Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5280 on: June 17, 2010, 17:02:15 »
Ελικρινά δεν έχω τίποτα μαζί σας. Μη μου την λέτε ρε παιδιά ολοι έτσι σήμερα. Ζητώ συγνώμη απο όλους.

Ειπες για αντιΠΑΟΚτσιδικες ανακοινωσεις που θυμιζουν σουπερ3 και original. Προκαλεσε το ποστ σου κρητικε.. Δεν πιστευω να ηθελε κανεις απο εδω να σου την πεσει ετσι στα καλα καθουμενα. Εγω αν ειχα γραψει την αποψη μου στο παοκμανια με τον τροπο που επελεξες εσυ να γραψεις την δικια σου εδω, θα ειχε σβηστει το ποστ μου και θα ειχα φαει και ban. Μην κακιζεις το φορουμ λοιπον και μην ζητας συγνωμες. Αλλος επρεπε να τις πει τις συγνωμες χθες, αλλα τον παρακαλαγανε 1 ωρα και παλι δεν τις ειπε...  ;) Εσυ δεν χρειαζεται, εφοσον καταλαβες γιατι σου την πεσαν ολοι...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5281 on: June 17, 2010, 17:04:15 »
υπάρχει λύση! Μετακόμιση στην επαρχία μπας και καταλάβω τι θα πει αγάπη για τον ΠΑΟΚ που το μόνο που θέλω, είναι να του κάνω κακό! Μα τι αντιΠΑΟΚτσης είμαι...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5282 on: June 17, 2010, 17:12:47 »
Το θέμα θεωρείται λήξαν. Οι Σύνδεσμοι και κριτικάρονται ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΙ. Δεν εχω προσωπικά κανένα πρόβλημα με αυτό. Άλλο κριτική και άλλο ύβρις όμως, ιδίως για παιδιά που ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ  (ούτε ζητάνε να βολευτούν φωνασκώντας) ΚΑΙ ΠΟΥ μόνο έχασαν ασχολούμενοι με τον ΠΑΟΚ.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5283 on: June 17, 2010, 17:16:49 »
Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΊΟΥ εάν με τα λεγόμενα μου τους έθιξα. Νομίζω ότι επειδή ακριβώς με γνωρίζουν δεν είχα σκοπό σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσω την οπαδική τους ακεραιότητα. Παίρνω πίσω τις άστοχες εκφράσεις αντιπαοκτήδικη, χανουμίστικι, σκουληκιάρικι, και κρατάω μονάχα την διαφωνία μου με το κείμενο και μόνο και όχι με τα παιδιά.
Παρακαλώ όλους τους υπόλοιπους εκτός ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ να μείνουν έξω απο την κουβέντα. Νομίζω οτι μετά απο εκατέρωθεν εξηγήσεις το θέμα εχει λήξει. Μίλησα με τα παιδιά και το θέμα τελείωσε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5284 on: June 17, 2010, 17:23:00 »
Μπραβο

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5285 on: June 17, 2010, 17:29:09 »
ΠΑΟΚ

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5286 on: June 17, 2010, 17:46:57 »
πουλήστε τον χτες

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #5287 on: June 17, 2010, 17:49:24 »
Το παστέλωσε ο κοντός. Έχει φύγει με μεταγραφή  :D
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #5288 on: June 17, 2010, 17:52:54 »
εξαιτιας σου γαμωσπιτε θα χασω το στοιχημα...
μα τι στο διαλο καταρες μας εχουν ριξει γαμω τη πουτανα μου...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5289 on: June 17, 2010, 17:54:02 »
σηκωσε την φανελα?ειχε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ταττου?μπας και φορουσε φανελακι απο μεσα και να λεει ΠΑΟΚ?ΟΧΙ?
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #5290 on: June 17, 2010, 17:54:42 »
Για τους εξυπνακηδες που λενε οτι αφησε χρηματα ενω θα επαιρνε περισσοτερα στον βαζελο απο οτι σε εμας, γμω την προπαγανδα τους.

Στον βαζελο θα εκανε 2 χρονια συμβολαιο, μετα τον βαζελο κανεις δεν θα του εδινε τοσα λεφτα για να τον εχει στην ομάδα.

εμεις του καναμε 4ετες.
πηρε τα ιδια χρηματα και παραπανω δλδ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5291 on: June 17, 2010, 18:03:39 »
εξαιτιας σου γαμωσπιτε θα χασω το στοιχημα...
μα τι στο διαλο καταρες μας εχουν ριξει γαμω τη πουτανα μου...

ομοιοπαθείς συνέλληνα  :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Belek.Doperman

• Guest
« Reply #5292 on: June 17, 2010, 18:04:14 »
Για τους εξυπνακηδες που λενε οτι αφησε χρηματα ενω θα επαιρνε περισσοτερα στον βαζελο απο οτι σε εμας, γμω την προπαγανδα τους.

Στον βαζελο θα εκανε 2 χρονια συμβολαιο, μετα τον βαζελο κανεις δεν θα του εδινε τοσα λεφτα για να τον εχει στην ομάδα.

εμεις του καναμε 4ετες.
πηρε τα ιδια χρηματα και παραπανω δλδ

Καλυτερα να του καναμε 2ετες και σε δυο χρονια να'χαμε παλι σφαγες μεταξυ μας ε??
Ο βαζελος τσεκαρισμενα του εδωσε 900χιλ+πολυ καλα μπονους, και ανεπισημα εφτασε και πανω απο 1 χαρτι ωσπου τους ξεκαθαρισε ο κοντος οτι εχει παρει την αποφαση του, αλλιως αυτοι μπορει και ν'ανεβαιναν κι αλλο.
Στο κατω κατω με το 4ετες, μπορει να τον πουλησουμε και να κονομησουμε κιολας, ο μοναδικος ελλην που εχει σκοραρει σε μουντιαλ ειναι το παλικαρι! :)
Εν πασει περιπτωσει, μη μαυριζετε τις ψυχες σας χωρις λογο, απολαυστε το γεγονος οτι ακομα ενας παιχταρας φοραει τα ασπρομαυρα.

BIANCO NEGRO PITBULL

• Guest
« Reply #5293 on: June 17, 2010, 18:28:28 »
Μια ερώτηση προς όλους όσους σε όλους μιλάνε για πρεζόνια και ανεγκέφαλους ή για φυτά και τρεντι οπαδούς , προς όλους αυτούς που λένε οτι τώρα θα πάρουν ή τωρα δεν θα πάρουν διαρκείας  , αυτούς που δηλώνουν οτί θα αποδοκιμάζουν παίκτη της ομάδας ή αυτούς που δηλώνουν οτι θα αποδοκιμάζουν αυτούς που θα αποδοκιμαζουν παικτη της ομάδας:  ΠΟΙΟΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ?

ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!

Υ.Γ. δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση , μαυρίλα.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5294 on: June 17, 2010, 18:36:55 »
Δύναμη σου οι οπαδοί σου είναι το νέο σλόγκαν φίλε μου....το ΠΑΟΚ πανω απο όλα πάλιωσε!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5295 on: June 17, 2010, 18:38:20 »

μια ερωτηση κι εγω εχω να κανω παρομοια,απο που ξεκινησε ολο αυτο??απο την μεταγραφη του πουστη
ποιος ηξερε οτι θα γινει της πουτανας αν ερθει ο πουτανας γιος?? ολος ο κοσμος μαζι και αυτοι που τον φερανε.
γιατι λοιπον θυσιασανε την ενοτητα του ΠΑΟΚ για εναν ποδοσφαιριστη??

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

BIANCO NEGRO PITBULL

• Guest
« Reply #5296 on: June 17, 2010, 18:44:41 »
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Θόδωρος ή ο Ζήσης δεν νοιάζονται ή ότι δεν δίνουν σημασία στα παιδιά που πάντα τρέχουν για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ?

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5297 on: June 17, 2010, 18:45:50 »
Μια ερώτηση προς όλους όσους σε όλους μιλάνε για πρεζόνια και ανεγκέφαλους ή για φυτά και τρεντι οπαδούς , προς όλους αυτούς που λένε οτι τώρα θα πάρουν ή τωρα δεν θα πάρουν διαρκείας  , αυτούς που δηλώνουν οτί θα αποδοκιμάζουν παίκτη της ομάδας ή αυτούς που δηλώνουν οτι θα αποδοκιμάζουν αυτούς που θα αποδοκιμαζουν παικτη της ομάδας:  ΠΟΙΟΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ?

ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!

+ απειρο

κοντευουμε να γίνουμε σαν το χανούμι τότε με τον μπαγεβιτς
None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5298 on: June 17, 2010, 18:52:01 »
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Θόδωρος ή ο Ζήσης δεν νοιάζονται ή ότι δεν δίνουν σημασία στα παιδιά που πάντα τρέχουν για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ?

γι'αυτους τα παιδια αυτα ποτε ειναι 50-100 ανεγγεφαλοι και ποτε αυτοι που δημιουργουνε φανταστικη ατμοσφαιρα και υποστηριζουν την ομαδα οπως μονο αυτοι ξερουν αλλα γιατι να σταθουμε σε προσωπα οταν υπαρχει το ζητουμενο που ειναι η ΕΝΟΤΗΤΑ οπως λεμε ολοι εδω μεσα.
αυτο λοιπον καταφερανε και το γαμησανε τη μανα και ποτε δεν προκειτε να ξαναγινουμε οπως πριν.
αλλα στην εποχη μας αυτος που δεν κανει κωλοτουμπες βαφτιζεται εγωιστης και βαζει το εγω του πανω απο την ομαδα.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

mpougatsas

• Guest
« Reply #5299 on: June 17, 2010, 19:26:29 »
αλλα στην εποχη μας αυτος που δεν κανει κωλοτουμπες βαφτιζεται εγωιστης και βαζει το εγω του πανω απο την ομαδα.
κι αυτός που δεν είναι εγωιστής και βάζει την ομάδα πάνω απ το εγώ του, βαφτίζεται κωλοτούμπας, όπως το λές είναι, απλά έχει δυο πλευρές το νόμισμα.