12.500.000 τα χρέη της περιόδου διοικήσεων Ζαγοράκη. Αν εξαιρεθούν μάλιστα οι 2 πρώτες χρονιές που ήταν κερδοφόρες, θα φτάσουμε στο αστρονομικό ποσό των 14,5 εκ. τα τελευταία 2,5 χρόνια. Απίστευτο. Μην μου ζητάτε πολλά, δεν είμαι καλά, έχω πίεση 30 και δεν μπορώ ν'αναπνεύσω. Το νούμερο είναι για να χαζέψεις και αν το καλοσκεφτούμε, από μόνο του δηλώνει πάρτυ!!!
Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται το φαλίρισμα της Τούμπα ΕΠΕ από την οποία δεν πήρε ούτε 1 Ευρώ η ΠΑΕ.
Ο Ζαγοράκης 30/6/2011 χρωστούσε 200 χιλ. που τα πήρε τον Μάρτιο του '11 δήθεν για μεταγραφές. Αυτό το ποσό όχι μόνο δεν το επέστρεψε ποτέ, αλλά την προηγούμενη μέρα από την παραίτησή του, πήρε από το ταμείο άλλα 120 χιλ.
Το ποσό αυτό, επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος Ζήσης Βρύζας ότι έλειπε από το ταμείο, γιατί κατά την παραλαβή έγινε καταμέτρηση και έλειπαν αυτά τα λεφτά.
Όταν ρωτήθηκαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι ποιος και γιατί τα πήρε, είπαν ότι τα πήρε ο μέχρι τότε Πρόεδρος, χωρίς απόδειξη και ότι δεν μπορούσαν να του αρνηθούν.
Ο Βιολίδης χρωστάει 310 χιλ, μετρητά. Χρωστάει και κάνα 100άρι επιταγές και υπάρχουν και κάποιες άλλες επιταγές αγνώστου (επισήμως ποσού), 400 χιλ. (ανεπισήμως) λέω εγώ, που υποτίθεται ότι θα τις πληρώσει ... ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Η τωρινή διοίκηση δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε μέχρι τις 30/6 που περιμένει να καλυφθούν αυτές οι απαιτήσεις της.
Επίσης, η πρόταση τα 320 χιλ. που τσέπωσε ο Mr. Revolution, αρχικά ο Βρύζας είπε να του τα αναγνωρίσουμε σαν αμοιβή, μετά όμως από θυελλώδη αντίδραση παρέμεινε ως έχει.
Ψάχνουμε 5 εκ. μάλλον δεν θα τα βρούμε, ψάχνει ο Ζήσης επενδυτή, σκέφτονται αύξηση κεφαλαίου αλλά ο κόσμος δεν πρόκειται και δεν μπορεί να ανταποκριθεί, οπότε μάλλον θα γίνει κάνας διακανονισμός και θα μετακυλισθεί το χρέος για του χρόνου.
Αυτά ήταν τα καλά νέα.
Τα κακά νέα είναι ότι τέλος του έτους με αρχές του επόμενου, θ' αρχίσουν να βγαίνουν τα δικαστήρια και τα 10 σε φόρους, που ο Ζιγκερίδης είπε ότι θα είναι περίπου 13,5 αλλά ξέχασε το πρόστιμο του ΦΠΑ που είναι άλλα 5,5 και σύνολο θα πάμε στα 19 καινούργια.
Πραγματικά δύσκολοι καιροί, είχα πει και παλιότερα ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.
Είναι αδιανόητο ο Ζαγοράκης ν'αποδειχθεί μακελάρης του ΠΑΟΚ. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Όση ζημιά έκανε ο Μπατατούδης με τον Γούμενο μαζί, τόση και 1 μύριο παραπάνω έκανε ο Revolution με το καραφλό τρελλό αγόρι μέσα σε 2,5 χρόνια.
Αυτα προς το παρόν. Προσπαθώ να συνέλθω.