Η δικαίωση των οπαδών του ΠΑΟΚ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Σαλπιγγίδη
Λίγα μόλις 24ωρα πριν από την(εκτός απρόοπτου) επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, οι εξελίξεις τον εκθέτουν δυστυχώς ανεπανόρθωτα. Πριν από λίγες μέρες οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσω δριμύτατης ανακοίνωσης για το θέμα της επιστροφής του διεθνούς φορ στον ΠΑΟΚ, είχαν μεταξύ άλλων αποκαλύψει κάτι το οποίο δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα. Τι είχαν αποκαλύψει; Ότι ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής απέσυρε την προσφυγή του. Θα σας θυμίσω επίσης ότι τότε και ο ίδιος ο μάνατζερ του έλεγαν άλλα.
Η δικαίωση των οπαδών του ΠΑΟΚ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Σαλπιγγίδη
Το απόγευμα της Τετάρτης 2ας Ιουνίου2010, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος που υπέγραφε τότε την προσφυγή του Σαλπιγγίδη, ο Αργύρης Λίβας, δικαίωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας ότι ναι μεν την προσφυγή την υπογράφει ο ίδιος, αλλά πήρε εντολή για να την καταθέσει.
Και δεν μπορούσε και δεν είχε το δικαίωμα να την καταθέσει από μόνος του εάν δεν του είχε δώσει εντολή ο πελάτης του, δηλαδή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Με την επιβεβαίωση αυτή ο Σαλπιγγίδης εκτίθεται αφενός ανεπανόρθωτα και αφετέρου πέφτουν στο κενό και οι δηλώσεις και οι ισχυρισμοί του.
Και γιατί το λέω αυτό; Διότι πριν από ένα χρόνο περίπου και συγκεκριμένα στο φύλλο της 16ης Ιουνίου 2009, στην εφημερίδα Metrosport είχε δώσει συνέντευξη λέγοντας για όλα αυτά: «Ποτέ δεν ειπώθηκε η αλήθεια. Εγώ έφυγα με την συνείδηση μου ήσυχη. Υπήρχε μάλιστα προσφορά από άλλη ομάδα με πολλά χρήματα, αλλά εγώ είπα στον μάνατζερ μου ότι θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ».
Και αποδεικνύεται τώρα ,μέσω των δηλώσεων του δικηγόρου Λίβα ότι όχι μόνο είχε κάνει προσφυγή αλλά ουδέποτε την απέσυρε. Ισχυρίζεται δηλαδή ότι είχε πει στον μάνατζερ του να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά την ίδια στιγμή είχε καταθέσει προσφυγή για να φύγει. Και ο Αργύρης Λίβας είπε και κάτι άλλο( ανεξάρτητα ποιος είναι και τι κάνει η τι έκανε) σχετικά με την προσφυγή.
Προσέξτε. «Εάν αυτοί που υποστηρίζουν και ίσως και ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης , ότι την κατέθεσα μόνος μου χωρίς να ρωτήσω κανένα, πράγμα που νομικά δεν μπορεί να συμβεί, γιατί από τότε μέχρι σήμερα ο Σαλπιγγίδης δεν βγήκε να το πει και να διαμαρτυρηθεί;» Και δεν έχει άδικο.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17009&subid=2&pubid=12962864