Διαβαζοντας ΟΛΑ τα παραπανω posts περαν του γεγονοτος αν διαφωνω ή συμφωνω με τη μεταγραφη του σαλπιγγιδη απειχα επιτηδες αυτες τις μερες για να μην παρασυρθω και εγω σ αυτον τον εμφυλιο που εξελλισεται -τουλαχιστο για την ωρα εδω μεσα μονο.Εκκληση προς ολους.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ.
Η μαυριλα που ειπε παραπανω καποιος αδερφος ειναι και στη δικη μου καρδια αυτη τη στιγμη.Διαφωνω και συμφωνω ταυτοχρονα με την ελευση του κοντου.Διαφωνω και συμφωνω ταυτοχρονα με την επιλογη της διοικησης.Διαφωνω και συμφωνω ταυτοχρονα με τις αποψεις ολων των αδερφων μου εδω μεσα.
Σ αυτο που ειμαι καθετος ομως ειναι οι επιθεσεις που δεχονται αδερφια επειδη τυγχανουν διαφορετικης αποψης.Τετοιο μισος ουτε απεναντι σε αλλοθρησκους να εβγαινε.Ας αναλογιστει ο καθενας μας οσα πρεσβευουν τον ΠΑΟΚ.Η διαφορετικοτητα της καταγωγης μας(μικρασιατες,ποντιοι,κρητικοι.....).Αλλοι απο θεσ/νικη και αλλοι απο αθηνα και επαρχια.Ελληνες , Ρωσοποντιοι ,Αλβανοι ,Ευρωπαιοι κλπ.Η διαφορα στα πολιτικα μας πιστευω.Η υπαρξη ενος τεραστιου αριθμου ανεξαρτητων συνδεσμων με χιλιες διαφορετικες γνωμες για το μελλον της ομαδας.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.
Οπως τον εμαθε ο καθενας ομως.Αλλιως τον βιωσε ο σαλονικιος που εχει την ομαδα διπλα του,αλλιως ο αθηναιος που χλευαστηκε πολλες φορες απο συμπολιτες του για την ομαδα που υποστηριζει,αλλιως ο επαρχιωτης της βορειας Ελλαδας που ειναι κυριαρχος σε καθε πολη,αλλιως ο επαρχιωτης της υπολοιπης Ελλαδας που κυνηγηθηκε-κρυφτηκε αλλα φουντωνε περισσοτερο η φλογα μεσα του,αλλιως ακομα και ο ΠΑΟΚτσης της διασπορας που ξερουμε ποσο διαφερει απο μας σε νοοτροπια και ιδεες γυρω απ την ομαδα.
Ολα αυτα διαμορφωνουν ομως και τις διαφορετικες γνωμες που βλεπουμε εδω μεσα και στο γηπεδο.Κανενας ομως απο ολους εμας δεν θελει το κακο του ΠΑΟΚ.Σ αυτο πιστευω συμφωνουμε ολοι.Εχθρος δεν ειναι ο Ζαγορακης ,ο Σαλπιγγιδης ,η θυρα-4,η Τριανδρια ο lospi , o spartiatis , o club......
ΕΧΘΡΟΣ ειναι τα μμε,οι αρδ,η ΕΠΟ και το συναφι της,οι αλλοθρησκοι.
Αυτους πολεμαμε.Εμεις εδω, στο γηπεδο και στους δρομους ειμαστε μια γροθια.Ενα ειμαστε.Γιατι μας ενωνει ο ΠΑΟΚ.Δεν θα δωσουμε σε κανεναν πουστη τη χαρα να μας τρυπησει και να μας διχασει.Δεν θα γινουμε ερμαιο στις ορεξεις των ΑΡΔ και των αλλοθρησκων.Φανταστειτε απλως τη δυναμη αυτου του ΛΑΟΥ ενωμενου.Την δυναμικη του.Παρασερνει τα παντα.ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ.
Η διαφωνια μας μεσα σε πολιτισμενα πλαισια μας κανει πιο δυνατους και στην τελικη νικητες σε καθε δοκιμασια.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ.ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΛΩΡΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ.
Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ