ΥΓ. Με αφορμή την ημέρα μνήμης 19ης Μαίου για την ποντιακή γενοκτονία, καλό θα ήταν να θυμηθούμε εκείνους που ίδρυσαν και γιγάντωσαν αυτό το σύλλογο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν τον θεμελίωσαν ως μία εταιρία ανάμεσα στις άλλες.
http://www.paokg4.org/myths.asp
για να μην ξεχνιωμαστε το paok4.org ειναι η παλια θυρα 4 που καποτε ηθελε να διοικηση τον ΠΑΟΚ καναρακης -λαγογιαννης και σια ....και που φετος μετα το 4-0 απο γιαννενα ελεγε "καλες διακοπες ολο ειρωνια για σαντος και διοικηση" βεβαια γινανε ρομπα αργοτερα αλλα ποιος τα θυματε αυτα και ουτε ενα συγνωμη μετα βεβαια.......
Άφησα αναπάντητα τα μαργαριτάρια του κυρίου makptol για 1-2 μέρες. Αναπάντητα να δω εάν θα συγκινήσουν κάποιον. Τελικά τους κανόνες τους συμφωνούμε μεταξύ μας για το θεαθήναι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και χρειάζεται ο κάθε petrovgr να κάνει τον απολογητή για ολοφάνερα πράγματα.
Τουλάχιστον ας σβήσουμε αυτό από τους κανόνες μας, προκαλεί πλέον:
8.5 Τα μέλη καλούνται να σέβονται τον ΠΑΟΚ, την Ιστορία του, τον Παρόν του και το Μέλλον του. Οι ΣΦ ΠΑΟΚ, οι επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες, οι ΠΑΟΚτσήδικες ιστοσελίδες, τα ΠΑΟΚτσήδικα έντυπα, κτλ. πρέπει να απολαμβάνουν τον σεβασμό των μελών μας.Εκείνο που με έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην τοποθέτηση του makptol, είναι πως κατάφερε να πει σε δυόμιση γραμμές τρία ψέμματα.
Εάν ανατρέξει κανείς βέβαια στο Φόρουμ να δει πόσες φορές έχει κάνει γυριστή το συγκεκριμένο μέλος, θα χρειαστεί να γράψει μεσαιωνική saga. Δεν τον ξέρω τον κύριο και δε θέλω να κάνω σχόλια για την προσωπικότητά του. Αυτό που κάνει όμως στο Φόρουμ είναι απίστευτο: τον παραθέτουν ολόκληρο κατεβατό κείμενο με επιχειρηματολογία και ιστορική αναδρομή, και απαντάει τι; Κάνει επίθεση στο σάιτ όπου φιλοξενήθηκε το κείμενο!
Το άρθρο νομίζω πως είναι γραμμένο σε πολύ κόσμιο ύφος, ούτε καν χαρακτηρίζει τον Δ.Σ. , το θέμα δεν είναι ο Δ.Σ., είναι η συγκεκριμένη κοινωνική μηχανική που για να μην την δεις πρέπει ή τυφλός να είσαι ή να εθελοτυφλείς. Επιπλέον για να αποπροσανατολίσεις μπορείς να βρίσεις μία παοκτσήδικη ιστοσελίδα. Κάντο και συ, μπορείς!