Ίσως να μην καταλάβαμε ότι το κακό ξεκίνησε από το 09 .
- Η πρόσληψη γκαγκατζή
- ο αποκλεισμός από την herenveen
το αφήσαμε να περάσει ντούκου το θέμα με τον gagatzh. Και δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι με λίγο ψήσιμο και όλα για τον ΠΑΟΚ ρε γαμώτο θα πeρνουν by. Μιλάω φυσικά για δημ-βλάχους και μέλη της διοίκησης ανάμεσα τους ΙΣΩΣ και ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
ων. Φταίνε καθαρά οι σύνδεσμοι.
Τι κάνουμε τώρα?
Είμαστε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του CL.
Για μας όλα είναι μονόδρομος. Έρθει δεν έρθει ο κοντός η θέση μας είναι διπλα στην διοίκηση. Την ευκαιρία για αντίδραση και εποικοδομητική κριτική την χάσαμε.
Τώρα θα φάμε ότι μας σερβίρουν και θα μας αρέσει κιόλας.
Αμάν μην αποκλειστούμε όμως από τον πρώτο γύρο του CL. Τότε όλα θα αλλάξουν και το κλίμα και οι αντίδραση του κόσμου αλλα και των ard θα είναι εχθρική για τον ζαγόρ.
Αυτά έγραψα πριν λίγες μέρες.
Ξέρω πολύ καλά ποιος έκανε τι και ποτε. Ξέρω όμως και ότι έμεινα ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ όταν δεν ήθελα να γυρίσει ο ζαγοράκης τον δεκέμβριο. Τα σούρτα φερτά με τον βάζελο δεν μου άρεσαν.
Αλλα όπως γράφω και στην παράθεση: ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Εάν συνεχίσω το κλάμα και τον οδυρμό τώρα προτάσσοντας ως θέμα τον γίδι η να ξαναθυμάμαι τον γκαγκάτση, κάνω πραγματικά κακό στον ΠΑΟΚ. Την ηθική μου και τα Παοκτζήδικα μου ιδανικά τα έκανα γαργάρα όταν δεν αντέδρασα όταν επρεπε. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ -- λίγες οι φωνές αντίδρασης.
Και μην μου κάνετε παράθεση τώρα τις χλιαρές ανακοινώσεις του κορδελιού και κάνα δυο τριών άλλων.
Η πραγματική αντίδραση έχει άλλη δυναμική.
Εγώ λοιπόν κρέμομαι από το σενάριο ότι τον σεπτέμβρη θα παίζουμε σε όμιλο του CL και θα βρούμε έτσι την υγεία μας. Αλίμονο εάν αποκλειστούμε. Τότε 8α δείτε πως αλλάζει και ο κόσμος και κυρίως ard και παρατρεχάμενοι που σήμερα λιβανίζουν.