Στις δυσκολιες της εδρας του ΠΑΟΚ σταθηκε ο Δημητρης Σαλπαρχιδης, τονιζοντας ωστοσο οτι ο παναθηναικος θα μπορουσε να φυγει νικητης εαν εκμεταλλευοταν τις ευκαιριες που δημιουργησε. "Στο β' ημιχρονο καναμε ευκαιριες και θα μπορουσαμε να ειχαμε νικησει. Τελικα μειναμε στην ισοπαλια. Ο παναθηναικος παιζει παντα για να κερδιζει, αλλα η ισοπαλια στην Τουμπα δεν ειναι κακο αποτελεσμα. Ειναι μια εδρα απο την οποια δεν περναει καμια ομαδα ευκολα, ενω ο φετινος ΠΑΟΚ εχει ενισχυθει σε σχεση με το παρελθον. Τωρα κοιταμε το επομενο παιχνιδι με την Βερντερ και θα προσπαθησουμε για το καλυτερο."
Οσον αφορα την υποδοχη που ειχε απο τους φιλους του Δικεφαλου του Βορρα στην τουμπα, ο μακεδονας επιθετικος σχολιασε : "Για τριτη χρονια παραμενει η ιδια κατασταση και οι ιδιες αντιδρασεις. Οι αποδοκιμασιες μου εχουν γινει συνηθεια. Ωστοσο, δεν θα αλλαξουν αυτα που νιωθω για την ομαδα. Αλλωστε, τα εχω πει. Φυσικα, ειμαι ποδοσφαιριστης του παναθηναικουκαι παιζω παντα για να κερδισει η ομαδα μου."
Το μετεφερα απο την εξεδρα γιατι δεν υπαρχουν στο νετ. (20/10/08 Αρ. Φυλλου 28.)