Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Κομμάτι κομμάτι ο Ζαγοράκης και η προεδρία του απομυθοποιούνταν. Σήμερα αυτό ολοκληρώθηκε. Δύσκολο πράγμα να αισθάνεσαι ότι πιάστηκες κορόιδο.
Όντως ολοκληρώθηκε. Σήμερα μάθαμε ότι 600 χιλ. Ευρώ που είχε να παίρνει σαν παίκτης από τον ΠΑΟΚ τα πήρε μέχρι τελευταίο Ευρώ. Άστε τι μαλακίες μας έλεγαν τόσο καιρό.

baron

• Guest
σχόλιο από αύριο...

τώρα ασπιρίνες

στο forum γίνεται της πόπης. Καιρό είχαμε να δούμε τόσο κόσμο

Offline t.b

• Αλλαγή
ναι ρε poet τι να σου κάνει και ο Βρύζας αλλά δεν πήγα εγώ να καλύψω τον πρώην για τα λεφτά που πήρε από τα ταμεία και να προσπαθήσω να τα δικαιολογήσω σαν αμοιβή αλλά αυτός. Εγώ ειδα από αυτό το γεγονός μία προσπάθεια για πλάτη και όλα αυτά που βγήκαν βγήκαν γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Δεν ειναι και μαλάκας να φάει αυτός το ξύλο...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Ειναι δυνατον ρε αρχικοπροσκυλο;;;;

Δεν εχεις ουτε ιχνος τσιπας ρε βλαχοτομαρο να μας κατασπαραζεις την τρελα και το υστερημα μας μαζι με τον καραφλογκανγκστερ Τζανετακο της σφαλιαρας;

Μεχρι και τελευταια στιγμη πριν φυγεις πλιατσικολογουσες βρε αδερφη του ελεους;;;

Φτου σου λιγδαααααααα

Δεν ειμαι στα καλα μου - αντε γεια...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Να σας τα φανε οι γιατροι καριολια, και σας και τα σκυλια σας.
Αν δε δω εξωδικα και κυνηγι απο την παε, για μενα ειναι συνενοχοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
ναι ρε poet τι να σου κάνει και ο Βρύζας αλλά δεν πήγα εγώ να καλύψω τον πρώην για τα λεφτά που πήρε από τα ταμεία και να προσπαθήσω να τα δικαιολογήσω σαν αμοιβή αλλά αυτός. Εγώ ειδα από αυτό το γεγονός μία προσπάθεια για πλάτη και όλα αυτά που βγήκαν βγήκαν γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Δεν ειναι και μαλάκας να φάει αυτός το ξύλο...
Επειδή αυτά ακριβώς είπα στο Βρύζα μετά τη συνέλευση προσωπικά, ήταν σκεπτικό ότι δεν ξέρει αν τελικά υπάρχει νόημα να βγαίνει η αλήθεια και να καταλήγει σε κακό ή να μένει μεταξύ μας και να μπορεί η ομάδα να ανταπεξέρχεται. 

Βέβαια την άποψή μου την ξέρεις, την είπα στη συνέλευση. Όποιος άπλωσε χέρι στο ταμείο ... στον εισαγγελέα ... όπως και αν λέγεται, για να σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η ιστορία.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
7000 ευρω ο βρυζας???????

3500 ο κωνσταντινιδης????????

ρε πατε καλα??????????
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
στο forum γίνεται της πόπης. Καιρό είχαμε να δούμε τόσο κόσμο

στο μιζερο φορουμ?

Ο Ζαγοράκης 30/6/2011 χρωστούσε 200 χιλ. που τα πήρε τον Μάρτιο του '11 δήθεν για μεταγραφές. Αυτό το ποσό όχι μόνο δεν το επέστρεψε ποτέ, αλλά την προηγούμενη μέρα από την παραίτησή του, πήρε από το ταμείο άλλα 120 χιλ.

μάλλον δεν πίστευε στην ομάδα και λέει κάτσε να πάρω και αυτά και την κάνω,αφού την μπούκα δεν την γλιτώνω μετά...άλλωστε ο έμμισθος επόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΚ...λέει ότι αυτά είναι πράγματα που γίνονται στις παε...και δεν τρέχει τίποτα και για κανέναν...θα μείνουν στα της οικογένεια που τρώει από τον ΠΑΟΚ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
Επειδή αυτά ακριβώς είπα στο Βρύζα μετά τη συνέλευση προσωπικά, ήταν σκεπτικό ότι δεν ξέρει αν τελικά υπάρχει νόημα να βγαίνει η αλήθεια και να καταλήγει σε κακό ή να μένει μεταξύ μας και να μπορεί η ομάδα να ανταπεξέρχεται. 

Βέβαια την άποψή μου την ξέρεις, την είπα στη συνέλευση. Όποιος άπλωσε χέρι στο ταμείο ... στον εισαγγελέα ... όπως και αν λέγεται, για να σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η ιστορία.

αυτα τα μεταξύ μας μας έφαγαν...

Όποιος άπλωσε χέρι στο ταμείο ... στον εισαγγελέα ...
... στο κλουβί, τέλος.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Σε γενόσημα ρε πούστη ζαγοράκη να τα φας
τα γενοσημα ειναι καλα ρε, το λεει και ο λοβερδος :)
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ζαγόρ πιανόλα ο ΠΑΟΚ πάνω απ'ΟΛΑ..

antenapoume-4-

• Guest
εχουμε ακουσει σημεια και τερατα την τελευταια χρονια.για τους κλεφτες δε σχολιαζω τιποτα.βαρεθηκα και αν τους καταριεμαι αν και σε τετοια ζωα αξιζει να ζησουν πολλα χρονια και να τυραννιουνται μεχρι τα βαθια γεραματα.να πηγαινει για χεσιμο στην τουαλετα και να πεφτει οπως οταν ηταν παικτης στην αεκ για να παρει πεναλτι.τα καταγματα στη λεκανη να ειναι περισσοτερα απο τα χρεη που αφησε.το βασικο θεμα ειναι καποιοι αχαρακτηριστοι <<συνοπαδοι>> μας.αμεση απομακρυνση απ το συνδεσμιακο χωρο σε καθε δεκανικι του πιο αρσενικου πουτανας γιου.λιγοτερη δημοκρατια απ τους θεματοφυλακες του ΠΑΟΚ.φαπες σε οσους μας ντροπιαζουν.επιτελους την υστατη στιγμη συνθηματα για τον κοντο να τελειωνει αυτο το ανεκδοτο εστω φετος και να καταλαβει πως θα πρεπει να ψαχνει σπιτι στο κεφαλαρι η στη γλυφαδα.

Offline pasas.4

• Κερκίδα
  • *
αυτοι που λεγανε οτι ειναι ο ποιο παντελονατος προεδρος που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ..ας μας πουν  αν ειχε και μεγαλες τσεπες το παντελονι..

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Βασικα ενταξει αμα εισαι και παιδι του Αντρεα ολους παντελονατους τους βρισκεις
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ξέχασα το πιο θεϊκό της βραδιάς.
Είναι αλήθεια δεν κάνω πλάκα.
Στη Γ.Σ έδωσε το παρών ο  Γιώργος Κασιμάτης και μάλιστα πήρε και το λόγο να κάνει ερώτηση.
Απίστευτο και όμως αληθινό!
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

S.F.MALGARON

• Guest
Τα φαντάσματα του παρελθόντος που τελικά μοιάζουν άγγελοι μπροστά στον κακοδιαχειριστή και κατά μεγάλη πιθανότητα κλέφτη Θοδωρή,θ' αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά σιγά,ίσως δούμε και καμιά συνέντευξη Γούμενου,εγώ με τα μισά έσοδα άφησα τα μισά χρέη.

Ότι υπήρξε κακοδιαχείριση ήταν γνωστό σε πολύ κόσμο,τα νούμερα όμως ξέφυγαν πολύ προς τα πάνω και μάλλον μιλάμε για μεγάλο φαγοπότι,δηλαδή και κακοδιαχείριση να ήταν πάλι κλέψιμο είναι,έκλεψε όλα τα όνειρα του κοσμάκη που τον πίστεψε και δεν θα τον αφήσει να ξανακάνει όνειρα,τόσο άχρηστος δεν γίνεται...

Πάλευε ο κοσμάκης,έπαιρνε τον κομπιουτεράκι κι έκανε υπολογισμούς,τα 19 είναι παγωμένα, τα χρέη προς τρίτους τα ξοφλήσαμε , πληρώνουμε κάτι δόσεις μόνο σε ΙΚΑ και  εφορία και ξαφνικά κεραμίδα,δεν είναι δυνατόν πάμε πάλι από την αρχή,τέσσερα χρόνια στα σκουπίδια? Πάμε από την αρχή με 20 μμύρια καινούργια ,20 παλιά και αν φάμε και τις προσαυξήσεις πάμε στα 45 δηλαδή σύνολο 65 εκατομμύρια.

Πάμε πάλι για εξυγίανση,ο Μόκκας να κυνηγάει άλλον αυτή τη φορά,εμείς θα πιστέψουμε στον "καινούργιο" και σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Τελικά ο πυρήνας έχει αλάνθαστο κριτήριο και ξέρει κάτι παραπάνω,τον απλό κοσμάκη δεν μπορείς να τον χρεώσεις το χόρτο που τρώει,αλλά κάποιοι εκτέθηκαν με το παντελονάτος.

ΥΓ. Πόσος κόσμος ζει από τον Π.Α.Ο.Κ. ρε γαμώτο,είναι σαν αυτό που είπε ο χοντρός "μαζί" τα φάγαμε,ταίζει πολύ κόσμο ο Π.Α.Ο.Κ.

tsim4

• Guest
τρεμω απο την συγχυση.το σιγουρο ειναι οτι Αν δε δω εξωδικα και κυνηγι απο την παε, για μενα ειναι συνενοχοι.

tsim4

• Guest
έκλεψε όλα τα όνειρα του κοσμάκη που τον πίστεψε

kp-83

• Guest
12.500.000 τα χρέη της περιόδου διοικήσεων Ζαγοράκη. Αν εξαιρεθούν μάλιστα οι 2 πρώτες χρονιές που ήταν κερδοφόρες, θα φτάσουμε στο αστρονομικό ποσό των 14,5 εκ. τα τελευταία 2,5 χρόνια. Απίστευτο. Μην μου ζητάτε πολλά, δεν είμαι καλά, έχω πίεση 30 και δεν μπορώ ν'αναπνεύσω. Το νούμερο είναι για να χαζέψεις και αν το καλοσκεφτούμε, από μόνο του δηλώνει πάρτυ!!!

Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται το φαλίρισμα της Τούμπα ΕΠΕ από την οποία δεν πήρε ούτε 1 Ευρώ η ΠΑΕ.

Ο Ζαγοράκης 30/6/2011 χρωστούσε 200 χιλ. που τα πήρε τον Μάρτιο του '11 δήθεν για μεταγραφές. Αυτό το ποσό όχι μόνο δεν το επέστρεψε ποτέ, αλλά την προηγούμενη μέρα από την παραίτησή του, πήρε από το ταμείο άλλα 120 χιλ.

Το ποσό αυτό, επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος Ζήσης Βρύζας ότι έλειπε από το ταμείο, γιατί κατά την παραλαβή έγινε καταμέτρηση και έλειπαν αυτά τα λεφτά.

Όταν ρωτήθηκαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι ποιος και γιατί τα πήρε, είπαν ότι τα πήρε ο μέχρι τότε Πρόεδρος, χωρίς απόδειξη και ότι δεν μπορούσαν να του αρνηθούν.

Ο Βιολίδης χρωστάει 310 χιλ, μετρητά. Χρωστάει και κάνα 100άρι επιταγές και υπάρχουν και κάποιες άλλες επιταγές αγνώστου (επισήμως ποσού), 400 χιλ. (ανεπισήμως) λέω εγώ, που υποτίθεται ότι θα τις πληρώσει ... ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Η τωρινή διοίκηση δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέχρι τις 30/6 που περιμένει να καλυφθούν αυτές οι απαιτήσεις της.

Επίσης, η πρόταση τα 320 χιλ. που τσέπωσε ο Mr. Revolution, αρχικά ο Βρύζας είπε να του τα αναγνωρίσουμε σαν αμοιβή, μετά όμως από θυελλώδη αντίδραση παρέμεινε ως έχει.

Ψάχνουμε 5 εκ. μάλλον δεν θα τα βρούμε, ψάχνει ο Ζήσης επενδυτή, σκέφτονται αύξηση κεφαλαίου αλλά ο κόσμος δεν πρόκειται και δεν μπορεί να ανταποκριθεί, οπότε μάλλον θα γίνει κάνας διακανονισμός και θα μετακυλισθεί το χρέος για του χρόνου.

Αυτά ήταν τα καλά νέα.

Τα κακά νέα είναι ότι τέλος του έτους με αρχές του επόμενου, θ' αρχίσουν να βγαίνουν τα δικαστήρια και τα 10 σε φόρους, που ο Ζιγκερίδης είπε ότι θα είναι περίπου 13,5 αλλά ξέχασε το πρόστιμο του ΦΠΑ που είναι άλλα 5,5 και σύνολο θα πάμε στα 19 καινούργια.

Πραγματικά δύσκολοι καιροί, είχα πει και παλιότερα ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.

Είναι αδιανόητο ο Ζαγοράκης ν'αποδειχθεί μακελάρης του ΠΑΟΚ. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Όση ζημιά έκανε ο Μπατατούδης με τον Γούμενο μαζί, τόση και 1 μύριο παραπάνω έκανε ο Revolution με το καραφλό τρελλό αγόρι μέσα σε 2,5 χρόνια.

Αυτα προς το παρόν. Προσπαθώ να συνέλθω.

Δεν θέλω να γίνω συνήγορος του Ζαγοράκη αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς.........Ο Ζαγοράκης δεν παρέλαβε ένα ΠΑΟΚ καθαρό...πήρε μια ομάδα με ζημιές 23 εκατομμύρια!!!
Αυτά δηλωνε ο κύριος Ζιγκερίδης στις 25 Νοε. 2006.http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/article275482.ece?service=print.

« Last Edit: March 06, 2012, 02:57:19 by biv »

PAOK_VOLOS

• Guest
Σκυλε μη μασας.Ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ και ΜΙΖΕΡΟΣ..Μετα απο ενα τεραστιο διπλο στο οακα,αντι να χαρει,προσπαθει να βρει πατηματα για να μιζεριασει.Θελει να βλεπει φαντασματα παντου εκει που δεν υπαρχουν και να βγαζει τα ματια του μονος του.

ασ αγαπισουμμαι ωλι αφτι τιν ωμμαδα αιποιταιλουσ.μωνωδρωμωσ ι σισπιροσι,γεια τω καλλω του παοκ.