Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5900 on: August 20, 2010, 14:40:29 »
Ολα τα παιδιά του Τζίγγερ ίδια είναι...Καραβούτα , καρακομπλέξα, καρακαλτάκα.......

Greek Green Diver, dna Buggs Bunny....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #5901 on: August 20, 2010, 15:25:31 »
Ακομα σέρνεται ο Μαλεζακος εχει την ίωση του δυτικού Μπρουνο! Σύντομα ομως η αντιβίωση Κοντρεροβαξ θα εχει τα πρωτα αποτελέσματα!

Αυτη τη μαλακια για το ευκολο γκολ απο κανενα μισιε φατμαν πρεπει να βγηκε!
:extralaugh:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5902 on: August 20, 2010, 18:03:53 »
σε ευχαριστούμε για τα χθεσινά σου εύκολα γκολ...

τι να σε πω ρε κοντέ...ρε έλεος...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5903 on: August 20, 2010, 18:46:39 »
Βαλε γκολ στην Τουρκια και ασε τις μαλακιες...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5904 on: August 20, 2010, 20:40:17 »
ειναι καλος σαν κοφτης παντως....μην τα μηδενιζετε ολα  :'( :'( :'( :'(

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5905 on: August 20, 2010, 20:45:39 »
Φίλε έδωσες ιδέα!
Να ποιος θα αναπληρώσει το κενό του Βιτόλο.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5906 on: August 21, 2010, 01:12:04 »
Δεν ξέρετε εσείς ρε γιατί είστε άμπαλοι.  :P  Όπως παπαγαλίζουν τα παπαγαλάκια από το πρωί η έλευση του επαγγελματία επέτρεψε στο προπονητή να παίξει επιθετικά επιτέλους. Επίσης αν ο χέστης είχε αυτόν και τον Κορδελιώτη μπακ πέρυσι θα έβαζε ντόρτια σε κάθε ματς  :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Μη γελάτε όσοι δεν τ' ακούσατε ρε. Αλήθεια σας λέω ότι έτσι λένε. Τα "παιδιά" άλλωστε έχουν να ράψουν δύο ρόμπες ξεκούμπωτες με λίγα εκατοστά κλωστή. Μία για τον 20+ γκολ για πλάκα και μία για το "δάσκαλο" που με τέτοιο υλικό τόσο μπορούσε να παίξει και να λέμε κι ευχαριστώ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #5907 on: August 21, 2010, 01:17:31 »
ειναι καλος σαν κοφτης παντως....μην τα μηδενιζετε ολα  :'( :'( :'( :'(

:extralaugh: :extralaugh:

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5908 on: August 21, 2010, 18:47:49 »
Στο παιχνίδι με τον άγιαξ δεν ήμουν γιατι δεν ήμουν έτοιμος να παραβρεθώ και ν ακούσω την ξεφτίλα του συν οπαδού μου και το γλείψιμο του εκεί που τόσα χρόνια έφτυνε.
Προχθές αποφάσισα να πάρω το διαρκείας μου πίσω από κει που το είχα δώσει(μην πάνε τζάμπα και τα φράγκα που έσκασα, ας το χρησιμοποιήσει κάποιος) και πήγα στο γήπεδο γνωρίζοντας τι θ ακούσω και τι θα ζήσω, συνειδητοποιημένος πως ελάχιστοι είναι αυτοί που όταν λένε persona ή ανεπιθύμητος το εννοούν στα αλήθεια και δεν υποκύπτουν σε ότι υποκύπτουν.
Έζησα την αποθέωση του επαγγελματία θερμοσίφωνα την ώρα της αλλαγής του. Έζησα όλη την 4 να τον αποθεώνει με εξαίρεση ελαχιστότατα άτομα. Μπράβο μάγκες! Όλοι εσείς που τον αποθεώσατε είναι σίγουρο πως ποτέ δεν βρεθήκατε στους δρόμους εκείνο το καλοκαίρι.
Όποιος μου γράψει, ναι και εγώ έτρεξα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, τον συγχωρώ κτλ το μόνο που έχω να του πω πως είναι ψεύτης, ρόμπα, ξεφτίλας και μπαγλαμάς.

Όλοι εσείς που τον αποθεώσατε τον αποθεώσατε γιατί ποτε δεν νιώσατε τι έγινε εκείνο το γαμημένο αλλά συνάμα περήφανο καλοκαίρι.

Δεν θα έγραφα τίποτα αλλά μου έφερε στην μνήμη την ξεφτίλα του ΠΑΟΚτση το δημοσίευμα του http://olapaok.gr/podosfairo/Salpiggidis/apothewsh_gia_salpi.474669.html

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5909 on: August 21, 2010, 19:00:07 »
Πες τα ρε αδερφέ. Μαζί σου
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5910 on: August 21, 2010, 19:39:04 »
Βασικα δεν ξερω τι ειναι πιο εμετικο...Το αρθρο που γραψανε ή τα σχολια που κανουν απο κατω
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5911 on: August 21, 2010, 19:47:28 »
αυτό που έγινε και θα γίνετε στην Τούμπα.

Τα σχόλια δεν έχουν καμία διαφορά από αυτό που θα ζούμε και το άρθρο είναι στο κλίμα του τελευταίου 1 χρόνου.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5912 on: August 22, 2010, 11:13:42 »
θα αναφερθω μια και εχω γραψει και εγω comment στο αρθρο,απο οτι καταλαβα καποιος μου ειπε οτι μαλλον δεν ειμαι ΠΑΟΚτζης!

τι να πω!!!κοντε ΠΑΟΚ δεν εισαι και δεν ησουνα ποτε!!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #5913 on: August 22, 2010, 11:55:10 »
Βαλε γκολ στην Τουρκια και ασε τις μαλακιες...

:thumbok:
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

makptol

• Guest
« Reply #5914 on: August 22, 2010, 14:26:12 »
θα αναφερθω μια και εχω γραψει και εγω comment στο αρθρο,απο οτι καταλαβα καποιος μου ειπε οτι μαλλον δεν ειμαι ΠΑΟΚτζης!

τι να πω!!!κοντε ΠΑΟΚ δεν εισαι και δεν ησουνα ποτε!!!!

σωστα εξ αλλου κανεις δεν ειναι ΠΑΟΚ και δεν ηταν ποτε στους ποδοσφαιριστες που εχουμε  ;) .....ας βαζουν γκολ να κερδιζουμε  και ας υποστηριζουν απο μικροι την ΚΕΝΤΖΕΜΠΙΡΛΙΓΚΙ.....

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5915 on: August 22, 2010, 17:29:05 »
ας υποστηρίζει  την ΚΕΝΤΖΕΜΠΙΡΛΙΓΚΙ λες και ας βάζει goal και όλα είναι καλά.Τότε γιατί μας ζαλίζουν τα τσουρέκια ότι είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚΤΣHΣ?άφησε τα λεφτά και μας έκανε χάρη είναι η μετενσάρκωση του jesus blah blah blah.Αυτούς που ΝΙΏΘΟΥΝ ΝΤΡΟΠH που ήρθε πίσω δεν τους ενοχλεί μονο το ότι ήρθε αλλα και το πως ήρθε.Και για εμενα εκεί είναι το πρόβλημα.Το ότι θα γυρνούσε το περίμενα.Το ότι το 90%του ΛΑΟΥ θα τον δέχονταν πίσω χωρίς πολλά-πολλά δεν το περίμενα με τίποτα.τελοσπάντων τζάμπα το κουράζω τα είπε όλα ο t.b.

Υ.Γ. KONTE ΓΑΜΙEΣΑΙ
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

GeorgT

• Guest
« Reply #5916 on: August 22, 2010, 17:38:56 »
Καλα μόνο γιατι θέλουνε να περασουνε οι ΑΡδ αυτην την γραμμή δεν λεει κ τίποτα! ΑΡδ ειναι αυτοί!

Την αποψη μας για τον κοντο την έχουμε  κ δεν θα την αλλάξουν οι ΑΡδ!

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5917 on: August 22, 2010, 17:51:05 »
και όμως georget την αλλάξανε...Mπορεί όχι σε εσένα και εμενα αλλα πριν 1 χρόνο OΛΗ Η ΤΟYΜΠΑ τον μπινελικωνε και πλέον η ανεπιθύμητη στην πόλη persona έγινε τζιμάκος oeoeo.Όταν δίνεις το δικαίωμα σε κάποιον να πιστεύει ότι μπορεί να σου αλλάζει τόσο ριζικά την άποψη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα του δίνεις το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να το ξανακάνει.Πρόβα ήταν αυτό με τον πουστοκοντο.περίμενε να δεις τι έχει να γίνει με το γήπεδο..ΕΚΕI είναι το ζουμί.Σou φέραν τον ΠΡΟΔOΤΗ πίσω.Να σε πάνε το γήπεδο στα δυτικά η στην χαλκιδική η ξέρω εγώ που στον διάολο θα κολλήσουν?
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #5918 on: August 22, 2010, 21:24:51 »
H επιτυχία της προπαγάνδας φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε το γήπεδο στην αλλαγή του. Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Το πείραμα πέτυχε. Συγχαρητήρια στους μηχανικούς.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #5919 on: August 26, 2010, 23:40:03 »
 :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:
αίμα θα βγάλεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,όταν κάνεις επίθεση πρέπει να μετακινηθεί το τέρμα για να σκοράρεις?? Θες και 800 χιλιάρικα....μάπα...ασταδιάλα