Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 498634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4520 on: May 22, 2010, 18:44:26 »
Γιατι, ειναι ψεμμα? Γυρναει για την γκομενα και για την φουκαριαρα τη μανα του: "Μητσομ' οτι εβγαλες  εβγαλες, ελα δω πανω να σαι κοντα μας, να σε βλεπουμε, τι να τα κανεις τα πιο πολλα λεφτα?"

Τι ειναι αυτο? σεναριο επιστημονικης φαντασιας? Ειναι πολυ πιο αληθινο απο το αλλο ραδιο αρβυλα που επινοησαν και διεδωσαν ΜΜΕ και καφενεια, με τη ντεμεκ συγνωμη και τα ντεμεκ λεφτα που θα βαλει στο Προπονητικο Κεντρο ή στην ΑΜΚ...
Ε τι είναι ρε HOMO αλήθεια.Ναι να μην έρθει ο κοντός,ναι έχουμε να παρατάξουμε και το κάναν ήδη ένα μάτσο επιχειρήματα.Αλλά όσο βλακώδες είναι αυτά που αναπαράγουνε τα ΜΜΕ άλλο τόσο είναι να λέμε και εμείς ότι γυρνάει για τη γκόμενα.
Τέσπα ,δεν είναι καν το θέμα αυτό,απλά το 'χα απορία γιατί αναφέρεται συνέχεια.

Vedder μη μου μπριζώνεσαι. :jimmykick:

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4521 on: May 22, 2010, 19:02:54 »
ολα τα χαμε βρηκε χρονο να ασχοληθει με την γκομενα του κοντου και ο φαταλ με την πορτοκαλι μπαλα  :smiley4:

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #4522 on: May 22, 2010, 19:17:16 »
Ο τύπος γελοιοποιείται με αυτά που γράφει,δεν θέλει τη βοήθειά μου.
Σε αυτή τη ζωή δυστυχώς κάποιοι κλακαδόροι,δούλοι και τιποτένιοι  που δεν έχουν καμία σχέση με το φόρουμ και τον ΠΑΟΚ έχουν καταντήσει αηδία με αυτά που γράφουν.

αδερφε ΝΕΑΠΟΛΙΤΗ ειμαι κατα της επιστροφης του πουτανας γιου , ομως αυτο που εγραψε το παιδι παραπανω δεν ειναι ψεμα. Ισως σε λαθος τοπικ αλλα ετσι ειναι. Πρωην επαγγελαμτιες οπαδοι, συνεχισαν να εχουν το σαιτ paokg4 κραζοντας τα ΠΑΝΤΑ (εκτος Βεζυρτζη). Η ιδια η θυρα 4 σε ανακοινωση της μετα το γιανενο ειπε πως οποιος θελει ας παει για μπανια αλλα εμεις θα μαστε στο πεταλο, κατηγοροντας προφανως αυτο που γραφτηκε στο σαιτ. Πρεπει να τους μπηκε το αυγο στον κωλο μεχρι να μας γαμησει ο σπαθας με σκουληκι και να δικαιωθουν χανοντας ουσιατικα το πρωταθλημα. Οσο αηδιασα σημερα με τα σπορ του βορρα , αλλο τοσο αηδιασα και μ' αυτους (εμεις σας τα λεγαμε εσεις κοιμαστε κτλ).

Ίσως είναι και έτσι,στ΄αρχίδια μου και το paokg4.org και και όλοι στ'αρχίδια μου.
Το συγκεκριμένο site αυτή τη στιγμή εκτός απο το ένα άτομο που το επιμελείτε δεν νομίζω 100% να εκφράζει κάποιον άλλον.
Η αντίδρασή μου εμένα ήρθε γιατί ο συγκεκριμένος τύπος έχει κολήσει τα μούτρα του στην οθόνη και μόλις γραφτεί κάτι που δεν είναι αβανταδόρικο για το Ζαγοράκη κατευθείαν κάνει παράθεση και λέει αντε να μη πω τι λέει.
Ο πρώτος που έχει επικροτήσει τα καλά της διοίκησης είμαι εγώ και με την ίδια λογική θα τονίσω και τα κακά,αυτό για μένα είναι υγεία.
Αρώστεια είναι να υπαρχουν τύποι που περιμένουν στη γωνία να γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει για να σε γειώσουν εξυπηρετώντας τα ραγιαδιστικά τους ένστικτα.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4523 on: May 22, 2010, 20:15:11 »
Ôï ðþò; Óå äéÜëïãï ðïõ åß÷å ï äéåèíÞò ¸ëëçíáò åðéèåôéêüò óôï "ÅëåõèÝñéïò ÂåíéæÝëïò" ìå ïðáäü ôïõ ÐÁÏÊ – êáé ôïí ïðïßï áðïêÜëõøáí ôá ÓÐÏÑ ôïõ ÂÏÑÑÁ óå óçìåñéíü ôïõò äçìïóßåõìá - ëõãßæïíôáò üðùò áðïäåß÷èçêå óôçí ðßåóç ðïõ äÝ÷èçêå.

"ÄçìÞôñç Ý÷ù áãùíßá ãéá ôï áí èá åðéóôñÝøåéò ðÜëé óôïí ÐÁÏÊ. Óå ðáñáêáëþ ðåò ìïõ áí åßíáé áëÞèåéá üôé Ý÷åéò óõìöùíÞóåé", ôïõ åßðå áñ÷éêÜ ï ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí 29÷ñïíï äéåèíÞ åðéèåôéêü íá ôïõ áðÜíôçóå ìå áðüëõôç åéëéêñßíåéá: "Íáé, åßíáé áëÞèåéá. ¸ñ÷ïìáé îáíÜ óôïí ÐÁÏÊ", óå Ýíá ðåñéóôáôéêü ðïõ Ýãéíå ðáñïõóßá ôùí äýï äéåèíþí ðïäïóöáéñéóôþí ôïõ "ÄéêåöÜëïõ" Êþóôá ×áëêéÜ êáé ÓôÝëéïõ ÌáëåæÜ.

http://www.sport24.gr/html/ent/859/ent.362859.asp

ðïéï óôçìÝíï ñåðïñôÜæ äåí å÷ù äéáâÜóåé, äåéôå ìïíï ôïí äéÜëïãü, ëåò ê âãÞêå áðï ôï Binbir Gece åßíáé!

Äåí ìðïñþ íá ôï êáôáëÜâù!!!
Ìüíï ðÜíù óå ãëýöôåò êáé êùëïôïýìðåò ðÝöôåé?
Åßíáé äõíáôüí íá ìçí ðÝóåé ôüóï êáéñü óå êáíÝíáí ðïõ èá áêïýóåé ôï ìðéíåëßêé ôïõ?

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #4524 on: May 22, 2010, 20:32:33 »
Βρωμάνε απ΄ όπου κι αν τους πιάσεις (εδιτ... τους δημοσιογράφους εννοώ)

« Last Edit: May 22, 2010, 20:39:27 by Zeitgeist »

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #4525 on: May 22, 2010, 20:36:46 »

[/quote]

Ο πρώτος που έχει επικροτήσει τα καλά της διοίκησης είμαι εγώ και με την ίδια λογική θα τονίσω και τα κακά,αυτό για μένα είναι υγεία.

[/quote]

+1926 αδερφε. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο!!!! Γι αυτο σε λεω αηδιαζω και με τα δυο : κ με τους γλειφτες και με τους μονιμους αρνητικους και ψαγμενους!!!!
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

ive4

• Guest
« Reply #4526 on: May 23, 2010, 11:23:10 »
και πως γίνεται κάθε φορά να υπάρχει <<ένας οπαδός του ΠΑΟΚ>> που βρίσκει σε άσχετα μέρη το Γίδι και τον παρακαλάει να έρθει. Έχει παιχτεί 3-4 φορές αυτό το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4527 on: May 23, 2010, 11:41:39 »
επιλεκτικη δημοσιογραφια...μπορει επισης να κραχτηκε και καμια 10ρια φορες αλλα να το εχουμε κουκουλωσει μια χαρα.
πιο επικινδυνοι για τον ΠΑΟΚ απο τον σαλπιγγιδη ειναι οι ΑΡΔ.
τοτε ηταν "προδοτης", τωρα ειναι "ασωτος υιος", μετα μπορει να γινει σημαια, λαβαρο, τουρνουα, αγαλμα, κτλ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4528 on: May 23, 2010, 12:12:29 »
και πως γίνεται κάθε φορά να υπάρχει <<ένας οπαδός του ΠΑΟΚ>> που βρίσκει σε άσχετα μέρη το Γίδι και τον παρακαλάει να έρθει. Έχει παιχτεί 3-4 φορές αυτό το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

όντως! την επόμενη φορά θα μας πουν πως ο γίδης καθώς θα βρεθεί σε εναν καταυλισμό εσκημώων στη γροιλανδία, θα πετάχτεί ξαφνικά μέσα απο ενα ιγκλού ενας οπαδος του ΠΑΟΚ και θα τον ρωτήσει "δημητρη, ειναι αλήθεια υπέγραψες? θα επιστρέψεις στη Τούμπα?"

ο ίδιος ειναι καθε φορα.
ο κολκας θα ναι
με την ιδιοτητα του οπαδου  :tikitaka:

zan

• Guest
« Reply #4529 on: May 23, 2010, 12:24:41 »
Εδω ο KING πηγε ζητησε και αυτογραφο απο κοντο.... 

:wiggle2: :wiggle2: :wiggle2: :wiggle2:

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4530 on: May 23, 2010, 12:54:05 »
και από τον φίλτατο Σταύρο Κόλκα!!!  :aktion031:

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4531 on: May 23, 2010, 23:36:10 »

ΥΓ. Με αφορμή την ημέρα μνήμης 19ης Μαίου για την ποντιακή γενοκτονία, καλό θα ήταν να θυμηθούμε εκείνους που ίδρυσαν και γιγάντωσαν αυτό το σύλλογο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν τον θεμελίωσαν ως μία εταιρία ανάμεσα στις άλλες.

http://www.paokg4.org/myths.asp

για να μην ξεχνιωμαστε το paok4.org ειναι η παλια θυρα 4 που καποτε ηθελε να διοικηση τον ΠΑΟΚ καναρακης -λαγογιαννης και σια ....και που φετος μετα το 4-0 απο γιαννενα ελεγε "καλες διακοπες ολο ειρωνια για σαντος και διοικηση" βεβαια γινανε ρομπα αργοτερα αλλα ποιος τα θυματε αυτα και ουτε ενα συγνωμη μετα  βεβαια.......

Άφησα αναπάντητα τα μαργαριτάρια του κυρίου makptol για 1-2 μέρες. Αναπάντητα να δω εάν θα συγκινήσουν κάποιον. Τελικά τους κανόνες τους συμφωνούμε μεταξύ μας για το θεαθήναι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και χρειάζεται ο κάθε petrovgr να κάνει τον απολογητή για ολοφάνερα πράγματα.

Τουλάχιστον ας σβήσουμε αυτό από τους κανόνες μας, προκαλεί πλέον:
8.5 Τα μέλη καλούνται να σέβονται τον ΠΑΟΚ, την Ιστορία του, τον Παρόν του και το Μέλλον του. Οι ΣΦ ΠΑΟΚ, οι επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες, οι ΠΑΟΚτσήδικες ιστοσελίδες, τα ΠΑΟΚτσήδικα έντυπα, κτλ. πρέπει να απολαμβάνουν τον σεβασμό των μελών μας.
Εκείνο που με έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην τοποθέτηση του makptol, είναι πως κατάφερε να πει σε δυόμιση γραμμές τρία ψέμματα.
Εάν ανατρέξει κανείς βέβαια στο Φόρουμ να δει πόσες φορές έχει κάνει γυριστή το συγκεκριμένο μέλος, θα χρειαστεί να γράψει μεσαιωνική saga. Δεν τον ξέρω τον κύριο και δε θέλω να κάνω σχόλια για την προσωπικότητά του. Αυτό που κάνει όμως στο Φόρουμ είναι απίστευτο: τον παραθέτουν ολόκληρο κατεβατό κείμενο με επιχειρηματολογία και ιστορική αναδρομή, και απαντάει τι; Κάνει επίθεση στο σάιτ όπου φιλοξενήθηκε το κείμενο!

Το άρθρο νομίζω πως είναι γραμμένο σε πολύ κόσμιο ύφος, ούτε καν χαρακτηρίζει τον Δ.Σ. , το θέμα δεν είναι ο Δ.Σ., είναι η συγκεκριμένη κοινωνική μηχανική που για να μην την δεις πρέπει ή τυφλός να είσαι ή να εθελοτυφλείς. Επιπλέον για να αποπροσανατολίσεις μπορείς να βρίσεις μία παοκτσήδικη ιστοσελίδα. Κάντο και συ, μπορείς!

thomas

• Guest
« Reply #4532 on: May 23, 2010, 23:57:17 »
Τον ίδιο σεβασμό όμως πρέπει να απολαμβάνουν όλα τα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ δηλαδή και το fcpaok.gr και το paokmania.gr τα οποία έχουν κατασυκοφαντηθεί στο δικό μας φόρουμ λες και σε αυτά τα σάιτ δεν γράφουν αδέρφια μας ΠΑΟΚτσήδες.Για να τα λέμε όλα αδερφέ.  ;)

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4533 on: May 24, 2010, 00:03:47 »
κατασυκοφαντηθεί ????????????????
ότι πεις!!!!!!!!

thomas

• Guest
« Reply #4534 on: May 24, 2010, 00:17:55 »
αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστ πέφτει πολύ κράξιμο στα δύο αυτά σάιτ.εγώ απλώς λέω ότι πρέπει να σεβόμαστε όλα τα σάιτ στα οποία αρθογραφούν αδέρφια μας και όχι επιλεκτικά.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4535 on: May 24, 2010, 00:48:15 »
thomas ανοίγεις το θέμα "ενότητα των παοκτσήδικων ιστοσελίδων" και είναι μεγάλο.
Kαταρχήν Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μόνο το ίντερνετ. Καμία σχέση. Μπορεί κάποιος μέσω διαδικτύου να φτιάχνει μία εικόνα για τον εαυτό του και γι'αυτό που κάνει, η οποία να μην ανταποκρίνετια στην πραγματικότητα.
Εγώ από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι τα ασπρόμαυρα σάιτ πραγματεύονται το ίδιο θέμα από άλλο πρίσμα.
Ας πούμε το paokworld έχει μία πιο οπαδική αντιμετώπιση του θέματος, το paokmania πιο δημοσιογραφική, το paokfans παλαιότερα και η νέα της Θ4 μία πιο πολιτικοποιημένη και πάει λέγοντας (σχηματικά όλα αυτά όχι για να βάλω ταμπέλες). Δε σημαίνει ότι αυτό που κάνει ο ένας είναι λιγότερο σημαντικό από αυτό που κάνει ο άλλος.
Και είναι λογικο απο τη στιγμή που κάθε σελίδα έχει άλλη θεώρηση των πραγμάτων, να δημιουργούντια και χάσματα/διαφωνίες.
Το paokmania έχει ακούσει πολλά, και ναι κατά τη γνώμη μου είναι υποτιμητικό για τα τέσσερα ιερά γράμματα και την ιστορία του συλλόγου να υπάρχουν διαφημίσεις από καφενεία και τραγούδια RNB. Αλλά έτσι το νιώθουν έτσι το κάνουν εγώ προσωπικά θα υπηρετήσω κάτι άλλο που να ανταποκρίνετια περισσότερο σ'αυτό που έχω ως Π.Α.Ο.Κ. στο μυαλό μου. Πάντως δεν είχα πρόβλημα να συμμετέχω σε διάφορες σελίδες ακόμη κι αν αυτές διαφωνούν στα επιμέρους. Είναι το ίδιο που συμβαίνει και στις θύρες στο γήπεδο σε κάποιο βαθμό. Το θλιβερότερο για μένα πάντως είναι το να περιχαρακωθεί ο καθένας γύρω από αυτά που πιστεύει/γράφει και να τα θεωρεί ως την "μόνη αλήθεια".

thomas

• Guest
« Reply #4536 on: May 24, 2010, 01:02:24 »
συμφωνώ απόλυτα ειδικότερα με την τελευταία σου φράση αδερφέ  ;)

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #4537 on: May 24, 2010, 01:09:42 »

ΥΓ. Με αφορμή την ημέρα μνήμης 19ης Μαίου για την ποντιακή γενοκτονία, καλό θα ήταν να θυμηθούμε εκείνους που ίδρυσαν και γιγάντωσαν αυτό το σύλλογο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν τον θεμελίωσαν ως μία εταιρία ανάμεσα στις άλλες.

http://www.paokg4.org/myths.asp

για να μην ξεχνιωμαστε το paok4.org ειναι η παλια θυρα 4 που καποτε ηθελε να διοικηση τον ΠΑΟΚ καναρακης -λαγογιαννης και σια ....και που φετος μετα το 4-0 απο γιαννενα ελεγε "καλες διακοπες ολο ειρωνια για σαντος και διοικηση" βεβαια γινανε ρομπα αργοτερα αλλα ποιος τα θυματε αυτα και ουτε ενα συγνωμη μετα  βεβαια.......

Φίλε μακπτολ, σίγουρα δεν είσαι κρυφοσκουλίκι;

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4538 on: May 24, 2010, 01:15:58 »
Τον ίδιο σεβασμό όμως πρέπει να απολαμβάνουν όλα τα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ δηλαδή και το fcpaok.gr και το paokmania.gr τα οποία έχουν κατασυκοφαντηθεί στο δικό μας φόρουμ λες και σε αυτά τα σάιτ δεν γράφουν αδέρφια μας ΠΑΟΚτσήδες.Για να τα λέμε όλα αδερφέ.  ;)

Δεν ξερω για το fcpaok.gr γιατι μπαινω σπανια εκει, αλλα στο paokmania.gr οι αντμινιστρατορ του δεν εχουν καμια διαφορα απο τους αρδ.
Διαγραφουν οτι θεωρουν δεν ακολουθει μια συγκεκριμενη γραμμη. Οχι μονο διαγραφουν το ποστ, αλλα και τον χρηστη, χωρις προειδοποιηση. Αποδειξη οτι διεγραψαν πολλα παιδια μετα το ματς με τον νιονιο που εγινε το μπαχαλο για την κοντη κουραδα.
Φιμωνουν δλδ οσους δεν ακολουθουν την γραμμη του σαιτ. Οπου δεν υπαρχει ελευθερια λογου..............υπαρχει φασισμος.

Λοιπον τα φασιστακια (αντμινιστρατορς και οχι τα μελη του paokmania.gr) αυτα δεν τα θεωρω αδελφια μου.
Εσυ συνεχισε το τραγουδι για την δημοκρατικοτητα του paokmania.gr.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4539 on: May 24, 2010, 01:29:11 »

+4