.Θα ήθελα να ξέρω και εγώ το σκεφτικό της διοίκησης. Δεν πιστεύω ότι δεν το έχει καταλάβει ότι στην Τούμπα θα εξελιχθούν καταστάσεις άγριου ροκ. Αυτό που εγίαινε είναι πταίσμα μπροστά σε αγιούτο που θα επακολουθήσει. Ποιος ο σκοπός της? Ο Νικολαΐδης (άλλος κοντός) "έδωσε" κάποτε οπαδούς στους μπάτσους. Ήταν η αρχή του τέλους του. Έχασε την επιστοσύνη του οπαδικού κόσμου της κούλας. Και εκεί η πλειοψηφία έλεγε καλά τα έκανε τα μπάσταρδα, τα πρεζάκια τα σουρωμένα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3584 on: January 08, 2010, 11:36:18 »
Ξέρεις γιατί επιμένει ζούβαλε; Γιατί θυμάμαι τη φάτσα του και θυμάται τη φάτσα μου εκείνη τη βραδιά, όταν οι 200 "αλήτες" που δεν ήθελαν τον εξυγιαντή και χαλούσαν τη μόστρα της "ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ", τρέχανε να περισώσουν ότι είχε απομείνει από την ασπόμαυρη αξιοπρέπεια στο γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ. Εκείνη την αξιοπρέπεια λοιπόν που πρόδωσε ο συγκεκριμένος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν την θα αφήσουμε να ξαναπροδωθεί για χάρη του.

Και οι πέτρες γνώριζαν εκείνη τη βραδιά ότι η πώληση αυτή ήταν η τελευταία πράξη του Γούμενου.
Όλοι εκτός από τον συγκεκριμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που "νόμιζε" ότι με αυτή την πράξη του "θα πληρωθούν οι υπόλοιποι".

Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που είχε σπεύσει να "ευχαριστήσει τον πρόεδρο" όταν του χάρισε ένα παχυλό συμβόλαιο. Δεν πειράζει λέγαμε τότε, παίξε μπάλα Δημήτρη δεν ήρθες εσύ να κάνεις επανάσταση, θα τον διώξουμε εμείς παίξε τη μπαλίτσα σου.
Μετά μας έκανε και εκείνο το "ΣΣΣΣ..." και έδειξε ξεκάθαρα τι εννοούσε.

Εκείνη τη βραδιά της κατάληψης, έγινε και ένας ρεφενές. Πλήρωσαν άνεργοι και πιτσιρικάδες, και μεροκαματιάρηδες από το υστέρημά τους φίλε.
Για να φύγουν αυτοκίνητα να τον βρουν στην Αθήνα. ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΖΟΥΒΑΛΕ! Γιατί το ξεχνάς κι αυτό;

Ο Σαλπιγγίδης λέει ότι δεν πήρε τα λεφτά του κόσμου.
Να σου πω φίλε, όταν μαζεύονταν λεφτά επί 10 μέρες σε ραδιόφωνα και εράνους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ" (όπως έκανε ο Γ.Χ. με τον οποίο τόσο αρέσκεστε να κάνετε συγκρίσεις)

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΠΟ-ΤΕ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΕΙΠΕ "ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΦΕΥΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΧΑΡΙΖΩ ΤΑ ΤΑΔΕ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ"

Επικεντρώνεστε μερικοί σε κάποιες μικροδικαιολογίες που έχει ψελλίσει ο Σαλπιγγίδης σε δημοσιογράφους της Αθήνας και αρνείστε να δείτε κατάφατσα την αλήθεια που κραυγάζει: ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ, ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ, Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Και ακόμη περισσότερο μας απογοήτευσε το γεγονός ότι εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να δηλώνει οπαδός αυτής της ομάδας.

Εάν οποιοσδήποτε από μας είχε ταλέντο στο να κλοτσάει το τόπι, σας ρωτάω στα ίσα, και του δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστεί κάποτε στον αγαπημένο του Π.Α.Ο.Κ., ΘΑ ΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ;

Είδες πόσο πολλά είναι ζούβαλε; Μην νομίζεις ότι μας κάνουν να αισθανόμαστε ευχάριστα.
Αλλά τουλάχιστον αυτοί οι 200 σουρωμένοι, ρετσινάκηδες, πρεζάκηδες έχουμε μάθει στο δρόμο και στο τσιμέντο μία απαράβατη αρχή: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΔΕ ΓΛΥΦΕΙΣ

Ωραίος ο Petrov. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι ακραίο αυτό που θα γράψω, αλλα αν δεν υπήρχαν αυτά τα 200 ΤΣΑΚΑΛΙΑ, μπορεί να μην υπήρχε σήμερα ο ΠΑΟΚ όπως τον ξεραμε!

SALPARADISE

• Guest
« Reply #3585 on: January 08, 2010, 12:14:07 »
Η καταληψη δεν έγινε γιατι έφυγε ο Σαλπιγγίδης.

Και ξέρω πολλους που δεν περνούσαν τότε απο την Τούμπα, που σήμερα το παίζουν επαναστάτες των ανακοινώσεων.

Και εδω μέσα ο καθένας μπορεί να λέει οτι του καπνίσει. Να το παίζει ο Αρχηγός των ατάκτων και να κοκορευεται κρυμένος πισω απο την ανωνυμία του διαδικτύου.

Και για να μη μπερδευέστε, ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τον αγώνα όλων ΜΑΣ τότε για να φύγει το μουνόσκυλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα το χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση για να αποδείξω οτι είμαι πιο ΠΑΟΚ απο όλους.

Στην προκειμένη περίπτωση, το ξαναλεω, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ 1. Σαλπιγγιδη και 2. ΠΑΕ για να πάρω την οριστική μου απόφαση.

Μέχρι τότε θα σπάζομαι:

1. Με το κλίμα στις κερκίδες και απο τις δύο "πλευρές" και
2. Το διαδικτυακό πόλεμο μεταξύ μας, γαμω την  πουτανα μου

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #3586 on: January 08, 2010, 12:27:33 »
ÁÍ ÊÁÉ ÌÅ ÐÑÏËÁÂÅ Ï ÇÏÌÏ ÁÕÔÇ ÔÇÍ ÓÔÉÃÌÇ ÃÉÍÅÔÁÉ ÊÁÔÁËÇØÇ ÓÔÇÍ ÔÏÕÌÐÁ

ÁÄÅÑÖÉÁ ÏËÏÉ ÅÊÅÉ Ç ÍÕ×ÔÁ ÁÕÔÇ ÅÉÍÁÉ ÓÇÌÁÍÔÉÊÇ ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÐÁÔÅ ÏËÏÉ ÓÔÇÍ ÔÏÕÌÐÁ

ÁÍ ÐÅÓÅÉ ÊÁÉ ÔÏ ÔÅËÅÕÔÁÉÏ ÊÁÓÔÑÏ ÌÅÔÁ ÈÁ ÅÉÍÁÉ ÁÑÃÁ.

ÏËÏÉ ÓÔÇÍ ÔÏÕÌÐÁ ÁÕÔÇ ÔÇÍ ÍÕ×ÔÁ ÏËÏÉ ÊÏÍÔÁ ÓÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÌÇÍ ÔÇÍ ÅÃÊÁÔÁËÅÉÐÅÔÅ ÔÙÑÁ ÓÁÓ ×ÑÅÉÁÆÅÔÁÉ

Ôé ðïóô ðÞãåò êáé âñÞêåò ñå Homo??
¢ëëïé îå÷íÜíå, Üëëïé áðïêáëïýí áõôïýò ôïõò áãùíéóôÝò ðñåæÜêéá êáé ìðåñäåìÝíïõò….åãþ ï ìáëÜêáò ðÜëé, ôá äéáâÜæù êáé äáêñýæù!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

jmjyiannis

• Guest
« Reply #3587 on: January 08, 2010, 12:35:48 »

Μέχρι τότε θα σπάζομαι:

1. Με το κλίμα στις κερκίδες και απο τις δύο "πλευρές" και
2. Το διαδικτυακό πόλεμο μεταξύ μας, γαμω την  πουτανα μου

απόλυτα σωστος!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3588 on: January 08, 2010, 12:38:28 »
Καλά στα πρώτα ματς που ήρθε εσύ ήσουν σε άλλο πλανήτη που τον σκυλόβριζε όλο το γήπεδο; Ο άλλος λέει πιο πάνω πως δεν πήρε τη μπάλα να βαρέσει πέναλτι. Νισάφι πια ρε! Έλεος. Ούτε τα βρωμοσκούληκα τόση πλύση εγκεφάλου.

Δε τα θυμασε καλα μαλλον. Στο βαζελο δε πηγε ποτε το παιδι μας, δανεικο τον δωσαμε για λιγο, μεχρι να ορθοποδησει και να παρει το πρωταθλημα απο το γαυρο. Παντα δικο μας ηταν το παιδι, ποτε δεν εφυγε. Ασε τι λενε τα μαστουρια. Αν δε χαλουσανε τοτε οι σουρωμενοι το project του θειου του παιδιου μας, τωρα θα ειχαμε καινουριο γηπεδο. Ειχε και μακετες ο θειος του παιδιου μας. Και κοψτε την προπαγανδα με το πεναλτυ. Με το ζορι το βαλανε το παιδι μας να το βαρεσει. Με δακρυα στα ματια εστησε τη μπαλα, το θυμαμε καλα. Προσπαθησε να αστοχησει για να μη κανει κακο στην ομαδα του το παιδι μας, αλλα ειναι τοσο χαρισματικος σκορερ, που απο ενστικτο το καρφωσε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3589 on: January 08, 2010, 15:41:31 »

αυτο τους ποναει αδερφε, χανουν την μασα

Μπαρδον? Μπορεις να εξηγησεις σε ποιους αναφερεσαι και τι εννοεις?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #3590 on: January 08, 2010, 15:58:33 »
Ειρωνικα νομιζω το ειπε ο kiss.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3591 on: January 08, 2010, 16:51:03 »
Καλά στα πρώτα ματς που ήρθε εσύ ήσουν σε άλλο πλανήτη που τον σκυλόβριζε όλο το γήπεδο; Ο άλλος λέει πιο πάνω πως δεν πήρε τη μπάλα να βαρέσει πέναλτι. Νισάφι πια ρε! Έλεος. Ούτε τα βρωμοσκούληκα τόση πλύση εγκεφάλου.
Με το ζορι το βαλανε το παιδι μας να το βαρεσει. Με δακρυα στα ματια εστησε τη μπαλα, το θυμαμε καλα. Προσπαθησε να αστοχησει για να μη κανει κακο στην ομαδα του το παιδι μας, αλλα ειναι τοσο χαρισματικος σκορερ, που απο ενστικτο το καρφωσε.

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
αφου ειναι επαγγελματιας...ή ΠΑΟΚτσης?...ή επαγγελματίας?

Σκεψου όνειρο αδερφε...εμενα με την αρρωστιαρικη αμφιφυλοφυλη τρεντυ λαχανι φανελα να σας το καρφωνω μπροστα απο το ενδοξο πεταλο να κανω σουτ, να τραβαω και καμια μουντζα και μετα.....ΝΑ ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...επειδη... :'( :'( :'( επειδη :'( :'( :'( ειμαι ,.....ΠΑΟΚΤΣΗΣ αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα :'( :'( :'( :'( :'( :'( τεζα ολοι κι εγω μαζι...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3592 on: January 08, 2010, 17:54:24 »
Εγώ πάντως νομίζω ότι το penalty το έβγαλε έξω. "εbλεπα" το ματς ποτίζοντας τις γλάστρες του μπαλκονιού μου και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #3593 on: January 08, 2010, 18:37:35 »
Κανείς εδώ μέσα,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν θέλει να κάνει διάλογο.Πώς θα επιβληθούμε είναι το θέμα;Μπαίνουμε στο μανια γράφουμε,μας σβήνουν/ειρωνεύονται.Μπήκε τώρα ένας εδώ,κάνουμε τα ίδια.
Προσωπικά μόνο η ανακοίνωση των Μακεδόνων είναι άξια αναφοράς και ταυτόχρονα πιο διπλωματική και έξυπνη από τις άλλες 2 που διάβασα.
Μπράβο λοιπόν στους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #3594 on: January 08, 2010, 18:43:29 »
οφ τοπικ

ΣΤΕΛΛΑ ΓΑΜΙΕΣΕ !!!!!!!

συμφωνω με το Φαταλ,θα προτιμουσα να μην υπηρχαν χαρακτηρισμοι και αναθεμα ως ΠΑΟΚΣΗΣ και να μπορουσαμε να μιλαμε σωστα το οτι δεν γινετε αυτο ειναι δειγμα παντως ποσο διχαζει και ποναει αυτο το θεμα οπως και φανερωνει τις αμυνες στα στησιματα,παραπληροφορηση και το ολο κλιμα τσουβαλιασματος απο οσους σκεπτοντε λογικα ανεξαρτητα αν ειναι υπερ ή κατα.
 Στεναχωριεμαι ακομα περισσοτερο οτι πολλες φορες μαζι με τα ξερα καηκαν και τα χλωρα και ζητω προσωπικα συγνωμη.με αδερφο μου οποια αποψη και να εχει που μου μιλαει σταρατα δεν εχω κανενα προβλημα και ουτε θα αποκτησω.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #3595 on: January 08, 2010, 20:37:38 »
Σορρυ παιδια , αλλα ακουσα το πρωι οτι και καλα εκλεισαε για 500.000 ευρω για καλοκαιρι.Πειτε οτι δεν ειναι αληθεια και οτι εφαγα παπα(μακαρι)....Θα ανατιναχτει η Τουμπα αν ειναι αληθεια.Προβλεπω να γινεται χαμος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3596 on: January 08, 2010, 20:47:32 »
Κανείς εδώ μέσα,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν θέλει να κάνει διάλογο.Πώς θα επιβληθούμε είναι το θέμα;Μπαίνουμε στο μανια γράφουμε,μας σβήνουν/ειρωνεύονται.Μπήκε τώρα ένας εδώ,κάνουμε τα ίδια.
Προσωπικά μόνο η ανακοίνωση των Μακεδόνων είναι άξια αναφοράς και ταυτόχρονα πιο διπλωματική και έξυπνη από τις άλλες 2 που διάβασα.

Φάταλ η ωριμότητα σου είναι τουλάχιστον διπλάσια της ηλικίας σου. Mπράβο
« Last Edit: January 08, 2010, 21:04:57 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3597 on: January 08, 2010, 20:58:52 »

Συμφωνω για ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.Δε σημαινει επειδη ακουγεται κατι ομως διπλωματικο και θα το συμμεριστ οτι θα το υιοθετησω κιολας..εχω δικη μου προσωπικη αποψη.
Δεν συμφωνω απολυτα για το αλλο..μη ξεχνας τι εχει προηγηθει απο " αλλους" δημοκρατικους και φαν του διαλογου φαταλ...αλλου, ουτε καν θα ακουγοσουν..και εδω μεσα ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ..ετοιμος να εκραγει μεν, αλλα γινεται..
Εξαλλου αν το παρουμε απο την αλλη οταν καπου μιλας με επιχειρηματα και σε απαντουνε η με σβηστρα η με βρισιδια η με επιχειρηματα του κωλου και στημενα πραγματα -και οχι δε μιλαω για μανια..μονο- ε τοτε πανε και συ σε εναν αποικο και πες του χελλοου σερ, χαου αρ γιου? Ε αμα σε πει μπατς μπονγ μπινγ κλα κλα ##1 3ι2θ83θυχυ ηξσ δχσξ κδ να δουμε τοτε τι διαλογος θα ναι αυτος..απορω.

Στην τελικη με καθε ειδους προπαγανδες και φασιστικα υπουλα και πουστικα πραγματα ενας λαος ποτε δεν καταφερε τιποτα με διαλογο...μονο με αντιδραση.
« Last Edit: January 08, 2010, 21:04:51 by daskalos-4 »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3598 on: January 08, 2010, 21:31:23 »

Θα κλείσω το τελευταίο ποστ μου σε αυτό το τόπικ γράφοντας ξανά την προσωπική μου άποψη:

Μου είναι αδιάφορο εαν θα ξανάρθει ο Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ
Γι αυτό υπεύθυνοι είναι η διοίκηση και ο προπονητής μας.
Η διοίκηση αυτή είναι ο λόγος που έσπρωξα ουκ ολίγα στην 1η ΑΜΚ
και θα σπρώξω ξανά στην 2η ΑΜΚ όποτε θα γίνει.
Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για την μεγάλη μου αγάπη από δω "χάμω"

Επίσης, καμιά αξιόπιστη απάντηση δεν πήρα στο ερώτημα εαν υπάρχει κανείς
εδώ μέσα που δε θα έκανε το ίδιο στη θέση του σαλπιγγίδη εκείνη την εποχή.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ...γιατί δεν μπορούνε να καταλάβουνε μερικοί ότι υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων εδώ που δεν θέλουν να μπούν σε αυτό το δίλημμα και πιστεύουν στις κινήσεις τις διοίκησης. Δεν σημαίνει είμαι υπέρ ή όχι της μετακίνησης, αλλα υπέρ της διοίκησης και του προπονητή μας
προσωπικά έχω πρόβλημα με αυτούς που δεν θέλουν τον κοντό ΟΤΑΝ ΣΤΑ POST ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΟΚΣΗΔΩΝ με φράσεις του στυλ " δεν είστε αδέρφια, είστε εχθροί, θα τα κάνουμε πουτάνα θα ανατιναχτεί η ΤΟΥΜΠΑ κτλ." Αυτά γινόντουσαν και πριν το mats της τεταρτης. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΟΥΙΣΚΙΟΝ".
Το ότι παίρνεις διαρκειας ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να τα κανεις μπουρδέλο όταν δεν συμφωνείς με την διοίκηση...
ΗΟΜΟ η προταση μου για κλεισειμο του τοπικ και για ban για καποιο διαστημα οταν καποιος αναφερετε στο θεμα αυτο δεν αποσκοπει στο φιμωμα αλλα στην εκτονωση και κατευνασμο της ατμοσφαιρας που υπαρχει. Πρεπει να διαχειρειστειτε το κλιμα εδω μεσα γιατι ολοι μας εχοθμε ξεφυγει για ενα θεμα το οποιο ειναι φιλολογικο.
Κατηγορουμε τα λαμογια τους διμοσιογραφους οτι γραφοθνε μαλακιες αλλα τους ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

giannis80

• Guest
« Reply #3599 on: January 08, 2010, 21:43:35 »
Το προχθεσινό ρεσιτάλ βλακείας, ίσως,λέω ίσως κάνει καλό.Αν ο κοντός είναι τοοοοοσο ΠΑΟΚΤΣΗΣ που λένε μερικοί,και οπαδός κτλ, και είδε την προχθεσινή αντιπαράθεση, θα κάνει πίσω, θα προτιμήσει τα ζεστά λεφτά του βάζελου και θα μείνει στην χαβούζα.Αφού είναι τοοοοοσο ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ας το δείξει με τον μη ερχομό του που θα προκαλέσει διχόνοια στην ομάδα που αγαπάει.

Υ.Γ. Και ο Σαιτιώτης ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ είναι, και ίδια πάστα ποδοσφαιριστής με τον σαλπιγγίδη, τον οποίο σαλπιγγίδη απλά τον θεωρώ έναν γρήγορο παίκτη με απλά δυνατό σουτ και τίποτα άλλο.Ας πάρουμε τον Σαιτιώτη που θα μας βγει και πιο φθηνός.