0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
δεν εχω ορεξη να μαλωσω με κανεναν,αλλα ο,τι εκανε το παοκμανια που εσβηνε εσας που διαφωνουσατε με αυτα που ελεγαν για τον σαλπιγγιδη το κανετε κ εσεις εδω που κλειδωσατε ενα τοπικ.
Quote from: kostas4 on June 16, 2010, 16:46:36δεν ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ. υπαρχει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ και ο ΠΑΟΚ ΣΑΣαυτο ειναι το λαθος μας, ενας ΠΑΟΚ υπήρχε κ θα υπάρχει απλα εμεις καποια στιγμη πρέπει να μάθουμε να συζητάμε χωρις να τα βλέπουμε ολα ασπρα η μαύρα!
δεν ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ. υπαρχει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ και ο ΠΑΟΚ ΣΑΣ
εμενα μ αρεσει να λεω ο,τι πιστευω...φυσικα κ κανενας εδω δεν εσβησε σχολια υπερ,αλλα κλειδωθηκε ενα τοπικ.κατα την γνωμη μου ειναι λαθος,ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει ο,τι θελει.
Quote from: GeorgT on June 16, 2010, 16:55:34Quote from: kostas4 on June 16, 2010, 16:46:36δεν ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ. υπαρχει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ και ο ΠΑΟΚ ΣΑΣαυτο ειναι το λαθος μας, ενας ΠΑΟΚ υπήρχε κ θα υπάρχει απλα εμεις καποια στιγμη πρέπει να μάθουμε να συζητάμε χωρις να τα βλέπουμε ολα ασπρα η μαύρα!Σε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ φιλε georgT ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΟΥ με την έλευση του Δ.Σ που σε έκανε μπουρδέλο και λιγότερο αυτοί που μάλωνουν μεταξυ τους...εκεί ρίξε τα πυρά.
Óå êáèå ìáôò èá âëåðåéò ôç öáôóá óïõ óôï 100€.
καλως ηρθες δημητρη σαλπιγγιδη...ευχομαι να παιξεις την μπαλα της ζωης σου και να γλυκανεις λιγο τα αδερφια που σε κραζουν....γιατι ολοι ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
Ισως γράφω τελευταία φορά σε αυτό το θέμα γιατί σύντομα ο ''κύριος'' θα ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και σαν μοντ θα πρέπει να σεβαστώ τους κανονισμούς του φόρουμ.Απο την στιγμή που δεν έχει ακόμα υπογράψει θα πω πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ που ξέρετε η ζωή είναι μικρή, αν αύριο ο κόσμος εναντιωθεί στην διοίκηση για κάποιο σοβαρό λόγο ο ''δικηγόρος'' των προέδρων ίσως έρθει να σας ξανακάνει σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.Αλλά δυστυχώς και τότε κάποιοι θα πούνε πως το κάνει (όπως και κάποτε) για το καλό της ομάδαςΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑΧαρείτε τον και πανηγυρίστε μαζί του τα γκολ που θα βάζει, η περηφάνια μας έχει χαθεί πλέον. Πολύ βαρύ το χάπι για να το πιούμε μας τρύπησε το στομάχι.
πανηγυριστε κολοφυτα του μανια κ των κουτρας οπαδοι της 3τιας ΠΑΟΚαρχες καλοθελητες στρατιωτες της διοικησης κολοτουμπες
α ρε αλητες ρουφιανοι γλοιωδες καμπιες δημοσιογραφοι!! με την προσπαθεια σας να αλλαξετε τα γεγονοτα εκνευριζετε περισσοτερο τον κοσμο... δεν εχουμε παθει ολοι προσωρινη αμνησια!! αει στο διαολο σκατοψευταραδες. οσο για αυτους που εβριζαν το δεκανικι του γουμενου πριν λιγα χρονια κ τωρα τον λενε δημητρακη κτλ, ευγε μπραβο! προτεινω να τον κανουμε κ αρχηγο, το αξιζει!
απο τη στιγμη που υπεγραψε κ ειναι παικτης του ΠΑΟΚ,γιατι δεν αλλαζει το ονομα του τοπικ?γιατι κλειδωθηκε ενα αλλο που απλα εχει το ονομα του?
Quote from: BillYpoglwssioS on June 16, 2010, 16:31:33 ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ -Account- ΜΟΥ)και ΠΤΩΜΑ-ACCOUNT-πολλών άλλων..
ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ -Account- ΜΟΥ)
Δλδ αυτά ούτε σε κάποιον που σου σκότωσε τη μάνα δν τα λες.... Λίγο ηρεμία ρε παιδιά... Το καναλέω και το τονίζω εμένα δν με ενδιαφέρει που ήρθε ούτε και να μην ερχόταν , αλλά τέτοιες εκφράσεις...