Ηomo
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προκαλείς με κραξίματα και γενικά με τέτοιον τρόπο.... απλά όταν κάθεσαι και απαντάς μόνο σ αυτούς που επικρίνουν την διοίκηση Ζαγοράκη, έστω και σκληρά και πολλές φορές άδικα μπορώ να ομολογήσω, τάσσεσαι άθελα σου - άρα συμμετέχεις-, το πιστεύω αυτό γιατί σε γνώρισα(άρα μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι δεν είμαι αλλόθρησκος που συνωμοτώ για να σπάσω την ενότητα των Π.Α.Ο.Κ.τσηδων), και εσύ σε αυτούς, στους άλλους και στους παρακεί. Όπως το κάνεις μ αυτούς θα μπορούσες να το κάνεις και με σαλιάρικες απόψεις από ανθρώπους που νομίζουν ότι ζουν σε μία όαση. Θα μπορούσες να απαντήσεις στον αδερφό που μόλις 4-5 ποστ πριν προσβάλει αδέρφια του? και απειλεί και από πάνω, μόνο και μόνο γιατί νοιώθει να απειλείται ο αναμάρτητος, το όνειρο για το αύριο για κάθε Π.Α.Ο.Κ.τση.
Το ξέρω πως και εσύ του έχεις καταλογίσει πολλά γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά η διαφορά μας είναι ότι κάποιοι ελάχιστοι πιστεύουν ότι μας τελείωσε το όνειρο και πάμε με δεκανίκια ενώ εσύ συνεχίζεις να δίνεις ευκαιρίες και καλά κάνεις στον Ζαγοράκη. Και μην νομίζεις ότι και εμείς δεν δίνουμε ευκαιρίες από την στιγμή που είμαστε στο γήπεδο βγάζουμε την μούγκα και πληρώνουμε αυτά που μπορούμε να πληρώνουμε.
από την άλλη με πρόσχημα την ενότητα, αλήθεια ποια ενότητα όταν κάθε τρεις και λίγο που βγαίνει κάποιο θέμα γινόμαστε ένα μπουρδέλο μεταξύ μας, δεν μπορώ να κάτσω εγώ να δεχτώ ότι η διαιτησία με παίζει καλά, ο Μαρινάκης είναι ο άνθρωπός μας, ο Μπέος είναι ομάδα και όχι πρόσωπο, ότι πέρσι κλείσαμε αργά προπονητή ενώ φέτος νωρίς (ψάξε να δεις τις ημερομηνίες) και αυτό ήταν το πρόβλημα μας ότι μπήκαμε μέσα χάρη στα πριμ, στους φ.συν. και στα πρόστιμα(πέρσι μας έφταιγε ο Κουτσιανικούλης, του χρόνου ποιος:)... μερικά από όσα θυμάμαι από την χθεσινή συνέντευξη και δεν πάω σε πιο παλιά. Φυσικά και πολλλά από όσα είπε με βρίσκουν να είμαι μαζί του αλλά η ζυγαριά είναι στην αρνητική πλευρά. Τι να κάνω όμως, ζητώ συγνώμη.
Όσο για το λίλυ το σχολίασα τελείως χιουμοριστικά(άλλωστε δεν το έγραψα εγώ για να δεχτώ τις βολές), αλλά από την στιγμή που πιστεύεις ότι όλα αυτά συσπειρώνουν και αυξάνουν την προσωπολατρεία τότε ίσως να κάνουν καλό στον Π.Α.Ο.Κ. μιας και αυτός που λατρεύεται σαν τοτέμ είναι ότι καλύτερο για τον Π.Α.Ο.Κ. άρα δεν χρειάζεται να το ξαναδει κανείς, προσφέρει μεγάλο έργο στον Π.Α.Ο.Κ.
Για τον αλληλοσεβασμό μεταξύ μας και τους χαρακτηρισμούς δεν μπορώ παρά να μην συμφωνήσω 100% μαζί σου.