Συμφωνω πανω κατω με αυτα που γραφεις γιαννιωτη, να σου "απαντησω" σε ενα δυο που γραφεις μιας και τα "θυμαμαι"
πεμπτον μου δημιουργησε καινουριες αποριες ενω απαντησεις δεν μου δωσε σε καποια αλλα πραματα.π.χ εφοσον ειπε για καλη δουλεια στις ακαδημιες γιατι εφυγε και ο ελευθεριαδης και ο σαββιδης και ποιος θαναι ο καινουριος που θα αναλαβει το ποστο του υπευθυνου
Ο Ελευθεριαδης εφυγε νομιζω (αυτο ελεγχεται) για να παρουμε τον Σαββιδη ο οποιος ειχε κανει τρομερη δουλεια στις ακαδημιες της Ξανθης. Ο Σαββιδης με την σειρα του εφυγε γιατι απ'οτι δηλωσε (οχι πολυ παλια, νομιζω ειναι μεσα στον Ιουνιο) σε συνεντευξη του θελει να ακολουθησει καριερα πρωτου προπονητη. Φυσικα δεν εχω ιδεα ποιος θα αναλαβει τωρα, αν και νομιζω οτι υπευθυνος του σχεδιασμου στις ακαδημιες ειναι ο Πουρλιοτοπουλος. Δεν θυμαμαι ακριβως τον "τιτλο" που εχει...
εκτον προσωπικα καταλαβα απο καποια πραματα που ακουγα οτι καποιος ποδοσφαιριστης μιλαει πολυ.παρα πολυ θα ελεγα.δεν ξερω ποιος αλλα μερικα πραματα απο την χρονια βγηκαν προς τα εξω με το νι και με το σιγμα αν υπολογισω καποιες απαντησεις σε αγωνιστικα θεματα οπως πχ γιατι εμεινε ο χαβος η γιατι εφυγε ο δερμιτζακης.παντα εννοω το πως τον ακουγα λαιβ
Κι εμενα μου εδωσε αυτη την εντυπωση. Νομιζω απ'ολη την χρονια, αν και δεν το ειπε κανεις, φωτογραφιζοταν ο Φιλομενο. Ισως και λογω του ρολου του στην αποχη. Προσωπικα μου κανει τρομερη εντυπωση πως ενας ξενος που ειναι ενα χρονο και κατι στην ομαδα πρωτοστατει σε αποχες κτλ η/και μιλαει στους ΑΡΔ. Φυσικα αν ηταν οντως ο Φιλομενο η καποιος αλλος θα φανει...
Ουτε κρυο ουτε ζεστη για την συνεντευξη παντως. Τις λεπτομεριες για το πλανο 2ετιας,3ετιας κτλ θα τις δωσει ο Σβουρας τελος του μηνα καθως φαινεται, ισως εκεινη η συνεντευξη τυπου να ειναι πιο ουσιαστικη και να βγαλουμε περισσοτερα συμπερασματα για το πως σκεφτονται να το πανε το πραγμα. Θεωρω ουτοπικο να περιμενε κανεις λεπτομερειες για την φυγη Βρυζα. Στην τελικη ο Ζησης φοραει παντελονια, αν καποιος επρεπε να εχει μιλησει μεχρι τωρα ειναι αυτος. Εγω μια φορα δεν θα γουσταρα να ακουσω αλλον να ξηγιεται για μενα. Νομιζω οτι σε γενικες γραμμες το ιδιο πρεπει να ισχυει και για τον Βιολιδη, αν και αυτος μπορει να επικαλεστει φορτο εργασιας και να κανει τουμπεκι. Σε καθε περιπτωση θεωρω οτι οποιος δεν μιλαει ειναι φαουλ για τον ιδιο, οχι για τον ΠΑΟΚ.
Στα οικονομικα πανω κατω με τα νουμερα που βλεπω τουλαχιστον βγαζω μια ακρη για τον λογο του ανοιγματος. Τωρα που βλεπω μαζεμενα τα προστιμα πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι! Γαμω την επο σας. Ξερει κανεις που κυμαινονται πανω κατω των αλλων?
Περιμενα λιγο πιο αναλυτικο πλανο για την μπουτικ, με εναν οριζοντα αναπτυξης καποιων ετων ισως για νεα καταστηματα κτλ? Προσωπικα εχω σιχαθει και τα κορδονια της Πουμα. Να τελειωνει η γαμωσυμφωνια να γινει μια καινουρια και να κριθει εκει κυριως το τμημα μαρκετινγκ. Οχι οτι εχουν κανει παπαδες γενικα, χωρις να παραγνωριζω οτι αυξανουν τις χορηγιες σε δυσκολους καιρους, αλλα την συγκεκριμενη συμφωνια την εχουμε φαει ασχημα στον πατο τοσα χρονια. (Ναι θυμαμαι οτι ειναι επι τζον γου)